-
Όπως μαρτυράει και το nickname μου “Tupac” ακούω κυρίως rap , Hip-hop .
-
Jazz, acid jazz, funk jazz, classic jazz.
Blues, RnB.
Κλασσική (πολλή κλασσική).
Ελληνικά έντεχνα, ελαφρολαϊκά και παλιά καλά λαϊκά, ρεμπέτικο.
HipHop, D&B, lounge, electronica.
Rock (κυρίως παλιά καλή), Ballads, country.Η σειρά προτίμησης (από πάνω προς τα κάτω) αφορά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
-
ΑΠΟ HEAVY METAL MEXΡΙ HEAVY METAL ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ HARD ROCK.
ΑΠΟ TA CD ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΕΙΓΩ ΔΙΣΚΑΔΙΚΟ. -
Πήρα ένα μεταχειρισμένο, και είχε ένα Μπλάουπουνκτ, που όπως όλα τα άνω των 24 μηνών μπλάουπουνκτ που έχω δει, δεν δουλεύει καλά. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πως αν συνεχίσει έτσι, είτε που θα τρακάρω προσπαθώντας να το κάνω να δουλέψει, είτε από τα νεύρα μου. Έτσι έβγαλα την πρόσοψη και την άφησα σε ένα συρτάρι στο σπίτι. Δυστυχώς ο πωλητής δεν μου έδωσε τους εξωλκείς, και δεν μπορώ να το πετάξω να βάλω αυτό που έφερα από Ελλάδα...
Έτσι για την ώρα ακούω τον κινητήρα μου (δε με πολυχαλάει! )
-
Doors παντού και πάντα...
Το μόνο που αλλάζει ανάλλογα με τη διάθεση είναι η ένταση μόνο...Υ.Γ.: Τι μαγικό που είναι να είσαι μόνος νύχτα σε μια ορεινή διαδρομή, να βρέχει, να φυσάει και με ανοιχτα παράθυρα να ακούς την καλύτερη φωνή που μας χάρισε ο Θεός να τραγουδά... riders on the storm....
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δυστυχώς ο πωλητής δεν μου έδωσε τους εξωλκείς, και δεν μπορώ να το πετάξω να βάλω αυτό που έφερα από Ελλάδα...Έτσι για την ώρα ακούω τον κινητήρα μου (δε με πολυχαλάει! )
Γιώργο, δεν μπορείς να το βγάλεις χρησιμοποιώντας δύο λεπτές λάμες? Με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρεις, νομίζω.
Τελικά πήρες τη sportwagon που έψαχνες?
-
Κρητικά.
Αν δείτε κανένα Sunny με 'Αθηναϊκά χαρακτηριστικά' και να παίζει Κρητικά, σταματήστε δίπλα και ζητήστε μια τσικουδιά. Συνήθως υπάρχει πάντα καβάτζα στο ντουλαπάκι!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δυστυχώς ο πωλητής δεν μου έδωσε τους εξωλκείς, και δεν μπορώ να το πετάξω να βάλω αυτό που έφερα από Ελλάδα...
Έτσι για την ώρα ακούω τον κινητήρα μου (δε με πολυχαλάει! )
Γιώργο, δεν μπορείς να το βγάλεις χρησιμοποιώντας δύο λεπτές λάμες? Με λίγη προσπάθεια θα τα καταφέρεις, νομίζω.
Τελικά πήρες τη sportwagon που έψαχνες?
Βρήκα το παλιό Μπλάουπουνκτ της φίλης μου που είχε τους εξωλκείς, και ξεφορτώθηκα το δικό μου, οπότε ακούω τα mp3 μου πλέον!
Ναι, την βρήκα την Sportwagon, και είμαι ενθουσιασμένος!!
Το μόνο κακό είναι πως οι τελωνιακές πινακίδες από την Γερμανία λήγουν σήμερα, και το ραντεβού με τα ελβετικά ΚΤΕΟ ώστε να βγάλω κανονικές πινακίδες είναι την άλλη Τετάρτη, και θα την αποχωριστώ για 1 βδομάδα...Ήδη έκανα παραπάνω από 3.000 χιλιόμετρα στις 10 μέρες που την έχω (κυρίως ΣΚ)
Moυσικη στο αυτοκινητο