-
Φιλε nass που να τα βρουνε τα @@.
Το μονο οργανο που δουλευει αυτων των υποκειμενων ειναι η γλωσσα τους.
Με τον ιδιο τροπο εχουν επιτεθη εναντιων μου πολλες φορες.
Ελπιζω οτι οι αγωνιζομενοι εδω πανω θα τους παρουν χαμπαρι και θα τους στειλουν απο εκει που ηρθαν.
Αυτοι οι ρουφιανοι,γλυφτες,λασπολογοι,προσπαθοντας να επιβιωσουν,καταστρεψαν το σπορ στην Θεσσαλονικη.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ -
Φίλε Κουκίδη,
Φοβάμαι να γράψω το όναμα μου , γιατί αυτά που γράφω είναι αληθής και δεν έχω λεφτά να ξοδεύω στα δικαστήρια .
Τώρα το αν έχω α@@ , να είσαι σίγουρος οτι όταν θα περάσει ο καιρός και θα μαθευτεί ποιός είμαι και θα πάρεις πίσω τα λόγια σου.Όσο για τον φίλο μου τον 'Nass' που σέβομαι την θέση που πέρνει όταν τελικα θα πω ποιός είμαι θα μου δώσει δίκαιο.
Τώρα όσο για τα λόγια σου κύριε Κουκίδη , εσύ είσουν η κότα με α@@ τότες στον Σ.Ο.Α.Β.Ε. όταν και πρίν τελιώσει η συνεδρίαση παράτησες τα φιλαράκια σου στα κρύα του λουτρού και έφυγες. Ένα από τα φιλαράκια σου σφράγισε επιτεγές και 'καρφώνει' όλων των κόσμο , και τότε μιλούσε για ατασταλίες .
Όσο για το : 'ρουφιανοι,γλυφτες,λασπολογοι που καταστρεψαν το σπορ στην Θεσσαλονικη' είσαι εσύ και η παρέα σου. -
Εχεις δικιο για οτι γραφεις!
Μονο που εγω βαζω το ονομα μου.
Το εαν σημερα ενας επαγγελματιας ειναι σε δυσκολη θεση δεν ειναι σπανιο φαινομενο με αυτα που συμβαινουν στη αγορα.
Επειδη καταλαβαινω για ποιον γραφεις ( δεν ξερω την οικονομικη του κατασταση σημερα)
παρολα αυτα ειναι ντροπη για οποιοδηποτε ανωνυμο υποκειμενο να βγαινει δημοσια να τον κατηγορει.
Εαν ο nass οπως αναφερεις ειναι φιλος σου σιγουρα θα ντρεπετε.
Εγω σιγουρα δεν θα ηθελα να σε γνωρισω.
Οσο για παρεα δικια μου δεν υπαρχει να εισε σιγουρος .
Εσυ δεν ξερω πιανου ορτινατζα εισε και σε βαζει να τα γραφεις ολα αυτα.ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ
ΥΓ.Ουτε τα δικαστηρια να φοβασε,αλλοι εχουν ειδικοτητα σε αυτα.
Στο φιναλε κοτα με α@@ με αποκαλεις,αρα κοκορα.Με τιμαει η γνωμη σου. -
Και κατι ακομα, μην με αποκαλεσεις ξανα (φιλε).
Τετοιους φιλους τους φτυνω στα μουτρα. -
ΟΚ, παρακαλώ να σταματήσει εδώ το προσωπικό. Η ιδέα είναι η εξής: φήμες, υποννοούμενα και γενικά 'πληροφορίες' επιπέδου κουτσομπολίστικης εκπομπής δεν πρέπει να διακινούνται από αυτό το βήμα (4T Forum). Δεν τα πήγαμε καλά ως διαχειριστές σε αυτό στο παρελθόν , αυτό δεν είναι λόγος να συνεχιστεί το λάθος. Στο κάτω-κάτω, όποιος θέλει, ας πάει να ανοίξει ένα blog να πει ό,τι έχει να πει. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
(Moderator nass)
-
Τελευταία νέα, πρακτορείο Ζιμπάμπουε.
Το συναρπαστικό Ελληνικό Πρωτάθλημα 2010 μετά το επιτυχημένο πείραμα των δύο τελευταίων χρόνων που εφάρμοσαν η ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ, ΑΟΘ. Ο ΟΠΑΠ προτίθεται να συμπεριλάβει το Ελληνικό Πρωτάθλημα 2010 στο στοίχημα. Μαντέψτε τρέξτε και κερδίστε που θα γίνει το κάθε rally του Πρωταθλήματος. Το ολυμπιακό θα γίνει στον Πύργο ή στην Ιτέα; Το acropolis θα γίνει στο Λουτράκι ή στην Χαλκιδική; Το rally ΕΛΠΑ θα γίνει στην ΙΤΕΑ ή στην Λαμία; Το rally ΔΕΘ θα γίνει στην Θεσσαλονίκη ή στην Φωκίδα; Το Φθιώτιδος θα γίνει στην Λαμία ή στην Θεσσαλονίκη; Το Μαύρο ρόδο θα γίνει στην Αθήνα ή στην Ρόδο; Το Δημόκριτος στο Έβρο ή στην Κρήτη;
Ενδιαφέρον εξεδήλωσαν δεκάδες ξένοι οδηγεί από Ιταλία, Βουλγαρία, Γαλλία και Φιλανδία. Κορυφαίοι οδηγοί του WRC καθώς και ο Πρόεδρος της FIA σε συνέντευξη δήλωσαν τα εξής: το Ελληνικό πρωτάθλημα rally θα αποτελέσει πρότυπο τα επόμενα χρόνια για το ERC, IRC καθώς και WRC. Έτσι το κάθε Πρωτάθλημα αποκτά ενδιαφέρων και θα ξεπεράσει την φόρμουλα ένα, εκτός από οδηγικές ικανότητες των οδηγών απαιτούνται και μαντικές.
Δεν τίθεται πλέον θέμα όπως συνέχυσε ο Πρόεδρος της FIA για πίστα F1 στην Ελλάδα, θα φτιάξουμε εμείς μία πίστα F1 στο Μεσολόγγι, για να αποκτήσουμε τα δικαιώματα του συναρπαστικού Πρωταθλήματος rally. Μετά την ανακοίνωση αυτών των δηλώσεων σύσσωμη η ηγεσία της ΕΛΠΑ – ΕΘΕΑ μετέβη στην Συμπρωτεύουσα όπου και συνάντησε την ηγεσία του ΑΟΘ και γιόρτασαν μαζί αδελφωμένοι την τεράστια επιτυχία σε γνωστό κέντρο της Θεσσαλονίκης μέχρι πρωίας. Επιτέλους ζούμε της μεγάλες στιγμές των rally.
Μάντης Κάλχας
Υ.Γ. μαντέψτε του χρόνου ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας των μαγειρεμάτων και Αύγουστος ό μήνας των ανακοινώσεων; -
Έμαθα πως έγινε συνάντηση 'κοριφής' στο Ωραιοκαστρο Θεσσαλονίκης με βετεράνους αγωνιζόμενους και κάποιους νέους σχετικα για τον Α.Ο.Θ.
Τελικά ξέρετε τι έχει γίνει?
-
την Παρασκευή το απόγευμα συναντήθηκα τυχαία με τον Χρηστό Νάνο ο οποίος με παρακάλεσε
λόγω ότι δεν γνωρίζει τη χρήση υπολογιστή και ιντερνετ να δημοσιεύσω την παρακάτω επιστολή
μέσα από τον δικό μου λογαριασμό, εγώ δεν μπορούσα να του το αρνηθω γιατί εκτός από φίλος με έχει βοηθησει στα πρώτα μου βήματα ως συνοδηγός και έτσι δέχτηκα.**Γενική Συνέλευση Α.Ο.Θ.
Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2009 ο ΑΟΘ κάλεσε τα μέλη του σε τακτική γενική συνέλευση, η
οποία εκ των υστέρων βαφτίστηκε έκτακτη γενική συνέλευση, άγνωστο αν έγινε απο λάθος ή
σκοπιμότητα. Γεγονός παραμένει όμως, πως έκτακτη ή τακτική, ο όμιλος όφειλε να ενημερώσει τα μέλη του για την διεξαγωγή συνέλευσης, με την ταχυδρομική αποστολή
προσωπικής επιστολής, δημοσίευση σε τοπική εφημερίδα και ανάρτηση της επιστολής στην
επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου.Προσωπικά δεν έλαβα ποτέ την ταχυδρομική επιστολή, αλλά
ούτε έπεσε στην αντίληψη μου δημοσίευση σε τοπική εφημερίδα, πέραν τούτου δεν έχω τη
δυνατότητα ενημέρωσης μέσω διαδικτύου.Έτσι ενημερώθηκα από τρίτους για την γενική
συνέλευση που επρόκειτο να διεξάγει ο όμιλος, του οποίου σημειωτέον είμαι μέλος απο
το 1983.Φρόντισα λοιπόν, πάση θυσία να παραβρεθώ σε αυτήν αν και λίγο καθυστερημένα λόγω
επαγγελματικών υποχρεώσεων.Στην προσπάθεια μου όμως να εισέλθω στον χώρο της
συνέλευσης με πλησίασε η κα. Σοφία Χαριζόνα και με παρακάλεσε να την ακολουθήσω στον
προθάλαμο.Την ίδια στιγμή ένα άγνωστο άτομο κατευθυνόταν προς την αίθουσα, η εν λόγω
κυρία με άφησε και σταμάτησε τον άγνωστο κύριο που όπως έμαθα εκ των υστέρων δεν ήταν
μέλος του ΑΟΘ αλλά ένας δημοσιογράφος που ζητούσε να παραβρεθεί στην συνέλευση.Όταν επέστρεψε ενημερώθηκα απο την ίδια πως δεν θα μου επιτρέψει την είσοδο διότι δεν
είμαι ταμειακά ενήμερος.Επειδή την συγκεκριμένη στιγμή δεν είχα το οφειλόμενο ποσό των
90.00Ε μαζί μου ,την παρακάλεσα να μου επιτραπεί η είσοδος σαν απλός ακροατής,
στερούμενος του δικαιώματος να επέμβω φραστικά ή να ψηφίσω οποιαδήποτε διαδικασία ή να θέσω υποψηφιότητα για οτιδήποτε. Η κα.Χαριζόνα ήταν κάθετα αντίθετη με την παράκληση μου και πιστεύω πως λειτούργησε καταχρηστικά εις βάρος μου αφού δεν ενημέρωσε καν το πρόεδρο για το αίτημά μου.Έτσι αναγκάστηκα να φύγω απο τον χώρο όπου είχε ξεκινήσει ήδη η γενική συνέλευση.Εξεπλάγην όταν ενημερώθηκα την επομένη απο μέλη του ΑΟΘ που ήταν παρών στην γενική
συνέλευση της 2 Σεπτεμβριου, πως αφού μεταφέρθηκε το αίτημα του δημοσιογράφου από
την ίδια κυρία στο προεδρείο, αυτό έθεσε την απόφαση στην δικαιοδοσία των μελών, τα οποία αποφάσισαν ψηφίζοντας δια ανατάσεως της χειρός υπέρ της παραμονής του στην αίθουσα.Μετά απο 26 χρόνια ενεργό μέλος του ΑΟΘ και συνεχή εμπλοκή στους αγώνες ραλλύ, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, περίμενα τουλάχιστον την ίδια αντιμετώπιση απο την κα. Χαριζόνα, που σημειωτέον πλέον δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ενα απλό μέλος του ομίλου και μια πρώην έμμισθη γραμματέας του.Αναρωτιέμαι λοιπόν, μετά από αυτό το συμβάν, αν τελικά η μη αποστολή της ταχυδρομικής
επιστολής σε μένα αλλά και η άρνηση να μου επιτραπεί η είσοδος στην γενική συνέλευση, ήταν σκόπιμη, ρατσιστική και θέμα προσωπικής εμπάθειας της κυρίας Χαριζόνα προς το άτομο μου για λόγους που προφανώς μόνο ή ίδια μπορεί να γνωρίζει.Απο την πλευρά μου αυτό που πάντα υπερίσχυε όλων, ήταν η αγάπη προς τον όμιλο, όπου ανδρώθηκα ως αγωνιζόμενος.Με εκτίμηση
Νάνος Χρήστος
Συνοδηγός Αγώνων** -
Καταλάβατε λοιπόν τώρα και οι μη-παροικούντες τη Θεσσαλονίκη, ότι εδώ πάνω ο καθένας είμαστε το μακρύ του και το κοντό του??
Βγάλε άκρη τώρα . . .
(και για να μην παρεξηγηθώ, δεν τον γνωρίζω τον κ. Νάνο προσωπικά. . .)
-
ελάτε στη ΛΕΜΑΧ να βρείτε την υγειά σας...σας περιμένουμε!
-
Ποιά είναι η ΛΕΜΑΧ;
-
Ο χρήστης ΜΠΕΚΑΣ έγραψε:
Ποιά είναι η ΛΕΜΑΧ;Λέσχη Χαλκιδικής....
-
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. (Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος) καλεί όλους τους αγωνιζόμενους (μέλη και μη μέλη) καθώς και τις λέσχες της Βορείου Ελλάδος, σε ανοιχτή συζήτηση την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΑΣ» στην περιοχή αεροδρομίου.
Τα θέματα προς συζήτηση είναι:
-
Η ίδρυση της Ο.Μ.Α.Ε. (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος)
-
Το πρόγραμμα αγώνων της Βορείου Ελλάδος για το 2010
-
Διάφορα θέματα που άπτονται των τελευταίων αγωνιστικών εξελίξεων
Σας περιμένουμε όλους για μια ανοιχτή και εποικοδομητική συζήτηση.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.
Εγω θα ελεγα οτι τιμα και τους ιδιους , γιατι το ελαχιστο ειναι , οτι δειχνει πως καποιοι ενδιαφεροντε γιαυτους και το μελλον του αθληματος που ασχολουντε κι αγαπανε .........
Για να δουμε τι ...θα δουμε !
-
-
η.. ανταπόκριση
http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... 1&Itemid=2
-
Tι εγινε λεει ?
Συνδεσμος οδηγων αγωνων ταχυτητας ? ?
ΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ , ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ?
Γιατι τους κρυβατε , και δεν τους αφηνατε να ερθουν να τρεξουν οταν κι εμεις ανεβαιναμε να γινουμε και πολλοι ?
Ετοιμαστε κι εναν συνδεσμο αγωνων σπριντ , κι ερχομαστε ......... γιατι εδω κατω .......μονο για ιστορικα κανουν ...
-
EΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙΔΗ ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ -
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ
-
Γιαυτο που πρεπει να ολοι , ειναι για το οτι ..........................
ακομα και μια χουφτα ανθρωποι δεν μπορουμε να μονιασουμε μεταξυ μας , και συνεχεια αποσπομαστε σε κοματακια για ευκολη λεια στην εκμεταλευση των επιτηδειων ..........
ΚΑΛΗ .....ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΙΣΤΙΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥ 2009
-
άνοιξα μια δημοσκόπηση στο R40 για το πως θα θέλαμε τους αγώνες του χρόνου στη Βόρειο Ελλάδα. για να μην ανοίγω και μια.. ξεχωριστή εδώ αφήνω μόνο εκείνη στο R40. για να δούμε θεατές και αγωνιζόμενοι τι θα θέλαμε...
-
Aυτο γιατι δεν μας το προτεινες να το διαβασουμε Νικολακη μας ..... εχει εξαιρετικο βορειοελλαδιτικο ενδιαφερον .......
Επιστολή Βασιλειάδη σχετικά με το Ράλλυ Φίλιππος
02.10.09
Ονομάζομαι Μάκης Βασιλειάδης και για την τριετία 2006-2009 διετέλεσα Πρόεδρος στη Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας. Αποφάσισα σήμερα να γράψω τους λόγους που παραιτήθηκα από τη Λέσχη εν' όψη του πιο σημαντικού αγώνα που μας ανατέθηκε ποτέ, το 15ο rally ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2009.
Ο λόγος της απόφασης αυτής είναι για να μάθουν όλοι ποια είναι η αλήθεια και να μην υπάρχουν παραφιλολογίες και για να μην λέει ο καθένας ότι του 'κατέβει'.Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008 δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από άνθρωπο της ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ ο οποίος μου έκανε την ερώτηση για το αν η Λέσχη μας είναι έτοιμη να διοργανώσει για πρώτη φορά στην ιστορία της, Πρωταθληματικό αγώνα. Μου διευκρίνισε τις απαιτήσεις που θα έχει αυτός, δηλαδή ποια είναι τα απαιτούμενα χλμ ειδικών, ότι απαγορεύονται οι νυχτερινές Ε.Δ, ότι δεν χρειάζεται πλέον ελικόπτερο καθώς επίσης ότι απαιτείται επιπλέον ασθενοφόρο, πυροσβεστικό και γερανοφόρο για κάθε 10 χλμ ειδικής. Τέλος μου είπε ότι πρέπει να του απαντήσω μέχρι την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου προκειμένου να δουν αν τελικά θα μας εντάξουν σε αυτό το θεσμό.
Κρίνοντας ότι η πρόταση αυτή ήταν τιμητική για εμάς και την Λέσχη μας και παρόλο που η προθεσμία για την απάντηση ήταν μικρή, κάλεσα έκτακτο Δ.Σ για να παρθεί η απόφαση.
Έτσι και έγινε. Μαζευτήκαμε στα γραφεία της Λέσχης συζητήσαμε την πρόταση, ψάξαμε λύσεις, επικοινωνήσαμε με γνωστούς, φίλους, χορηγούς και την Δευτέρα τηλεφώνησα στην ΕΘΕΑ και τους απάντησα ότι μπορούμε να κάνουμε τον αγώνα.
Όσο οι μέρες περνούσαν, όλα πήγαιναν καλά. Ξαφνικά και ενώ ήρθε η ώρα να επιβεβαιώσω την συμμετοχή των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ 'σκάει η βόμβα'. 'Δεν μπορούμε να σας διαθέσουμε ασθενοφόρα κ. Βασιλειάδη'. Κρύος ιδρώτας με έλουσε. Αρχίζω μανιωδώς τα τηλέφωνα σε ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ, Νοσοκομείο Βέροιας, Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Βουλευτές για να βρω μια λύση. Απευθύνθηκα στην ΕΘΕΑ, η οποία είχε δηλώσει ότι θα μας βοηθήσει με το θέμα αυτό, αλλά το μόνο που έκανε ήταν να στείλει απλά μια επιστολή προς το ΕΚΑΒ. Αποτέλεσμα, 'Έφαγε πόρτα'. Τελικά μετά από μερικές μέρες και πολύ άγχος, πολλά τηλέφωνα, επαφές και παρακλήσεις καταφέραμε και είχαμε στην διάθεση μας 5 από τα 6 ασθενοφόρα σίγουρα πλέον και για το τελευταίο περιμέναμε την οριστική απάντηση.
Σαν να μην έφθανε αυτό, 20 ημέρες πριν την έναρξη του αγώνα μας, μαθαίνω ότι θα έρθει ο Παρατηρητής Ασφαλείας της ΕΘΕΑ (κάτι που έπρεπε να γίνει 2 μήνες πριν), προκειμένου να ελέγξει τις Ε.Δ, το αρχηγείο του αγώνα, την Εορταστική εκκίνηση, τα ξενοδοχεία και τα δωμάτια των στελεχών.
Ζήτησε να βάλουμε περίπου 7χλμ πλέγμα, να τυλίξουμε τις γέφυρες, τα βράχια, τις κολώνες. Ούτε το Acropolis δεν έχει τόσο πλέγμα. Να βάλουμε πινακίδες-βελάκια να δείχνουμε στους αγωνιζόμενους την κατεύθυνση της στροφής. Ήθελε να κόψει τις Ε.Δ Πολυδένδρι και Κωστοχώρι γιατί περνούσαν μέσα από τα ομώνυμα χωριά. Έκρινε Επικίνδυνη την Ε.Δ Αγ. Νικόλαος γιατί ήταν κατηφορική. Γενικά όλος ο αγώνας ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ κύριοι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Παρατηρητή Ασφάλειας της ΕΘΕΑ. Έκανε παρατήρηση γιατί δεν είχε χάρτη στον Ειδικό Κανονισμό. Ρώτησε που θα γίνει το αρχηγείο του αγώνα και ότι έπρεπε να έχει το επίπεδο Πρωταθληματικού Αγώνα. Που θα κοιμηθούν οι 'Άρχοντες', που θα γίνει η Εκκίνηση και άλλα πολλά, σχετικά και άσχετα με Θέματα ασφάλειας αγώνων.
'Αυτό ήταν! Τέλος! Αύριο παραιτούμαι', είπα. Δεν γίνεται τόσα χρόνια να κάνουμε αυτόν τον αγώνα, να δίνουμε την ψυχή μας, να χάνουμε χρόνο από την ζωή μας και το αποτέλεσμα να είναι ότι ο αγώνας αυτός είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Εγώ προσωπικά δεν δέχομαι να κάνω έναν αγώνα στον οποίο μπορεί να κινδυνέψουν οι ζωές των συνανθρώπων μου, των φίλων μου ακόμα και των συναθλητών μου (μιας και έχω κάνει αγωνιζόμενος). Δεν θέλω να νιώσουν αυτό που ένιωσα και γω πέφτοντας στον γκρεμό. Να δουν στην κυριολεξία τον χάρο με τα μάτια τους.
Η παραίτηση μου δεν έγινε δεκτή από το υπόλοιπο Δ.Σ το οποίο προσπαθούσε επί μέρες να με μεταπείσει για την απόφαση μου αυτή. Τελικά η προσπάθεια των συνεργατών μου με έφερε πίσω στην Λέσχη, ολοκληρώσαμε τις προετοιμασίες με πολλά προβλήματα και βγήκαμε νικητές κάνοντας το φετινό 15ο rally ΦΙΛΙΠΠΟΣ που προσμετρούσε στο Πρωτάθλημα Ελλάδος και στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος, με 66 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα αλλά και από την Βουλγαρία.
**Τέλος, θα πω πως, εφόσον συνεχιστεί να γίνονται αγώνες με την σημερινή αρχή του σπορ, εγώ προσωπικά παύω να ασχολούμαι με θέματα οργάνωσης αγώνων. Επίσης παρακαλώ όλους να σταθούν στις δυνάμεις της Λέσχης τους και των μελών που τις απαρτίζουν και να σταματήσουν να 'γλείφουν' προκειμένου να κάνουν έναν αγώνα. **
Μηπως επειδη μπορει να σοκαρει κατι κοτες λυρατες διοργανωτες ?
Y.Γ. Οσο για το θεμα που εχεις ανοιξει ,σχετικα με τι αγωνες να κανετε ........
Εγω σας προτεινω να αφησετε τα μεγαλεπιβολα σχεδια για το 2010 ..... βρητε ενα χωρο κι αρχιστε να κανετε ψευτοαγωνες τυπου gtcc ωστε να μεζεψετε **νεους και χρημα **( οπως εδω κατω εχει ξεσκιστει η γνωστη λεσχη , καθε βδομαδα στο καρτοδρομο) που σιγα σιγα να μπουν στο αθλημα , με προδιαγραφες για πιστα κ.α. ...........
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ