-
εχετε παρατηρησει οτι οι ευθυνες που εχει η εταιρια εγιναν γαργαρα????
-
Και με τη 'βούλα' (απόφαση ευρωπαϊκού κοινοβουλίου) πλέον είμαστε μια από τις χώρες (14 συνολικά) που παρείχαμε ...διευκολύνσεις στις CIA , και πιο συγκεκριμένα στα ιπτάμενα 'Αμπου Γκράημπ' τους. Μαζί με μας και η Κύπρος.
Και εις ανώτερα...
-
manosk
BILL33
Τι λέτε βρε παιδια, που νομίζετε ότι είμαστε στην Αμερική με το FBI, να αρχίσουν το πιστολίδι στον αέρα;
Κατ΄αρχας, ιστορικά να το δείτε, όποιος άμοιρος μπατσούλης έχει τύχει - ακόμα και για αυτοάμυνα - να πυροβολήσει κανά κωλόπαιδο αναρχικό, κανά Αλβανό μαφιόζο έχει βρει το μπελά του και τον τρέχουν στα δικαστήρια...Γιατί να μην είχαν βάλει τα συρματοπλέγματα όπως λέει και ο Χρήστος και να είχε λήξει η υπόθεση...
-
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
manosk
BILL33
Τι λέτε βρε παιδια, που νομίζετε ότι είμαστε στην Αμερική με το FBI, να αρχίσουν το πιστολίδι στον αέρα;
Κατ΄αρχας, ιστορικά να το δείτε, όποιος άμοιρος μπατσούλης έχει τύχει - ακόμα και για αυτοάμυνα - να πυροβολήσει κανά κωλόπαιδο αναρχικό, κανά Αλβανό μαφιόζο έχει βρει το μπελά του και τον τρέχουν στα δικαστήρια...Γιατί να μην είχαν βάλει τα συρματοπλέγματα όπως λέει και ο Χρήστος και να είχε λήξει η υπόθεση...
Ωπ Δημήτρη... στη χρήση του όπλου (ειδικά στους 'αναρχικούς' ως πρόσχημα) η ελληνική αστυνομία δεν έχει και το καλύτερο βιογραφικό.
Από τον 'αναρχικό' Καλτεζά το '85 ως τον Γιουγκοσλάβο 'πορτοφολά' (που όμως αποδείχτηκε 17χρονος εκδρομέας μαθητής) πριν μερικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τα παλικάρια της Ε.Α. έχουν αποδειχτεί ιδιαιτέρως 'trigger happy' (όπου νομίζουν ότι τους παίρνει) και μάλιστα χωρίς ουσιαστικές κυρώσεις. Δεν φοβόνταν τις κυρώσεις αυτοί που δεν πυροβόλησαν, απλώς είχαν κλ@σει μέντες. Ωστόσο, ΚΑΛΩΣ δεν πυροβόλησαν. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να χαρώ εγώ αγώνα...
Στα πλαίσια του αγώνα οι επιβάτες του ηλεκτρικού δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν γιατί οι αγωνιστές κάποιας σχολής έκαναν κατάληψη σε κάποιο σταθμό. Επόμενος στόχος τα ΚΕΠ και μακροπρόθεσμα τα νοσοκομεία υποθέτω.
Στανταρ... Αυτή είναι η δημοκρατικότητα των ΕΑΑΚ (δηλαδή ενός κόμματος που εκπροσωπεί λιγότερο απ'το 1%).
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΑΝ ήμουν φαντάρος όπως ο Μάνος (γι'αυτό και λέω 'οφτόπικ'), 99.9% θα δίσταζα να ρίξω. Αν ήμουν επαγγελματίας φύλακας, θα έριχνα. (= ΔΕΝ θα γινόμουν ποτέ επαγγελματίας φύλακας )Κι εγώ μαζί σου Σπύρο.
Αυτοί όμως διάλεξαν να γίνουν. Άρα ..... .Εργαζόμενος ως φύλακας πρέπει να λαμβάνεις αυτή την ευθύνη. Όποιος έχει προβλήματα συνείδησης, ας επιλέξει άλλο επάγγελμα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχει ευθύνη στην συνείδηση του, Μάνο. Δεν είναι μικρό πράγμα να σκοτώσεις άνθρωπο. Μην κοιτάς που στην τηλεόραση η ζωή είναι φτηνή. Στην πραγματικότητα (και εφόσον βέβαια μιλάμε για ανθρώπους και όχι ζώα) δεν είναι εύκολο να ζεις με την ιδέα ότι αφαίρεσες μια ανθρώπινη ζωή, ακόμα και αν αυτή άνηκε στα κατακάθια της κοινωνίας.In retrospect, καλώς έκαναν οι φύλακες και δεν πυροβόλησαν, γιατί θα είχαν πάρει στον λαιμό τους και έναν αθώο, τον πιλότο, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος τελούσε υπό καθεστώς ομηρίας. Ίσως αυτοί που θα έπρεπε να «κράζουμε» να είναι όλοι όσοι διαμαρτυρόντουσαν για απόπειρα μετατροπής του Κορυδαλλού σε Γκουαντάναμο όταν είχε προταθεί η τοποθέτηση συρματοπλέγματος πάνω από το προαύλιο των φυλακών.
Οι φύλακες δεν ήξεραν αν ο πιλότος είναι όμηρος ή συνεργός τη στιγμή του γεγονότος.
Δεν είναι νομίζω απαραίτητο να ρίξει κανείς 'στο ψαχνό'.
Αχρηστεύοντας το ελικόπτερο (μην ειπωθεί ότι εμείς το σκεφτόμαστε ψύχραιμα ενώ αυτοί όχι, γιατί πολύ απλά είναι η δουλειά τους να έχουν προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα) αποκτάς ένα έστω και ολιγόλεπτο πλεονέκτημα. Οι φύλακες είναι πάνω από τους κακοποιούς (χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη απλά για τη συζήτηση) στον τοίχο των φυλακών άρα έχουν υπεροχή.
Η συνέχεια μπορεί να ήταν αιματηρή αλλά μάλλον προς τη πλευρά των κακοποιών.
Κι εδώ φτάνουμε στο αν τους κάλυπτε η ηγεσία τους.Έχουμε φύλακες αλλά δε τους καλύπτουμε αν γίνει κάτι. Ωραία και γιατί δε τους διώχνουμε τότε να πάνε σε άλλο τομέα;
Ατέρμονας δηλαδή.
Όσο για αυτούς που φώναζαν για το συρματόπλεγμα απλά 'γράψιμο' μια και είναι συνηθισμένες περιπτώσεις ατόμων (Που είναι μάγκες όμως μόνο σαν σύνολο και ποτέ ο καθένας μόνος του. Τότε κάνουμε το κουνέλι) που για ότι ειπωθεί έχουν την άρνηση σαν επάγγελμα.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ωπ Δημήτρη... στη χρήση του όπλου (ειδικά στους 'αναρχικούς' ως πρόσχημα) η ελληνική αστυνομία δεν έχει και το καλύτερο βιογραφικό.
Από τον 'αναρχικό' Καλτεζά το '85 ως τον Γιουγκοσλάβο 'πορτοφολά' (που όμως αποδείχτηκε 17χρονος εκδρομέας μαθητής) πριν μερικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τα παλικάρια της Ε.Α. έχουν αποδειχτεί ιδιαιτέρως 'trigger happy' (όπου νομίζουν ότι τους παίρνει) και μάλιστα χωρίς ουσιαστικές κυρώσεις. Δεν φοβόνταν τις κυρώσεις αυτοί που δεν πυροβόλησαν, απλώς είχαν κλ@σει μέντες. Ωστόσο, ΚΑΛΩΣ δεν πυροβόλησαν.Ισως και να έχεις δίκιο Πήτερ, άλλωστε και τα 'μπατσακια' δημόσιοι υπάλληλοι είναι και ως τέτοιοι λειτουργούν (από τον ανώτερο μέχρι και τον τελευταίο)
Το άρθρο που μας έστειλε ο χρήστος (του Μανδράβελη), νομίζω τα συνοψίζει πολύ ωραία και σωστα. -
γκρινιάζουμε απίστευτα αλλά ανάλογα περιστατικά έγιναν και στην Αμερική αλλά και στη Γαλλία.
Από ότι είδα σε κανένα δεν πυροβόλησαν οι φύλακες. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ο πιλότος ήταν όμηρος.Τι θέλω να πω...; Εξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται. Η κριτική είναι εύκολη. Στην πράξη όμως όλα είναι τελείως διαφορετικά!
-
Σάββα γκρινιάζουμε όχι για να 'σκοτώσουμε' τους φύλακες, αλλά γιατί τελικά αυτή η κατάσταση με 'ανικανότητα του όποιου μέσου' (χωρίς να φταίει πάντα το μέσο αλλά οι πιο πάνω από αυτό) πλησιάζει τα όρια του επικίνδυνου πλέον.
Όσο για τον χορό, προσκαλώ όσους είναι μέσα (φύλακες στη προκειμένη περίπτωση) σε πέρασμα στην από εδώ πλευρά που δε χορεύει αλλά κρίνει. Με ότι αυτό συνεπάγεται για τους 'από πάνω τους'.
Μαλακισμένα ουτοπικό αυτό αλλά κάτι πρέπει να γίνει για να βρεθεί λύση. -
Ειναι αλλο πραγμα να πουμε οτι δεν πυροβολησαν επειδη φοβηθηκαν εκρηξη και αλλο πραγμα να πουμε οτι δεν πυροβολησαν επειδη επιναν φραπογαλο ή επειδη τους επιασαν στον υπνο..
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
τα επισοδεια..
και κλασσικα ολοι στα καναλια το μακρυ και το κοντο τους
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ, τοσο ανιδεοι, που νομιζουν οτι στις πορειες βαζουν φωτια στους καδους επειδη ειναι αλητες και για να αντισταθουν στο συστημα..
ειναι τοσο μαλακες, που βγαινουν στα καναλια σαν παντογνωστες και μιλανε για πραγματα που δεν εχουν ιδεα, λενε, λενε, λενε για πορειες, οταν δεν εχουν ζησει ποτε πορεια στη ζωη τους..
α ρε ξερολες να πουμε.. ποσα ξερουν.. τους κακομοιρους τους καδους...
οχι, πανε εσυ ρε μαλακα σε πορεια κ κατσε να εισπνεεις τα δακρυγονα..
αλλα ξεχασα, αυτοι κανουν αγωνα μεσα απο τα παραθυρα..
αντε πουλο ρε ζωααααααααα -
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ από το Ε της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ
Π Ρ Ο Φ Ι Λ
-Εγκατέλειψε το σχολείο στην Ε΄τάξη
-Σε ηλικία 16 ετών έγινε δεκτός στο Princeton
-Στα 19 πήρε το διδακκτορικό του στη φυσική
-Όταν ποι συνομήλικοί του ήταν στο δεύτερο έτος, ο ίδιος δίδασκε ως καθηγητής στο πανεπιστήμιο Αθηνών
-Δεν έμεινε ούτε 2 χρόνια στην Ελλάδα
-Προτιμά να εργάζεται για 4 μήνες στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και τον υπόλοιπο χρόνο του τον ξοδεύει στης Ελλάδα συνδυάζοντας το ερευνητικό του έργο με εκδρομές συνταξιούχων στο ύπαιθρο από ένα απλό ταξιδιωτικό γραφείο της πλατείας Κάνιγγος.
-Είναι επίτιμος διδάκτορας σε 4 Πανεπιστήμια και μέλος της Ακαδημίας Επιστημών και τεχνών των ΗΠΑ, έχει επίσης παραλάβει και τον Ταξιάρχη του Φοίνικα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
-Δεν είναι μέλος της Ακαδημίας ΑθηνώνΑ Π Ο Ψ Ε Ι Σ
Κανονικά η Ακαδημία Αθηνών θα έπρεπε να καταργηθεί και να μετατραπέι σε Εθνική Ακαδημία.Για να γίνει μέλος πρέπει να είσαι κάτοικος Αθηνών και να υποβάλλεις αίτηση.Μα που ακούστηκε αυτό!Είμαι μέλος στην Αμερικάνικη και στην ΕυρωπαΪκή και φυσικά δεν υπέβαλα αίτηση!Πρόκειται για θέσεις που δεν αποδίδουν χρήματα αντίθέτως στην Ακαδημία Αθηνών πληρώνονται για να κατέχουν μία θέση που προκηρρύσεται εν κρυπτώ.
Περί ΑκαδημαΪκής ζωής στην Ελλάδα...
**Η Ελλάδα είναι πολύ ωραίο μέρος αλλά δεν είναι για να μπλέκεις
**
Ερώτηση Δημ/φου:Τότε πως καταφέρνουμε να έχουμε τόσους καταξιωμένους επιστήμονες?**Αυτό που λέγεται δεν ευσταθεί.Δεν έχουμε μεγάλο αριθμό επιστημόνων και ερευνητών που διακρίνονται διεθνώς, π.χ. η Ουγγαρία είναι μία μικρή χώρα αλλά μπορεί να σου πετάξει στο τραπέζι καμία δεκαρία Νόμπελ.Εμείς δεν διαθέτουμε αντίστοιχη επίδοση ούτε κατ' ελάχιστο.
**
Ερωτ.Δημ/φου:Και ποιος διαδέχεται τον ΑΪστάιν?Ο Στέφεν Χόκινγκ?Αυτός?Τίποτα δεν είναι!Εγώ προσωπικά δεν θα τον έπαιρνα ούτε για μαθητή!
-
Για είσαι μέλος στην Ακαδημία Αθηνών πρέπει (ή τουλάχιστο έπρεπε πριν κάτι χρόνια) να έχεις ...μαυρίσει λίγο και όχι απαραίτητα από αντιλιακό ή solarium.
Tώρα βέβαια για να λέει αυτός ο τύπος ότι δε θα έπαιρνε το Χωκιγκ ούτε για μαθητή...
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Ερωτ.Δημ/φου:Και ποιος διαδέχεται τον ΑΪστάιν?Ο Στέφεν Χόκινγκ?
Αυτός?Τίποτα δεν είναι!Εγώ προσωπικά δεν θα τον έπαιρνα ούτε για μαθητή!
Μήπως τό είπε γιά αστείο,και οι δημοσιογράφοι μετά....κάνανε τήν δουλειά τους;
Ο Χώκινγκ αυτή τη στιγμή,κατέχει τήν Λουκασιανή έδρα στο τμήμα εφαρμοσμένων μαθηματικών και θεωρητικής φυσικής του πανεπιστημίου του Καίμπριτζ.
Ενας από τους σπουδαιότερους θεωρητικούς φυσικούς,στήν μετά-Αινσταιν εποχήΟύτε γιά μαθητή του ρε δέν θα τόν έπαιρνε;
@σαξο: Υπάρχει κάπου,κάτι για τήν δουλειά του;
-
Τη διάβασα τη συνέντευξη.
Όσο μεγάλος επιστήμονας κι αν είναι, δε θα έβλαπτε λίγη μετριοπάθεια. Δυστυχώς για έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο, βγάζει μονίμως το νεοελληνικό υφάκι του 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;'. -
Εγραφε πάνω σε τί έχει εργαστεί Πέτρο;
Εχει συνεισφέρει κάπου;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Τη διάβασα τη συνέντευξη.
Όσο μεγάλος επιστήμονας κι αν είναι, δε θα έβλαπτε λίγη μετριοπάθεια. Δυστυχώς για έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο, βγάζει μονίμως το νεοελληνικό υφάκι του 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;'.Μη το βλέπετε έτσι, υπάρχουν πολλοί που έχουν ακόμα χειρότερη γνώμη για τον Hawking. Αν δεν ξέρεις τα μαθηματικά τους δεν μπορείς να καταλάβεις και τις διαφωνίες τους.
-
Δεν αναφερόμουν αναγκαστικά στον Hawking (παρόμοιο στυλ είχε σε όλες τους τις απαντήσεις).
Αλλά ακόμη και για αυτόν, ο αφορισμός 'δε θα τον έπαιρνα ούτε για μαθητή' ακούγεται κάπως (για να μην πω τίποτε χειρότερο, αφού αυτός ο άνθρωπος διδάσκει).
"ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ"