-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και οι κακες φημες που λενε οτι 'ξενο-γραφεις'?Αληθεύουν. Ο kouk πλέον όλη μέρα γράφει στο forum του TFRC, κι εμάς μας έχει ξεχάσει τελείως... Πού είναι το smiley που κλαίει...
-
Ίσως κάποιος από συμπάθεια και ενδιαφέρον να έγραψε επίτηδες μερικές υπερβολές για να τους ταρακουνήσει και ξεπέρασε τα όρια σωστής συμπεριφοράς.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όλα είναι μια χαρά, παίδες. Πολύ τρέξιμο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ξέρει κανείς που έχει χαθεί ο ΙΚΕ?
Ακόμα και το site του, το robotpig.net έχει να το ενημερώσει απο το 2007
Ξέρω εγώ
Δεν πήγα πουθενά, μπαίνω αρκετά συχνά και παρακολουθώ το φόρουμ.
Το robotpig.net έχει ξαναφτιαχτεί από την αρχή και θα ανέβει μέχρι τέλος Νοεμβρίου.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Καλώς τον! Η πλάκα είναι οτι δέν έχεις και πουθενά e-mail, ούτε στο προφίλ σου εδώ ούτε σε κανένα απο τα σάιτ σου. Λές και άνοιξε η γή και σε κατάπιε.
-
k o krus εξαφανίστηκε?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
k o krus εξαφανίστηκε? -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
k o krus εξαφανίστηκε?
Παντόφλα έγινε?
-
Τρώει παντόφλα χαζομπαμπά.
-
Πού'σαι ρε Κούκο
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
και οι κακες φημες που λενε οτι 'ξενο-γραφεις'?
Αληθεύουν. Ο kouk πλέον όλη μέρα γράφει στο forum του TFRC, κι εμάς μας έχει ξεχάσει τελείως... Πού είναι το smiley που κλαίει...
τι σε χαλαει δηλαδη απο το φορυμ του TFRC?
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
τι σε χαλαει δηλαδη απο το φορυμ του TFRC?Δε με χαλάει κάτι προσωπικά. Απλά δε με αντιπροσωπεύει η αντίληψή του. Ήταν δε inside-joke αναφορά για παλαιότερες ιστορίες με 4TF & TFRC (π.χ.).
-
Τί είναι αυτό το tfrc?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τί είναι αυτό το tfrc? -
Τί είναι γκαζοφονιάδες?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
τι σε χαλαει δηλαδη απο το φορυμ του TFRC?
Δε με χαλάει κάτι προσωπικά. Απλά δε με αντιπροσωπεύει η αντίληψή του. Ήταν δε inside-joke αναφορά για παλαιότερες ιστορίες με 4TF & TFRC (π.χ.).
οκ τοτε απλα σε παρακαλω μην ασχολεισε μαζι του αφου δεν σε αντιπροσωπευει.
Τί είναι γκαζοφονιάδες?
θες απαντηση σε αυτο?
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
οκ τοτε απλα σε παρακαλω μην ασχολεισε μαζι του αφου δεν σε αντιπροσωπευει.Το ότι εμένα προσωπικά δε με εκφράζει το tfrc, είναι τελείως άσχετο. (Ασε που έχω respect για συγκεκριμένους από εκεί, π.χ. Wagner FTW). Το αστείο αφορούσε tfrc & kouk, και ότι καλά εγκατέλειψε ο kouk το 4tf και γράφει σε φόρουμ 'κοντράκηδων'.
-
-
το TFRC παιδια παντως μονο φορουμ κοντρακιδων δεν ειναι...μια παρεα ειναι που τους αρεσει το αυτοκινητο και ειδικα η οδηγηση σε στροφες και πιστα.
για κοντρες υπαρχουν αλλα φορουμ... -
JHON, δεν εννοουσα κατι τετοιο. Ηταν ενα αστειο για τον asimov (αν ειναι ο ιδιος με τον δικο μας), που εμφανιζεται σαν το νεοτερο μελος του TFRC.
-
εγινε κανενα προβλημα...δεν εχω ιδεα αν ειναι ο ιδιος..
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν