-
Σήμερα βρήκα να πάρω συγκοινωνία!
Πάντως και τα λεωφορεία πήγαιναν αέρα με άδειες λεωφορειολωρίδες, ενώ και εκτός αυτών ο δρόμος ήταν πολύ άνετος.
Τι ζητάνε λέει οι ταρίφες; Να μπαίνουν στις λεωφορειολωρίδες; Βεβαίως, αλλά θα σας κοστίσει 50 (τόσα δεν είναι; ) ευρώ. Κοπιάστε! -
Καλά μην είστε σίγουροι ότι δεν θα το πετύχουν και αυτό.
Σίγουρες είχαμε και τις ταμειακές μηχανές... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
(αυτοί και οι φορτηγατζήδες έναντι του ΟΣΕ)
Μήπως εννοείς το ΚΤΕΛ;
Πάντως επειδή ο ΟΣΕ είναι άμεσος ανταγωνιστής του ΚΤΕΛ, το ΚΤΕΛ την έχει ψυλλιαστεί και αναβαθμίζεται, τουλάχιστον λόγω ανταγωνισμού από τον Προαστειακό προς Κόρινθο, και ίσως Χαλκίδα.(τελευταίο off-topic μύνημα από μένα)
Όχι, καλά έγραψα ΟΣΕ, διότι από τα εμπορεύματα μπορεί πραγματικά να βγάλει κέρδος. και όμως έχει πρακτικά μηδενική παρουσία πλέον.
Όσο για το ΚΤΕΛ καλά κάνει και αναβαθμίζεται έτσι κι αλλιώς. Φοβόσουν να μπείς στα ερείπια που ήθελαν να χαρακτηρίζουν λεωφορεία... -
Μόλις γύρισα από Κωνσταντινούπολη.
Ενα πράγμα θα σας πω:
Οι Έλληνες ταρίφες είναι πραγματικά ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μπροστά στους Κωνσταντινουπολίτες!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μόλις γύρισα από Κωνσταντινούπολη.Ενα πράγμα θα σας πω:
Οι Έλληνες ταρίφες είναι πραγματικά ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μπροστά στους Κωνσταντινουπολίτες!!!
καλά αυτό να λέγεται... και πού να πας στη Σμύρνη...
Σπύρος
-
Μπα, αν τους άφηναν να κάνουν τις σφήνες και να πειράζουν τα ταξίμετρα όπως κάνουν οι Τούρκοι στην Πόλη, δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι θα συμπεριφέρονταν ακριβώς το ίδιο. Την 'αγιοσύνη' τους οι ταξιτζήδες την επικαλούνται μόνο όταν πάνε σε δικαστήριο και προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν κοκκάλωσαν το αμάξι για να πάρουν πελάτη, αλλά επειδή είδαν μια γιαγιούλα που είχε πέσει σε ανοιχτό φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ.
Ότι είχα χεστεί βέβαια την πρώτη φορά που μπήκα σε ταξί εκεί από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο, είναι γεγονός. Αν μιλάς για την κλεψιά που πέφτει, μην είσαι καθόλου σίγουρος για το ότι δεν συμβαίνει το ίδιο σε ξένους που έρχονται στην Ελλάδα.
-
-
Ταρίφας που να τον κρεμάσουν ανάποδα....
Δείτε το videakihttp://s29.yousendit.com/e.aspx?id=1NO44GGF6AY0F0HBORNZ4SYOQ7
ΥΓ. Δείτε τι ωραία που γράφει η κάμερα/radar την ταχύτητα διέλευσης!!!!!
-
Αν και από ότι κρίνω από το θέμα μόνο εγώ ασχολούμαι πλέον με τους ταρίφες.......
'Συγχαρητήρια' στον ταρίφα με Mercedes 400E ο οποίος ταξίδευε με 220 τους πελάτες στην Τρίπολη και μέχρι εδώ καλά ... μόλις μπήκαμε στον δρόμο για Μεγαλόπολη άρχισε τις χαροτικές προσπεράσεις .... χάθηκε για λίγο καθώς πέρασε μια νταλίκα... αλλά τον βρήκαμε ξανά παρακάτω γιατί έιχε βγεί έξω η πελάτισσα και ξερνούσε.... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
αλλά τον βρήκαμε ξανά παρακάτω γιατί έιχε βγεί έξω η πελάτισσα και ξερνούσε....λες να πρόλαβε να του ξεράσει και μέσα, πριν σταματήσει???
-
-
Ναι ρε γαμώτο και δεν το έχω πλέον
-
Αν το κατέβασε κάποιος, ας μού το στείλει στο avellis at gmail . com και θα το ανεβάσω κάπου αλλού.
Οχι τίποτε άλλο, είμαι περίεργος να δω...
-
ALERT: κάτι πήρε το αυτί μου ότι ορισμένοι εκλεκτοί 'ταξιτζήδες' δίνουν, αντί για κέρματα του ενός ευρώ, τουρκικά νομίσματα των 50c. Tα συγκεκριμένα είναι ολόιδια με το ευρώ σε μέγεθος και χρώμα ('χρυσή' περίμετρος και 'ασημένιο' κέντρο).
Θα εκπλαγώ εάν είναι αλήθεια τέτοια χοντροκομμένη απάτη.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
ALERT: κάτι πήρε το αυτί μου ότι ορισμένοι εκλεκτοί 'ταξιτζήδες' δίνουν, αντί για κέρματα του ενός ευρώ, τουρκικά νομίσματα των 50c. Tα συγκεκριμένα είναι ολόιδια με το ευρώ σε μέγεθος και χρώμα ('χρυσή' περίμετρος και 'ασημένιο' κέντρο).Θα εκπλαγώ εάν είναι αλήθεια τέτοια χοντροκομμένη απάτη.
Τήν πάτησα καί εγώ από (άγνωστο) πελάτη.
-
Μετακύλιση απάτης.
-
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ αυτο το thread ως μια προσπαθεια σπιλωσης μερους της κοινοτητας των skodaκηδων!!
-
Tωωωωρα ο Τζιαμτζίκας (έτσι λέγεται; ) το χε κάνει θέμα εδώ και πολύ καιρό και σε όσους τα έδιναν δεν το καταλαβαίνανε!
Οι ταρίφες προφανώς την πάτησαν κ αυτοί κ προσπαθούν να τα «ξεφορτωθούν» με τον ίδιο τρόπο... -
Kαι καποιο ιταλικο νομισμα (νομιζω οι 500λιρετες) μοιαζουν με το 2
-
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!
Σχεδον σε καθε τηλεοπτικο καναλι προβληθηκαν ρεπορταζ σχετικα με το 'καπελο' που χρεώνουν κάποια Ραδιο-ΤΑΞΙ αυτες τις μερες.
Χρεώνουν το ραντεβού επί-πλέον 1€ και μερικές φορές 2€ γιατί... έτσι τους κάπνισεΔεν ειναι λιγες οι φορες επίσης που κατα τις τελευταιες μέρες η ελάχιστη ταρίφα έχεις γίνει από 1,75€+1€(το δώρο) = 3€
Μου έχει τύχει πολλές φορές, με αποκορύφωμα σήμερα, που ενώ του έδωσα στον οδηγό 3,25€ για να μου δώσει 0,50€ ρέστα (μιας και το ρολόι δεν είχε γράψει ούτε το ελάχιστο) εκείνος επέμενε ότι η ελάχιστη διαδρομή συμπεριλαμβανομένου του δώρου Χριστουγέννων είναι 3€
Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι για τα 0,20€ ή για το 1€...
ΤΑΡΙΦΕΣ = ΧΑΟΣ...ΚΑΠΝΟΣ...ΒΡΩΜΙΑ & ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ