-
Στη στροφή που λέω για όσους δε τη ξέρουν δε πάει ένας δύο, έχει τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα τη φορά λόγω του μεγάλου πλάτους στο συγκεκριμένο σημείο και γίνεται αγώνας για το ποιος θα χωρέσει και πρώτος
Αν το πας με το νόμιμο τρόπο περιμένεις τουλάχιστον 3 φορές το φανάρι
Για αυτό και όπως είπα εγώ στρίβω πριν που είναι το πολύ 3 αυτοκίνητα τη φορά
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
καλυτερα με το νομο και να περιμενω 3 φαναρια παρα δολοφονος ή στην καλυτερη περιπτωση να καθυστερησω ολους τους αλλους γιατι οι αλλοι ειναι χαζοι που περιμενουν ενω εγω ειμαι ο εξυπνος και γιατι οταν παω εγω απο το πλαι και τους περναω ολους για να στριψω πρωτος δεν καθυστερω κανεναν...ερε ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ που ειναι οσοι το κανουν...
-
3 φανάρια για 1 κόκκινο.
καλό ντιαλ μου φαίνεται
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
καλυτερα με το νομο και να περιμενω 3 φαναρια παρα δολοφονος ή στην καλυτερη περιπτωση να καθυστερησω ολους τους αλλους γιατι οι αλλοι ειναι χαζοι που περιμενουν ενω εγω ειμαι ο εξυπνος και γιατι οταν παω εγω απο το πλαι και τους περναω ολους για να στριψω πρωτος δεν καθυστερω κανεναν...ερε ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ που ειναι οσοι το κανουν...Το πλέον εξοργιστικό είναι ότι ήταν ανεκτό από την τροχαία (την ποια; ) σε βαθμό που παγιώθηκε ως κατάσταση και τώρα οι οδηγοί απορούν όταν τους γράφουν για αυτό.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μοιράζουν πόνο τα μπλόκα αυτή τη περίοδο, Προσοχή!Χθες ξήλωσαν φίλο μου για κόκκινο όπως γυρνούσαμε από Άγιο Κοσμά στη στροφή όπως ανεβαίνεις για γκολφ από παραλιακή όπου πολλοί πάνε και χώνονται μπροστά
Εγώ επειδή ούτε θέλω να περνάω μπροστά, αλλά ούτε και να περιμένω το φανάρι 3 φορές στρίβω από romeo και πάω μόνος μου οπότε την γλίτωσα, όμως έχω παρατηρήσει ότι την στήνουν πλέον στα κλασικά σημεία, οπότε μάλλον έχει πέσει εντολή να μαζέψουν χρήμα.άρα προσοχή
και πολύ καλά του έκαναν
Κλασσικότερο φανάρι για αυτό που λες είναι αυτό Λ.Ποσειδώνος απέναντι από τα Αστέρια Γλυφάδας , για να ανέβεις προς Μεταξά..
Όλοι οι έξυπνοι , ενώ περιμένεις περνούν από δεξιά και φτάνουν 50 σχεδόν μέτρα μπροστά από το φανάρι.. -
Συχνο μπλοκο επισης, στην ανοδο της Βαρης-Κορωπιου, λιγο πριν το φαναρι για να μπεις στο Κορωπι (που δεξια στριβεις για αεροδρομιο). Εχει μια ανοιχτη αριστερη πριν το φαναρι, την στηνουν σε ενα ανοιγματακι εκει δεξια.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Μοιράζουν πόνο τα μπλόκα αυτή τη περίοδο, Προσοχή!
Χθες ξήλωσαν φίλο μου για κόκκινο όπως γυρνούσαμε από Άγιο Κοσμά στη στροφή όπως ανεβαίνεις για γκολφ από παραλιακή όπου πολλοί πάνε και χώνονται μπροστά
Εγώ επειδή ούτε θέλω να περνάω μπροστά, αλλά ούτε και να περιμένω το φανάρι 3 φορές στρίβω από romeo και πάω μόνος μου οπότε την γλίτωσα, όμως έχω παρατηρήσει ότι την στήνουν πλέον στα κλασικά σημεία, οπότε μάλλον έχει πέσει εντολή να μαζέψουν χρήμα.άρα προσοχή
και πολύ καλά του έκαναν
Κλασσικότερο φανάρι για αυτό που λες είναι αυτό Λ.Ποσειδώνος απέναντι από τα Αστέρια Γλυφάδας , για να ανέβεις προς Μεταξά..
Όλοι οι έξυπνοι , ενώ περιμένεις περνούν από δεξιά και φτάνουν 50 σχεδόν μέτρα μπροστά από το φανάρι..αυτο που σου λεω ειναι πιο κλασικο , αλλα ειναι κυριως μεταξυ κατοικων και κραταει λιγο το φαναρι και εχει και τεραστιο ανοιγμα για να χωθουν πολλοι
στα αστερια στανταρ πανε εως και 5 τις ωρες αιχμης , αλλα εκει και κανονικα να κατσεις δε περιμενεις πολυ και διαρκει αρκετα το πρασινο
στο αλλο γινεται σφαγη και μολις καταλαβεις οτι αναψε πρασινο (γιατι δε το βλεπεις, το υποθετεις απο τους απεναντι και εκει ειναι το επικινδυνο του πραγματος) αρχιζει το dragster για να χωθουν ολοι σε μια λωριδαεγω τους κερδιζα αλλα εδω και αρετα χρονια το εχω εγκαταλειψει το σπορ και απλα μπαινω απο αλλου ωραια και απλα και ειμαι σχεδον μονος μου
πολλοι που μενουν εδω γυρω παντως εχουν φαει εστω και μια φορα εκει κληση, μεχρι και ο πατερας μου την ειχε φαει καποτε που ειναι πολυ συντηρητικος οδηγος
δυστυχως οταν εισαι στα 'μερη' σου επικρατει η επικινδυνη συνηθεια.. και αυτο γινεται παντου , δυστυχως
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Υπάρχει κόσμος που πετάει τα λεφτά του στην Αο???
Εγω γιατι φτανω στην σχολη μου σε 5' αντι για 45'.
H τακτικη μου απο χθες για την ΑΟ ειναι '' ξεβιδωνω πινακιδες λιγο πριν το εμπα και ξαναμπαινουν οταν φτασω εκει που θελω ''
Για 1-2 μερες το πολυ το μηνα που τη χρησιμοποιω -
Ο χρήστης heras έγραψε:
H τακτικη μου απο χθες για την ΑΟ ειναι '' ξεβιδωνω πινακιδες λιγο πριν το εμπα και ξαναμπαινουν οταν φτασω εκει που θελω ''
Για 1-2 μερες το πολυ το μηνα που τη χρησιμοποιωΑυτό είναι ταλαιπωρία , να σου δώσω ένα σέτ πινακίδες ψεύτικες να τελειώνεις??
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Για 1-2 μερες το πολυ το μηνα που τη χρησιμοποιωΤΡΑΓΙΚΟΣ
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Για 1-2 μερες το πολυ το μηνα που τη χρησιμοποιωKαι αν σε σταματήσουν απο την τροχαία τι θα πεις;
-
Oτι δε heriazei 20χρονες
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαι αν σε σταματήσουν απο την τροχαία τι θα πεις;
την αληθεια...οπως ρισκαρει ο Λαππας ρισκαρω και γω...το θεμα ειναι να με σταματησουν ομως
-
Τα barum καλά;
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Kαι αν σε σταματήσουν απο την τροχαία τι θα πεις;
την αληθεια...οπως ρισκαρει ο Λαππας ρισκαρω και γω...το θεμα ειναι να με σταματησουν ομως
Εγώ τι ρισκάρω;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Τα barum καλά;αψογα ως τωρα, ευχαριστω
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Για 1-2 μερες το πολυ το μηνα που τη χρησιμοποιωΡίξε μια ματιά:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -U6GpKH3VE -
Έτσι, να δίνουμε ιδέες στον κάθε κάφρο πως να γίνει πιο κάφρος
-
Υπόψιν, εκτός από την Αττική Οδό, σιγά σιγά δίνονται στην Τροχαία και οι υπόλοιπες κάμερες που βρίσκονταν σε αχρησία εδώ και χρόνια.
Μιλάμε για περίπου 350 κάμερες σε όλη την Ελλάδα.
Είναι από καιρό χαρτογραφημένες σε διάφορα GPS οπότε φροντίστε να τα ενημερώσετε.
Συμβουλή μου: ταξιδεύουμε πάντα όχι περισσότερο από +20 σε εθνικούς ή +30 χλμ στον αυτοκινητόδρομο. Έτσι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και καις λιγότερη βενζίνη.(Nexus + Tapatalk)
Radar και πού βρίσκονται.