-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Α ωραία...Έριξα εγω λάδι στη φωτιά και όχι αυτοί που βγαίνουν,λένε ότι μούφα τους κατέβει,καταφέρονται κατά πάντων και κανένας δεν πρέπει να τους λέει τίποτα...Τι να κερδίσω και σε τι να ωφεληθώ;;Την αγανάκτηση μου εκφράζω για κακές συμπεριφορές και για κομπλεξισμούς...Στο κάτω κάτω όλοι έχουμε κόμπλεξ αλλά δεν τα βγάζουμε στη φόρα έτσι αβίαστα...Και δεν κρίνω κανένα...Τουλάχιστον από μία φράση...Και η ηλικία δεν είναι δικαιολογία για όλα....Το αθλημα (γιατί περί αθλήματος πρόκειται -εντάξει οχι τόσο physical όπως το πόλο) θέλει ευγενή άμιλα...Ρομαντικός;...Μπορεί...Ο καθένας έχει τις αξίες του....
Καί όμως μόλις έκρινες έναν πιτσιρικά από μια φράση.
Εμένα πάντως με θλίβη και με πειράζει περισσότερο όταν βλέπω γνωστούς αγωνιζόμενους να παίρνουν το φτυάρι και να θάβει ο ένας τον άλλον, επώνυμα ή ανώνυμα. Και αυτοί δεν έχουν ούτε τη δικαιολογία 'νεαρόν της ηλικίας' -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Μην πυροβολείται τον μικρό.
Δεν είμαι δικηγόρος του ούτε συνήγορός του αλλά έχοντας συζητήσει μαζί του, αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρόκειται για ένα πιτσιρικά με πάθος για αγώνες και χωρίς κανένα κόμπλεξ.
Το κακό είναι ότι μεταφέρει σκέψεις και γεγονότα με τρόπο τέτοιο που στο γραπτό λόγο δημιουργεί παρεξηγήσεις.
Αυτό είναι όμως κάτι που το κάνουν και άλλοι παλιότεροι και εμπειρότεροι αγωνιζόμενοι.
Το νεαρό της ηλικίας δικαιολογεί εκφραστικά λάθη.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ Sakinen , ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ (ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Σ.Χ.) ΟΙ ΚΑΘΟΣΠΡΕΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑΝΤΑΡΣ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ , ΟΤΙ , ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΙΤΙΣΜΟ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΦΤΙΑΧΤΟ ! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ , ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΗ , ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ , ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΓΝΗΣΙΟ , ΥΠΑΡΧΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ .
-
οκ λοιπόν....σταματάω εδώ αν και διαφωνώ....όμως σέβομαι ανθρώπους με ιστορία και άποψη στο χώρο και γι' αυτό το κάνω....Να παραδειγματιστούν από αυτό και τα φυντάνια...
-
Τα φυντάνια Σπύρο ΠΡΕΠΕΙ να μην καταλαβαίνουν ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ούτε μεγαλύτερους ούτε ονόματα ούτε τον Θεό τον ίδιο!Αν δεν αμφισβητήσουν τους πάντες, αν δεν κοντράρουν τους πάντες, αν δεν διεκδικήσουν τα πάντα...δεν θα ζουν μάλλον με όλη τους την νεανική τρέλα αυτό που κάνουν!!!
Ολοι οι τωρινοί μεγάλοι....βγήκαν με τσαμπουκά όταν ηταν μικροί!
Αλλωστε οι πρωταθλητές θεωρούν ότι αυτοί είναι κανείς άλλος και προσπαθούν για αυτό!!
Γνώμη μου!!!
-
Νίκο πάντα υπάρχουν όρια....Παντού....Άλλο η νεανική τρέλα (δεν γέρασα ακόμα γμτ....) και άλλο η παντελής έλλειψη σεβασμού...Και ναι είναι κάτι που είναι αργά για να το μάθει κανείς....
Για τα περί πρωταθλητών μου θύμισες τα σοφά λόγια του Στράτη την Κυριακή...........Γιατι κάποιοι ποτέ δεν πρόκειται να.......... ...όχι από έλλειψη ικανότητας αλλά από τρόπο 'φέρεσθαι'.......
-
Θα διαφωνησω καθετα με καποιους που υποστηριζουν οτι αφηστε τους να συμεριφερονται οπως θελουν να μην σεβονται και να κανουν τα δικα τους..
ο καλος οδηγος ειναι αυτος που ακουει, βλεπει, σεβεται και μετα φιλτραρει πεταει και κερδιζει...
.. το ενα χερι νιβει τ'αλλο... αλλα και τα δυο το προσωπο..
-
Βάλτε μέσα τα πιστόλια και μην πυροβολείται τους μικρούς (και στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Διονύση). Ναί, ίσως ο τρόπος που διατύπωσε κάποια πράγματα να είναι λάθος. Ίσως στην έπαρση της στιγμής, ίσως για το 'γαμώτο' που δεν πήρε τη νίκη που πιστεύει (σωστά ή λανθασμένα) ότι μπορούσε να πάρει. Απο κει και πέρα ουδέν. Ο άμεσα ενδιαφερόμενος συναθλητής του, του απάντησε και τελείωσε. Τώρα τα υπόλοιπα περι σεβασμού των μεγαλυτέρων κλπ κλπ κλπ είναι λιγάκι τραβηγμένα. Γνωρίστε τον πιτσιρικά απο κοντά και θα καταλάβετε ότι δεν είναι τα πράγματα όπως νομίζετε.
Θα συμφωνήσω με τον Νίκο, οι πιτσιρικάδες πρέπει να έχουν τσαμπουκά, πρέπει να αμφισβητούν, πρέπει να έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση γιατι αλλιώς δεν θα ξέφύγουν ποτέ απο την μετριότητα. Το να αμφισβητείς κάποιον/κάτι δεν σημαίνει αυτόματα και έλλειψη σεβασμού.
Και για να προλάβω μια πιθανή παρατήρηση ..... Σίγουρα ολα τα παραπάνω πρέπει να γίνονται μέσα σε λογικά πλαίσια.
-
Δηλ. για να πάμε μπροστά πρέπει να γίνουμε κ@λόπαιδα (δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση..) να βγάζουμε γλώσσα, να βρίσκουμε δικαιολογίες για τις μ@λ@κίες μας και να διαολοστέλνουμε όποιον δε γουστάρουμε ή μας κοντράρει στα ίσα....Έτσι σίγουρα θα πάμε μπροστά...Να τους χαιρόμαστε τέτοιους πρωταθλητές...Αναρωτιέμαι πόσοι από εμάς τις άρπαξαν από τους γονείς τους επειδή αντιμίλησαν στον δάσκαλό τους και πόσοι τους είπαν 'μπράβο, την επόμενη δειρ' τον κιόλας'....Όλα τελικά κύριοι είναι θέμα διαπαιδαγώγησης...Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι μαϊμουδιάρηδες είναι τέτοιοι τύποι που περιγράφετε....
(Το ξαναλέω, σε καμμία περίπτωση τα παραπάνω δεν αφορούν τη συγκεκριμένη περίπτωση)
-
Θα παρεξηγηθηθούν τα λεγόμενά σου Σπύρο,μή συνεχίζεις...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δηλ. για να πάμε μπροστά πρέπει να γίνουμε κ@λόπαιδα (δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση..) να βγάζουμε γλώσσα, να βρίσκουμε δικαιολογίες για τις μ@λ@κίες μας και να διαολοστέλνουμε όποιον δε γουστάρουμε ή μας κοντράρει στα ίσα....[/b]Όχι ......... φυσικά όχι. ΓΙαυτό ακριβώς τον λόγο έγραψα την τελευταία πρόταση. Το να μην δείχνεις σεβασμό στους συναθλητές σου (είτε είναι 'παλιοί' είτε είναι 'νέοι', είναι κακό, κάκιστο και κατακριτέο. Το να αμφισβητείς επιμένω όμως ότι δεν είναι. Όπως και επιμένω ότι πρέπει οι νέοι να έχουν τσαγανό, θάρρος και ολίγον θράσσος. Όσο αυτά μένουν στα πλάισια της άμιλλας δεν βλέπω που είναι το κακό. Όταν (και αν) τα ξεπεράσουν τότε καταλήγουμε σε τσογλάνια που έχουν το μυαλό πάνω απο το κεφάλι.
Όλα τελικά κύριοι είναι θέμα διαπαιδαγώγησης...Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι μαϊμουδιάρηδες είναι τέτοιοι τύποι που περιγράφετε....
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Είναι όλα θέμα διαπαιδαγώγησης και θέμα αρχών. Και συμφωνώ και για το περι μαϊμουδιάριδων.
Η ένστασή μου (σε όσα γράφτηκαν για την συγκεκριμένη περίπτωση) ήταν στο ότι 'ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε'.Μια ακόμη ένσταση είναι αυτό που διάβασα πολλές φορές 'σταμάτα να μιλάς και δείξε ότι έχεις να πείς στα βουνά'. Διαφωνώ, για μένα ισχύει το συνέχεισε να εκφέρεις γνώμη και άποψη αλλά στήριξε τα λεγόμενά σου στα βουνά.
-
Άρα τελικά συμφωνούμε....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Άρα τελικά συμφωνούμε....Κατα βάση, φυσικά συμφωνούμε.
Σε μερικές λεπτομέριες μπορεί να υπάρχουν σκιές, αλλά αυτά θα τα λύσουν οι δικηγόροι μας
-
Κουκ, χερά μου που έτρεξες τόσους και τόσους αγώνες ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα πως τα πίτσι πρέπει να πυροβολούν αδιακρίτως και να αμφισβητούν τους πάντες και τα πάντα. Αλοίμονο αν ο καθένας μας παροπλισμένος αποζητά εκτίμηση και σεβασμό από νέους και ωραίους με ταλέντο και ταχύτητα επειδή έτσι κάποτε εμείς κ.λπ... Μακριά από μένα τέτοιος ιστορικός σεβασμός. Μπλιάχ.
Ομως... η αμφισβήτηση να προκύπτει στις ε.δ όχι με το πληκτρολόγιο και βέβαια ο πρωταθλητής στις ε.δ. πάνω από όλα σέβεται τον εαυτό του και τον συναθλητη του άσχετα αν τον κερδίζει η αν χάνει. Τότε η επιδοσή του παίρνει τις πραγματικες διαστάσεις. Αλλοιώς είπαμε. Γραφικος παρλαπίπας σαν τον ξυφομάχος και ας πήγαινε αέρα μέχρι να συμβεί το ένα ή το άλλο.
Με τον rallysport συμφωνώ απόλυτα και θεωρώ πως το θέμα έχει λήξει. Τώρα αν πρέπει τον καθένα να τον γνωρίσουμε για να τον καταλάβουμε είναι μι΄πα άλλη ιστορία. Σαν να πεις για κάποια εντάξει μωρέ κωλόπαιδο είναι και ο αδελφός της να σου λέει κάνε έρωτα βρε πρώτα μαζί της και μετά κρίνε την. Κάπως έτσι τέλος πάντων.
Το να λες αηδειούλες το καταλαβαίνω. Το να γράφεις όμως υπερβολές είναι άλλη κουβέντα. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Οταν γράφω εν θερμώ δεν διαβάζομαι δεν αναγνωρίζομαι... Αν μάλιστα αυτός είναι ο πραγματικός μου χαρακτήρας τότε θα γεράσω και θα φύγω πολύ μόνος.
Θέλει ψυχραιμία το πλήκτρο γμτ... (και το πηδάλιο βέβαια!)Στρ
ΥΓ... ΦΙΛΕ Κώστα Λεώνη διάβαζε περιγραφές αλλά άσε και σε εμάς το δικαίωμα να τις σχολιάζουμε έχοντας ζήσει τον πόνο στο στομάχι στην προσπάθεια να βγάλουμε ένα δεύτερο εδώ και ένα εκεί! Εσύ τουλάχιστον έχει νοιώσει τη γροθιά κάτω από το νερό και καταλαβαίνεις! Θέλει ψυχραιμία υπομονή και ΜΟΥΓΚΑ! Το βουλώνεις και οδηγείς. Η μία στροφή, έχει και επόμενη, τη μιά ειδική την ακολουθεί ακόμα μία το ίδιο και στους αγώνες αλλά και σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Πρέπει ξανα και ξανά οπότε.... ΠΡΟΣΟΧΗ!
-
KALOS O NTALARAS ALLA ME KOYRASE , ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ .....ΝΙΝΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ .
ΝΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ
-
Θέλει ψυχραιμία το πλήκτρο γμτ... (και το πηδάλιο βέβαια!)
Στρ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΔΕΛΦΕ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ......ΔΕΝ ΜΑΣ .Χ... ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ (ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ) ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕΣ ?
ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΟΥ , ΜΙΑ ΖΩΗ ............... -
FILAKIA , KATI GINETE KAI MAS KOROHDEYEI TO MHXANHMA EDO .TA GRAFOYME DIPLA TRIDIPLA .
KOYK PALI STA BOYNA EISAI ?AYTOMATO PILOTO EXEIS BALEI ? -
Θέλει ψυχραιμία το πλήκτρο γμτ... (και το πηδάλιο βέβαια!)
Στρ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΔΕΛΦΕ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ......ΔΕΝ ΜΑΣ .Χ... ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ (ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ) ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕΣ ?
ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΟΥ , ΜΙΑ ΖΩΗ ............... -
:-)))
-
:-)))
-
test
206 junior cup...