-
Έλα ντε... μια χαρά είναι τα όρια στην περιφερειακή Υμηττού. Πόσο παραπάνω να βιάζεται κάποιος, μέσα σε τούνελ;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Έλα ντε... μια χαρά είναι τα όρια στην περιφερειακή Υμηττού. Πόσο παραπάνω να βιάζεται κάποιος, μέσα σε τούνελ;Όριο 70χαώ εκτός τούνελ σε δρόμο προδιαγραφών ( ; ) αυτοκινητοδρόμου (δύο λωρίδες/ΛΕΑ ανά κατεύθυνση + τσιμεντένιο διαχωριστικό των λωρίδων) είναι κάπως λίγο...
-
με 71 φλασαρει η καμερα...αυτο για καποιους που πεφτουν απ τα συννεφα και διερωτωνται αν ειναι γελοιο ή οχι
για να μην το κουραζουμε αλλο, εχει περασει κανεις τωρα τελευταια ή εχει καποια πληροφορηση αν συνεχιζεται αυτο το βιολι?
-
I doubt it....
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
με 71 φλασαρει η καμερα...αυτο για καποιους που πεφτουν απ τα συννεφα και διερωτωνται αν ειναι γελοιο ή οχιγια να μην το κουραζουμε αλλο, εχει περασει κανεις τωρα τελευταια ή εχει καποια πληροφορηση αν συνεχιζεται αυτο το βιολι?
Οι κάμερες 'φλασάρουν' από τα +31χαώ και πάνω... Εξακριβωμένο 'the hard way'...
-
Θα βγω λίγο off-topic, αν θέλετε διαγράψτε το μήνυμά μου...
Αυτή η διαδρομή της Περιφερειακής Υμηττού (ήμουν γενναιόδωρος, το πήγα μέχρι εκεί που γίνεται 100 το όριο) είναι 10.2 km.
Στα 90 km/h κάνεις 6':48'.
Στα 70 km/h κάνεις 8':44'.Οποιαδήποτε ταχύτητα πάνω από 90km/h στα τούνελ τη βρίσκω υπερβολική, δεν τη συζητάω.
Λέτε λοιπόν ότι για να μη χάσετε δύο ολόκληρα λεπτά θέλετε να ανέβουν τα όρια;
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
με 71 φλασαρει η καμερα...αυτο για καποιους που πεφτουν απ τα συννεφα και διερωτωνται αν ειναι γελοιο ή οχιγια να μην το κουραζουμε αλλο, εχει περασει κανεις τωρα τελευταια ή εχει καποια πληροφορηση αν συνεχιζεται αυτο το βιολι?
Και μόνο που αναφέρεις τέτοια σωλήνωση καταλαβαίνουμε πολλά
-
οτι κλεβει το κοντερ μου ας πουμε ?
δεν γινεται να χεις το ενα ματι στο κοντερ και τι αλλο στο δρομο καθε δευτερολεπτο για να δεις αν εχεις περασει τα 70...απλα δεν γινεται
παρεπιπτοντως ο συγκεκριμενος δρομος σηκωνει ανετα πανω απ τα διπλασια -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Στα 70 km/h κάνεις 8':44'.Λέτε λοιπόν ότι για να μη χάσετε δύο ολόκληρα λεπτά θέλετε να ανέβουν τα όρια;
2 λεπτα εδω 2 αλλου μαζευονται φιλε...και να πως ξεπερνας τη 1 ωρα οταν κανονικα θελεις μιση. Καποιοι διανυουμε αλλα 40 χλμ για να φτασουμε εκει που θελουμε. Φυσικα και ειναι πολλα
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Θα βγω λίγο off-topic, αν θέλετε διαγράψτε το μήνυμά μου...Αυτή η διαδρομή της Περιφερειακής Υμηττού (ήμουν γενναιόδωρος, το πήγα μέχρι εκεί που γίνεται 100 το όριο) είναι 10.2 km.
Στα 70 km/h κάνεις 8':44'.Οποιαδήποτε ταχύτητα πάνω από 90km/h στα τούνελ τη βρίσκω υπερβολική, δεν τη συζητάω.
Λέτε λοιπόν ότι για να μη χάσετε δύο ολόκληρα λεπτά θέλετε να ανέβουν τα όρια;
Ότι και να λέμε τα 70 Km/h είναι υπερβολικά λίγα.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Είναι σπαστικό να βάζεις limit τα 70χλμ.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Είναι σπαστικό να βάζεις limit τα 70χλμ.Δεν έχεις οδηγήσει ακόμα στην Ελβετία;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Είναι σπαστικό να βάζεις limit τα 70χλμ.
Δεν έχεις οδηγήσει ακόμα στην Ελβετία;
Μια χαρά οδηγώ, αλλά το ρημάδι το Peugeot Partner δεν έχει καθόλου ψυχή. Τριμπούρδελο! Καλά όχι ότι τηρώ τα όρια , αλλά δεν πιάνει τα 50χλμ
-
Κυριως ΣΚ αλλα αυτην την εβδομαδα ηταν και καθημερινη βραδακυ(!) στην Σπυρου Λουη με κατευθυνση προς Κυμης ειναι standard το μπλοκο για ταχυτητα με προτιμηση σε οτιδηποτε ξεχωριζει. ΟΛΟΙ φανταζομαι πηγαινουν με περισσοτερα απο 50 που ειναι το οριο αλλα συνηθως δεν σταματανε euro/corean_box χωρις αυτο να τα εξαιρει οταν δεν εχει κινηση.
standard επισης το μπλοκο στην εισοδο της ΑΟ στην μεταμορφωση, απο ποταμι προς Μαρκοπουλο, καθημερινες απογευματα για χαρτια και βραδυα για αλκοολ. Γνωστο μεν αλλα ισως καποιος δεν το ξερει.
-
Μοιράζουν πόνο τα μπλόκα αυτή τη περίοδο, Προσοχή!
Χθες ξήλωσαν φίλο μου για κόκκινο όπως γυρνούσαμε από Άγιο Κοσμά στη στροφή όπως ανεβαίνεις για γκολφ από παραλιακή όπου πολλοί πάνε και χώνονται μπροστά
Εγώ επειδή ούτε θέλω να περνάω μπροστά, αλλά ούτε και να περιμένω το φανάρι 3 φορές στρίβω από romeo και πάω μόνος μου οπότε την γλίτωσα, όμως έχω παρατηρήσει ότι την στήνουν πλέον στα κλασικά σημεία, οπότε μάλλον έχει πέσει εντολή να μαζέψουν χρήμα.άρα προσοχή
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
μαζέμα χρήματος είναι το κόκκινο;;;;;;
;;;;;;;;;;;;
-
Δεν είπα ότι έγραφαν άδικα, απλά το έστησαν σε ένα μέρος όπου κλασικά όλοι (ή καλύτερα αρκετοί) κάνουν αυτή τη παράβαση
Και όταν το στήνουν εκεί το κάνουν γιατί είναι εύκολο μέρος να μαζέψουν φράγκαSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
ευκολο ξε-ευκολο ειναι παραβιαση του κοκκινου.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δεν είπα ότι έγραφαν άδικα, απλά το έστησαν σε ένα μέρος όπου κλασικά όλοι (ή καλύτερα αρκετοί) κάνουν αυτή τη παράβαση
Και όταν το στήνουν εκεί το κάνουν γιατί είναι εύκολο μέρος να μαζέψουν φράγκαSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Μήπως κοπούν οι εξυπνακίστικες τακτικές 'έρχομαι από δεξιά για να στρίψω αριστερά πρώτος'!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Υπάρχει κόσμος που πετάει τα λεφτά του στην Αο???Εγω γιατι φτανω στην σχολη μου σε 5' αντι για 45'.
Radar και πού βρίσκονται.