-
Τι λέτε?
Κάνουμε την εξ αναβολής (λόγω καιρικών συνθηκών) 'συνάντησή' μας στα Καλύβια?Στην γνωστή ταβέρνα?
Την Πέμπτη 4/3 κατά τις 20:00?Για δηλώστε...διαδηλώστεεε!!!
n_olympios...ορίζεσαι εθελοντής για καταμέτρηση συμμετοχών!
ΒΑΣΙΛΗΣ,TGD...αυτή την φορά δεν θα είσαστε μόνοι σας!!
-
Τι λέτε?
Κάνουμε την εξ αναβολής (λόγω καιρικών συνθηκών) 'συνάντησή' μας στα Καλύβια?Στην γνωστή ταβέρνα?
-
Τι λέτε?
-
Σας προειδοποιώ.
Αν γίνει το ίδιο με την προηγούμενη φορά που μέτραγα τσάμπα (και πήγα και ξεροστάλιασα μέσα στο ψοφόκρυο, και τελικά έφαγα ρεβύθια στο σπίτι μόνος μου), θα πάω στο σπίτι της Ρένας εκεί δίπλα και θα απαιτήσω να μου κάνουν το τραπέζι! -
ΜΕΣΑ !!!!!
Η δίαιτα απο την άλλη βδομάδα :lol:
-
Στο φαί λέμε ΟΧΙ ,στην παρέα λέμε ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Εγω λέω να έρθω και να τσιμπίσω.
Που το πάτε,που το φέρνετε ΄στο φαί ο νους σας.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σας προειδοποιώ.
Αν γίνει το ίδιο με την προηγούμενη φορά που μέτραγα τσάμπα (και πήγα και ξεροστάλιασα μέσα στο ψοφόκρυο, και τελικά έφαγα ρεβύθια στο σπίτι μόνος μου), θα πάω στο σπίτι της Ρένας εκεί δίπλα και θα απαιτήσω να μου κάνουν το τραπέζι!εμ...χρυσό μου δεν χτύπησες...κι εγώ εκεί κατέληξα τελικά...ευτυχώς με περίμεναν λογής-λογής καλούδια και μια φωτιά στο τζάκι μούρλια...anyway...ας μην το θυμάμε και συνχίζομαι γιατι τελικά αποκλείστηκα 2 μέρες στα Καλύβια...
προς το παρόν δηλώνω παρούσα, αν και παίζετε... -
Είπα κι εγώ
Μέσα είμαι για να κρατάω τα μπόσικα
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εμ...χρυσό μου δεν χτύπησες...κι εγώ εκεί κατέληξα τελικά...Να σου πω, το σκέφτηκα, αλλά δεν είδα το αυτοκίνητο και φαντάστηκα ότι θα ερχόσουν από Αθήνα και θα γύρισες πίσω μαζί με τους υπόλοιπους!
-
Νικο μικρε γραψε με ωραια καλλιγραφικα γραμματα:Πατερας παρων.
Αντε γιατι πολυ ξεχαστηκαμε. -
Κι εγώ θα έρθω.
-
Ο καιρός θα είναι βροχερός.
Το τραπέζι να προσεγγίσει το τζάκι pls και να έχει μια επιπλέον καρεκλίτσα για μένα
Όσοι λείψουν θα θεωρηθεί ότι βρίσκονται σε προεκλογική συγκέντρωση που θα λαμβάνει χώρο στην αθήνα την ίδια ώρα. -
Απολογισμός #1:
kouk
n_olympios
ΒΑΣΙΛΗΣ
ANGEL13
kamil
syele
*Πατερας παρων. *Αντε γιατι πολυ ξεχαστηκαμε.(δεν είχα καλλιγραφικά)
kyan
cpp -
Να ρωτήσω κάτι... εχμ... διαδικαστικό?
Ποια είναι αυτή η ταβέρνα που σερβίρουν μαρμότα? Και πως ακριβώς τη μαγειρεύουν?
-
Ελα την Πέμπτη και θα λυθούν οι απορίες σου.
-
Κρατηστε και δυο-τρεις καρεκλες για εμενα.
Και εαν ειστε καλα παιδια θα εχει και επιδορπιο,ξερει ο olympios. -
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Κρατηστε και δυο-τρεις καρεκλες για εμενα.
Και εαν ειστε καλα παιδια θα εχει και επιδορπιο,ξερει ο olympios.Βλέπω την σύζυγο σου να λέει στις φίλες της
'Ο Κυριάκος έχει κάτι φίλους από 18 μέχρι 78, τους συναντάει τακτικά και εγώ ΄για να είμαι σωστή κανονίζω για το γλυκό τους. Δεν τρώνε τίποτα... με δυο ταψάκια έχουμε καθαρίσει.'ΥΓ. Μην έρθετε από λιμανάκια και χυθούνε τα σιρόπια
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι... εχμ... διαδικαστικό?Ποια είναι αυτή η ταβέρνα που σερβίρουν μαρμότα? Και πως ακριβώς τη μαγειρεύουν?
Α ρε Βασίλη!!
Κατ' αρχήν....'Η μέρα της μαρμότας' είναι ταινία,όπου ο ήρωας ξύπναγε κάθε πρωί και βρισκόταν στην προηγούμενη ημέρα!!
Η ταβέρνα που πάμε είναι ο ηρωικός 'Μουρούζης' στο στενό απένταντι στην εκκλησια των Καλυβίων..
Αντε ρε να σε δούμε λίγο!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η ταβέρνα που πάμε είναι ο ηρωικός 'Μουρούζης' στο στενό απένταντι στην εκκλησια των Καλυβίων..Αντε ρε να σε δούμε λίγο!!
Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν οικογενειακές υποχρεώσεις... αν τελικά κανονιστούν διαφορετικά θα έρθω
-
Τελικά ισύει για σήμερα;
Καλυβια ΧΙ-Η μέρα της μαρμότας!