-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Μακάρι να πέσουν καμπάνες, να δω σε τι βάση όμως, αφού τώρα επιτρέπεται να κάνεις εκεί δοκιμές, αφού δεν έχουν ανακοινωθεί ειδικές.
Όμως αν πέσουν αργότερα, μάλλον το μόνο που θα κάνουν είναι να αποτελειώσουν αυτούς που δεν είναι 'μέσα στα πράγματα'... Άλλωστε αυτός που έκανε δοκιμές την Κυριακή, μόλις ανακοινωθούν οι διαδρομές θα πάει με την ησυχία του να δοκιμάζει για το επόμενο - που ακόμα δεν θα έχει ανακοινωθεί...
ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ Η ΜΗ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΠ΄ΑΥΤΟΥ, ΔΥΛΑΔΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΧΕΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ε.Δ ΑΓΩΝΑ, Η ΞΕΡΕΙ?
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ DAN ,ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑΚΗΝΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΓΕΙΝΑ ΣΕ Ε.Δ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ε.Δ ΠΕΡΣΙ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΒΓΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΟΚΙΕΜΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ Η ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΑ ΔΥΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ.ακραίος αλλά ΣΩΣΤΟΣ!!!!!
-
Kai epeidh eimai antidrastiko stoixeio na pw kati kai gw?????
Na ferw ena paradeigma??
K.el-em sas eida na kanete dokimes sto S/K pou mas perase.Alla den exw stoixeia,apla sas eida.
(Tonizw paradeigma einai to parapanw)
Mporei na mou apodeixei kapoios oti den ton eida na kanei dokimes? OXI,oute kan o idios den mporei na to apodeixei kai pou tha kataleiksei auto to pragma??Apla se mia diamaxh 'se eida,oxi den me eides' kai tha paizoume thn kolokithia.O mono tropos na to apodeixeis einai na exeis martires kai photo oti htan ekei (an kai oi photo mporoun na travixtoun opou nanai ligo polli h ellhnikh fush einai pantou to idio wraia)
Oti kai na kanei h kathe epitroph h' ekastote diorganotria lesxh oso kosmo kai na valei na parakolouthei tis eidikes einai luphro alla eimaste ELLHNES auto sunepagete pws tha vroume tropo na kanoume paranomes dokimes prin ton agwna. -
Kyrie Lwrh to paradeigma poy fairnei o bouxmaxer einai teleiws fantastiko kai parakalw na mhn dhmioyrgh8ei kammia parekshghsh apla etyxe kai toy hr8e to diko sas onoma sto myalo thn wra poy egrafe to ws anw post mia kai eiste to prwto onoma stis syzhthseis mas sxetika me to 206 poy trexate perisy....
Filika
A.Annivas -
Ο χρήστης bouxmaxer έγραψε:
Kai epeidh eimai antidrastiko stoixeio na pw kati kai gw?????Na ferw ena paradeigma??
K.el-em sas eida na kanete dokimes sto S/K pou mas perase.Alla den exw stoixeia,apla sas eida.
(Tonizw paradeigma einai to parapanw)
Mporei na mou apodeixei kapoios oti den ton eida na kanei dokimes? OXI,oute kan o idios den mporei na to apodeixei kai pou tha kataleiksei auto to pragma??Apla se mia diamaxh 'se eida,oxi den me eides' kai tha paizoume thn kolokithia.O mono tropos na to apodeixeis einai na exeis martires kai photo oti htan ekei (an kai oi photo mporoun na travixtoun opou nanai ligo polli h ellhnikh fush einai pantou to idio wraia)
Oti kai na kanei h kathe epitroph h' ekastote diorganotria lesxh oso kosmo kai na valei na parakolouthei tis eidikes einai luphro alla eimaste ELLHNES auto sunepagete pws tha vroume tropo na kanoume paranomes dokimes prin ton agwna.ΑΓΑΠΗΤΟΙ Κ.Κ. BOUXMAXER KAI Hannibal,
ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΕΔΩ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ 'ΑΡΠΑΖΟΜΑΙ' ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΔΟΚΙΜΕΣ) ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ Ε.Δ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚοDAN,Η ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΙΔΑΝ -ΕΜΑΘΑΝ-ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ-ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ-ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
συνεπως Λωρη μου, δεν μπορουμε να κατηγορησουμε κανενα για το αν κανει πολλες δοκιμες και ατελειωτα περασματα... μιας και δεν απαγορευεται με το ι.χ αυτοκινητο μας.
το θεμα μεταφερεται στο αν οι δοκιμες μετα απο ενα σημειο ειναι οφελιμες ή οχι... οπως και στον τροπο με τον οποιο γινονται (ταχυτητα, αναποδα, κλπ...). ειναι με αλλα λογια ενα θεμα που αφορα τη κριση του καθε αγωνιζομενου και μονο!!
φιλικα
Γιωργος
-
Ο χρήστης gogonatios έγραψε:
συνεπως Λωρη μου, δεν μπορουμε να κατηγορησουμε κανενα για το αν κανει πολλες δοκιμες και ατελειωτα περασματα... μιας και δεν απαγορευεται με το ι.χ αυτοκινητο μας.το θεμα μεταφερεται στο αν οι δοκιμες μετα απο ενα σημειο ειναι οφελιμες ή οχι... οπως και στον τροπο με τον οποιο γινονται (ταχυτητα, αναποδα, κλπ...). ειναι με αλλα λογια ενα θεμα που αφορα τη κριση του καθε αγωνιζομενου και μονο!!
φιλικα
Γιωργος
ΤΟ ΘΕΜΑ,ΓΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ !!!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΛ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΑΤΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ 2 ΡΑΝΤΑΡ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μακάρι να πέσουν καμπάνες, [...]Όμως αν πέσουν αργότερα, μάλλον το μόνο που θα κάνουν είναι να αποτελειώσουν αυτούς που δεν είναι 'μέσα στα πράγματα'... Άλλωστε αυτός που έκανε δοκιμές την Κυριακή, μόλις ανακοινωθούν οι διαδρομές θα πάει με την ησυχία του να δοκιμάζει για το επόμενο - που ακόμα δεν θα έχει ανακοινωθεί...
ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ Η ΜΗ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΠ΄ΑΥΤΟΥ, ΔΥΛΑΔΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΧΕΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ.Και τελικά δείχνει να επιβεβαιώνεται το παραπάνω.
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ **2 ΡΑΝΤΑΡ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ **ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ
-
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΗΣΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. Η ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΣΤΕΙΝΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΤΟΝ Σ.Ο.Α.Α ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΤΟΤΕ ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΜΙΝΙ ΡΑΛΥ.
MODS ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΟΒΩΝΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ. -
Ο χρήστης grd έγραψε:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΛ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΑΤΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ 2 ΡΑΝΤΑΡ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣΔιαβάσατε το Δελτίο πληροφοριών στην ιστοσελίδα της λέσχης ??
-
Ο χρήστης st037 έγραψε:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΛ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΑΤΟ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ 2 ΡΑΝΤΑΡ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ
Διαβάσατε το Δελτίο πληροφοριών στην ιστοσελίδα της λέσχης ??
OXI, TI ΛΕΕΙ ??????
'EL-EM'
-
To παραθέτω για να μην ψάχνετε...
*Α.Ο.Λ.Α.Π.
26ο Ολυμπιακό ράλλυΔελτίο πληροφοριών Νο 1
18 Φεβρουαρίου 2004 21.00΄- Το Shakedown θα γίνει το Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρες από 09.30΄ - 12.30΄ . Οσοι αγωνιζόμενοι θέλουν να πάρουν μέρος θα πρέπει να το δηλώσουν μαζί με τη δήλωση συμμετοχής.
- Οι αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών θα γίνουν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Σάββατο 13, Κυριακή 14, Πέμπτη 18 & Παρασκευή 19 Μαρτίου και ώρες 09.00΄ - 17.00΄
Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρες 09.00΄ - 12.30΄
Επιτρέπονται μέχρι τέσσερα (4) περάσματα.
· Υπενθυμίζεται ότι οι αναγνωρίσεις θα είναι ελεγχόμενες, οπότε τα αυτοκίνητα των αναγνωρίσεων θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς περί αναγνωρίσεων της ΕΘ.Ε.Α.
· Επίσης υποχρεωτικά θα πρέπει να φέρουν σε εμφανές σημείο την κάρτα αναγνωρίσεων της ΕΘΕΑ, Oσοι δε αγωνιζόμενοι δεν έχουν μπορούν να την προμηθευτούν από τη λέσχη μαζί με το roadbook.
· Θα γίνουν έλεγχοι με radar ως προς την ταχύτητα των αυτοκινήτων κατά τις αναγνωρίσεις, καθώς και δειγματοληπτικοί έλεγχοι εκτός των ημερών που επιτρέπονται οι αναγνωρίσεις.
· Παρακαλούνται οι αγωνιζόμενοι όπως στα πρώτα 6 χιλ/τρα της ειδικής Αλφειούσα και στα τελευταία 6 χιλ/τρα της ειδικής Καλυβάκια, να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή ειδικά στο θέμα της ανώτερης ταχύτητας, διότι οι παραπάνω διαδρομές είναι δρόμοι με αρκετή κυκλοφορία από κατοίκους των κοντινών χωριών.
Η Οργανωτική Επιτροπή*
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
[/i]ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ, ΠΟΣΑ ΕΙΠΕ?
Γιατί ξέρω κάποιους που έχουν κάνει και τα περάσματα τα δικά μου και του Λάμπρου ΗΔΗ?
που είναι ο έλεγχος?
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...
-
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
Γιατί ξέρω κάποιους που έχουν κάνει και τα περάσματα τα δικά μου και του Λάμπρου [b]ΗΔΗ?[/b]
που είναι ο έλεγχος?
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΙΓΓΕΙΛΕΣ? ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ? Η ΑΠΛΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ?
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.... ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ -
kala prin merika post den eipame na stamathsoume auth thn grinia tou eida ton ena na kanei dokimes kai mou eipan gia ton allo oti ekane perasmata.........
Kurioi einai aplo shkwnete to thlefwnaki kai penete opws eipame diorganotria lesxh,Ethea opoion thelete kai lete autos ekane dokimes.To forum edw den einai gia na leme apla tis aerologies mas.
-
ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΙΓΓΕΙΛΕΣ? ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ? Η ΑΠΛΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ?
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.... ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ [/quote]Αν απλώς άκουσα δεν μπορώ να πω τίποτα αν απ' την άλλη είδα θα έπρεπε να είμαι κι εγώ εκεί! Το θέμα είναι τι έκανα εγώ στον Πύργο
Πάντως τις ειδικές του Ολυμπιακού τις ξέρω -
Γιατί ξέρω κάποιους που έχουν κάνει και τα περάσματα τα δικά μου και του Λάμπρου [b]ΗΔΗ?[/b]
που είναι ο έλεγχος?
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.... ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑΚαλώς ή κακώς δεν είμαι από αυτους που βρίσκονταιι σε ειδικές τις στιγμές που δεν επιτρέπεται...
Ίσως πρέπει ν'αλλάξω τακτική για να μη γίνω γραφικός...
Έχεις δίκιο...
-
ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΝ ΦΟΒΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ Η **ΑΟΛΑΠ **ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ
-
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
Έχεις δίκιο...
Επειδή βλέπεις οτί πολλά χαρούμενα συμβαίνουν κατά καιρούς στο φόρουμ, γενικά οι επιλογές είναι δύο.
Είτε μιλάμε συγκεκριμένα, όπως πχ 'έχω δει το Λευτέρη να λιώνει 3 μουλάρια για δοκιμές σε κάθε αγώνα', είτε δε μιλάμε καθόλου.
Το ενδιάμεσο, δηλαδή 'είδα άκουσα μου είπαν' κλπ, και στο δια ταύτα τίποτε συγκεκριμένο, δε λέει. -
που είναι ο έλεγχος?
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.... ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑΕπειδή βλέπεις οτί πολλά χαρούμενα συμβαίνουν κατά καιρούς στο φόρουμ, γενικά οι επιλογές είναι δύο.
Είτε μιλάμε συγκεκριμένα, όπως πχ 'έχω δει το Λευτέρη να λιώνει 3 μουλάρια για δοκιμές σε κάθε αγώνα', είτε δε μιλάμε καθόλου.
Το ενδιάμεσο, δηλαδή 'είδα άκουσα μου είπαν' κλπ, και στο δια ταύτα τίποτε συγκεκριμένο, δε λέει.
26ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ