-
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ 5000 ΚΟΣΜΟΣ. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ:
-
Ο χρήστης grd έγραψε:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ 5000 ΚΟΣΜΟΣ. ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ:καμία
ΑΝ μείνει τίποτα από ειδική με αυτούς που οργωσαν τα βουνά το 3ήμερο
Που την βρήκαν την ειδική Καλυβάκια δεν ξέρω εγώ 30 χρόνια μένω στην περιοχή και με πήγαν για να την δώ
και όχι δεν θα καταγγείλω κανέναν επώνυμα γιατί:
1 δεν θα βγει τίποτα
2 θα κατηγορηθώ για μεροληψία
3 δεν θα αλλάξει τίποτα
4 θα σπάσω τζάπα το στομάχι μου
5 δεν είδα τον Εl-Em για να μην λένε μερικοί
6 δεν τον γλύφω όπως μου είπαν άλλοι σε ΠΜ αυτά που είχα πει πέρισυ ισχύουν απλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται
7 Ερμοι Ελληνικοί Αγώνες
αυτά τα 7 κακά της μοίρας μου... -
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
Επιτρέπονται μέχρι τέσσερα (4) περάσματα.
[/i]ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ, ΠΟΣΑ ΕΙΠΕ?
Γιατί ξέρω κάποιους που έχουν κάνει και τα περάσματα τα δικά μου και του Λάμπρου ΗΔΗ?
που είναι ο έλεγχος?
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...
Σχετικά με τις αναγνωρίσεις έχει γίνει πολλή κουβέντα και έχουν ειπωθεί πολλά και διάφορα. Το θέμα είναι όντως δυσεπίλυτο και οι μόνοι που μπορούν να δώσουν κάποια λύση είναι οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι.¨Οση αστυνόμεσυη και να κάνουν οι λέσχες, όση καλή θέληση να έχουν, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μπροστά στην πονηριά ορισμένων (ευτυχώς λίγων) αγωνιζόμενων που βρίσκουν τρόπο να περάσουν 10 και 20 φορές.
Για άρση όμως κάθε παρεξήγησης θα πρέπει να διαβάσουν τα δελτία πληροφοριών στο site της λέσχης http://www.aolap.gr διότι αν πέσει κάποια 'καμπάνα' θα είναι αργά πριν από την εκκίνηση. Σε ορισμένες ειδικές θα υπάρξει πρόβλημα από τις αναξέλεγκτες αναγνωρίσεις (δοκιμές) μερικών και προκειμένου να ακυρωθεί κάποια ειδική, η λέσχη θα πάρει τα μέτρα της. Οσοι τελικώς διαβάσουν τα παραπάνω παρακαλούνται να ειδιποιήσουν και τους φίλους - γνωστούς αγωνιζόμενους που σκοπεύουν να αναγνωρίσουν διαφορετικά. Ολα αυτά είναι απλή προειδοποίηση για να μην υπάρχουν στο τέλος γκρίνιες όπως έγινε παλαιότερα. -
Μηπως τελικα πρεπει να πεσουν μερικες 'καμπανες' ??
Ετσι για το φοβο των Ιουδαιων ? Μηπως φοβομαστε μη πεσουν στο δικο μας κεφαλι ? -
Ο χρήστης ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΣ έγραψε:
Ετσι για το φοβο των Ιουδαιων ? Μηπως φοβομαστε μη πεσουν στο δικο μας κεφαλι ?ΜΆΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΆ ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ.
-
Ο χρήστης st037 έγραψε:
Ετσι για το φοβο των Ιουδαιων ? Μηπως φοβομαστε μη πεσουν στο δικο μας κεφαλι ?ΜΆΛΛΟΝ ΤΕΛΙΚΆ ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
-
Ο χρήστης grd έγραψε:
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
παλιό αλλά καλό:
'' φωτογράφε όλη τη τέχνη σου να βάλεις...
τράβα τον κύριο μαζί με την κυρία να τελειώνουμε μ' αυτή την ιστορία!!!''
να δούμε τι θα γίνει
πάντως εγώ ποντάρω στο Τίποτα -
παλιό αλλά καλό:
να δούμε τι θα γίνει
πάντως εγώ ποντάρω στο Τίποτα[/quote]ΚΩΣΤΑ ΜΗ ΠΟΝΤΑΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ
-
Ο χρήστης grd έγραψε:
παλιό αλλά καλό:
να δούμε τι θα γίνει
πάντως εγώ ποντάρω στο ΤίποταΚΩΣΤΑ ΜΗ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ[/quote]
η λέσχη μπορεί να θέλει οι υπολοιποι όμως??? -
ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΡΓΑ ! ΑΝΤΕ ΝΤΕ.....
ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣ -
Μηπως θυμαται κανεις?
Οριολ (αν δεν κανω λαθος) 'εκτος' ,γιατι εκανε περασματα με ποδηλατο???????????????????
Τωρα θα μου πειτε (δικαιολογημενα) , ΞΥΠΝΑ μεγαλεεεε!!!!!! -
Ο χρήστης ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΣ έγραψε:
Μηπως θυμαται κανεις?
Οριολ (αν δεν κανω λαθος) 'εκτος' ,γιατι εκανε περασματα με ποδηλατο???????????????????
Τωρα θα μου πειτε (δικαιολογημενα) , ΞΥΠΝΑ μεγαλεεεε!!!!!!Delecour αν δεν κάνω λάθως !!!
-
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
Μηπως θυμαται κανεις?
Τωρα θα μου πειτε (δικαιολογημενα) , ΞΥΠΝΑ μεγαλεεεε!!!!!!Delecour αν δεν κάνω λάθως !!!
delecour san remo 99...oxi ekso apla 2 min kapelo, tu epitrapike na ksekinisi.
-
Μπραβο παιδια.(Εχω αρχισει να ξεχναω).
Τωρα εδω στα δικα μας, αν πουμε να εφαρμοσουμε τους 'νομους',μαλλον θα πρεπει να βγουνε αρματα στους δρομους!!!
(Ενταξει τα παραλεω,αλλα ξερω οτι καταλαβενομαστε) -
Ο χρήστης 36telis έγραψε:
ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΡΓΑ ! ΑΝΤΕ ΝΤΕ.....
ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣΠεριμένοντας τα ΕΡΓΑ δεν πάμε κάνα εντούρο καλύτερα?...
-
Να πας εντούρο. Αλλα με το αυτοκίνητο αυτή τη φορά. Και να τύχει να περάσεις απο τις ειδικές. Αφού έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Τι έχεις να χάσεις ?
-
ΚΩΣΤΑ ΜΗ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ[/quote]
η λέσχη μπορεί να θέλει οι υπολοιποι όμως???[/quote]Πούς άλλους εννοείς Κώστα λέγε κανένα όνομα αλλοιώς ενσπείρεις διάφορες υποψίες όπως νομίζει ο καθένας.
Πάντως επειδή οι περισσότεροι αγωνζιόμενοι δεν διαβάζουν το ξαναλέω προς άρσην πάσης παρεξήγησης στις ειδικές Αλφειούσα και |Καλυβάκια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κάθε πέρασμα σε ημέρες εκτός των επισήμων αναγνωρίσεων, οι ειδικές θα φυλαχτούν και όσοι περάσουν θα αναφερθούν στους αγωνοδίκες. Το 'πάω βόλτα με το ΙΧ μου δεν ισχύει θεωρείται αναγνώριση (άλλωστε οι αναγνωρίσεις με ΙΧ δεν γίνονται??).
Ελπίζω να συμμοπρφωθούν οι αγωνιζόμενοι και να μην έχουμε διαμαρτυρίες μετά. -
ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΤΟΥΡΑΔΑ ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ!ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ!ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ .
ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣ -
** SIMFONA ME TIS TELEFTEES PLIROFORIES O MANOLIS PANAGIOTOPOULLOS ''VASSILIAS'' SE LIGES ORES THA EXI STA XERIA TOU ENA MITSUBISHI LANCER EVOLUTION VIII (8) GR.N (BRAND NEW)
I SIMFONIA THA PARI SARKA KAI OSTA APOPSE STIN MEGALONISSO.**
T - K MOTORSPORT.....
-
Ο χρήστης 36telis έγραψε:
ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΤΟΥΡΑΔΑ ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ!ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ!ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ .
ΤΕΛΗΣ ΚΑΙΡΗΣΤέλη συνοδηγέ μου,
μήπως μπορείς να βγάλεις άκρη για το τι ακριβώς απαγορευεται? Και παραθέτω:*Α.Ο.Λ.Α.Π.
26ο Ολυμπιακό ράλλυΔελτίο πληροφοριών Νο 1
18 Φεβρουαρίου 2004 21.00΄- Το Shakedown θα γίνει το Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρες από 09.30΄ - 12.30΄ . Οσοι αγωνιζόμενοι θέλουν να πάρουν μέρος θα πρέπει να το δηλώσουν μαζί με τη δήλωση συμμετοχής.
- Οι αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών θα γίνουν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Σάββατο 13, Κυριακή 14, Πέμπτη 18 & Παρασκευή 19 Μαρτίου και ώρες 09.00΄ - 17.00΄
Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρες 09.00΄ - 12.30΄
Επιτρέπονται μέχρι τέσσερα (4) περάσματα.
• Υπενθυμίζεται ότι οι αναγνωρίσεις θα είναι ελεγχόμενες, οπότε τα αυτοκίνητα των αναγνωρίσεων θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς περί αναγνωρίσεων της ΕΘ.Ε.Α.
• Επίσης υποχρεωτικά θα πρέπει να φέρουν σε εμφανές σημείο την κάρτα αναγνωρίσεων της ΕΘΕΑ, Oσοι δε αγωνιζόμενοι δεν έχουν μπορούν να την προμηθευτούν από τη λέσχη μαζί με το roadbook.
• Θα γίνουν έλεγχοι με radar ως προς την ταχύτητα των αυτοκινήτων κατά τις αναγνωρίσεις, καθώς και δειγματοληπτικοί έλεγχοι εκτός των ημερών που επιτρέπονται οι αναγνωρίσεις.
• Παρακαλούνται οι αγωνιζόμενοι όπως στα πρώτα 6 χιλ/τρα της ειδικής Αλφειούσα και στα τελευταία 6 χιλ/τρα της ειδικής Καλυβάκια, να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή ειδικά στο θέμα της ανώτερης ταχύτητας, διότι οι παραπάνω διαδρομές είναι δρόμοι με αρκετή κυκλοφορία από κατοίκους των κοντινών χωριών.
Η Οργανωτική Επιτροπή*
..το οποίο εμένα μου λέει ότι ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ 4 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.-
Άλλά λόγω του πανικού που επικράτησε η λέσχη του Πύργου τράβηξε το αυτάκι των αγωνιζωμένων ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΔΕΛΤΙΟ Νο2 :
*Α.Ο.Λ.Α.Π.
26ο Ολυμπιακό ράλλυΔελτίο πληροφοριών Νο 2
21 Φεβρουαρίου 2004 20.00΄1. Επειδή είναι βέβαιον ότι θα υπάρξει έντονο πρόβλημα από τους κατοίκους των κοντινών χωριών μέχρις ακύρωσης των ειδικών διαδρομών, απαγορεύεται η διέλευση αγωνιζομένων για αναγνωρίσεις από τις ειδικές διαδρομές «ΑΛΦΕΙΟΥΣΑ» και «ΚΑΛΥΒΑΚΙΑ», εκτός των ημερών που επιτρέπονται αυτές. Θα γίνεται έλεγχος των παραπάνω διαδρομών και οι παραβάτες θα αναφέρονται στο συμβούλιο αγωνοδικών. 2. Οι αναγνωρίσεις του Σαββάτου 20 Μαρτίου θα γίνουν τις ώρες 08:00΄ - 12:30΄ 3. Το Shakedown θα γίνει το Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρες 12:00΄- 15:00΄
Η Οργανωτική Επιτροπή*
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ?
ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!
Την Κυριακή τέλη παμε να κάνουμε Παρνηθα- Μαραθώνα γιατί τα καραγκιοζιλίκια με χαλάνε...
26ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ