-
Μάλλον τράβηξε παραπάνω ρεύμα και κάηκε η ασφάλεια. Αυτήν που δείχνει για πίσω καθαριστήρα την άλλαξες;
-
Όχι ακόμα Kων/νε. Χθες έγινε το συμβάν. Μέσα στην εβδομάδα λέω ν'ασχοληθώ.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Όχι ακόμα Kων/νε. Χθες έγινε το συμβάν. Μέσα στην εβδομάδα λέω ν'ασχοληθώ.αυτό θα είναι...
κ πάρε κ από καμιά ασφάλεια για όλα τα αμπέρ... 20 cents κοστίζει περίπου η μία... πρόσεξε να είναι σοβαρές ασφάλειες, δλδ πχ αν είναι 5 A να κόβεται όταν περάσει ρεύμα πάνω από 5... μην κόβεται στα 10Α πχ... -
ευχαριστώ Πέτρο!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
ευχαριστώ Πέτρο!
Δες πρώτα τα χαρτιά της μπότας για την κατανάλωση της σε ρεύμα ώστε να βάλεις τη σωστή ασφάλεια σε αμπέρ, μετά όμως πρέπει να ξαναβάλεις την κανονική σε αμπέρ ασφάλεια που είχε το αυτοκίνητο, μη γίνει κανένα βραχυκύκλωμα στα εξαρτήματα που προστατεύονται από την ασφάλεια ή γίνει υπερφόρτωση και δεν πέσει η ασφάλεια και πάρει φωτιά το αμάξι.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
ευχαριστώ Πέτρο!
Δες πρώτα τα χαρτιά της μπότας για την κατανάλωση της σε ρεύμα ώστε να βάλεις τη σωστή ασφάλεια σε αμπέρ, μετά όμως πρέπει να ξαναβάλεις την κανονική σε αμπέρ ασφάλεια που είχε το αυτοκίνητο, μη γίνει κανένα βραχυκύκλωμα στα εξαρτήματα που προστατεύονται από την ασφάλεια ή γίνει υπερφόρτωση και δεν πέσει η ασφάλεια και πάρει φωτιά το αμάξι.
Αν υπάρχει μεγάλη διαφορά πάντως, δεν συστήνεται μια τέτοια αλλαγή, γιατί υπάρχει ζήτημα με την υπερθέρμανση του καλωδίου εκτός των άλλων...
-
θα γίνουμε λαμπάδα
Η μπότα είναι φίλου όχι δική μου συνεπώς δεν μου είναι αναγκαία η λειτουργία του kit.
Ευχαριστώ και πάλι παιδιά!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:omg: θα γίνουμε λαμπάδαΗ μπότα είναι φίλου όχι δική μου συνεπώς δεν μου είναι αναγκαία η λειτουργία του kit.
Ευχαριστώ και πάλι παιδιά!
Δεν πειράζει, ευκαιρία ν' αγοράσεις το Monster!
Του κοτσάρεις και ένα κοτσαδόρο και ένα τρέιλερ, φορτώνεις τα σκι και βουρ για τα χιόνια!
-
-
ακούμπα τον ζεστό καφέ στις μπότες, κλειστό όμως για να μη μυρίζει μετά
-
Ακόμα δεν ασχολήθηκα. Ξέρεις κάποιος φίλος μαγαζί στην Θεσ/νίκη που να πουλάει ασφάλειες wurth?
-
Ολα τα προιοντα της wurth θα τα βρεις στο επισημο καταστημα της εταιρειας,απλα πρεπει να βγεις στον περιφερειακο,μετα το cosmos κανεις δεξια στον παραδρομο και το μαγαζι ειναι διπλα σου.
-
Aαααααα ναι το έχω δει. Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου
-
Τελικά ήταν πράγματι καμένη ασφάλεια 15Α.
Κοινή γραμμή για καθρέπτες, αναπτήρα και πίσω υαλοκαθαριστήρα. -
Οταν γυρνας το κλειδι για να 'μιζαρεις' αλλα δεν γινεται καμια ενεργεια ουτε και ακουγεται καποιος θορυβος,ουτε τα φωτα χαμηλωνουν,και οταν χτυπας λιγο την μιζα αυτη δουλευει τι φταιει;Το μπουτον (solenoid) ;
Αν ηταν τα καρβουνακια της μιζας δεν θα ακουγοταν το τακ-τακ του μπουτον; -
αν δεν απατωμαι ειναι το μπουτον, εχει μεσα κατι ελασματα αυτα εχουν φθαρει και δεν κανουν καλη επαφη, θελουν αλλαγμα δεν ειναι ακριβη δουλεια
-
Ο ηλεκτρολογος λεει οτι ειναι τα καρβουνακια.Θα το παω την Δευτερα να το φτιαξει.Επισης μου ειπε να μην την ζοριζω χτυπωντας την γιατι μπορει να καψει την περιέλιξη και να ειναι ακριβοτερη η ζημια.
Η σκεψη να την βγαλω μονος μου την μιζα και να του την παω στο χερι εγκαταλείφθηκε ,πολυ μανουρα να βγει και λιγα τα λεφτα που ζηταει ουτως ή αλλως.Ανωτατη τιμη τα 50€. -
Ψάχνω ρελέ με χρονοκαθυστέρηση σαν αυτούς που βάζουν στα αυτοκίνητα που απο τη στιγμή που ανοίγει η πόρτα κρατάει την πλαφονιέρα αναμένη για κάποιο χρονικό διάστημα.
Πού θα βρώ κάτι τέτοιο?
-
http://www.markidis.gr/product_info.php ... s_id=11936
-
Είχα αγοράσει από Αγγλία (πριν αρκετά χρόνια) ένα εξάρτημα λίγο πιο μεγάλο από 2 καλώδια μαζί, που το βάζεις πίσω από τον διακόπτη της πόρτας που θέλεις να έχει χρονοκαθυστέρηση. Δεν είναι πολύ καλό (ο χρόνος δεν είναι σταθερός και η ένταση του φωτισμού πέφτει όταν κλείσεις την πόρτα) αλλά ήταν πάμφθηνο.
Ηλεκτρολογικές ερωτήσεις!