-
Οι σωλήνες θεώρησα ότι είναι πιθανόν να σκουριάσουν … προφανώς έπρεπε να τρίψω κ τις κολλήσεις αλλά είχα ήδη καταταλαιπωρήσει τα χέρια μου. Πάντως γυάλισε οπότε δεν πήγε χαμένος ο κόπος μου.
Κοντός ψαλμός αλληλούια , αύριο μεθαύριο το αργότερο θα την φορέσω κ θα δούμε κ αισθητικά πως θα δείχνει. -
Άμα είναι οι κολλήσεις σωστές (και το υλικό φυσικά) δεν θα σκουριάσει. Αλλά καλά έκανες και τις καθάρισες (αν και θα ξαναβρωμίσουν), πάω στοίχημα ότι θα έχουν δείξει αρκετά...
-
Καλοφόρετη η εξάτμιση Έλενα!
Ωραία γυαλίζει!
-
Ένας φίλος μου είχε πει ότι όταν οι μηχανικοί βλέπουν γυναίκα στα συνεργεία, είναι λες κ βλέπουν λεφτά να προχωράνε … πόσο δίκαιο είχε τελικά…
Πήγα σε έναν εξατμισά γνωστό του πατέρα μου να μου φτιάξει αριστερή βάση κ να μου την τοποθετήσει, μου είπε ότι θα μου κοστίσει 70-80 ευρώ…
Αποφάσισα λοιπόν να πάω με άντρα αυτή την φορά να ρωτήσω σε άλλον εξατμισά ,μου ζήτησε 50ευρώ..!Για όσους θεώρησαν υπερβολή το να καθαρίζω τους σωλήνες πριν την τοποθέτηση!
-
ωραια ειναι ελενα.
απο ηχο τι λεει; -
Ανάμεσα στα τερματικά υπάρχει ένας σιγαστήρας(?δεν ξέρω την ονομασία του) ο οποίος κόβει τον θόρυβο κ αφήνει έναν ελαφρά μπάσο ήχο,ακριβώς αυτό που ήθελα
Το αστείο είναι ότι ψάρωσα ,ξαφνικά ακούγοντας τον όταν πρωτόβαλα μπρος, πίστεψα ότι δεν οδηγώ πλέον Miata αλλά Porsche! -
Άλλαξα το τελικό καζανάκι με after market εδώ και 5 μήνες...
Κανένα πρόβλημα εκτός από το ότι δεν λειτουργούν σωστά και οι δύο μπούκες που έχει.
Είναι ανοικτές και οι δύο μεν αλλά τα καυσαέρια δείχνουν μια προτίμηση στην αριστερή εκ των δύο και σνομπάρουν την διπλανήτης.
Αυτό δεν με πολυενοχλεί ΑΛΛΑ ενώ η μία έχει μαυρίσει η διπλανή είναι ακόμα καθαρή και όσο νά'ναι το οπτικό αποτέλεσμα με χαλάει.Πήγα στο κατάστημα και μου πρόσθεσαν ένα μικρό διαχωριστικό έτσι ώστε να περνάνε τα καυσαέρια το ίδιο και από την δεύτερη αλλά έναν μήνα μετά δεν φαίνεται να έχει αποτέλεσμα...
Τί να κάνω βρε παιδιά;;;
Μπορώ να «μαυρίσω» και την δίπλα μπούκα κάπως για να μην φαίνεται άσχημα;;;;
Το καζανάκι ή η έξοδο του έχουν κάποιο πρόβλημα;;;;;Γνώμες ;;;;;;;
-
Μπορείς να πάρεις με ένα σφουγγαράκι κάπνα από τη μία μπούκα και να την απλώσεις στην άλλην.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τί να κάνω βρε παιδιά;;;
Μπορώ να «μαυρίσω» και την δίπλα μπούκα κάπως για να μην φαίνεται άσχημα;;;;Αντί να μαυρίσεις την άλλη μπούκα μπορείς κάλλιστα να καθαρίσεις/γυαλίσεις την ήδη μαυρισμένη.
Προσωπικά αγόρασα γερμανικό προιόν το οποίο χρησιμοποιεί αντιπρόσωπος mercedes για όλες τις ίνοξ επιφάνειες .Tα αποτελέσματα στην δική μου ήταν θεαματικά.
Δεν αναφέρω προιόν διότι δεν γνωρίζω αν θα θεωρηθεί διαφήμιση ,άλλωστε υπάρχουν πάμπολλα στο εμπόριο, για τον καθαρισμό ανοξείδωτων ,που μπορείς να επιλέξεις. -
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Αντί να μαυρίσεις την άλλη μπούκα μπορείς κάλλιστα να καθαρίσεις/γυαλίσεις την ήδη μαυρισμένη.Από μέσα;;;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αντί να μαυρίσεις την άλλη μπούκα μπορείς κάλλιστα να καθαρίσεις/γυαλίσεις την ήδη μαυρισμένη.
Από μέσα;;;
ναι από μέσα,γιατί αυτό δεν είναι ανοξείδωτο μέρος...!?
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
...Μεγειές!
Βάλε κανένα βίντεο στο σωλήνα να το ακούσουμε! -
και μεσα σε μια ωρα θα εχει μαυρισει παλι...
ακου γυαλισμα απο μεσα...ελεος...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Μεγειές!
Βάλε κανένα βίντεο στο σωλήνα να το ακούσουμε!Σε ευχαριστώ Αλεξάκο, σήμερα την καταχάρηκα ,συνδυασμός ήχου λάστιχων από την πλαγιολίσθηση κ εξάτμισης!
και μεσα σε μια ωρα θα εχει μαυρισει παλι...
ακου γυαλισμα απο μεσα...ελεος...
Το έχεις δοκιμάσει κ είσαι τόσο σίγουρος ότι θα βρωμίσει σε 1 ωρα?
Γιατί εγώ μόλις προχθές το έκανα έγραψα 580χιλ κ γυαλίζει καλύτερα από το παρκέ στο σαλόνι μου.
Επιφυλάσσομαι μόνο στο γεγονός ότι η εξάτμιση του έχει πρόβλημα κατά τα άλλα, μου θυμίζεις αυτούς που θεωρούν άσκοπο το να πλύνουν το αυτοκίνητο τους μιας κ θα βρέξει σε 4 μήνες! -
οτι θες κανε τι να σου πω...καθαρισε και με τη γλωσσα αν θες...
Για να καθεσαι να καθαριζεις την μπουκα απο μεσα μαλλον δεν εχεις με τι να ασχοληθεις μου φαινεται...
Α και που σαι...επειδη σου την ειπα για την μπουκα δε σημαινει οτι αφηνω το αμαξι να πλυθει απο τη βροχη απλα δεν ειμαι τοσο ψειρας σε αρρωστημενο βαθμο οπως εσυ...
Και επειδη σε βλεπω γκαζιαρα σε τρεχω κιολας...ειτε στροφες ειτε ευθεια...
υ.γ. Οσο και να την καθαριζεις αλογα παραπανω δε παιρνεις...
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
οτι θες κανε τι να σου πω...καθαρισε και με τη γλωσσα αν θες...Για να καθεσαι να καθαριζεις την μπουκα απο μεσα μαλλον δεν εχεις με τι να ασχοληθεις μου φαινεται...
Α και που σαι...επειδη σου την ειπα για την μπουκα δε σημαινει οτι αφηνω το αμαξι να πλυθει απο τη βροχη απλα δεν ειμαι τοσο ψειρας σε αρρωστημενο βαθμο οπως εσυ...
Και επειδη σε βλεπω γκαζιαρα σε τρεχω κιολας...ειτε στροφες ειτε ευθεια...
υ.γ. Οσο και να την καθαριζεις αλογα παραπανω δε παιρνεις...
Για να κάθεσαι να σχολιάζεις κ να κατακρίνεις τους τρόπους που εγώ θεωρώ σωστότερους για την περιποίηση του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ,προφανώς εσύ δεν έχεις με τι άλλο να ασχοληθείς.
Get a life! -
Εγω εχω βαλει πριν μερικους μηνες την Ν1 της spoon. Απο τοτε δεν βαζω ποτε ραδιοφωνο οταν οδηγαω. Ειναι πολυ ενοχλητικο!!
-
μαγκες εβγαλα το τελικο και εχω σωληνα σκετο...
Πηγαινει καλυτερα ειδικα στις ψηλες αλλα κανει που και που σκασιματακια στο αφημα του γκαζιου...
Μηπως τρωει ζορι το μοτερ ετσι? τι παιζει...?
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
μαγκες εβγαλα το τελικο και εχω σωληνα σκετο...Πηγαινει καλυτερα ειδικα στις ψηλες αλλα κανει που και που σκασιματακια στο αφημα του γκαζιου...
Μηπως τρωει ζορι το μοτερ ετσι? τι παιζει...?
Τι εννοείς?Δε μας δίνει στοιχεία, οπότε πώς να σε βοηθήσουμε?
Γενικά όσο πιο ελεύθερη εξάτμιση έχεις, τόσο πιο πολλά σκασίματα κάνει η εξάτμιση κατά το άφημα του γκαζιού.
Λογικά δες το, πατώντας τέρμα το γκάζι τα καυσαέρια έχουν μια Χ πίεση.Αφήνοντας το γκάζι, η πίεση 'σπάει' και εκτονώνεται σε σκασίματα. (έχει σχέση η πίεση του αέρα που έχεις μέσα στην εξάτμιση και στην πίεση που έχεις έξω από αυτήν όταν αφήνεις απότομα το γκάζι, αν θυμάμαι σωστά).
Πάντως και το δικό μου κάνει μικρά σκασίματα (το ακούς όταν πυρώσει η εξάτμιση πχ μετά από μια γρήγορη βόλτα)...
Αν βγάλεις το τελικό είναι κάτι περισσότερο από φυσιολογικό να κάνει σκασίματα η εξάτμιση.Αλήθεια, γιατί έβγαλες το τελικό?
Για να κάνει επιπλέον θόρυβο?Γιατί από άλογα δε νομίζω να κέρδισες κάτι.
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό 100%, αλλά δεν χάλασες έτσι και τη σωστή πίεση των καυσαερίων=>απώλεια ροπής χαμηλά με το να αφαιρέσεις το τελικό καζανάκι?? -
να ρωτησω το αν ειναι ελευθερη η εξατμιση εχει σχεση κ με το αν κανει θορυβο?η ειναι θεμα διαγραγματων?εγω εβαλα προσφατα ενα ελευθερο(?)τελικο απο παπαδοπουλο αλλα δεν μου κανει κανενα σκασιμο ουτε πολυ θορυβο.το αντιθετο μαλιστα ειναι πολυ αθορυβη επειδη εγω το ζητησα!ειναι το καζανι μου ελευθερο ή οχι αφου ειναι αθορυβο??
Περι εξατμισεων...