-
με τον παλιο ΚΟΚ ηταν 1 μηνας και πλημμελειοδικειο
τωρα ειναι 2 μηνες και 350 ευρω ή 175 σε 10 μερες.
απο οικονομικης αποψης ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα γιατι στο πλημμελειοδικειο θα πληρωνες χοντρο χρημα ,αλλα οι 2 μηνες ειναι 2 μηνες... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με τον παλιο ΚΟΚ ηταν 1 μηνας και πλημμελειοδικειο
τωρα ειναι 2 μηνες και 350 ευρω ή 175 σε 10 μερες.
απο οικονομικης αποψης ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα γιατι στο πλημμελειοδικειο θα πληρωνες χοντρο χρημα ,αλλα οι 2 μηνες ειναι 2 μηνες...Προσπάθησε να μην οδηγεις τώρα που είσαι χωρίς δίπλωμα
-
QsisVTS σε τρίποδα ήταν στηριγμένο το ραντάρ;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
QsisVTS σε τρίποδα ήταν στηριγμένο το ραντάρ;δεν καταλαβα πού ηταν το ρανταρ γιατι μιλουσα με το συνοδηγο μου και δεν πολυκοιτουσα, παντως δεν ηταν πιστολι εκει που με σταματησαν(στη στροφη για παπαγου) ηταν κρυμμενο πιο πισω, μαλλον εκει που κανει διχαλα για μπεις στην αττικη οδο ή να συνεχισεις προς ΓΝΑ (εγω συνεχισα προς ΓΝΑ)
εκει που μας ειχαν σταματησει και περιμεναμε τη σειρα μας, ρωτησα το μπροστινο μου αν πηρε χαμπαρι οτι τον χτυπησαν και πού και μου ειπε οτι ειδε μια λαμψη στους καθρεφτες του, αλλα ουτε αυτος καταλαβε ακριβως πού ειναι.
σε αυτη τη κατηφορα παντα ολοι ειναι με τουλαχιστον 110-120.
δε σου λεω οτι εγω ημουν αθωος και επρεπε να μου τη χαρισουν, ομως το να εχεις οριο 70 χλμ/ω σε ενα τετοιο σημειο ειναι κοροιδια.
πραγμα που φανηκε απο τον αριθμο αυτοκινητων που ειχαν σταματησει οσο ημουν εγω εκει, καμια 10αρια δλδοπως κοροιδια ειναι και τα 60 χλμ/ω εξω απο το riba's οπου παλιοτερα με εγραψαν για 90, ή τα 50 χλμ/ω στην ευθεια της βαρκιζας στην οποια ευτυχως δε με εχουν γραψει
@cpp
και βεβαια δε θα οδηγω χωρις διπλωμα@drdino
166 χλμ/ω -
Που ήταν το ραντάρ ρε παιδιά στην Κατεχάκη;;;
Μη μου πείτε ότι έχουν βάλει και φωτογραφικά...... -
Λάθος σου που το δέχτηκες χωρίς αποδεικτικό στοιχείο. Αν είχε ρανταρ να σου έδειχνε στην οθόνη του ότι όντως σε 'χτύπησε' με αυτά τα χλμ ή αν βγήκε φωτογραφία ζητάς το αναμνηστικό που γράφει όντως αυτά τα χλμ...
Ποτέ δεν το δεχόμαστε χωρίς να το αναγράφει κάπου.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Λάθος σου που το δέχτηκες χωρίς αποδεικτικό στοιχείο. Αν είχε ρανταρ να σου έδειχνε στην οθόνη του ότι όντως σε 'χτύπησε' με αυτά τα χλμ ή αν βγήκε φωτογραφία ζητάς το αναμνηστικό που γράφει όντως αυτά τα χλμ...Ποτέ δεν το δεχόμαστε χωρίς να το αναγράφει κάπου.
ναι δεν το σκεφτηκα..
επρεπε να το ζητησω μονο και μονο για να τους ταλαιπωρησω , μιας και η καμερα/ρανταρ(δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ηταν) ηταν πολυ πιο πισωβεβαια μου εκαναν τη 'χαρη' και δε μου πηραν αδεια και πινακιδες(σε κανεναν δεν επαιρναν τωρα που το σκεφτομαι ), μπορει για σπασιμο ομως να μου τα επαιρναν μετα απο αυτο.
να με πηγαιναν μεσα δεν παιζει γιατι μαλλον ειχαν εντολη να κοψουν χ κλησεις, αρα θα ειχαν πολλη δουλεια ακομα@ eddie
ναι κατεχακη στο ρευμα για Αθηνα, προσεχε!
-
Χτες το βράδυ υπήρχε αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες με ραντάρ λίγο μετά το ribas στο ρεύμα προς Αθήνα και σταματούσαν με μπλόκο στο φανάρι της Βάρκιζας.
Γενικά είδα πολύ αστυνομία το βράδυ.
-
το φαναρι της βαρκιζας ειναι γνωστο σημειο , εκει τους υποψιαζεσαι ευκολα
και οριο 50το συμβατικο με ρανταρ πού ακριβως ηταν?εκει που ηταν το παλιο venue?
-
Φωτογραφικά στο ρεύμα για Αθήνα; Εννοώ σταθερές κάμερες άνευ παρουσία στρουμφ. Συνέχεια περνάω από εκεί και δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι. Ούτε καν την προειδοποιητική ότι οι παραβάσεις ελέγχονται με τεχνικά μέσα όπως πριν κάθε κάμερα σε λεωφορειολωρίδα.
Στο δρόμο για Λαύριο έχω δει 2 (η μια καλυμμένη με κουκούλα) αλλά νομίζω έχουν και άλλες καμουφλαρισμένες... -
δεν ξερω αν ηταν φωτογραφικο μονιμα τοποθετημενο, γιατι ο μπατσος μιλουσε στον ασυρματο με καποιον αλλο μπατσο
του λεει(αυτος που με σταματησε): ασημι audi? εισαι σιγουρος για ασημι audi?
του απαντα: ναι
μου λεει: κανε στην ακρη!ειχα κατσει αριστερα και εκανα τη παπια , ομως αυτος βγηκε τερμα αριστερα και εκοψε τη κυκλοφορια
-
Katehaki Ring, das blau Hölle ...
-
Σήμερα στην Κατεχάκη στη στροφή για Παπάγου υπήρχε λίγο πιο μέσα στη στροφή παρκαρισμένο ένα άσπρο Terrano χωρίς διακριτικά με κάποιον στη θέση του οδηγού. Τέτοια δεν είχε η αστυνομία...;
Τι μπορεί να κάνει εκεί; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σήμερα στην Κατεχάκη στη στροφή για Παπάγου υπήρχε λίγο πιο μέσα στη στροφή παρκαρισμένο ένα άσπρο Terrano χωρίς διακριτικά με κάποιον στη θέση του οδηγού. Τέτοια δεν είχε η αστυνομία...;
Τι μπορεί να κάνει εκεί;δε ξερω αν εχει σχεση με τη τροχαια και τους ελεγχους εκει αλλα στο σημειο εκεινο η τριγυρω στη περιοχη παντα υπαρχει τζιπ ασφαλειας... το ξερω απο τα ατελειωτα σκοπετα που βαρεσαμε καποτε εκει...
μπορει ναναι και ασχετο αλλα απλως το αναφερω...
υγ. εχει παιχτει σκηνικο που οι μπατσοι σε λευκο τσεροκι στη κατεχακη στις 3 το βραδυ βαζουν στη διαπασων τραγουδι του ρεμου και το αφιερωνουν στο σκοπο απεναντι!
και η μουσικη να ακουγεται ως τη συνοικια του παπαγου στην αλλη ακρη...
true story -
Στην Βαρκιζα στο Ribas Πεμπτη βραδυ ηταν ενα Ασημι Skoda χωρις σηματα και διακριτικα με ρανταρ και καλα ενσοματομενο πανω στο αμαξι . Ο οδηγος του 'ρανταρ' ενας κακοτροπος, απολιτιστος, βλαχαρος με 'Νιιι και Λιιι' που την εχει δει Λουκυ Λουκ.
Ειναι ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ! Αποφασιζουμε και διαταζουμε!
Φευγω κατα της 12 απο Αναβυσσο να παω χαλαρη βολτα προς Γλυφαδα μαζι με την κοπελα μου. Περνοντας εξω απο το Lagonissi grand resort με σταματαει ενα παλικαρι με ενα λευκο ραλυ ( 106 ) και μου λεει: 'προσεχε εχει ρανταρ και αστυνομια στο Riba's' Να ειναι καλα το παιδι οπου και αν ειναι!
Υποψιασμενος λοιπον εγω απο πολυ νωρις αμεσως μετα την στροφη απο τις τρυπες του Καραμανλη, πηγενω σταθερα με 85χλμ κοντερισια (Η 911 περα απο το ταχυμετρο λεει τα χιλιομετρα στο ταμπλο και με νουμερακι. Οπως ολοι γνωριζουμε δε, στα 85 χλμ του κοντερ, αληθηνα ειναι παντα κατα κατι λιγοτερα.
Περναω και το φαναρι (το οποιο ηταν πρασινο και δεν εκοψα ταχυτητα) σταθερα με τα 85 χλμ, αντε για να μην ειμαι απολυτος να πηγε 90 διοτι δεν το ειχα και το cruise control.
Μην τα πολυλογω λοιπον με σταματαει στην μεση του δρομου στο τελος της ευθειας της Βαρκιζας. Απο πισω μου το ασημι Skoda με τον βλαχοσεριφη να λεει στον ασυρματο σε αυτον που με σταματησε οτι με εχει γραψει στην ανηφορα ακριβως μετα απο το φαναρι του Ribas...ME 147ΧΛΜ/ΩΡΑ
Με το που μου το λεει παιδια μα τον θεο μου γυρισαν τα ματια αναποδα!!! Πηγηνε μου λεει να το δεις στην οθονη μεσα στο περιπολικο οτι το λεει 147! Και τι με νοιαζει εμενα τι λεει το μηχανημα? Εσυ μπορει να εχεις βαρεσει καποιον με αυτην την ταχυτητα πριν απο μια ωρα, η μια μερα, μπορει να βαρεσατε το περιπολικο που ηταν μαζι για να γραψει αυτο το νουμερο και μετα να το βγαζετε σεργιανι σε οποιον περναει! Εχει του λεω καταγραψει οπως τα αντιστοιχα συστηματα -> http://www.youtube.com/watch?v=2217Dsh5FKM την ωρα να μου την δειξεις, την ημερα και καποιο βιντεο η φωτο μου? ΟΧΙ, ΔΕΣ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΠΟΣΟ ΛΕΕΙ
Μα του λεω δεν πηγενα με τοσα! Με σταματησε ενας πιο πριν και μου ειπε για το μπλοκο σας και επειτηδες πηγενα με 80-90... Απαντηση: ' Και με 90 στα περνω ( διπλωμα πινακιδες ) γιατι το οριο εκει ειναι 60' ναι βε ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΡΑ,ΚΛΕΦΤΗ,ΑΛΗΤΗ αλλα μου λες οτι με επιασες με 147χλμ/ωρα ρανταρισια που στο κοντερ θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 155χλμ/ωρα.
Να πας να φερεις τον μαρτυρα που σου ειπε για το ρανταρ και να πας αυριο στον δοιηκητη να κανεις παραπονα. Δεν την δεχομαι την κληση του λεω! 'ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ
τελικα μετα απο πολυ πιεση και πολεμο μου κανανε και χαρη! Με εγραψε για 88 για να μην μου παρει το διπλωμα και τις πινακιδες...ΧΑΡΗ! ΧΑΤΗΡΙΚΑ!
Κυριοι ( που λεει ο λογος, εμεις στον Πειραια κατι σαν και εσας τις λεμε ΝΥΦΕΣ ) για κατι ΑΛΗΤΕΣ σαν και του λογου σας χαιρεται ο κοσμακης οταν σας κανει γιο-γιο ο καθε Πασαρης και ο καθε Παλαιοκωστας! Κατι σαν και εσας ειναι που εχουν βγαλει τους Αστυνομικους ΜΠΑΤΣΟΥΣ. Κατι σαν και εσας ειναι που ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ.
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ 911 TURBO ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΜΠΟΛΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ! ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΙ 'ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ 'ΠΟΛΙΤΑΚΙΑ (ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ)
Ευκαιρια λοιπον αφου εχουν βρει τωρα καινουργιο κολπο να γραφουν τον κοσμακι με τα καινουργια gadget που πηρανε να παρω και εγω αυτο -> http://www.dogcamsport.co.uk/multicamera.htm#quad και να το βαλω πανω στην 911 μονιμα. Μια καμερα στο ταμπλο να δειχνει τα χιλιομετρα, μια μπρος, μια πισω, και μια απο την πλευρα του συνοδηγου να κοιταει τον οδηγο για να τραβηξω τον σεριφη που θα ερθει να μου πει για τα 147. και το μικροφωνο φυσικα στην θεση του οδηγου για να ακουγετε. ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ RIBAS KAΘΕ ΒΡΑΔΥ! Δεν μπορει καποια στιγμη θα κατσει! Και μετα να δουμε αν εχουν καλο κουστουμι να βγουν στον Ευαγγελατο και τον Τριανταφυλλοπουλο για να γραψουν ωραια στην καμερα!
ΑΛΗΤΕΣ!
-
ρε φιλε πρεπει να παιζει πουστια ,με τα ρανταρ τους
κι εμενα οπως εγραψα παραπανω με γραψανε για 166 (δλδ 170-φευγα στο κοντερ) και δεν γινεται να επιασα τετοια ταχυτητα, αφου μαλιστα εκεινη την ωρα συζητουσα στο χαλαρο με το συνοδηγο μου και λεγαμε τα νεα μας ,δεν πηγαινα ταπα..οταν του ειπα(του αστυνομικου): ρε φιλε δεν παιζει να πηγα με τοσα!!!
μου λεει: ναι ,πηγαινε να παραπονεθεις στο διοικητη και πες του οτι δε δουλευουν καλα τα ρανταρ.
σιγουρα θα πηγαινα με καμια 120αρα που ειναι αρκετα πανω απο το οριο των 70 και ας πουμε οτι 'καλως' μου το πηραν, αλλα 166??
το γ@μησανε λιγακι...για την ιστορια σου το οριο στο riba's ειναι 60, ομως στην ευθεια της βαρκιζας ειναι 50 .
δλδ με 90 στο riba's δε χανεις το διπλωμα σου, στην ευθεια της βαρκιζας ομως το χανεις μια χαρα, για αυτο σου εγραψε 88..μαλλον σε γραφουν με τοσα χλμ για να μην μπορεις να 'διαπραγματευτεις' ευκολα.
147 και 166 ειναι χοντρα νουμερα και στο διοικητη να πηγαινες δε θα σε λυποταν -
για την ιστορια σου το οριο στο riba's ειναι 60, ομως στην ευθεια της βαρκιζας ειναι 50 .
δλδ με 90 στο riba's δε χανεις το διπλωμα σου, στην ευθεια της βαρκιζας ομως το χανεις μια χαρα, για αυτο σου εγραψε 88..Ο βλαχοσεριφης μου ειπε οτι την συγκεκριμενη ταχυτητα την εγραψε στην ανηφοριτσα ακριβως μετα απο το φαναρι και πριν την στροφη που βγαζει στην ευθεια της βαρκιζας. εκει εχει 60 οριο.
Ακου οριο 60 χλμ την ωρα.... Στην ευθεια πριν το resort εχει οριο 40χλμ ωρα! Τι να λεμε τωρα... εχει μαλιασει η γλωσσα μας και ασπρισανε τα μαλια μας τοσα χρονια... Να την χαιρομαστε την Ελλαδισταν!
-
μαλλον σε γραφουν με τοσα χλμ για να μην μπορεις να 'διαπραγματευτεις' ευκολα.
147 και 166 ειναι χοντρα νουμερα και στο διοικητη να πηγαινες δε θα σε λυποτανΑΚΡΙΒΩΣ! Αστο πολιτακι να παει στον δοιηκητη η στο δικαστηριο...Θα δει ο δικαστης 147 η 166 οπως σε εσενα οτι και να του πει θα τον κατηγορησει...
Χουντα ετσι? Πατακος κτλ... Αποφασιζομεν και διαταζομεν!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Ο βλαχοσεριφης μου ειπε οτι την συγκεκριμενη ταχυτητα την εγραψε στην ανηφοριτσα ακριβως μετα απο το φαναρι και πριν την στροφη που βγαζει στην ευθεια της βαρκιζας. εκει εχει 60 οριο.
Ακου οριο 60 χλμ την ωρα.... Στην ευθεια πριν το resort εχει οριο 40χλμ ωρα! Τι να λεμε τωρα... εχει μαλιασει η γλωσσα μας και ασπρισανε τα μαλια μας τοσα χρονια... Να την χαιρομαστε την Ελλαδισταν!
ναι καταλαβα, με εχουν χτυπησει κι εκει με 90 και δε μου το πηραν
τωρα ομως πρεπει να χει πεσει εντολη δε γινεται ξαφνικα τροχαιες απο διαφορετικα σημεια της αθηνας να βγαινουν ταυτοχρονα εξω και να γραφουν τοσο χοντρα
-
- Είναι πίσω στο στόχο του τριμήνου.
- Τώρα που έχει αδειάσει λόγω τριημέρου η Αθήνα είναι πιο πιθανό να πετύχουν εγκληματίες που θα πηγαίνουν με 90 σε λεωφόρο με 2 ή 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστικό.
Στην επαρχία είναι ακόμα πιο χυδαία η κατάσταση. Όπου βλέπουν πινακίδες που δεν είναι από την περιοχή σε γράφουν και για κακό ξύρισμα.
Radar και πού βρίσκονται.