-
Ο χρήστης gns έγραψε:
πιστολι δεν ειδα την στιγμη που περασα , αλλα σταματουσαν για κρανη και ζωνες.
εβγαλαν καλο μεροκαματο.....Γιατί ' '? Καλά κάνουν... Και με τις κάμερες των λεωφορειολωρίδων είμαι προσωπικά πολύ σύμφωνος. Είναι εξαιρετικά αντικοινωνικό να κινείται ΙΧ στη λεωφορειολωρίδα.
-
συμφωνω μαζι σου στο 'καλα κανουν' αλλα διαφωνω για τον τροπο...που το κανουν....
οποτε τους λειπουν λεφτα τα περνουν απο εμας.
φοραω παντα ζωνη ακομη και μεσα στην πολη και στην εθνικη τρεχω οταν ειμαι σχεδον μονος
στο δρομο. ετσι δεν με νοιαζει. ας κανουν οτι θελουν...... -
Ο χρήστης avel έγραψε:
πιστολι δεν ειδα την στιγμη που περασα , αλλα σταματουσαν για κρανη και ζωνες.
εβγαλαν καλο μεροκαματο.....Γιατί ' '? Καλά κάνουν... Και με τις κάμερες των λεωφορειολωρίδων είμαι προσωπικά πολύ σύμφωνος. Είναι εξαιρετικά αντικοινωνικό να κινείται ΙΧ στη λεωφορειολωρίδα.
Ετσι μα το λεει και η ιδια η λεξη: Λεωφορειολωριδα καλα κανουν και ΣΚΙΖΟΥΝ τα ζωα με τα car-α τους!!! Παντως νωριτερα στη Βεικου λιγο πριν τη πεζογεφυρα ειχε ενα μπλοκο με πιστολι και σταματουσαν για ζωνες-κρανοι-ταχυτητα.
-
Σε ποια σημεία θα τοποθετηθούν οι 12 νέες κάμερες στην Αττική Οδό :
-
Αυτές θα είναι όπως οι άλλες στους δρόμους με τη γνωστή ταμπέλα 10-15 μέτρα πριν;
-
Χθες το μεσημερι στην Ακαδημιας λιγο μετα την Ζωοδοχο Πηγη ηταν γερανος και σηκωσε ολα τα δικυκλα απο το πεζοδρομιο
-
Μετά τα Γλυκά Νερά Αττικής προς Παιανία μετά το Απολλώνειο υπάρχει μια νέα καμερούλα, εδώ και κάποιους μήνες. Ούτε αυτή δουλεύει προς το παρόν.
Είμαι πολύ μλκας τελικά... Τζάμπα τα φρεναρίσματα...
Όπως επίσης και από Μαρκόπουλο για Παιανία μια καινούρια μετά από ένα εσάκι πριν την ευθεία της Ιντρακόμ (ακριβώς μετά το μεγάλο κατάστημα με τα εργαλέια 'Τσομίδης') δεν δουλεύει και αυτή.
Αυτή την έβγαλαν κιόλας. Εκεί ήταν τραγικό γιατί το όριο ήταν 40... Όπου βλέπω κάμερα πάντως κόβω, δεν το ρισκάρω να πληρώσω τζάμπα φράγκα.
Για το φίλο που ρώταγε για το Λαύριο. Αυτή λίγο πριν το Λαύριο πρέπει να δουλεύει ή έστω να δούλεψε κάποια περίοδο. Για αυτή στην Κερατέα δυίστανται οι απόψεις...
Στην Α.Ο που είναι οι κάμερες που δουλεύουν; -
-
Σήμερα το μεσημέρι στον περιφεριακό των Φαρσάλων δρόμο με δύο λορίδες ανα κατεύθυνση και στηθέο στη μέση το radar έγραψε την ιλιγκιώδη ταχύτητα των 86 χμ ο γελείος δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω το ονομά του μου έκανε σκόντο στα χιλιόμετρα 69 χμ και και με επέβαλε πρόστιμο 40e όσοι περνάτε από εκεί προσοχή
και οι υπόλοιποι διαδώστετο. -
**Τα τελευταια ποστ για τα αντιρανταρ κλπ μεταφερθηκαν στο σωστο θεμα **ANTIRADAR TΡOXAIAΣ
** MOD ** -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι στον περιφεριακό των Φαρσάλων δρόμο με δύο λορίδες ανα κατεύθυνση και στηθέο στη μέση το radar έγραψε την ιλιγκιώδη ταχύτητα των 86 χμ ο γελείος δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω το ονομά του μου έκανε σκόντο στα χιλιόμετρα 69 χμ και και με επέβαλε πρόστιμο 40e όσοι περνάτε από εκεί προσοχή
και οι υπόλοιποι διαδώστετο.Η πινακιδα ποσο ελεγε;
-
Τις τελευταιες 3 μερες προσοχη τις πρωινες ωρες στον δρομο προς νοτια Ευβοια και συγκεκριμενα στα πρωτα του km, (μεχρι το Βασιλικο). Δεν υπαρχει ρανταρ αλλα περιπολικα και ζηταδες σουλατσαρουν περιμενοντας τα θυματα που θα προσπερασουν στη θεορατη ευθεια του Μυτικα...
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
και οι υπόλοιποι διαδώστετο.Να αναφέρεις το όνομα του επειδή... εφάρμοσε τον νόμο;
Αν γράψεις επώνυμα, ίσως θα ήταν ηθικώς αποδεκτό (ονομάζομαι τάδε δεινόπουλος και χτες στο τάδε σημείο ο δείνα αστυνομικός...).
Επίσης, δεν μας λες ποιο ήταν το όριο ταχύτητας. 50; 60; 70; 80;
-
Για να του έχει κάνει 'σκόντο στα 69 χλμ', πάνω από 50 δεν θα ήταν το όριο.
-
παλι καλα που σου εκανε εκπτωση και δε σου πηρε το διπλωμα να λες
ξερεις πώς ειναι η ζωη χωρις διπλωμα??
εμενα βεβαια δε μου εκαναν καμια εκπτωση
-
04/01/2010, για να μπει ο καινούριος χρόνος καλά, 'έφαγα' κλήση στην Κοζάνη...
Είμαι με το z4 και τον πατέρα μου μέσα και τον πηγαίνω στην δουλειά στην Βέροια. Επειδή είχε αργήσει λιγάκι, βιαζόταν. Έχουμε βγει από την Κοζάνη και είμαστε σε δρόμο 2+2 λωρίδων με διαχωριστική νησίδα στην μέση. Κλασσικά το όριο είναι 50 αλλά όπως κάθε σόφρων άνθρωπος, έτσι και εγώ πίστεψα ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αυτό το όριο σε αυτόν τον δρόμο. Παρα ταύτα, πηγαίνω με 60(!) και σε κάποια φάση ανεβάζω 80 ώσπου να μπούμε στην Εγνατία. Ο πατέρας να μου λέει να τρέξω παραπάνω γιατί δεν ήμασταν σε κατοικημένη περιοχή αλλά εγώ δεν, με 80. Σε κάποια φάση,στο ύψος ενός νοσοκομείου (ψυχιατρική κλινική είναι αλλά δεν θυμάμαι το όνομά της) βλέπω έναν ΜΠΑΤΣΟ (εξηγούμαι σε λίγο) να μου κάνει σήμα. Σταματάω,τρέχατε μου λέει. Δεν ήθελα να αρχίσω ούτε δικαιολογίες ούτε να καθυστερήσω άλλο γιατί ο φάδερ βιαζόταν. Του λέω πόσο? Τότε μου δείχνει το ραντάρ χειρός και βλέπω 99 . Τότε άρχισε το νταβαντούρι... Του λέω αποκλείεται, δεν πήγαινα με τόσο και ο πατέρας μου το επιβεβαιώνει και νευριάζει ακόμα πιο πολύ. Ο μπάτσος, άρχισε τις μαλακίες του, ότι το κοντέρ μου είναι χαλασμένο (!) και ότι δεν έχει κανένα λόγο να πει ψέμματα. Του είπα ότι ούτε εγώ έχω κάποιο λόγο, άντρας είμαι και φούστες δεν φοράω για να πω ψέμματα. Δεν δεχόταν την πραγματικότητα ότι το μηχάνημά του έγραψε λάθος και απλά μου επαναλάμβανε ότι πήγαινα με 99 στα 244m. Του είπα μην τυχόν με γράψει ότι πήγαινα με 99, να με γράψει με την ΚΑΝΟΝΙΚΗ μου ταχύτητα. Εν τέλει τον έπεισα, έγραψε 79 'χαριστικά' όπως μου είπε, 'αυτή είναι η πραγματικότητα, εγώ δεν θέλω χάρες' του απήντησα, υπέγραψα και έφυγα.
Δεν κάθισα να ασχοληθώ με το τελείως ηλίθιο όριο των 50 σε εκείνο τον δρόμο, ούτε ασχολήθηκα με τον άσχετο με τα αυτοκίνητα ΜΠΑΤΣΟ. Δυστυχώς έπρεπε να ανοίξει το μαγαζί ο φαδερ και δεν είχαμε χρόνο να διαμαρτυρηθούμε εντόνως...
ΥΓ1: Σίγουρα αν δεν έβαζα την υπογραφή στην κλήση θα το είχα πάει δικαστικά και θα δικαιωνόμουν (που ξέρω αν είναι δικά μου τα 99 που έγραψε το μηχάνημα και όχι κάποιου προηγούμενου??).
ΥΓ2: Μου έβαλε 5 πόντους και δεν είμαι σίγουρος αν αντιστοιχούν στην ταχύτητα που με έγραψε ή αντιστοιχούν στην ταχύτητα που ανακάλυψε αυτός.
ΥΓ3: Για να δείτε πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ με τα αυτοκίνητα ήταν, πήγε και είδε την πίσω πινακίδα να δει αν πέρασα ΚΤΕΟ, αυτοκίνητο 6 μηνών...Σόρρυ για το μακροσκελές σεντονάκι μου αλλά έπρεπε πιστεύω και για να ξεθυμάνω και για να ενημερώσω...
Φιλικά djalma
-
αυτη ειναι γνωστη μπατσοτακτικη χρονια τωρα, χτυπανε μαλλον τον εαυτο τους και μετα αντε να τους δειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας
μια φορα ειχαν πει στο πατερα μου οτι πηγαινε με 150 με renault 5, το οποιο πολυ απλα δε μπορουσε να γινει
διπλωμα σου πηρε να φανταστω..
εδιτ: ειδα που σου τη χαρισε -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
ΥΓ3: Για να δείτε πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ με τα αυτοκίνητα ήταν, πήγε και είδε την πίσω πινακίδα να δει αν πέρασα ΚΤΕΟ, αυτοκίνητο 6 μηνών...Τα μτχ εισαγωγής πρέπει να έχουν περάσει ΚΤΕΟ... οπότε το οπτικό check της πινακίδας έχει λογική μόνο αν δει στην άδεια ότι είναι εισαγωγής το αυτοκίνητο
-
Προσοχη και στη λεωφορο Μαραθωνος, πριν λιγες μερες τοποθετηθηκαν καμερες (αυτες με αισθητηρα ταχυτητας που βγαζουν φωτογραφιες) σε ολο το μηκος της απ'οτι εμαθα απο Παλληνη και μετα με κατευθυνση προς Μαραθωνα.
Τη μια την εντοπισα, βρισκετε μετα το εργοστασιο της elite στο Πικερμι, με κατευθηνση προς Ραφηνα, πριν το βενζιναδικο της ΕΚΟ.
Δεν γνωριζω ομως αν εχουν τεθει ακομα σε λειτουργια. -
Έμαθα ορισμένες πληροφορίες για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΛΑΣ.
-
Έχουν βγει όλοι στους δρόμους για να μαζέψουν το χρήμα που λείπει από τα ταμεία. Σε πρόσφατη μετακίνηση φιλικού προσώπου από Πειραιά προς Λαύριο αναφέρθηκαν 5 μπλόκα στο δρόμο. Εκτός του ενός στα διόδια που έκανε ελέγχους, όλα τα υπόλοιπα ήταν για ταχύτητα και μάλιστα, στο ένα έφαγε και κλήση για 110+ με όριο 80 (αν θυμάμαι καλά από τη διήγηση). Επίσης, σε μετακίνηση φιλικού προσώπου από Πάτρα - Αθήνα, αναφέρθηκαν 4 μπλόκα, στα γνωστά σημεία κάθε φορά.
-
Στις Ε.Ο. εκτός από ταχύτητα, γράφουν μανιωδώς και για λωρίδες κτλ. Αργά και αριστερά, γρήγορα και δεξιά, υποτιθέμενες προσπεράσεις (πχ δεξιά πιο γρήγορα από αριστερά = παράνομο προσπέρασμα) και ό,τι άλλο τους έρθει σχετικό αρκεί να φέρνει πολύ χρήμα στα ταμεία.
Ευχαριστώ.
ΥΓ. Ακόμα να απαντήσουν για την προσφορά που έχουν από τον αντιπρόσωπο της LTi. Γιατί αγοράζουν την Ευρωπαϊκή έκδοση που προσφέρεται με 3.000+ € και όχι την έκδοση ΗΠΑ που κοστίζει κάτω από τα μισά; Γιατί αν ο αντιπρόσωπος ή η εταιρεία προσφέρουν το πιστόλι σε μία μόνο έκδοση στην Ευρώπη δεν προτιμούν κάποιο άλλο πιο φθηνό πιστόλι; Περνάμε ή όχι περίοδο οικονομικής κρίσης;
-
Radar και πού βρίσκονται.