-
ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ CUP ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΑΡΟΤΡYΝΩ ΟΛΟΥΣ TOYΣ NEAΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ 206.ΤΟ CUP ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΣΤΟΣ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 11000 EYRO.O ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ(ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)ΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ,ΒΕΝΖΙΝΕΣ,ΦΑΓΗΤΑ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 400 EYRO KAI O ΔΕΥΤΕΡΟΣ (ΑΧΑΙΟΣ) 250 EYRO.AN ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ(ΑΨΟΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ PEUGEOT SPORT) ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ Ν2.ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΔΗΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ 206 ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ.ΣΥΝΓΧΩΡΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟ CUP ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΣΜΟ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΘ.
ΤΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ -
Eμείς οι δύο,σίγουρα δεν είμαστε ξαδέλφια?
Πέρα από την πλάκα,συνονόματε,ωραία η τοποθέτησή σου και η παράθεση στοιχείων για το κόστος.
Καλή συνέχεια στο ίδιο πνεύμα και καλή διασκέδαση! -
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ? ΘΑ ΑΝΕΒΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ??
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 6? -
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ? ΘΑ ΑΝΕΒΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ??
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 6?Μπάνια κάνουμε τώρα! Επάνω θα κάνουμε κρύο ντούς!
-
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΔΕΘ , ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛ-ΠΛΑΖΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ -ΚΑΦΕ .
ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΕΑΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ,ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ , εισαστε επανω , πως μας ειδατε ? κτλ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ , κ. Χριστο βρητε και μερικους αλλους νεους , να ακολουθησουν το gunior cup ,(206) ειναι πολυ ωραια , να φανταστιτε οτι εγω χαλασα 450 ε , απ΄'την παρασκευη , που ηρθα εγραψα , τσεκαρισα ,και τερματισα αυτον τον αγωνα , και περασα υπεροχα !
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΒΑΡΗΜΠΟΠΗΣ , ΟΠΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΑΜΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΤΑ MACDONALTS , ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΣΤΡΗΦΟΓΥΡΝΑΓΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ , ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΤYΨΗΣ ., ΩΣΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ?
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΒΡΟΕΙΔΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ , ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ 78 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΣΑΝΥ ΑΝΤΙΣΤΗΧΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ !!!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑΡΛΕΤ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΡΟΛΜΠΑΡ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΚΕΙ !ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ , ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ......................
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΕΑΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ,ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ , εισαστε επανω , πως μας ειδατε ? κτλ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ , κ. Χριστο βρητε και μερικους αλλους νεους , να ακολουθησουν το gunior cup ,(206) ειναι πολυ ωραια , να φανταστιτε οτι εγω χαλασα 450 ε , απ΄'την παρασκευη , που ηρθα εγραψα , τσεκαρισα ,και τερματισα αυτον τον αγωνα , και περασα υπεροχα !
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΒΑΡΗΜΠΟΠΗΣ , ΟΠΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΑΜΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΤΑ MACDONALTS , ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΣΤΡΗΦΟΓΥΡΝΑΓΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ , ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΤYΨΗΣ ., ΩΣΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ?
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΒΡΟΕΙΔΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ , ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ 78 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΣΑΝΥ ΑΝΤΙΣΤΗΧΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ !!!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑΡΛΕΤ ΑΣΠΡΟ ΜΕ ΡΟΛΜΠΑΡ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΚΕΙ !ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ , ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ......................
Να γελάσω ή να κλάψω. Μα αφου κάποια πράγματα φαίνονται απλά γιατί μπλέκει ο κόσμος με τα περίπλοκα ????
ΕΥΓΕ στους νέους μας που αγωνίζονται !!!!!!! Αλλά γιατί λιγοστεύουν ???
-
Ομως ο μεν αγωνιζόμενος του cup είναι συνηδιτοποιημένος στο οτι τρέχω σε έναν πραγματικό αγώνα, αλλα οι 50 πιτσιρικάδες δεν θέλουν να σκέφτοντε αγώνες ράλλυ ούτε καν αγώνες πίστας αλλα μόνο κόντρα και επίδειξη βλακείας. Αν αύριο τα Μέγαρα κάνουν μία καλή προσ΄φορά στην τιμή χρήσηεις της πίστας, πάλι κανένα απο αυτα τα 50 άτομα δεν θα πάει εκεί, αλλα θα συνεχείση να κάνει κόντρες στους δρόμους. Απο την άλλη πώς θα πάρουν το μύνημα οι πιτσιρικάδες τις βούτας΄ότι αν θές μπορείς ν τρέξεις σχεδόν τσάμπα σε αγώνα ενιαίου? Νομίζω Κε Χρίστο οτι τι η λύση του προβλήματος επιβάλει στυο να μπούν πολλοί στο χωρό, απο τις λέσχες μέχρι το κράτος.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Να γελάσω ή να κλάψω. Μα αφου κάποια πράγματα φαίνονται απλά γιατί μπλέκει ο κόσμος με τα περίπλοκα ????
ΕΥΓΕ στους νέους μας που αγωνίζονται !!!!!!! Αλλά γιατί λιγοστεύουν ???
αμα ειχα τα χρηματα αδερφε εκει θα ημουν.......... τα εβλεπα χθες στη παραλια και μου τρεχανε τα σαλια.......
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Ομως ο μεν αγωνιζόμενος του cup είναι συνηδιτοποιημένος στο οτι τρέχω σε έναν πραγματικό αγώνα, αλλα οι 50 πιτσιρικάδες δεν θέλουν να σκέφτοντε αγώνες ράλλυ ούτε καν αγώνες πίστας αλλα μόνο κόντρα και επίδειξη βλακείας.Φρένο μάγκες(Γεωργίου speaking)! Το ότι κάνουν μια κόντρα τα παιδιά και κάνουν χαβαλέ δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να τρέχουν σε πραγματικούς αγώνες, και προτιμούν να κάνουν επίδειξη βλακείας. Μπορεί απλά να μην έχουν τα χρήματα να το κάνουν... Όσο φτηνά και να ναι τα διάφορα cup που τρέχουν σε πίστες και σε ράλλυ, και πάλι απαιτούν να δίνεις σημαντικά ποσά σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το παιδί δίνει για έναν αγώνα 450 ευρώ επί 5 αγώνες σ ενα χρόνο, + τα λεφτά για να ετοιμάσεις το αυτοκίνητο βγαίνουν αρκετα...
-
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
Το παιδί δίνει για έναν αγώνα 450 ευρώ επί 5 αγώνες σ ενα χρόνο, + τα λεφτά για να ετοιμάσεις το αυτοκίνητο βγαίνουν αρκετα......όσο κάνει ένα ηχοσύστημα, 2 φώτα αλλά λέξους, ένα μπουρί, ένα νίτρο και 17 μπλέ λαμπάκια....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το παιδί δίνει για έναν αγώνα 450 ευρώ επί 5 αγώνες σ ενα χρόνο, + τα λεφτά για να ετοιμάσεις το αυτοκίνητο βγαίνουν αρκετα...
...όσο κάνει ένα ηχοσύστημα, 2 φώτα αλλά λέξους, ένα μπουρί, ένα νίτρο και 17 μπλέ λαμπάκια....
Και μια φτερουγα,ρυθμιζόμενη ,και ενα ζευγάρι ψευτικες δισκόπλακες.........
-
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΛΑΣΑ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥΡΓΕΛΑΚΙΑ . ΤΟ ΣΑΝΥ ΔΕ ΕΙΧΕ ΚΑΠΩ ΑΠΟ ΜΙΤΟΥΜΠΙΣΙ ΚΑΙ Η ΑΡΗΣΤΕΡΗ ΚΟΛΩΝΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΟΡΓΑΝΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕΣ' ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ .
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ,
ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ , ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ......ΕΡΕ ΒΡΕΜΕΝΟΣ ΧΟΛΩΜΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ .......
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ ..................... -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Το παιδί δίνει για έναν αγώνα 450 ευρώ επί 5 αγώνες σ ενα χρόνο, + τα λεφτά για να ετοιμάσεις το αυτοκίνητο βγαίνουν αρκετα...
...όσο κάνει ένα ηχοσύστημα, 2 φώτα αλλά λέξους, ένα μπουρί, ένα νίτρο και 17 μπλέ λαμπάκια....
Και μια φτερουγα,ρυθμιζόμενη ,και ενα ζευγάρι ψευτικες δισκόπλακες.........
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλα τα πραγματα.....
-
Να μαι και πάλι. Δυστύχως δεν έχω internet σπίτι μου και δεν μπορώ να μπαίνω στο forum κάθε μέρα παρα μόνο όταν είμαι στο πανεπιστήμιο.
Αυτό που ήθελα να πω απλά είναι πως δεν είναι σωστό να βάζουμε όλους όσους κάνουν κόντρες στο ίδιο τσουβάλι, και να τους λέμε ανεγκέφαλους.
Σίγουρα υπάρχουν αυτοί με τα νίτρα, τα μπουριά κ.λ.π., που βάζουν στοιχήματα και γενικά την έχουν δει πολύ fast&furius.
Υπάρχουν κι άλλοι που παίρνουν τ αυτοκίνητα όπως είναι μαμα και κάνουν κόντρα για να δουν ποιο θα πάρει το άλλο, τελείως για την πλάκα τους. Kι αυτοί αλαλάζοντες νέοι είναι την ώρα της κόντρας(αν θεωρείται κόντρα αυτό).
Όταν διάβασα για fiesta 78 και sunny νόμιζα ότι ανήκουν στη 2η κατηγορία... και μου φάνηκε λίγο άδικο να βιαστούμε να τους κατηγορήσουμε.
Κάτι γενικότερο τέλος για να κλείσω. Τείνουμε να χαρακτηρίζουμε όσους τρέχουν σε κόντρες ανεγκέφαλους (κ.α. σχετικά). Μήπως αυτοί που τρέχουν σε αγώνες είναι καλύτεροι; Μαιμουδιές στα αυτοκίνητα, παράνομες δοκιμές, 50 περάσματα την ίδια ειδική κ.λ.π. όλα για να κερδίσουν ένα κυππελάκι (αφού τους το επιτρέπει ο εγωισμός τους χαλάλι τους). Συν τοις άλλοις είναι και επικίνδυνοι (με τις παράνομες δοκιμές). Καλύτερα να ασχολούνταν με κόντρες, να πετούσαν τα λεφτά τους με όποιο ηλίθιο τρόπο θέλαν, αλλά τουλάχιστον να μη βάζαν τη ζωή άλλων σε κίνδυνο.
Φυσικά δεν βάζω όσους τρέχουν σε αγώνες σε αυτή την κατηγορία, υπάρχουν και άλλοι που είναι υποδείγματα άλλα, δυστυχώς, μάλλον είναι μειοψηφία...
-
Φυσικά δεν βάζω όσους τρέχουν σε αγώνες σε αυτή την κατηγορία, υπάρχουν και άλλοι που είναι υποδείγματα άλλα, δυστυχώς, μάλλον είναι μειοψηφία...
Να είσαι σίγουρος οτι είναι το ακριβώς αντίθετο οι αναλογίες. Εγώ κατα κει έχω αρχίσει να το κόβω..
και για να συμμετέχω στο θέμα, δε πιστεύω οτι θέλουμε να έρθουν οι τύποι με τα οργανάκια και τα μπουρια να οδηγήσουν σε αγώνες. μου φτάνει να έρθουν να μας δουν όσους τρέχουμε και να φέρουν και τις κοπελιές και τις παρέες τους, όπως κάνουν στη Ριτσώνα.
αν ζηλέψει κάποιος και θελήσει να ασχοληθεί, η... αγωνιστική οικογένεια θα πρεπει να είναι έτοιμη να τον υποδεχθεί και να τον βοηθήσει να κάνει τις σωστές επιλογές και τα πρώτα του βήματα. απλά πράματα δηλαδη....
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Να είσαι σίγουρος οτι είναι το ακριβώς αντίθετο οι αναλογίες. Εγώ κατα κει έχω αρχίσει να το κόβω..
Μακάρι να ναι έτσι. Πάντως συμβαίνει συχνά να ακυρώνονται οι πρώτοι, επειδή βρέθηκαν παράνομοι ή γιατι δεν δεχτηκαν να ελεγχθούν( αν είναι δυνατόν). Οι πλειοψηφία αυτών που κάνει πρωταθλητισμό κινούνται στα όρια της παρανομίας, αν δεν τα ξεπερνούν.
Οι υπόλοιποι που τρέχουν για δική τους ευχαρίστηση δεν έχω αμφιβολία ότι τηρούν τους κανόνες.
-
Μακάρι να ναι έτσι. Πάντως συμβαίνει συχνά να ακυρώνονται οι πρώτοι, επειδή βρέθηκαν παράνομοι ή γιατι δεν δεχτηκαν να ελεγχθούν( αν είναι δυνατόν). Οι πλειοψηφία αυτών που κάνει πρωταθλητισμό κινούνται στα όρια της παρανομίας, αν δεν τα ξεπερνούν.
Οι υπόλοιποι που τρέχουν για δική τους ευχαρίστηση δεν έχω αμφιβολία ότι τηρούν τους κανόνες.
Α! Τώρα έχουμε και δικαιολογία όμως!!!
Εδώ γίνονται στο υπέρτατο αθλητικό γεγονός, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στα μηχανοκίνητα σπορ στην Ελλάδα δεν θα γίνονται; -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Α! Τώρα έχουμε και δικαιολογία όμως!!!
Εδώ γίνονται στο υπέρτατο αθλητικό γεγονός, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στα μηχανοκίνητα σπορ στην Ελλάδα δεν θα γίνονται;ΣΩΣΤΟΟΣ!!
-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΙΝΣΗ ΤΗΣ .....«ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ»,ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΔΕΚΑΕΥΡΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΥΡΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΝΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ, ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. -
Translation please!!! Ντεν καταλαβαίνει μάτια μου!!! Και μου βγάζει τα μάτια μου!
206 junior cup...