-
Περίμενε, το snowbar είναι σαν βομβαρδισμένο αλλά λένε ότι θα το φτιάξουν και θα το ανοίξουν σύντομα. Μετά θα κάθεσαι μέσα και θα βλέπεις το χιόνι έξω πίνοντας το ποτάκι σου.
(έδιωξαν τον παλιό επιχειρηματία που εκμεταλλευόταν το snowbar και είχαν διαφορές στα λεφτά)
-
περισσοτερο για τα χιονια τριγυρω με νοιαζει, αν θα μπορω να παω στα χωρια γυρω απο αγ.αθανασιο κτλ!
-
Τί πας να κάνεις εκεί ρε συ? Δεν λένε τπτ
Κοσμικός μας έγινε και ο φίλος adis
-
βολτα μωρε 2 μερες...δεν εχω ξαναπαει προς τα κει.. ναι ναι μετα το μονακο επιλεγω καιμακ για κοσμικοτητες!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
βολτα μωρε 2 μερες...δεν εχω ξαναπαει προς τα κει.. ναι ναι μετα το μονακο επιλεγω καιμακ για κοσμικοτητες! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
βολτα μωρε 2 μερες...δεν εχω ξαναπαει προς τα κει.. ναι ναι μετα το μονακο επιλεγω καιμακ για κοσμικοτητες!Πήγαινε για φαΐ στον σιδηροδρομικό σταθμό του Άγρα.
Βέβαια ο σαρμκ θα ξέρει καλύτερα. -
Αυτοκινητο που δεν προκειται να οδηγηθει σε χιονια ξανα (εκτος απο την μια/5 χρονια εκδρομουλα κ μια/2 χρονια αστικη χιονοθυελλα ), θα βρεθει για διημερη εκδρομη στα Τρικαλα Κορινθιας, αρχες Ιανουαριου, που ΙΣΩΣ να εχει χιονια. Τι προτινετε?
Να υποθεσω Autosock/Weissock?
-
Εξαρτάται από την τσέπη σου. Οι Autosock και όλες οι κάλτσες είναι πολύ εύκολες στην τοποθέτηση, αλλά ελαφρώς τσιμπημένες σε τιμή. Αν οι πιθανότητες να βρίσκεις χιόνια είναι τόοοοοοσο σπάνιες, πάρε αλυσίδες των €20 από το practicker και κάτσε μια μέρα στο γκαράζ σου να μάθεις να τις βάζεις.
-
Ποια είναι η μεγαλύτερη διάσταση ελαστικού που μπορεί να φορεθούν οι Autosock
(ή άλλης εταιρίας υφασμάτινες)?
Θέλω ένα σετ να υπάρχει μόνο για προληπτικούς λόγους. -
Για autosock δες εδώ αν υπάρχει για την διάσταση σου. Για το δικό μου δυστυχώς δεν υπάρχει. Βρήκα πάντως σε WeissSock στην Autoplus.
Και εγώ για προληπτικούς καθαρά λόγους τα πήρα.
-
Ευχαριστώ.
Ούτε για μένα έχει
Θα περάσω μια βόλτα από Autoplus να ρωτήσω. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για autosock δες εδώ αν υπάρχει για την διάσταση σου. Για το δικό μου δυστυχώς δεν υπάρχει. Βρήκα πάντως σε WeissSock στην Autoplus.Και εγώ για προληπτικούς καθαρά λόγους.
Τι διασταση εχεις και δεν υπαρχει ?
-
225/40/18 εμπρός, 255/35/18 πίσω.
-
225/40/18 εμπρός, 255/35/18 πίσω.Πισω εχει την κινηση ?
-
Ναι.
-
σημαντικότερο -ή μάλλον εξίσου σημαντικό με τις αλυσίδες- είναι να ξέρεις να οδηγάς χωρίς πρόσφυση οπότε καλύτερα αν δεν το κατέχετε το θέμα να πάτε με λεωφορείο ή να κάτστε σπίτι σας
και υπενθυμίζω οτι τα πισωκίνητα δεν είναι και οτι καλύτερο για να οδηγούνται με αλυσίδες
-
225/40/18 εμπρός, 255/35/18 πίσω.Σε autoshock ειναι το νουμερο 685 ,σε fix and go το I
-
Ευχαριστώ.
Τώρα βέβαια έχω αγοράσει τα WeissSock (2 ζευγάρια, για εμπρός και πίσω), αλλά μου κάνουν εντύπωση 2 πράγματα:
- Γιατί δεν δίνει αποτέλεσμα για τις διαστάσεις μου το site της autosock
- Πως είναι δυνατόν να χωράει το 255/35/18 στην ίδια κάλτσα με το 225/40/18. Πάντως στην συσκευασία τους έτσι λένε (δεν παρουσιάστηκε ανάγκη να τα χρησιμοποιήσω από πέρσι που τα πήρα).
-
Ευχαριστώ.Τώρα βέβαια έχω αγοράσει τα WeissSock (2 ζευγάρια, για εμπρός και πίσω), αλλά μου κάνουν εντύπωση 2 πράγματα:
- Γιατί δεν δίνει αποτέλεσμα για τις διαστάσεις μου το site της autosock
- Πως είναι δυνατόν να χωράει το 255/35/18 στην ίδια κάλτσα με το 225/40/18. Πάντως στην συσκευασία τους έτσι λένε (δεν παρουσιάστηκε ανάγκη να τα χρησιμοποιήσω από πέρσι που τα πήρα).
1)Εγω εχω αλλους καταλογους που μου τους εχει δωσει η εταιρεια που εχει περισσοτερες διαστασεις
Αυριο θα μιλησω με τους νορβηγους για την διασταση του nichola για τι ειναι καπως περιεργη και τουλαχιστον εδω ελλαδα δυσκολο
2)Εμενα ο καταλογος μου εχει το 255/35/18 μονο απο 18αρες μετα εχει 225/40/19
και 2 17 αρες 215/55 και 235/50 -
Πάντως στο web site της autosock το ποιο κοντινό που βρήκα για τις διαστάσεις μου
είναι στο link για ΦΟΡΤΗΓΑ:
http://www.autosock.gr/index.php?page=trucks
Αντιολισθητικές Αλυσίδες