-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Σημειωτέον ότι στο τέλος είχαμε μείνει και από φρένα./quote]
Πολύ λογικό,το αυτοκίνητο 'φορά' μονές δισκόπλακες και ειναι απαράδεκτο (εστω και για βόλτα).
Απο οτι ειδα:
1)Αλλαγή αμέσως στα φρένα(τουλαχιστον εμπρός!!!)
2)Ενα πιο 'κοντό' διαφορικό να γίνει πιο 'ζεστό' και θεαματικό!!!Ο παλιός φαίνεται.
Τι είπε λοιπόν; Φρένα γιά να μπορεί να σταματάει και έτσι να κερδίζει μέτρα και φόρα, διότι ως γνωστόν τα αδύναμα αυτοκινητάκια στρίβουν 'διά της φόρας' και ένα κοντό γιά να μπορεί να ανεβαίνει. Παλιά δοκιμασμένη και φτηνή συνταγή. Εγώ θα προσέθετα και ένα ζωηρό εκκεντροφόρο, εάν και εφόσον μπορεί να ελεγχθεί ότι δεν θα γίνουν αρκουδιές παρακάτω.
Καλή συνέχεια στα παιδιά.
Lev -
αλλά τα αυτοκίνητα είναι αργα και βαριά
Εν τάξει Στράτη. Είναι αργά και βαριά. Αν όμως βάλουμε και λίγη στατιστική στο θέμα μας έχουμε, τουλάχιστον για τους Στεφανή και Έξαρχο:
Δροσοχώρι: Στεφ 48ος στους 81 , Εξαρχ 52/81. Ο Στεφ πέρασε το 40,7%, ενώ ο Εξαρ το 35,8 % των τερματισάντων την ειδική.
Αγ.Τριάδα: Στεφ 49/78, Εξαρ 52/78, ήτοι πέρασαν το 37,17% και το 33,3% των τερματισάντων.
Αγ.Ευθυμία: Στεφ 42/72, Εξαρ 52/72, ήτοι πέρασαν το 41,6% και το 27,7% αντίστοιχα.
Τέλος στους Βωξίτες, Στεφ 43/69 Εξαρχος 36/69, δηλαδή ο στεφ ξεπέρασε το 37,68% των τερματισάντων, ενώ ο Έξαρχος το 47,8% των τερματισάντων την ειδική (πάντα χωρίς τα 4*4). Αναλογικά η επίδοση του Έξαρχου στους Βωξίτες είναι η κορυφαία σε θέση γενικής.
Τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι τα αυτοκίνητα 'παίζουν', ή καλύτερα, 'παίζουν' οι οδηγοί τους. Μπορεί να είναι αργά και βαριά, αλλά είναι φθηνά και κυρίως ΣΧΟΛΕΙΟ για τους πιτσιρικάδες.
Τώρα για την εμπλοκή της εταιρίας σε κάποιο αυτοκίνητο, ουδέν σχόλιο. (Πάντως δεν πιστεύω ή δεν θέλω να πιστεύω ότι το της Εταιρίας δεν είναι ίδιο με τα άλλα. Αυτό θα διέλυε την τόσο καλή προσπάθεια της Εταιρίας)
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Τώρα για την εμπλοκή της εταιρίας σε κάποιο αυτοκίνητο, ουδέν σχόλιο. (Πάντως δεν πιστεύω ή δεν θέλω να πιστεύω ότι το της Εταιρίας δεν είναι ίδιο με τα άλλα. Αυτό θα διέλυε την τόσο καλή προσπάθεια της Εταιρίας)Μα το να κατεβαζει η συγκεκριμενη εταιρια ας πουμε εργοστασιακο αυτοκινητο στα ενιαια της ειναι περιπου θεσμος, σωστα;
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
αλλά τα αυτοκίνητα είναι αργα και βαριάΕν τάξει Στράτη. Είναι αργά και βαριά. Αν όμως βάλουμε και λίγη στατιστική στο θέμα μας έχουμε, τουλάχιστον για τους Στεφανή και Έξαρχο:
Δροσοχώρι: Στεφ 48ος στους 81 , Εξαρχ 52/81. Ο Στεφ πέρασε το 40,7%, ενώ ο Εξαρ το 35,8 % των τερματισάντων την ειδική.
Αγ.Τριάδα: Στεφ 49/78, Εξαρ 52/78, ήτοι πέρασαν το 37,17% και το 33,3% των τερματισάντων.
Αγ.Ευθυμία: Στεφ 42/72, Εξαρ 52/72, ήτοι πέρασαν το 41,6% και το 27,7% αντίστοιχα.
Τέλος στους Βωξίτες, Στεφ 43/69 Εξαρχος 36/69, δηλαδή ο στεφ ξεπέρασε το 37,68% των τερματισάντων, ενώ ο Έξαρχος το 47,8% των τερματισάντων την ειδική (πάντα χωρίς τα 4*4). Αναλογικά η επίδοση του Έξαρχου στους Βωξίτες είναι η κορυφαία σε θέση γενικής.
Τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι τα αυτοκίνητα 'παίζουν', ή καλύτερα, 'παίζουν' οι οδηγοί τους. Μπορεί να είναι αργά και βαριά, αλλά είναι φθηνά και κυρίως ΣΧΟΛΕΙΟ για τους πιτσιρικάδες.
Τώρα για την εμπλοκή της εταιρίας σε κάποιο αυτοκίνητο, ουδέν σχόλιο. (Πάντως δεν πιστεύω ή δεν θέλω να πιστεύω ότι το της Εταιρίας δεν είναι ίδιο με τα άλλα. Αυτό θα διέλυε την τόσο καλή προσπάθεια της Εταιρίας)
Λάμπης ΚουρτέσηςΜΕ ΚΑΛΥΨΕ Ο ΛΑΜΠΗΣ ΣΕ ΟΛΑ!!!!
-
ΛΟΙΠΟΝ...
ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ:ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΧΛΜ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΑΚΕ.ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ.ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΑΧΡΑΧΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΕ!ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΠΙΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ.ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΜΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΙΝΑΙ!ΤΟΥ ΛΕΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ.ΤΡΑΒΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ , ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ , ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ(ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΣΤΟΙΧΟ) ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΕΙΔΙΚΗ.ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΖΑΝΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ,ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΟΛΟΡΕΖΕΡΒΑ ΦΑΓΑΜΕ 20 ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΚΕΙ Η ΜΑΧΗ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΧΛΜ ΣΤΟ ΔΡΟΣΟΧΟΡΙ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΗ,ΚΑΙ 1.5 ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΞΑΡΧΟ.
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ,ΛΟΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ(ΝΕΥΡΑ-ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ )
ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.
ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ(ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ).
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΩ 350 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ 70 ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟ(ΔΗΜΗΤΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ )
ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ.
Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΖΟΡΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΤΑ3 ΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ).
glf ΕΧΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ! ΕΛΑ ΑΡΝΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!
-
πολύ καλή κατάθεση εμπειριών. βλέπω σου πήγε άσχημα για πρώτη φορά και δεν το ευχαριστήθηκες σε όλη τη διάρκεια. τουλάχιστο στην άσφαλτο θα έχετε λιγότερα απρόοπτα, να γουστάρετε και περισσότερο !
χμ... θα κάνουμε το άλλο.. θα πάμε να γράψουμε παρέα τον Αχαιό και θα δούμε την κασέτα κάτω ! χεχεχεχε
σου 'ρχεται pm
-
ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΩ 350 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ 70 ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟ(ΔΗΜΗΤΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ )
Ακριβώς αυτή είναι η ιστορία κύριοι! Τι διαφορικά και εκκεντροφόροι! Το αυτοκίνητο είναι αυτό που είναι και όποιος μπορεί το πάει. Ξέρετε ποιά είναι η πλάκα με τα διαφορικά και τα λοιπά καλούδια; Μόλις μπει κάτι από τα παραπάνω, το όχημα θα γίνει πολύ πιό ευχάριστο στην οδήγηση και φυσικά πιό γρήγορο. Θα μένουν πίσω από τους πιτσιρικάδες στην κατάταξη όχι το 45%, αλλά το 70% των λοιπών συμμετεχόντων. Θα αρχίσουν οι απαιτήσεις μετά για κινητήρα, για σαζμάν κλπ., οπότε...άνθρακες ο θησαυρός. Ο λόγος; Απλά θα τα πουλήσουν οι πιτσιρικάδες που δεν θα μπορούν να τα συντηρήσουν, θα τα πάρουμε εμείς τα ΚΑΠΗ και φτου κι απ'την αρχή!
Κύριοι, η επένδυση στους πιτσιρικάδες πρωταθλητές του αύριο γίνεται με φθηνά οχήματα και με φθηνούς αγώνες.
Άντε Κε Λεγάκη. Βάλε και μας τους παππούδες στο παιχνίδι το 2005. Χωρίς σέρβις, χωρίς τίποτα. Και μας μανούλα μας γέννησε.
Μπράβο βρε matador! Όλη η ουσία βρίσκεται στις 3 γραμμές σου που επικόλλησα.
Λάμπης Κουρτέσης. -
[quote='el matador']
Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΖΟΡΙΑ.Βασικα εγω δεν φοβηθηκα μην το σπασω,φοβηθηκα μην το λιωσω!!!μετα απο τετακε με 3η στο δροσοχωρι και θεα τα δεντρακια στον γκρεμο!μετα απ αυτο εκανε παλι ενα καλο ξεκολλημα με 3η γεματη στην Αγια Τριαδα και αποφασησαμε με τον συνοδηγο να παμε να μαζεψουμε εμπειριες και να φυλαξουμε τ αμαξι!τελος καλο,ολα καλα τελικα, και το φχαριστιθικαμε!τωρα ασφαλτος θα δουμε τι θα γινει,ελπιζω να μην βρεξει παλι!
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΤΑ3 ΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ).
Εγω παντος ειμαι 21 !
τα λεμε πατρα!!!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μα το να κατεβαζει η συγκεκριμενη εταιρια ας πουμε εργοστασιακο αυτοκινητο στα ενιαια της ειναι περιπου θεσμος, σωστα;
Περίπου...
Πέρσι δεν είχε εργοστασιακό αυτοκίνητο στο ενιαίο της. Δηλαδή είχε, τον Παραδείση, ο οποίος έτρεξε τον πρώτο αγώνα, τερμάτισε πόντιουμ, και με έναν πόντιο(υμ) τρόπο βγήκε από το υπόλοιπο πρωτάθλημα (υποβαθμίζοντάς το κατ' εμέ, αφού και καλός οδηγός είναι, και καλός χαρακτήρας είναι), και το πόντιο είναι πως αφαιρέθηκαν και οι πόντοι που πέτυχε, σε έναν αγώνα ΠΙΣΤΑΣ, όπου διαγωνίζονταν μόνο ενιαία μαζί του...
Παράλογη απόφαση, αλλά άσχετο με το θέμα.Την χρονιά εκείνη λοιπόν (2003) είχε τον Παραδείση με 206 εκτός καπ, και τον Άρη Ιαβέρη με 106 Μαξί εξίσου εκτός καπ.
Το 2002 επίσης δεν είχε επίσημη συμμετοχή στο καπ, αλλά είχε 4 αυτοκίνητα σε δημοσιογράφους του Άουτο Μότορ Σπορτ, Του Καρ εντ Ντράιβερ, του Ντράιβ και των 4 Τροχών. Από αυτούς μόνο οι 4 Τροχοί αποφάσισαν να τιμήσουν έναν αγωνιζόμενο με την συμμετοχή τους και να μην στείλουν δημοσιογράφο, με όλα τα συν και τα πλην της απόφασης αυτής.
Φέτος είναι επίσημη συμμετοχή ο Μάνος Στεφανής, όπως ο Άρης Ιαβέρης το 2003, ή ιδιωτική όπως ο Άρης Ιαβέρης το 2002;
-
Μπράβο σε όλα τα παιδιά!!!
(Να δεις ζήλια που δεν έχω δει χώμα από το Πάσχα που σούβλισα το Γκολφ στο Παραλληλοδρόμιο... ) -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
(Να δεις ζήλια που δεν έχω δει χώμα από το Πάσχα που σούβλισα το Γκολφ στο Παραλληλοδρόμιο... )αμ εγώ που έχω ζανταρισμένη μια τετράδα χωμάτινα λάστιχα και δε τα φόρεσα ακόμα ? αν δεν κατέβαινα πάλι για αγώνα, θα έκανα δοκιμες τωρα που βρέχει κιόλας!
-
Peugeot 206 Xs 1,4
Made in Cyprus
Junior Cup....
Deksi Timoni?Odigos: Gios tou thryllou ton kypriakon agonon!! (ego o mbourdas)
Sinodigos: O Protathlitis Kyprou (S.Laos)
Manager: O Boss
Sponsor: OLOI OI KALI MOU FILOI...
Mbori kai na erxomaste... gia to de8!!! -
!! αυτό δεν είναι junior cup! 'τα καλά παιδιά cup' πρέπει να το λένε !! χεχεχε
ε ρε και στο ΔΕΘ δε θα ξέρω ποιον να πρωτοχαιρετήσω λέμε
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
!! αυτό δεν είναι junior cup! 'τα καλά παιδιά cup' πρέπει να το λένε !! χεχεχεε ρε και στο ΔΕΘ δε θα ξέρω ποιον να πρωτοχαιρετήσω λέμε
Eeee tha xeretithoume??? I Na po gia apo tora?
Les na mas poun paranomous pou einai deksia to timoni? -
Ο χρήστης Kyprianou έγραψε:
!! αυτό δεν είναι junior cup! 'τα καλά παιδιά cup' πρέπει να το λένε !! χεχεχε
ε ρε και στο ΔΕΘ δε θα ξέρω ποιον να πρωτοχαιρετήσω λέμε
....Les na mas poun paranomous pou einai deksia to timoni?
Μην βάζεις ιδέες για τιμόνια δεξιά!!!
Καλώς να σας δούμε!
-
Διευκρηνίσεις....
Συμφωνώ με τον Γιώργο, δεν καταλαβαίνω το σχόλιο του Κώστα...
Συμπαθώ ιδιαίτερα τον Μάνο που τον ξέρω από την ημέρα που γενήθηκε και πιστεύω ότι αξίζει και δικαιούται της συμμετοχής, όπως είμαι σίγουρος πως μπορεί να τρέξει χωρίς χατήρια και πλατούλες, όπως άλλωστε το κάνει ο πατέρας του 35 χρόνια τώρα .
Δικαίωμα της Λάιον να δίνει τα αυτοκινητά της όπου θέλει και δικαίωμα του καθενός μας να κάνει την κριτική του. Να διευκρηνίσω πως τα κοστολόγια είναι διαφορετικά και πως ο Μάνος δεν εκπροσωπεί κανένα έντυπο, οπότε δεν χωράνε συγκρίσεις.
Κάπως έτσι λοιπόν επιμένω πως κατα τη γνώμη μου είναι λάθος ο τρόπος υποστήριξης της συγκεριμένης συμμετοχής. Αλλο βαράω-χαλάω πληρώνω και άλλο μου το έχουν έτοιμο, το φοράω και πυροβολώΕυχαριστώ
ΣΧ
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Αλλο βαράω-χαλάω πληρώνω και άλλο μου το έχουν έτοιμο, το φοράω και πυροβολώ
ΣΩΣΤΟ!!!!
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Συμφωνώ με τον Γιώργο, δεν καταλαβαίνω το σχόλιο του Κώστα...Το σχολιο εγινε επειδη καθε χρονο ακουγονται διαφορα παραπονα για τα καπς της Πεζω. Φυσικα, επειδη ειμαστε στην Ελλαδα φανταζομουν ουτως ή αλλως οτι τα περισσοτερα ειναι υπερβολες και δοξασιες. Γιαυτο αν και δεν απαντησα (παραλειψη) διαβασα με ευχαριστηση οσα εγραψε ο Γιωργος. Δικαια λοιπον η κιτρινη καρτα Στρατη και Γιωργο αφου το post δεν ηταν σωστα διατυπωμενο και δεν υπηρχε ευχαριστηρια απαντηση στο ξεστραβωμα που προσφερε ο ξενιτεμενος μας που εχει δει τα πραγματα απο μεσα.
-
Ας κάνω λίγο τον 'συνήγορο του Διαβόλου' (όχι του Τ.Λ. ) !!!
Είχαν δηλώσει συμμετοχή 8 νοματαίοι!
2 βγήκαν εκτός για φέτος για Ιατρικούς λόγους (τραυματισμός και πρόβλημα υγείας)
1 δεν παρουσιάστηκε
Χωρίς την συμμετοχή του Μάνου θα είμασταν 4 !!!
Εδώ θα έριχνα μία ιδέα , και ας την κρίνουν οι αρμόδιοι!
10 αυτοκίνητα αγορασμένα και προετοιμασμένα από την Λαϊον!Έστω συνολικό κόστος ανα αυτοκίνητο 15000 Ευρώ. Κόστος για απόσβεση το 50% δηλ 7500! Μοιρασμένο σε 6 αγώνες = 1250 Ευρώ!
Κλήρωση αυτοκινήτου και φύγαμε!
Όποιος έρχεται πρώτος στον αγώνα δεν πληρώνει το κόστος του αυτοκινήτου.
Ο δεύτερος πληρώνει το 50%
Ο τρίτος το 80%
Ο πρώτος της χρονιάς προχωράει στην ομάδα της Peugeot σύμφωνα με την προκύρηξη!
Ο δεύτερος παίρνει το αυτοκίνητο τζάμπα!
Ο τρίτος παίρνει το αυτοκίνητο στο 30%!
Ο τέταρτος παίρνει το αυτοκίνητο στο 40%!
Ο πέμπτος το αυτοκίνητο στο 50%!
Ο έκτος παίρνει το αυτοκίνητο στο 60%!
Ο έβδομος παίρνει το αυτοκίνητο στο 70%!
Ο Όγδοος παίρνει το αυτοκίνητο στο 80%!
Ο ένατος παίρνει το αυτοκίνητο στο 90%!
Ο δέκατος παίρνει το αυτοκίνητο στο 100%!
Πάντα της 'Αναπόσβεστης' αξίας!
Έτσι από ένα συνολικό κόστος 150,000
Εισπράτονται σε κάθε αγώνα;
1ος 0
2ος 625
3ος 1000
4ος-10ος 1250χ7=8750Σύνολο 10,375
επί 6 αγώνες = 62,250
Στο τέλος του χρόνου εισπράτονται!
Από τον πρώτο 0
Από τον δεύτερο 0
Από τον τρίτο 2250
Από τον τέταρτο 3000
Από τον πέμπτο 3750
Από τον έκτο 4500
Από τον έβδομο 5250
Από τον όγδοο 6000
Από τον ένατο 6750
Από τον δέκατο 7500Σύνολο 39000 Ευρώ
Γενικό Σύνολο 101,250 Ευρώ
Συνολικό τελικό κόστος της Εταιρίας 48,750 Ευρώ. (συν ένα αυτοκίνητο!)
Σημ. Η αγορά του αυτοκινήτου μπορεί να μην είναι υποχρεωτική!
Το κόστος είναι ενδεικτικό και όχι απόλυτο! -
To thema gia to deksio timoni itan kathara xioumoristiko, I prospathia afti ine diatipomeni ston filo k.Legaki pou to dextike kathara.
Den erxome stin ellada na trekso gia na apodikso se kanena tipota!! Erxome na trekso gia tin plaka mas alla kai gia na po ena megalo efxaristo stous athropous pou tha stiriksoun tin simmetoxi mas!!Kapios prepi na sinexisi tin Paradosi...
Apla perimeno oti ston proto agona tha mou to kanoun vides to pezaki mou!! H Agonistiki pira tou patera mou tha einai eki elpizo na apodiksi tin nomimotita tou 206 mas!!
Oso afora ta cup tis lion? As akougonte oti theloun pistevo.. eftixos pou iparxi kai i lion opos tin toyota, tin nissan kai kratane tous agones!!
As min arxisoume istories pou ine parelthon se ena cup pou isos trexoun oi kenourgio protathlites tis xoras mas!!
Oi psithirologies, den kanoun kalo oute ston Mano, oute ston Ron Jr oute se kanena apo ta alla pedia!!
Oso gia emas den vathmologoumaste!!! Apo tou xronou...
As diksoume kai emis oi mikroi ligi sovarotita kai epaggelmatismo, as paroume ta kala ton athropon pou einai piso mas.. Stefani Kyprianou Xallivelaki Hadjipanayiotou kai allous...
206 junior cup...