-
Eχουμε κανενα νεο απ'τον πρωτο αγωνα του 2009 ?
Ειχαμε σκληρες μαχες , η χλιαρα πραγματα απ'τα καρντασοπουλα ?
Καλα για να μαθεις κανενα αποτελεσμα ....σημερα
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Eχουμε κανενα νεο απ'τον πρωτο αγωνα του 2009 ?Ειχαμε σκληρες μαχες , η χλιαρα πραγματα απ'τα καρντασοπουλα ?
Καλα για να μαθεις κανενα αποτελεσμα ....σημερα
http://www.msfree.gr/5144/2009-03-15/th ... dhs-roufos
-
Επιτελους.....ΘΕΑΤΕΣ!!!!
Πάνω που περιμενα να βγαλει καμια ανακοινωση η WWF για τη σωτηρια των ελαχιστων εναπομειναντων θεατων αγωνων,ηρθε το Θερμαικου.
Μαχες περιμεναμε πολλες,αλλα οι εγκαταλειψεις/εξοδοι ειχαν αλλη αποψη.
Η μονη μαχη που εξελίχθηκε,ήταν αυτη των Γεροδημου/Κοτσιλιανου με τους Αφους Ζαχους.Ο Γιατρος εκανε φοβερο χρονο στο πρωτο πέρασμα,ενω στο ιδιο περασμα ο Ζαχος γλυστρουσε,οπως μου ειπε.
Φοβερα περασματα και οι δυο όμως!!!Συγχαρητηρια!!!
Πολύ καλα περασματα,ειδαμε και απο αλλα πληρωματα όμως.
Γενικα,τον ευχαρηστηθηκα αυτον τον αγωνα. -
Αποτελεσματα.........
-
Ωραιος ο ΑΟΘ !!!
Εχει βαλει τα αποτελεσματα σημερα ..
Να δουμε ποσοι οργανωτες θα κανουν το ιδιο εφετος ....
Φιλε μου Hunterακο κι ο Χριστοφορος επαιξε δυνατα απ'οτι βλεπω ... αλλα τα γλυστρηματα του Βαγγελακη ..δυσκολα θα του φερουν υπνο το βραδυ ( δυνατα τα σκασμενα τα γιαπωνεζικα , θα λεει στον υπνο του ).
Ο Μπιστακος εκει πανω παει καλα ..αλλα κι ο Σανιδακος ....θα το ειχε δαγκωσει εεε...
Το φιλαρακι μου ο Χρησταρας με την πεζουκλα ? την εκανε ?η δεν ξεκινησε ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ωραιος ο ΑΟΘ !!!Εχει βαλει τα αποτελεσματα σημερα ..
Να δουμε ποσοι οργανωτες θα κανουν το ιδιο εφετος ....
Φιλε μου Hunterακο κι ο Χριστοφορος επαιξε δυνατα απ'οτι βλεπω ... αλλα τα γλυστρηματα του Βαγγελακη ..δυσκολα θα του φερουν υπνο το βραδυ ( δυνατα τα σκασμενα τα γιαπωνεζικα , θα λεει στον υπνο του ).
Ο Μπιστακος εκει πανω παει καλα ..αλλα κι ο Σανιδακος ....θα το ειχε δαγκωσει εεε...
Το φιλαρακι μου ο Χρησταρας με την πεζουκλα ? την εκανε ?η δεν ξεκινησε ?
Φυσικα και δεν εξαιρεσα τον Χριστοφορο.Συμπεριλαμβανεται και αυτος στο εξής:
Πολύ καλα περασματα,ειδαμε και απο αλλα πληρωματα όμως.
που εγραφα παραπάνω.(αλλωστε,αποτελει σταθερη αξια ο Χριστοφορος για να εξαιρεθει)
Αλλα,μιας και δεν γραφουμε αναλυτικα αρθρα,αλλα απλα πόστ στο φόρουμ,ειπα να μην αναφερθω σε καθεναν ξεχωριστα.
Ο Χρησταρας,ξεκινησε.Εντυπωσιακος στο πρωτο,εντυπωσιακος και στο δευτερο,αλλα....εξοδούχος.
Ο Καραβασιλης,το ίδιο.
Ο Νιζαμης,το ίδιο.
Ο Γεωργουσης το ίδιο.
Ο Τοψης εγκατελειψε,ο Γκουτζιβελακης δεν ξεκινησε,ο Παρταλιος ο Δημητρης έμεινε κι'αυτος νωρις,οι αφοι Κωνσταντινιδη εγκατελειψαν και αυτοι.
Ολοι αυτοι ήτανε για καλες μαχες,εαν τερματιζανε.Αυτα.
-
Αν το πρωτο περασμα του κιτρινου Clio δεν συνοδευονταν απο καποια μικρα λαθακια στο στησιμο του,τοτε πιστευω οτι θα ηταν μεγαλη η μαχη με το Type R.
Αν δειτε χρονους δευτερο περασμα,θα καταλαβετε ποσο κοντα ηταν μεταξυ τους.
Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι το Honda πηγαινε αργα,απλα στο δευτερο περασμα φανηκαν πολυ διαφορετικα τα πραγματα(αναλογικα με το πρωτο παντα).Μπραβο παντως σε ολους τους αγωνιζομενους,επισης μπραβο στον ΑΟΘ που μετα το τελος του αγωνα αφησε σχεδον ολους τους θεατες ευχαριστημενους(και ηταν και πολλοι για τα δεδομενα των καιρων).
Αντε να δουμε τι θα γινει στην Βεροια τωρα...
-
όντως ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τον πολύ κόσμο αλλά και τις πολλές εξόδους..
δεν είναι τυχαίο ότι ο τσουκαλάς 'πουλιέται' (από τους θνητούς) στα ραλλύ και είδαμε πόσα αυτοκίνητα 'έφαγε' σαν σπριντ. Κρίμα για τα παιδιά και καλή ανάρρωση. Ωραία οργάνωση με μόνη μου ένσταση τις συνεχείς παρατηρήσεις ακόμα και 2 λεπτά πριν μπούμε στο ΣΕΧ. Δεν θέλουμε μπαμπάδες! Έχουμε!!
Ας μην γκρινιάξω όμως, αρκετή μιζέρια υπάρχει ήδη. Εμείς περάσαμε όμορφα μόλις βάλαμε κράνος και δεν ακούγαμε τους τριγύρω.
Tελικά η ψυχολογία του αγωνιζόμενου για μερικούς δεν μετράει...τους ευχαριστούμε πάντως!Πάντως τόσο κόσμο ούτε στο ΔΕΘ δεν είδαμε, η φουρκέτα στο εκκλησάκι με 4-5 σειρές κόσμο (και δεν ήταν το μόνο σημείο) ήταν πραγματικά σκέτη ανατριχίλα και το να 'αφήσεις' ήταν απλά ιεροσυλία!!
μπράβο σε όλα τα παιδιά που τερμάτισαν καλή επιστροφή σε όσους είχαν ατυχίες (ελπίζω στο Φίλιππος).
-
Ειπα και εγω,δεν θα γκρινιαξει καθολου;
Καλα ηταν,παντα υπαρχουν και λιγα δυσαρεστα αλλα σε γενικες γραμμες ηταν πολυ ωραια! -
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Ειπα και εγω,δεν θα γκρινιαξει καθολου;
Καλα ηταν,παντα υπαρχουν και λιγα δυσαρεστα αλλα σε γενικες γραμμες ηταν πολυ ωραια!ίσα ίσα ήταν από τους καλύτερους αγώνες με πολύ υψηλό επίπεδο οργάνωσης αλλά και συμμετοχών!
καλή συνέχεια να έχουμε στο Φίλιππος όπου είμαι σίγουρος ότι ο Βασιλειάδης θα κάνει έναν αγώνα μαγεία πάλι! -
Εφτασε και η γκαλλερυ του '38ου Θερμαικου':
-
-
Ω ρε φιλε ταπα ταπα
Παντα ταπα και θεαματικος ο Ζαχος -
Σε 3,30h ολοι οι φαν στα pc , για ραδιο ΣΟΑΑΒΕ με εικονα ........
Τα μελη μας να μην αργησουν ...θα κλεισει η πορτα νωρις εχει και cd ακια τρελα σημερα ..........εκτος προγραμματος
-
Όταν λείπω γίνονται τα καλύτερα....
-
αποτελεσματα απο Σερρες?
-
Ο χρήστης eg έγραψε:
αποτελεσματα απο Σερρες?http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... Itemid=118
και η γκαλλερυ του αγωνα
-
Παιδιά , είναι αλήθεια πως Αγωνιζόμενος τίναξε την Πειραιώς Τράπεζα στον αέρα σε κάποια μικρή πόλη στην Β. Ελλάδα?
Ακούσατε τίποτα? -
Ποσο μικρη ειναι η πολη
-
mallon einai enas apo ta tria atoma pou anaferotan se atastalies sto S.O.A.B.E.
a mpe mpa mplom...........Επειδή βλέπω νέους χρήστες (1 δημοσίευση...) που ξαφνικά τους ήρθε να διασπείρουν φήμες: αν θέλετε να τα πείτε με ΡΜ ή τηλεφωνικά (μια και μάλλον γνωρίζεστε ) ευχαρίστως. Αλλά παρακαλώ να σταματήσει αυτή η ιστορία μέσω του 4T Forum. Αν έχετε τα @@ βγείτε επώνυμα και πείτε τα επώνυμα. διαφορετικά σε καμιά μεσημεριανή εκπομπή.
(Moderator nass)
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ