-
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ.
-
A! Δεν απευθύνθηκες στον ένα, αλλά σε όλο το ΠΛΗΘΟΣ του 206 καπ;
Το λες σαν να είναι πολλοίιιιιιιιιι οι συμμετέχοντες και επειδή πετάχτηκε ένας, άρα έχει και τη μύγα...
Πάντως αν βρεις που είναι το στόμα για τις μπανάνες, ρίξε καμιά ενστασούλα να μάθουμε και μεις οι ξενιτεμένοι, ποιος είναι θύτης, ποιος θύμα, και ποιος ο ψεύτης... -
Τί έγινε ρε παιδιά ?? Θα βγάλουμε και το Junior Cup μαϊμουδιάρικο τώρα ???? Και μάλιστα με υπονοούμενα και συνήθεις λαλακίες ??
Αφού ρίξαμε λάσπη σε όλες τις άλλες κατηγοριές και σε ένα κάρο οδηγούς είπαμε να πιάσουμε και τους πιτσιρικάδες ??? Ωραία !!!
Πετάξτε κουβέντες ρίξτε λίγα υπονοούμενα, λίγη λάσπη, βάλτε και λογάκια σε κανέναν να αρχίσουν να υποψιάζονται ο ένας τον άλλον να το κάνουμε και αυτό μπάχαλο.Ρε σαν δεν ντρέπεστε λιγάκι λέω εγώ μίζεροι καρμοίρηδες !!!!!
-
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ:
ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΑΝΟΙΓΕΙ , ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ -
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ...ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ.ΠΕΡΙΒΟΛΙ 1 ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΠΑΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ.Η ΚΟΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΑ 2.ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΚΕΥΤΩΜΕΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ.ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ 25 Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 12 ΣΤΟ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ.
ΓΡΑΜΕΝΗ 1 ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΡΩΜΕ 30 ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΑ ΨΑΛΙΔΙ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ) ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΣΠΙΡΤΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ).ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ(ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΟΡΙΚΑ)ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΡΩΜΕ ΚΑΠΕΛΟ 10 ΔΕΥΤΕΡΑ.
ΠΕΡΙΒΟΛΙ 2 ΕΙΜΑΣΤΕ 30 ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΟΡΜΑΩ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΡΟΦΑΓΩΜΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΠΟΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟ ΠΙΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΡΝΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 6-7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΙΕΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ 2 ΤΕΤΑΚΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΣΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΔΕΥΤΕΡΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ 8.
ΓΡΑΜΜΕΝΗ 2 ΕΙΜΑΣΤΕ 22 ΠΙΣΩ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΑ.ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΒΕΛΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ...
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 3 ΣΤΙΣ 4 ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ.
ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ(ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ)ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΛΗΠΤΗΚΑ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ...ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ.
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΑ.
ΑΓΑΠΗΤΕ el matador,
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΗΔΗ Ο XALI..JR.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΟΥ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ? ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ?
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ.
ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ,ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ 'ΜΕΙΝΕΙΣ' ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Με λίγα λόγια φταίει ο συνοδηγός σου που εχασες....Το γεγονός ότι ίσως εσύ να μην οδηγάς και ότι μόνος σου είπες ότι το αμάξι δεν ήταν έτοιμο δεν παίζουν ε? κάτσε στο δεξί κάθισμα πρώτα και μετά βγες και κράξε....Τώρα,για τον Κωσταντίνο.....είναι καλό τιμόνι... Δεν ξέρω τι υπονοούμενα άφησες και στράβωσε....
-
Βασικα Διονυση κερδισες 3 απο τις 5 ειδικες!επισης δεν μπορει κανενας να ξερει τι κοντρα θα ειχατε με τον Κωσταντινο γιατι πολυ απλα ειχες προβληματα και ο μικρος εφαρμοσε την τακτικη 'πουλαω αφου ειμαι πολυ μπροστα'!ασε που ειχε και σπασμενη αναρτηση στην τελευταια ειδικη γιατι καπου το κοπανισε στην προηγουμενη,μην κοιτας που δεν το λεει!ειχε &αυτος προβληματα αλλα δεν καθετε να τα λεει.παντως δεν νομιζω οτι εισασταν ατυχοι και εσυ και ο Κυριτσης στην πρωτη ειδικη της Κυριακης αφου επιλογη σας ηταν να ορμησετε στο σπαστηρι να βγαλετε διαφορες και οτι κατσει!και οντως πηρατε διαφορες μεγαλες αλλα μεινατε και με μισα αυτοκινητα!ο μικρος πηγε γοργα και φυλαγμενα και βγηκε αγρατζουνιστος!τιποτα δεν ειναι τυχαιο φιλε μου!ατυχια θα ηταν να βρεις μια κοτρωνα στη μεση του δρομου, η ενα ζωο η κατι που δεν το περιμενεις και θα σου κανει ζημια!
οι ραλλιστες εχουν τις καλυτερες δικαιολογιες,τους φταινε τα παντα εκτος απο τους ιδιους,δεν βγαζω τον εαυτο μου απ εξω!παραδειγματα απειρα!και πανω απ ολα προφυλαξε τον συνοδηγο σου οπως λεει και ο EL-EM.ειναι τοΑ και το Ω σε ενα καλο πληρωμα γιατι ειστε ομαδα!ειναι και γαμω τα παιδια! !οσο για τον Μουζακη,ειναι δασκαλος και ειναι πολυ τυχερος ο αδερφος μου που τον εχει μαζι γιατι τον βοηθαει να κανει τα πρωτα αγωνιστικα του βηματα σωστα και αυτο ειναι το πιο σημαντικο!ειναι πολυ κρισιμη η αρχη,πιστεψε με το ξερω πολυ καλα!
φιλικα...
-
Εδώ θα συμφωνήσω με τον el-em...
-
είδατε τι ωραία που είναι να βλέπουμε τα πράγματα και απο τις δύο πλευρές ?
-
Ειναι ωραιο να βλεπουμε και τις δυο πλευρες, συμφωνω σε οποιαδηποτε συζητηση..
βασικο πραγμα ομως ειναι οι νεοι πιτσιρικαδες να μαθαινουνε πεντε πραγματα μεσα απο αυτα που λεγονται...
οπως To finish first...first you have to finish..
καλο ειναι να μην υποβαμιζεις τους αντιπαλους σου, διοτι ετσι υποβαθμιζεις την νικη σου.... η νικη με πολυ κοντρα ειναι πιο γλυκια απο το να τρεχεις με την σκια σου..
Σε ενα ραλυ ο τερματισμος και κατ΄επεκταση η νικη ειναι παντα συλλογικη υποθεση.. οδηγος, συνοδηγος, σερβις.. με ιση βαρυτητα..
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ...ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ.ΠΕΡΙΒΟΛΙ 1 ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΠΑΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ.Η ΚΟΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΑ 2.ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΚΕΥΤΩΜΕΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ.ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ 25 Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 12 ΣΤΟ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ.
ΓΡΑΜΕΝΗ 1 ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ.ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΡΩΜΕ 30 ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΑ ΨΑΛΙΔΙ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ) ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΣΠΙΡΤΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ).ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ(ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΖΟΡΙΚΑ)ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΡΩΜΕ ΚΑΠΕΛΟ 10 ΔΕΥΤΕΡΑ.
ΠΕΡΙΒΟΛΙ 2 ΕΙΜΑΣΤΕ 30 ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΟΡΜΑΩ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΡΟΦΑΓΩΜΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΠΟΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟ ΠΙΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΡΝΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 6-7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΙΕΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ 2 ΤΕΤΑΚΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΣΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΔΕΥΤΕΡΑ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ 8.
ΓΡΑΜΜΕΝΗ 2 ΕΙΜΑΣΤΕ 22 ΠΙΣΩ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΑ.ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΒΕΛΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ...
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 3 ΣΤΙΣ 4 ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ.
ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ(ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ)ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΛΗΠΤΗΚΑ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ...ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ.
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΑ.
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΛΑ.
ΠΟΣΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΦΊΛΕ ΜΟΥ;
ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΚΑΜΙΑ. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΩ;
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΊΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ΄ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΒΩΒΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο EL-EM ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΣΚΛΗΡΑ.
ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ. ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. EINAI TAXYTHTA ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΤΥΧΙΕΣ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΚΟΠΑΝΗΣΕΣ, ΕΣΕΡΝΕΣ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΓΙΆ 6-7 ΧΛΜ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΑΝ Η ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΤΡΥΠΑΓΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΡ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ;
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.
kri.kri
-
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ 3 ΣΤΙΣ 4 ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 3 ΣΤΙΣ 5.ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΤΟ 1,5 ΧΛΜ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΩ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.
ΔΥΝΑΜΙΚΑ...
-
Να επανέλθεις, στις ε.δ....
Οδηγώντας και συνδυάζοντας χρόνους με αποτέλεσμα! Ασε το πληκτρολόγιο και πιάσε το πηδάλιο! Η δεύτερη χρονιά πρέπει να είναι μακράν καλύτερη από την πρώτη όταν μάλιστα έχεις αντιπάλους πολύ νέους σε ηλικία και σε εμπειρία όπως το Ρονακι-2, ή ώριμους με μηδενική αγωνιστική εμπειρία όπως ο Κυρίτσης. Κακά τα ψέματα όλοι, sr-jr, με τα ίδια αυτοκίνητα πηγαίνετε!Με την ευκαιρία...
Ετρεξα σε πολλούς αγώνες, σε παρα πολλούς εκεί στη Θεσσαλονίκη. Υπήρχαν δύο σχολές. Της οδηγάρας κυρίου Κώστα Χαμπή και του ξιφομάχου παρλαπίπα που θα σας ξεσκίσω κολώ Αθηναίοι, αν τερματίσω, αν έτσι, αν αλλοιώς!
Ακόμα δεν είναι εντελώς σαφές το ποιό δρόμο έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις. Ιδωμεν...΄Στρατισινο
-
Μην πυροβολείται τον μικρό.
Δεν είμαι δικηγόρος του ούτε συνήγορός του αλλά έχοντας συζητήσει μαζί του, αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρόκειται για ένα πιτσιρικά με πάθος για αγώνες και χωρίς κανένα κόμπλεξ.
Το κακό είναι ότι μεταφέρει σκέψεις και γεγονότα με τρόπο τέτοιο που στο γραπτό λόγο δημιουργεί παρεξηγήσεις.
Αυτό είναι όμως κάτι που το κάνουν και άλλοι παλιότεροι και εμπειρότεροι αγωνιζόμενοι.
Το νεαρό της ηλικίας δικαιολογεί εκφραστικά λάθη. -
Τελικά υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που δε δικαιολογούνται.
Ο νέος ας πει μια κουβέντα παραπάνω, νέος είναι θα μάθει.
Πάλι ο νέος ας πάει κομμάτια στις δοκιμές κι ας κάνει και πολλά περάσματα, υστερεί και δεν συνειδητοποιεί πόσο κακό κάνει. Θα μάθει.
Σαν νέος, ας τον πιάσει 'κορόιδο' και κανας μηχανικός και ας του φτιάξει μαϊμού. Θα μάθει.Ο παλιός δικαιούται να λέει ό,τι θέλει γιατί 'όταν αυτός έτρεχε, οι άλλοι παίζανε με κουβαδάκια'.
Έχει δώσει αίμα και κ@λο στους αγώνες, οπότε του επιτρέπονται όλα (σχεδόν).
Έχει φίλους και γνωστούς που δε θα τον παρεξηγήσουν επειδή ξέρουν πως τα εννοεί.Ok, τελικά όλοι δίκιο έχουν.
-
Σαν απλος θεατης μου αρεσει παρα πολυ να διαβαζω απο εδω μεσα πως εζησε τον αγωνα ο ενας ή ο αλλος αγωνιζομενος. Το βρισκω πολυ προτιμοτερο απο τη γενικοτερη γκρινια περι οργανωσης, περι μαιμουδιας, περι κουτσομπολιου και διαφορων αλλων. Με αυτα που διαβασε ο Διονυσης αμφιβαλω αν θα ξανασχοληθει.
Αυτο ομως που με τιποτα δεν μπορω να μπορω να καταλαβω ειναι τη δημοσια παροχη συμβουλης. Στο δικο μου χωρο αν εχω να συμβουλεψω επικοδομητικα καποιον (ακομη και αντιπαλο, γιατι οχι αν υπαρχει ταλεντο και ορεξη) το κανω μακρια απο συμπαιχτες και αντιπαλους. Αν δε γινει διακριτικα ειναι απο αχρηστο μεχρι επιζημιο και νομιζω ολοι μπορειτε να καταλαβετε τον λογο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σαν απλος θεατης μου αρεσει παρα πολυ να διαβαζω απο εδω μεσα πως εζησε τον αγωνα ο ενας ή ο αλλος αγωνιζομενος. Το βρισκω πολυ προτιμοτερο απο τη γενικοτερη γκρινια περι οργανωσης, περι μαιμουδιας, περι κουτσομπολιου και διαφορων αλλων. Με αυτα που διαβασε ο Διονυσης αμφιβαλω αν θα ξανασχοληθει.Αυτο ομως που με τιποτα δεν μπορω να μπορω να καταλαβω ειναι τη δημοσια παροχη συμβουλης. Στο δικο μου χωρο αν εχω να συμβουλεψω επικοδομητικα καποιον (ακομη και αντιπαλο, γιατι οχι αν υπαρχει ταλεντο και ορεξη) το κανω μακρια απο συμπαιχτες και αντιπαλους. Αν δε γινει διακριτικα ειναι απο αχρηστο μεχρι επιζημιο και νομιζω ολοι μπορειτε να καταλαβετε τον λογο.
Για κάποιον που είπε 'μη σώσετε και έρθετε' να τρέξετε Λιβάδι αναβιώνοντας την αστεία κόντρα Βορείων-Νοτίων και αναδεικνύοντας το κόμπλεξ του σε όλα τα επίπεδα, δεν θα στενοχωρηθώ και πολύ αν δεν ξανασχοληθεί.Σιγά μη χάσω και τον ύπνο μου.Η γλώσσα πρέπει να είναι μικρότερη και από το μπόι και από την ηλικία.Τη μαγκιά του οποιος θέλει να τη δείξει, να τη δείξει στα βουνά....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Για κάποιον που είπε 'μη σώσετε και έρθετε' να τρέξετε Λιβάδι αναβιώνοντας την αστεία κόντρα Βορείων-Νοτίων και αναδεικνύοντας το κόμπλεξ του σε όλα τα επίπεδα, δεν θα στενοχωρηθώ και πολύ δεν ξανασχοληθεί.Σιγά μη χάσω και τον ύπνο μου.Η γλώσσα πρέπει να είναι μικρότερη και από το μπόι και από την ηλικία.Τη μαγκιά του οποιος θέλει να τη δείξει, να τη δείξει στα βουνά....Τον υπνο του δε θα τον χασει κανεις Σπυρο.
Αν θελεις να κρινεις καποιον απο μια φραση ειναι δικαιωμα σου, αυτο που προτιμω ειναι να διαβαζω οσο το δυνατον περισσοτερα και να τα καταχωρω αναλογα με την κριση μου (που προτιμω να κραταω για τον εαυτο μου).
Στο κατω κατω με αυτο που μολις εγραψες εριξες λαδι στην ιδια φωτια. Ποιο το ωφελος;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Για κάποιον που είπε 'μη σώσετε και έρθετε' να τρέξετε Λιβάδι αναβιώνοντας την αστεία κόντρα Βορείων-Νοτίων και αναδεικνύοντας το κόμπλεξ του σε όλα τα επίπεδα, δεν θα στενοχωρηθώ και πολύ δεν ξανασχοληθεί.Σιγά μη χάσω και τον ύπνο μου.Η γλώσσα πρέπει να είναι μικρότερη και από το μπόι και από την ηλικία.Τη μαγκιά του οποιος θέλει να τη δείξει, να τη δείξει στα βουνά....
Τον υπνο του δε θα τον χασει κανεις Σπυρο.
Αν θελεις να κρινεις καποιον απο μια φραση ειναι δικαιωμα σου, αυτο που προτιμω ειναι να διαβαζω οσο το δυνατον περισσοτερα και να τα καταχωρω αναλογα με την κριση μου (που προτιμω να κραταω για τον εαυτο μου).
Στο κατω κατω με αυτο που μολις εγραψες εριξες λαδι στην ιδια φωτια. Ποιο το ωφελος;
Α ωραία...Έριξα εγω λάδι στη φωτιά και όχι αυτοί που βγαίνουν,λένε ότι μούφα τους κατέβει,καταφέρονται κατά πάντων και κανένας δεν πρέπει να τους λέει τίποτα...Τι να κερδίσω και σε τι να ωφεληθώ;;Την αγανάκτηση μου εκφράζω για κακές συμπεριφορές και για κομπλεξισμούς...Στο κάτω κάτω όλοι έχουμε κόμπλεξ αλλά δεν τα βγάζουμε στη φόρα έτσι αβίαστα...Και δεν κρίνω κανένα...Τουλάχιστον από μία φράση...Και η ηλικία δεν είναι δικαιολογία για όλα....Το αθλημα (γιατί περί αθλήματος πρόκειται -εντάξει οχι τόσο physical όπως το πόλο) θέλει ευγενή άμιλα...Ρομαντικός;...Μπορεί...Ο καθένας έχει τις αξίες του....
-
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΘΑ ΨΑΧΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
206 junior cup...