-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εκπληξη Κωνσταντινε; Ειλικρινα;Σε μια αλλη πραγματικοτητα, μακρια απο αυτη τη χωρα, η Renault Βρετανιας ανακοινωσε απο τις 20 Δεκεμβριου 2004 οτι το Clio Cup θα συνεχισει να χρησιμοποιει το τρεχον μοντελο και το 2006 πριν το αντικαταστασει με το καινουργιο διαβεβαιωνοντας παραλληλα οτι ο θεσμος θα συνεχιστει. Αιτιολογηση της ανακοινωσης ηταν οτι οι ομαδες και οι συμμετεχοντες πρεπει απαραιτητα να ειναι ενημερωμενοι για την προοπτικη της επενδυσης τους.
Εμεις εδω φυσικα μαθαμε μεσα Δεκεμβριου οτι θα συνεχιστει το junior cup και θα μαθουμε στα μεσα Ιανουαριου αν θα υπαρχει ενιαιο, τι ειδους αγωνες θα εχει, ποιο αυτοκινητο θα εχει, ποιους οικονομικους ορους θα εχει, αν θα απευθυνθει στο ιδιο κοινο με το Junior Cup (διαβασες φανταζομαι το αφιερωμα στην Κ. Μακρη), αν θα υπαρχει Μικρα καπ κοκ.
Καλή χρονιά
Πραγματικά το διάστημα είναι ασφυκτικό. Μόλις στα μέσα Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε ότι το cup θα συνεχιστεί. Απο κει και μετά έχεις μέχρι 31 Ιανουαρίου να δηλώσεις συμμετοχη. Ενάμισης μήνας με γιορτές και εξεταστική. Ενάμισης μήνας στον οποίον πρέπει να κάνεις τους υπολογισμούς σου, να βρεις συνοδηγό, να αγοράσεις το αυτοκίνητο και να το πας στο μάστορα για φτιάξιμο για να το χεις μες στο Φλεβάρη έτοιμο. Αν είσαι και απο επαρχία τι να κάνεις? Καλές οι πληροφορίες απ΄το τηλέφωνο αλλά δεν αγοράζεις έτσι αυτοκίνητο. Μετά πρέπει να φροντίσεις να βρείς ένα δίαστημα να κατέβεις Αθήνα για να το φτιάξεις. Μέσα στο Γενάρη με την εξεταστική? Δύσκολα πράματα. Αν υπάρχουν και αντιρρήσεις των γονιών... Θα μου πεις ενήλικας είσαι ότι θες κάνεις. Δεν μπορείς όμως να τους αγνοήσεις. Σε βάζουν σε σκέψεις όταν σου λεν ότι είναι δύσκολοι οι καιροί. Σε παίρνει να συμμετέχεις ή θα μείνεις ταπι μετα απο δύο αγώνες. Μήπως να τ αφήσω για του χρόνου? Να μαζέψω κάποια λεφτά ακόμα το καλοκαίρι και να το κάνω του χρόνου πιο οργανωμένα? Λίγο κοντοστάθηκες να σκεφτείς κι έφυγε μια βδομάδα...
Πραγματικά η προθεσμία αυτή μοίαζει μάλλον να απευθύνεται σε κάποιον που έχει καταστρώσει όλα του τα σχέδια, και απλά περίμενει την ανακοίνωση της peugeot για να τα υλοποιήσει. Γι αυτό πολλοί ρωτάνε άλλα λίγοι θα συμμετέχουν.
-
Μ*****Α ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ Ν/2.ΔΕΝ ΚΟΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ.ΑΣΤΟ ΝΑΤ13 Η ΚΑΝΤΟ ΝΑΤ14 Η Α6.ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ WRC.ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΦΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ?ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΡΩΣ ΤΑ ΕΞΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2005(ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ GR).
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΩ ΤΟ 2005 ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ(ΑΧΑΙΟΣ).
ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΠΕΖΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠ ΤΟΥ 2005 ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΜΑΞΙ(ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ)ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
ΛΕΜΕ 'ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ' ΟΧΙ 'ΤΖΑΜΠΑ' ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 5000 ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΕΙΑ(ΟΠΩΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ
-
Τα 206 δεν έχουν δελτίο αναγνώρισης σε Ν παρά μόνο για το 206 RC το δίλιτρο. Σε Α έχουν σαν 1600 και σαν δίλιτρο.
Ωστόσο από το 2005 επιτρέπεται να βγει εθνικό δελτίο αναγνώρισης στις ομάδες Α ή Ν για όλο το αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία. Οπότε μαζευτείτε όλοι εσείς με τα 206 και πιέστε την Peugeot να βγάλει αυτό το δελτίο αναγνώρισης για να τρέχετε κανονικά Α στα 1.4.
Τα National δεν θα υπάρχουν από το 2006.
-
Σε 1,5 μηνα περιπου εχουν αγωνα τα junior(Ποσειδων)!!!ξερει κανεις τι γινεται απο συμμετοχες?ετοιμαζονται καινουρια αυτοκινητα?σιγουροι ειναι ο αδερφος μου,ο Μαυροδης,ο Τσιλης και το παιδι που πηρε το αμαξι του Εξαρχου(το ονομα του μου διαφευγει)!κανεις αλλος???
-
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΙ 2 SENIOR ΚΑΙ 1 JUNIOR ARA 5 JUNIOR KAI 2 SENIOR ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ 6,7,8.....!
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ -
ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 6 ΤΑ JUNIOR ΚΑΙ 3 ΤΑ SENIOR ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -
το παιδι που αγορασε το 206 του εξαρχου θα τρεξει σιγουρα και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειμαι συνοδηγος του για να δουμε!
-
EXOYME ONOMATA?
ΤΣΙΛΗΣ
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΜΑΚΡΗ
ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΥΡΟΔΗΣΑΛΛΟΣ???
-
ΑΥΤΟΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΠΑΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!!
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -
ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΑ.
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
EXOYME ONOMATA?ΤΣΙΛΗΣ
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΜΑΚΡΗ
ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΥΡΟΔΗΣΑΛΛΟΣ???
Ξεπουλησε η Lion παλι ε;
Καλη διασκεδαση παιδια!!
-
ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΝ Κ.ΝΙΚΟ ΜΟΥΖΑΚΗ!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΚΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ!!
ΣΕ 12 ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά του Junior, και το μεγαλύτερο στον Διονύση (μας κοψοχώλιασες στο τέλος ρε παιδάκι μου !!!).
Μπράβο σε όλους !!
-
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΒΡΕΞΕ .
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟΣ
ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ 13 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ,ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΝΩΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚ ΦΕΡΜΕ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΧΑΡΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΣΤΑ 7.
ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΡΠΙΔΗ ΚΑΙ 40 ΤΟ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ.ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΑΠΟ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ(ΑΛΛΑ ΣΟΛΜΠΕΡΚ).
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΗΓΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ,Ο ΧΑΡΠΙΔΗΣ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 30 ΔΕΚΑΤΑ. (ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ...)
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 2-3 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥΤΗΜΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! -
μπραβο ρε διονυση! ευγε!
ειμαι το παιδι που σου μιλησα στην αφετηρια της 5ης ειδικης που βγηκατε και οι 2 εξω για τσισα τα ειχαμε πει και στο τελικο του παραληλοδρομιου.
-
Διονύση συγχαρητήρια! Παντα τέτοια, καλή συνέχεια!
-
μπράβο φιλαράκι, μην αφήνεις πουθενά !!! χεχεχεχε
-
Μπράβο Διονύση
Η κούπα στο βορρά φέτος -
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!
206 junior cup...