-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φαντάζομαι ότι είναι πολύυυυ καλή σε κάτι,δε λέω τι!
Είχα ακούσει κάπου ότι της την χάρισε Άραβας και φαντάστηκα ότι είναι υπερβολές.Αλλά για να το αλούω και εδώ,μάλλον αληθεύει,εκτός και αν το ακούσαμε απ' την ίδια πηγή.Η πηγη μου ειναι απολυτως εγκυρη (μην γελατε) το ειπε αυτη η ξανθια στο ΣΤΑΡ (τωρα μπορειτε να γελασετε) και ειχε και ενα βιντεο που την εδειχνε να μπαινει στο αυτοκινητο,τωρα για να το οδηγησε επιτρεψτε μου να αμφιβαλλω.
Πρεπει να κανει υπεροχες πιττες (αραβικες ; ) στους σωστους ανθρωπους . -
Για ποια μιλάμε? Και κυρίως, γιατί μιλάμε για αυτήν? Και ακόμη κυριότερα, εμένα τι με ενδιαφέρει και ρωτάω?
-
Γιατρέ μου,
οδηγώ ένα Citroen Xantia 1.6 (το λέω για να θυμηθείτε τα 90 άλογα σε 1170 κιλα με μάλλον μακριά 1η και 2α) και πηγαίνω όσο πάει το γαλλιδάκι (αν εξαιρέσουμε τα μπάμ μια χαρά -σχεδόν -).
Τι διάγνωση έχετε για εμένα ?
Τώρα όσον αφορά την ψήφο και εγώ δεν ψήφισα μιας και συνδιασμός λόγων με έκανα να επιλέξω το Xantia (μεταχειρισμένο το πήρα προ 3+ κάτι χρονάκια) και σίγουρα δεν με καλύπτει μόνο ένας απο αυτά όύτε και κάποιοι συνδιασμοί τους.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η Φρατζεσκα (ή καπως ετσι ,απο το ΒΒ2 ) που οδηγαει FERRARI τι ειναι ;
Αχχχχχχχχχχχχχχ.Δεν υπαρχει θεος σου λεω και δεν με ακους,ακου FERRARIΗ Τατιανα (ποια?) ειπε οτι ειναι ενος μεγαλο-δικηγορου απο Κολωνακι μερια ο οποιος δεν ξερει τι εχει....προφανως και οτι της την ειχε δωσει για μερικες μερες!
Ο ιεροσυλος...
Μολις ομως εγινε σαλος της την πηρε πισω...και τωρα την ειδαν λεει με μια μπεμπα cabrio..ξεπεσε δηλ! -
Επειδή εγώ ζω στο εξωτερικό και είμαι έξω από τα πράματα, νομίζετε ότι η Φρατζέσκα στην οποία αναφέρεστε είναι άτομο αξιόλογο το οποίο προσφέρει στα κοινά της Ελλάδας και το οποίο θα έπρεπε να ξέρω?...
Ρωτάω γιατί μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι στην Ελλάδα μεγάλος αριθμός γλαστρών, 'ταλαντούχων' παρουσιαστών, gay και μη, μοντέλων, πορτιέρηδων κλπ μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και πολλών συμπολιτών μας.
Επειδή υποπτεύομαι ότι ανήκει στην παραπάνω συνομοταξία χρήσιμων και 'δημιουργικών' ατόμων αναρωτιέμαι αν έχει σημασία το όνομά της (αν τη λένε Φρατζέσκα ή Λίτσα ή Κίτσα ή οτιδήποτε αφού η ουσία είναι μία, δηλαδή καμία κάνει και ρίμα!) αλλά και γενικότερα η ενασχόλησή μας μαζί της στο χώρο του forum αφού άλλωστε είναι προφανές ότι η σχέση της με τα αυτοκίνητα είναι πολύ περιορισμένη (ίσως να ξέρει από...λεβιέδες....)! -
Παίδες δεν την αφήνουμε την Φρατζέσκα;
Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...
-
για τον φίλο με το Brittish Leyland Mini που ρώτησε, έχω να πω ότι αν το αμαξάκι είναι σε καλή κατάσταση, αρχηγό τον βρίσκω και όχι ρομαντικό
αν είναι σαπάκι, ας μου το δώσει να το κάνω τζάμι
όσο για τον εαυτό μου, δε χρειάζομαι γιατρό ούτε δημοσκόπηση για να μου πει τι είμαι...Οδηγώ Γιάρις 1,0 του 99 με 110.000 χιλιόμετρα στην πλατούλα του, γιατί ήθελα ένα μικρό οικονομικό αμαξάκι με χώρους που να με εξυπηρετεί (σχεδόν) στα πάντα (μόνο off-road δεν έχω επιχειρήσει).
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΟΔΗΓΩ Alfa Romeo ή Lancia, με σειρά προτίμησης GTVeloce, Fulvia HF, Montecarlo, Delta HF, 75 V6, 156 GTA, 33 1,7 Permanent4......
συμπέρασμα: είμαι....είμαι....είμαι.....ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ
Σπύρος
-
Εν Ελλαδι μια και ερχομαι μονο λιγες φορες οταν χρεαιζομαι νοικιαζω. το πιο φτηνο και πιο βολικο. Τις περισσοτερες φορες παιρνω μεσα μαζικης συγκοινωνιας που τα γουσταρω πολυ. Η καλυτερη φαση με 45 Ευρωσεντ.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
..Τις περισσοτερες φορες παιρνω μεσα μαζικης συγκοινωνιας που τα γουσταρω πολυ. Η καλυτερη φαση με 45 Ευρωσεντ.Νικος
Εγώ πάλι γιατί δεν τα γουστάρω;;
Μήπως επειδή είμαι συνέχεια όρθιος,για να κάθονται οι ηλικιωμένοι;
Ή μήπως επειδή κάνω πολλή ώρα για να φτάσω στον προορισμό μου;Πώς σας φαίνονται τα στολισμένα με έργα ζωγράφων λεωφορεία;
Διαμαρτυρήθηκα με e-mail στον ΟΑΣΑ για αυτά με τη μαύρη ζωγραφιά πάνω τους..μου απάντησαν πως ήθελαν να βάλουν χρώμα στην καθημερινότητα του επιβάτη.. -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
..Τις περισσοτερες φορες παιρνω μεσα μαζικης συγκοινωνιας που τα γουσταρω πολυ. Η καλυτερη φαση με 45 Ευρωσεντ.
Νικος
Εγώ πάλι γιατί δεν τα γουστάρω;;
Μήπως επειδή είμαι συνέχεια όρθιος,για να κάθονται οι ηλικιωμένοι;
Ή μήπως επειδή κάνω πολλή ώρα για να φτάσω στον προορισμό μου;Πώς σας φαίνονται τα στολισμένα με έργα ζωγράφων λεωφορεία;
Διαμαρτυρήθηκα με e-mail στον ΟΑΣΑ για αυτά με τη μαύρη ζωγραφιά πάνω τους..μου απάντησαν πως ήθελαν να βάλουν χρώμα στην καθημερινότητα του επιβάτη..Δεν νομιζω οτι αμα εχει μποτιλιαρισμα το αυτοκινητο θα παρει τοσο πολυ λιγωτερο χρονο απο το λεωφορειο. Βεβαια αν πας απο τους πισω δρομους αλλαζει το θεμα. Οποτε ειναι θεμα παρε το λεωφορειο παρε και καμμια εφημεριδα διαβασε και μετα πας στη δουλεια σου. Πχ εγω πηγαινα σε διαφορες υπηρεσιες και ειχα ολα τα εγγραφα τα διαβαζα να ειμαι ετοιμος και μετα διαβαζα και κανα περιοδικο (4Τροχους )
Για τη διακοσμηση/ζωγραφικη των λεωφορειων ειναι θεμα προσωπικης αισθητικης. Εμενα δεν μαρεσει και εσενα σου αρεσει η το αναποδο. Στο κατω κατω δεν κανουν τα λεωφορεια πιο αργα ουτε πιο γρηγορα.
Πες μου τι αυτοκίνητο οδηγάς να σου πω ποιός είσαι.......