-
Μήπως έχουν night vision?
-
Εγώ σπάνια έχω δει γυναίκα με σβηστά εντελώς τα φώτα, αυτό που έχω προσέξει είναι ότι μερικές αρέσκονται στο ν' ανάβουν ό,τι φως υπάρχει πάνω στο αμάξι.
Ίσως τώρα τελευταία να πετυχαίνω όλο και πιο συχνά και μερικές καγκουρογυναίκες με ανοιχτά προβολάκια και από τα κανονικά φώτα μόνο τις ψείρες. -
Νight Βύζιον?
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
για άλλους ειναι και θέμα ανδρισμού και ικανότητας 'εγώ φιλαράκι δεν εχω πρόβλημα το βραδάκυ ......βλέπω τα πάντα και δε μασάω ναουμ!!'
Αυτο δείχνει πόσο λείπει η οδηγική παιδεία στην χώρα μας με άμεσα τραγικά αποτελέσματα απολογίζοντας τους νεκρούς στους δρόμους.
Εχουμε πολύ ψωμί ακόμη!Μόνο 'ανδρισμου'? Μη ξεχνάς και το 51% του πληθυσμου!
Πιστευω οι γυναίκες δεν εχουν σε τέτοιο βαθμό κομπλεξ οδηγικής ανωτερότητας........
...για τις γυναίκες δε λές??
Αυτό να το πεις στη $##@%&&* με το C2 που εχθές το βράδυ (περίπου 21:30' ) ανέβαινε μέσα στα στενά της Κυψέλης χωρίς κανένα φως αναμμένο.
Μπαααα! αυτό ειναι γενικότερο πρόβλημα στα C2
Πάντως ξέρω ότι στο C2 (ή τουλάχιστον κάποια έκδοση του) έχει ένα αισθητήρα (ένα κάτι τέλος πάντων) ο οποίος ενεργοποιεί τα φώτα αυτόματα όταν σκοτεινιάσει. Αν κατάφερε να μη δουλεύει ούτε αυτό τότε μπράβο της.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Μήπως έχουν night vision?Νight Βύζιον?
Μάλλον αυτό θα είναι!!!
Πάντως ξέρω ότι στο C2 (ή τουλάχιστον κάποια έκδοση του) έχει ένα αισθητήρα (ένα κάτι τέλος πάντων) ο οποίος ενεργοποιεί τα φώτα αυτόματα όταν σκοτεινιάσει. Αν κατάφερε να μη δουλεύει ούτε αυτό τότε μπράβο της.
Μάλλον η πιο πλούσια έκδοση του C2 θα έχει κάτι τέτοιο.
Βέβαια αν είσαι οδηγός ταρζάν, κανένας αυτοματισμός δεν σε σώζει... -
Άσε που ο αισθητήρας φώτων θέλει ενεργοποίηση για να παίξει. Πόσα και πόσα αμάξια με τέτοιο σύστημα τα έχω δει να το έχουν απενεργοποιημένο...
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
για άλλους ειναι και θέμα ανδρισμού και ικανότητας 'εγώ φιλαράκι δεν εχω πρόβλημα το βραδάκυ ......βλέπω τα πάντα και δε μασάω ναουμ!!'Ή μπορεί να έχουν τις ικανότητες του Σβατζενέγγερ στο Terminator 2...
(γερμανική προφορά)
'I can drive without headlights while wearing my sunglasses. Am I cool or what?'Εγώ σπάνια έχω δει γυναίκα με σβηστά εντελώς τα φώτα, αυτό που έχω προσέξει είναι ότι μερικές αρέσκονται στο ν' ανάβουν ό,τι φως υπάρχει πάνω στο αμάξι.
Ένα βράδυ το καλοκαίρι πλησιάζω στη πλατεία της Σόλωνος και Π.Συνδίκα. Βιαζόμουν κάπως να προλάβω ένα διανυκτερεύον φαρμακείο, φτάνω στη διασταύρωση, δεν βλέπω κανέναν από αριστερά, πάω να στρίψω και τελευταία στιγμή με την άκρη του ματιού διακρίνω μια σιλουέτα! Ήταν μια κοπέλα με ένα Smart ForFour σε stealth mode....
-
Πριν λίγο στην ΑΟ, πυκνή ομίχλη που δεν έβλεπες στα λίγα μέτρα (ειδικά στο κομμάτι από Κηφισίας μέχρι Λ.Πεντέλης-πιθανόν και πιο μετά προς αεροδρόμιο που συνήθως πιάνει).
Τους προβολείς ομίχλης μπρος και πίσω τους είχαν 3-4 αυτοκίνητα max αναμμένους (συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου αυτοκινήτου)...
Το ίδιο σκηνικό και στην Λ.Πεντέλης βεβαίως βεβαίως.... και ο άλλος στο βάθος σε 5-10 μέτρα διακρινόταν μόλις και μετά βίας...
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
για άλλους ειναι και θέμα ανδρισμού και ικανότητας 'εγώ φιλαράκι δεν εχω πρόβλημα το βραδάκυ ......βλέπω τα πάντα και δε μασάω ναουμ!!'
Αυτο δείχνει πόσο λείπει η οδηγική παιδεία στην χώρα μας με άμεσα τραγικά αποτελέσματα απολογίζοντας τους νεκρούς στους δρόμους.
Εχουμε πολύ ψωμί ακόμη! -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πριν λίγο στην ΑΟ, πυκνή ομίχλη που δεν έβλεπες στα λίγα μέτρα (ειδικά στο κομμάτι από Κηφισίας μέχρι Λ.Πεντέλης-πιθανόν και πιο μετά προς αεροδρόμιο που συνήθως πιάνει).Τους προβολείς ομίχλης μπρος και πίσω τους είχαν 3-4 αυτοκίνητα max αναμμένους (συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου αυτοκινήτου)...
Το ίδιο σκηνικό και στην Λ.Πεντέλης βεβαίως βεβαίως.... και ο άλλος στο βάθος σε 5-10 μέτρα διακρινόταν μόλις και μετά βίας...
Οι περισσότεροι τους ανάβουν σε άκυρες φάσεις...οπότε όταν έρχεται η στιγμή να τους χρησιμοποιήσουν και υπάρχει η ανάγκη, ούτε που τους περνάει από το μυαλό! Σαν να μην έχει το αμάξι τους προβολάκια ομίχλης!
Και φυσικά αυτό θα γίνεται μέχρι να βγουν αισθητήρες ομίχλης και να ανάβουν απο μόνοι τους!
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Πριν λίγο στην ΑΟ, πυκνή ομίχλη που δεν έβλεπες στα λίγα μέτρα (ειδικά στο κομμάτι από Κηφισίας μέχρι Λ.Πεντέλης-πιθανόν και πιο μετά προς αεροδρόμιο που συνήθως πιάνει).
Τους προβολείς ομίχλης μπρος και πίσω τους είχαν 3-4 αυτοκίνητα max αναμμένους (συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου αυτοκινήτου)...
Οι περισσότεροι τους ανάβουν σε άκυρες φάσεις...οπότε όταν έρχεται η στιγμή να τους χρησιμοποιήσουν και υπάρχει η ανάγκη, ούτε που τους περνάει από το μυαλό! Σαν να μην έχει το αμάξι τους προβολάκια ομίχλης!
Και φυσικά αυτό θα γίνεται μέχρι να βγουν αισθητήρες ομίχλης και να ανάβουν απο μόνοι τους!
Αισθητήρες βλακείας για τον οδηγό πότε θα βγουν?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Δεν γνωρίζω όμως είμαστε πολύ κοντά...στο τελευταίο top gear είχε το CockoMeter! Τρομερή σύλληψη και αρκετά ακριβές
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Δεν γνωρίζω όμως είμαστε πολύ κοντά...στο τελευταίο top gear είχε το CockoMeter! Τρομερή σύλληψη και αρκετά ακριβές
-
Πείτε μου σας παρακαλώ οτι μπορεί να είμαι ευαίσθητος στο υπερβολικό φως και δεν κυκλοφορούν όλοι με κακορυθμισμένα ή ξεχασμένα τα μεγάλα τους φώτα και στραβώνομαι... Μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα..
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
:sorry:Πείτε μου σας παρακαλώ οτι μπορεί να είμαι ευαίσθητος στο υπερβολικό φως και δεν κυκλοφορούν όλοι με κακορυθμισμένα ή ξεχασμένα τα μεγάλα τους φώτα και στραβώνομαι... Μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα..
Δυστυχώς δεν είσαι ευαίσθητος..... μάλλον οι άλλοι αναίσθητοι
-
:sorry:
Πείτε μου σας παρακαλώ οτι μπορεί να είμαι ευαίσθητος στο υπερβολικό φως και δεν κυκλοφορούν όλοι με κακορυθμισμένα ή ξεχασμένα τα μεγάλα τους φώτα και στραβώνομαι... Μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα..
Δυστυχώς δεν είσαι ευαίσθητος..... μάλλον οι άλλοι αναίσθητοι
Συμφωνώ.
Πότε θα μάθουν πλέον να χρησιμοποιούν τα φώτα;;; -
Όταν θα βρεθεί κάποιος να τους τα αλλάξει.....
-
Όταν θα βρεθεί κάποιος να τους τα αλλάξει.....Αχ... Πότε θα έρθει αυτή η ευλογιμένη ώρα!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Όταν θα βρεθεί κάποιος να τους τα αλλάξει.....
Αχ... Πότε θα έρθει αυτή η ευλογιμένη ώρα!
όταν θα βρεθεί κάποιος που θα (συμφωνα με παλιό φίλο) τους
...fcuk their daylights out...... -
Και μετά τα ΙΧ......
Πούλμαν και Νταλίκες με καγκουρεμένα φώτα στις εθνικές.......
ΦΩΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!