Apr 21, 2005, 7:55 AM

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σαν απλος θεατης μου αρεσει παρα πολυ να διαβαζω απο εδω μεσα πως εζησε τον αγωνα ο ενας ή ο αλλος αγωνιζομενος. Το βρισκω πολυ προτιμοτερο απο τη γενικοτερη γκρινια περι οργανωσης, περι μαιμουδιας, περι κουτσομπολιου και διαφορων αλλων. Με αυτα που διαβασε ο Διονυσης αμφιβαλω αν θα ξανασχοληθει.

Αυτο ομως που με τιποτα δεν μπορω να μπορω να καταλαβω ειναι τη δημοσια παροχη συμβουλης. Στο δικο μου χωρο αν εχω να συμβουλεψω επικοδομητικα καποιον (ακομη και αντιπαλο, γιατι οχι αν υπαρχει ταλεντο και ορεξη) το κανω μακρια απο συμπαιχτες και αντιπαλους. Αν δε γινει διακριτικα ειναι απο αχρηστο μεχρι επιζημιο και νομιζω ολοι μπορειτε να καταλαβετε τον λογο.

Για κάποιον που είπε 'μη σώσετε και έρθετε' να τρέξετε Λιβάδι αναβιώνοντας την αστεία κόντρα Βορείων-Νοτίων και αναδεικνύοντας το κόμπλεξ του σε όλα τα επίπεδα, δεν θα στενοχωρηθώ και πολύ αν δεν ξανασχοληθεί.Σιγά μη χάσω και τον ύπνο μου.Η γλώσσα πρέπει να είναι μικρότερη και από το μπόι και από την ηλικία.Τη μαγκιά του οποιος θέλει να τη δείξει, να τη δείξει στα βουνά....