-
Ε, που ξέρεις...
-
Η κατάσταση με τον Τριανταφυλλόπουλο έχει παραγίνει, δεν πρέπει να υπάρχει άλλη περίπτωση ανθρώπου που να τσαλαβουτάει στο βούρκο και να το απολαμβάνει τόσο πολύ. Όπως λέει και σήμερα ο 'ΣΤΑΘΗΣ' , 'πόσο αίμα θα πιεί ακόμα μέχρι να πνιγεί από το αίμα'
Πρέπει να τον έχει αποτρελάνει η τηλεόραση αυτόν. Μαζί του και ο 'σοβαρός' Χατζηνικολάου.
Πάτωσε το δελτίο και κάτι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος.@ skulonne, πάνε οι εποχές αδερφέ που οι δημοσιογράφοι υποστηριζαν κόμματα,τελείωσαν.
Τωρα συμβαίνει το αντίστροφο. -
Η 'Ε' ισχυρίζεται ότι ο Ρομπέν των Καγιέν ψεύδεται ασύστολα:
'ΣΤΟ χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο Δημοσιογράφος που έχει απ' ευθείας σύνδεση, όπως καυχάται, με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δημήτρη Λινό, δήλωσε ότι παραπέμπεται για απιστία η σύζυγος του διευθυντή της «Ε» Βιργινία Βεντουράκη.
Δημήτρης Λινός
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δήλωσε σε δημοσιογράφο της «Ε» ότι η κ. Βεντουράκη και οποιοσδήποτε εκπρόσωπος της De Boer όχι απλώς δεν παραπέμπεται, αλλά ότι δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη κατά ουδενός για το περίφημο θέ(α)μα του Αγίου Κοσμά.Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ προϋποθέτει άσκηση ποινικής δίωξης, προανάκριση, απολογία του κατηγορουμένου, κλητήριο θέσπισμα ή παραπεμπτικό βούλευμα. Οταν λέγεται ότι παραπέμπεται άνθρωπος, χωρίς να έχει ασκηθεί καν ποινική δίωξη, στοιχειοθετείται, χωρίς άλλο, συκοφαντική δυσφήμηση.
Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, απλούστατα, είναι ψεύτης. Εφαρμόζει την γκεμπελική αρχή «συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, πάντα κάτι μένει» ή τη χιτλερική «όσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα, τόσο πιο πιστευτό γίνεται».'
Να δούμε τι θα γίνει αν αρχίσει ανοιχτός πόλεμος 'Ε'-Μακη-Θέμου...
-
[i]Εγώ δεν είμαι ο υπερασπιστής του μποέμ (και καλά) κου Φυντανίδη,απλώς το θέμα είναι πως όλα αυτά ξεκίνησαν όταν η Ελευθεροτυπία άρχισε να κριτικάρει
τα τηλεδικαστήρια (στυλ Cayenne Makis,Εισαγγελάτος, αυλοκολάκων Τραγκακαουνάκηδων και Σωκρατολακέδων βλ.Θέμο).
Έπειτα, ο κυρ Μάκης ξαφνικά βγάζει το θέμα με τη γυναίκα του Φυντανίδη,χωρίς να ξέρουμε εάν αυτό θα είχε γίνει πριν ξεκινήσει αυτός ο πόλεμος, αφού το timing(ελληνιστί) της συγκεκριμένης ενέργειας με βάζει σε τέτοιο σκεπτικό!Μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί είναι έμποροι και μετά δημοσιοκόλακες.Ε! συγνώμη δημοσιογράφοι ήθελα να πω, οι οποίοι εμπορεύονται υπολήψεις και προσωπικότητες,αλλά αυτό είναι φυσικό επακόλουθω σε μία χώρα όπου το κράτος και οι μηχανισμοί του έχουν το ρόλο κομπάρσου, περιορίζοντας τη δυναμική του, κόβοντας κλήσεις σε μηχανάκια και κυνηγώντας τον φοροφυγά
των 100 -
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
*Εγώ δεν είμαι ο υπερασπιστής του μποέμ (και καλά) κου Φυντανίδη,απλώς το θέμα είναι πως όλα αυτά ξεκίνησαν όταν η Ελευθεροτυπία άρχισε να κριτικάρει
τα τηλεδικαστήρια (στυλ Cayenne Makis,Εισαγγελάτος, αυλοκολάκων Τραγκακαουνάκηδων και Σωκρατολακέδων βλ.Θέμο).
Έπειτα, ο κυρ Μάκης ξαφνικά βγάζει το θέμα με τη γυναίκα του Φυντανίδη,χωρίς να ξέρουμε εάν αυτό θα είχε γίνει πριν ξεκινήσει αυτός ο πόλεμος, αφού το timing(ελληνιστί) της συγκεκριμένης ενέργειας με βάζει σε τέτοιο σκεπτικό!Μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί είναι έμποροι και μετά δημοσιοκόλακες.Ε! συγνώμη δημοσιογράφοι ήθελα να πω, οι οποίοι εμπορεύονται υπολήψεις και προσωπικότητες,αλλά αυτό είναι φυσικό επακόλουθω σε μία χώρα όπου το κράτος και οι μηχανισμοί του έχουν το ρόλο κομπάρσου, περιορίζοντας τη δυναμική του, κόβοντας κλήσεις σε μηχανάκια και κυνηγώντας τον φοροφυγά των 100€! *
+1
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
BTW, όλο και κάποια λαδιά πρέπει να'χει κάνει κι ο Cayenne Makis... Λογικά, θα έπρεπε, τόσο πολύ που τους ανακατεύει όλους, να του τα'χουν βγάλει όλα στη φόρα και να τον έχουν κάνει ρόμπα χνουδωτή με πασουμάκι ροζ. Γιατί δεν το κάνανε ακόμα, παρά γκρινιάζουν για την 'κρυφή κάμερα' που αποκαλύπτει τα λαμόγια;
Ή δεν μπορούν να βρουν κάτι πραγματικά μεμπτό στις συναλλαγές του ή τα κρύβει πολύ καλά...
Αυτό με απασχολεί και εμένα και δεν έχω βρει ακόμα καμία σίγουρη απάντηση...
Και ενα τελευταιο ερωτημα γιατι εχω μονιμως την απορια: Ποιο ειναι το σκαφος Celestina; Το 10μετρο φουσκωτο-σφηνα με το οποιο κανει διακοπες ο κυριος Τριανταφυλλοπουλος γιατι δεν εχει αριθμο νηολογιου δικο του, αλλα γραφει tender to Celestina; Επειδη ως σκαφατος τον εχω πετυχει 2-3 φορες εχω αυτην την απορια ;).
Απο την απαντηση μου στο σχετικο τοπικ.
-
EU setting up system of spy satellites
By David Rennie
LONDON DAILY TELEGRAPH
November 16, 2005BRUSSELS -- The European Union is building its own network of spy satellites, allowing Brussels to ensure nations and private individuals are obeying its policies.
The multibillion-dollar system, known as Global Monitoring for Environment and Security, should be up and running by 2010, a commission spokesman said Monday.
Announcing the launch of a 'pilot stage' for GMES, the commission stressed its 'user-friendly' application in guiding relief work after disasters or providing real-time images of forest fires or oil spills.
But a commission statement also acknowledged that GMES would play a key role in the 'implementation, review and monitoring of EU policies,' including watching for agriculture and fisheries fraud and boosting 'internal security.'
In addition, officials hope GMES will support the European Union's first steps toward becoming a military power. It will 'provide authorities with necessary elements for a European Security and Defense Policy,' the commission said.
The commission in Brussels will identify and develop uses for GMES. The management of the satellites will be under the European Space Agency (ESA), which pools the space resources of 15 EU member states, plus Norway and Switzerland.
U.S. politicians are suspicious of the ESA's 'Galileo' project, a 30-satellite global navigation system designed to improve on the Pentagon-controlled Global Positioning System.
The European Union's invitation to China to become a major investor only increased U.S. concern.
Gregor Kreuzhuber, the commission's spokesman for industry policy, described GMES as 'a little brother for Galileo, a sort of satellite system where you can better monitor what is happening on our planet.'
GMES is intended to exploit assets belonging to EU nations. National governments would retain control over their satellites, Mr. Kreuzhuber said.
Harmonizing the use of national assets in space should mean that Europe does not need to launch a full set of new satellites, though the plan could require some EU spacecraft.
With the ESA, the commission has spent $267 million on preparatory work, and expects the whole project to cost $2.67 billion between 2006 and 2013. Funding is to come from the commission, national governments, and private defense and space firms.http://www.washingtontimes.com/world/20051115-104933-9880r.htm
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
BTW, όλο και κάποια λαδιά πρέπει να'χει κάνει κι ο Cayenne Makis... Λογικά, θα έπρεπε, τόσο πολύ που τους ανακατεύει όλους, να του τα'χουν βγάλει όλα στη φόρα και να τον έχουν κάνει ρόμπα χνουδωτή με πασουμάκι ροζ. Γιατί δεν το κάνανε ακόμα, παρά γκρινιάζουν για την 'κρυφή κάμερα' που αποκαλύπτει τα λαμόγια;
Ή δεν μπορούν να βρουν κάτι πραγματικά μεμπτό στις συναλλαγές του ή τα κρύβει πολύ καλά...
Αυτό με απασχολεί και εμένα και δεν έχω βρει ακόμα καμία σίγουρη απάντηση...
Και ενα τελευταιο ερωτημα γιατι εχω μονιμως την απορια: Ποιο ειναι το σκαφος Celestina; Το 10μετρο φουσκωτο-σφηνα με το οποιο κανει διακοπες ο κυριος Τριανταφυλλοπουλος γιατι δεν εχει αριθμο νηολογιου δικο του, αλλα γραφει tender to Celestina; Επειδη ως σκαφατος τον εχω πετυχει 2-3 φορες εχω αυτην την απορια ;).
Απο την απαντηση μου στο σχετικο τοπικ.
Έλα μου ντε!
-
Ο Νικολάκης ο Ευαγγελάτος συνεχίζει τις τριανταφυλλοπουλίζουσες εκπομπές του στην τηλεόραση. Μια από τα ίδια θα πείτε. Σιγά το πράγμα. Κάπου, όμως, αφυπνίζουν τον κόσμο. Κάπου ξεπροστιάζουν κάποιους.
Έχω την εξής απορία: όταν κάποιος βλέπει το ρεπορτάζ (ή το διαφημιστικό του ρεπορτάζ) και αναγνωρίζει τον εαυτό του τι θα σκέφτεται; Θα ήθελα πάρα πολύ να έβλεπα τη φάτσα του. :hmarton: :hmarton: :hmarton: :hmarton: :hmarton: Δεν μιλάμε για υψηλά ιστάμενους με διασυνδέσεις. Ο αστυνομικός ο οποίος τα έπινε με τις δεσποινίδες στο τμήμα. Εκείνος ο οποίος προφασίστηκε ανύπαρκτο αυτόφωρο αδίκημα για να κλείσει το τηλέφωνο.
Θυμάστε το πρόσφατο ρεπορτάζ με την ποιότητα των τροφίμων τα οποία διατίθενται στην αγορά; Έγινε λόγος και για την ποιότητα των πρώτων υλών στις αλυσίδες μαζικής εστίασης. Υπήρξε αποτέλεσμα; Μπα!!!, θα πει κάποιος. Σκοτίστηκαν, θα πει άλλος.
Έλα όμως που κάτι έγινε. Έστω και προσωρινό. Όταν μέτοχος εταιρίας μαζικής εστίασης φτάνει στο σημείο να επιθεωρεί ο ίδιος προσωπικά τα διάφορα καταστήματα της αλυσίδας......ε δε μπορεί, κάπου σφίξανε οι κώλοι (με το συμπάθειο). Αυτό είναι αληθινό γεγονός, μου το έχει αναφέρει άτομο της εμπιστοσύνης μου.
Σε κάποιο κατάστημα βρήκε μια συσκευασία με φαγώσιμο (πρώτη ύλη για τα φαγητά τα οποία παρασκευάζουν) να έχει λήξει. Εάν το έβρισκε ο Ευαγγελάτος ι θα γινόταν; Αυρτή ήταν η έγνοια του. Δεν είπε ο γμμένος εάν το έτρωγε και αρρώσταινε κάποιος πελάτης. Δεν είπε τι θα γινόταν εάν το έτρωγε κάποιο παιδί. δεν τον νοιάζει. Εάν τον ένοιαζε θα ήταν αυστηρός, πριν θέσει θέμα ο Ευαγγελάτος.
Δεν πιστεύω, όμως, ότι σωθήκαμε χάρη στον Ευαγγελάτο. Όπως μας είχε πει ένας μόνιμος υπάλληλος στο στρατό, τα θαύματα κρατάνε 4-5 μέρες όχι παραπάνω. Κάτι, είναι, όμως και αυτό. Για μερικές εβδομάδες ο έλληνας πολίτης γλίτωσε από τα ληγμένα τρόφιμα.
Είναι κατάντια για την κοινωνία να κινητοποιούνται οι αρχές και οι υπέυθυνοι από τις εκπομπές του Ευαγγελάτου. Αλλά δεν ευθύνεται ο Ευαγγελάτος για αυτό.
- Το εκμεταλλεύεται; Καλά κάνει.
- Κάνει λαϊκισμό; Καλά κάνει;
- Το παίζει κράτος; Όχι καθόλου. Απλώς δείχνει κάποια αληθινά γεγονότα και τα σχολιάζει.
Μπορεί να διαφωνήσετε αλλά εγώ θα πω Keep Walking Evagelatos.
-
Καλά τους κάνει ο Εισαγγελάτος. Δε με πειράζει καθόλου να αποκαλύπτονται τα λαμόγια με τα σάπια κρέατα, οι 'Αλφαβητίξ', τα 'φινετσάτα' εστιατόρια που σερβίρουν αποφάγια και ληγμένα, οι ΒΛΑΚΕΣ στο αστυνομικό τμήμα που, μόλις είδαν δυο γκομενάκια, το κάνανε το τμήμα 'American Bar'.
Να βγαίνουν στη φόρα, για να πάνε σπίτια τους ή στη φυλακή. Προτιμώ έναν κακό δημοσιογράφο παρά τη συγκάλυψη.
Δεν θα λυθεί το πρόβλημα αν ο Εισαγγελάτος ή ο Cayenne Makis βγάλουν έναν ή δυο τέτοιους απαράδεκτους τύπους. Αλλά θα φανεί το πρόβλημα, θα υπάρξει κατακραυγή και ευαισθητοποίηση. Και, σταδιακά, ίσως υπάρξει και μερική ή ολική λύση.
-
Στα 1.792,28 ευρώ η μέση μηνιαία καταναλωτική δαπάνη των νοικοκυριών
Η μέση μηνιαία καταναλωτική δαπάνη των ελληνικών νοικοκυριών ανέρχεται στα 1.792,28 ευρώ και το μεγαλύτερο μέρος των δαπανών αφορά τα είδη διατροφής 17,1%, τη στέγαση 10,69%, τα διαρκή αγαθά 7,5% και την ενδυση-υπόδηση 8,38%, σύμφωνα με την έρευνα οικογενειακών προϋπολογισμών 2004-2005 που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος ΕΣΥΕ .*
-
Κοιτάζετε καθόλου τι σας χρεώνει το σούπερ-μάρκετ στο ταμείο;
Όταν κανω πολλά ψώνια δεν προλαβαίνω, αλλά μια φορά που πήρα μόνο ένα κουτί corn-flakes μου το χρέωσαν 70 ολόκληρα λεπτά παραπάνω (240 ΔΡΑΧΜΕΣ).
Πηγαίνω πάλι μέσα, βγάζω την ταμπελίτσα από το ράφι και τους τη δείχνω λέγοντας 'Έχει στείλει στο αυτόφωρο άλλους ο εισαγγελέας για τέτοια πράγματα'. Συγνώμες κλπ και μου έδωσαν πίσω τη διαφορά. Αναρρωτιέμαι πόσα κερατιάτικα έχω πληρώσει τόσο καιρό. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοιτάζετε καθόλου τι σας χρεώνει το σούπερ-μάρκετ στο ταμείο;Πόσες σακούλες μας χρεώνουν στα lidl; Θα μου πεις ... δυο λεπτά. Επί πόσο, όμως, το μήνα;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Καλά τους κάνει ο Εισαγγελάτος. Δε με πειράζει καθόλου να αποκαλύπτονται τα λαμόγια με τα σάπια κρέατα, οι 'Αλφαβητίξ', τα 'φινετσάτα' εστιατόρια που σερβίρουν αποφάγια και ληγμένα, οι ΒΛΑΚΕΣ στο αστυνομικό τμήμα που, μόλις είδαν δυο γκομενάκια, το κάνανε το τμήμα 'American Bar'.Να βγαίνουν στη φόρα, για να πάνε σπίτια τους ή στη φυλακή. Προτιμώ έναν κακό δημοσιογράφο παρά τη συγκάλυψη.
Δεν θα λυθεί το πρόβλημα αν ο Εισαγγελάτος ή ο Cayenne Makis βγάλουν έναν ή δυο τέτοιους απαράδεκτους τύπους. Αλλά θα φανεί το πρόβλημα, θα υπάρξει κατακραυγή και ευαισθητοποίηση. Και, σταδιακά, ίσως υπάρξει και μερική ή ολική λύση.
Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα ρε συ skull; Με το να μην αποκαλυπτεις το ονομα του 'παρανομουντα' αφ'ενος τον προστατευεις, αφ'ετερου κανεις εξισου ζημια σ'αυτον και σε οποιο συναδελφο του κανει καλα τη δουλεια του βαζει αγνα υλικα στα φαγητα που σερβιρει κ.ο.κ.
Επισης δε μας ειπε ποσες επισκεψεις εκανε και σε ποσα γραφεια, τμηματα, εστιατορια, αποθηκες για να βγαλει 3 βιντεο. Γιατι αλλο να βγαλεις 3 βιντεο απο 3 επισκεψεις, αλλο να βγαλεις 3 βιντεο απο 20 επισκεψεις και αλλο απο 1000. -
Θα έπρεπε να τα λέει τα ονόματα, για να ξέρουμε τι μας γίνεται... Πώς εγώ ξεκίνησα το θέμα για τα ταβερνεία που πρέπει να αποφεύγουμε; Ε, ας το τολμήσει! Σιγά μην του πουν το παραμικρό!
-
Eke;να τα πρόστιμα που είχε ρίξει η Επιτροπή Ανταγωνισμού στους σουπερμαρκετατζήδες, πληρώθηκαν;; Ξέρει κανείς;;
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
ουδέν σχόλιο
-
-
Unf*ckingbelievable!
-
O Mπους ήθελε να βομβαρδίσει το Aλ Τζαζίρα!!!!!
Ο άνθρωπος δεν την παλεύει καθόλου...
"ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ"