-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ειμαι στο μπαλκονι μου,επι της Ελ.Βενιζελου στην Θεσσαλονικη και....για να μαθετε να παρκαρετε.....
[url]http://www.badongo.com/pic.php?file=Parking__2005-12-08_yeah.GIF[/url]Αφου το αφησε ετσι,κατεβηκε με ενα σφουγγαρακι καθαρισε τον προφυλακτηρα της που ειχε παρει το χρωμα του αλλου!!Ο προφυλακτηρας του σταθμευμενου αυτοκινητου ειχε φυγει λιγο απο αριστερα τον κοιταει αλλα.... τιποτα!Κυρια!! Εκανε τα ψωνια της και γεια σας!!!!!!!!!
Υ.Γ. Δεν θελω σχολια για το ταλεντο μου στην ζωγραφικη!
Πλάκα κανείς έτσι!;; δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα έτρωγε με αυτό το τρόπο το προφυλακτήρα ενός αυτοκίνητου και μάλιστα σε τόσο μεγάλο χώρο για παρκάρισμα! Αλλά γιατί απορώ έχω δει γυναίκα οδηγό με Πεζω 206 να κάνει αναστροφή και ενώ έχει ένα τεράστιο χώρο για να την κάνει κατάφερε να καβαλήσει την διαχωριστική νησίδα!!
-
Ο χρήστης clsfox έγραψε:
...Δεν πας να πλύνεις κανά πιάτο λέω γω;
/me ducks and runs
[πλάκα κάνω έτσι; ]
-
Ο χρήστης mperedim έγραψε:
...
Δεν πας να πλύνεις κανά πιάτο λέω γω;
/me ducks and runs
Δεν απαντάω, γιατί ξέρω πως θ' ανέβεις τις γιορτές.. Οπότε θα σου απαντήσω από κοντά...
-
Καλησπέρα. Νέο μέλος και θέλω να μάθω….
Να μάθω γιατί...
Γιατί όταν οι γυναίκες οδηγούμε, οι άντρες θυμάστε τη θρησκεία!
Ή θα σταυροκοπιέστε ή θα ρίχνετε χριστοπαναγίες…
Ε! εντάξει δεν είμαστε πιλότοι…
Πάμε αργά ναι, μιλάμε στο κινητό ναι,
αλλά όχι και να μοιράζεται σταυρουδάκια στο πέρασμά μας…..Καλώς σας βρήκα.
-
Ο χρήστης foibi έγραψε:
Πάμε αργά ναι, μιλάμε στο κινητό ναι,edit: ωραία υπογραφή...σταυροκοπιόμαστε στα πλαίσια της μετανόησης
-
Λες να σε βρίζουν αρκετά άτομα(και μάλιστα με καντήλια) χωρίς να κάνεις κάτι από λίγο εώς ΠΟΛΥ λάθος στο δρόμο...?
Καλού κακού ενημέρωσέ μας σε ποιες περιοχές κινείσαι να έχουμε το νου μας.
-
αμα αρχισουμε και γραφουμε τι αλλο κανετε θα γινει ο 3ος παγκοσμιος...
εμενα με ενοχλει που το 95% των γυναικων πισω απο το τιμονι ειναι ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΕΣ
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
edit: ωραία υπογραφή...σταυροκοπιόμαστε στα πλαίσια της μετανόησης
Χαίρομαι που σας διασκεδάζω…
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Λες να σε βρίζουν αρκετά άτομα(και μάλιστα με καντήλια) χωρίς να κάνεις κάτι από λίγο εώς ΠΟΛΥ λάθος στο δρόμο...?Καλού κακού ενημέρωσέ μας σε ποιες περιοχές κινείσαι να έχουμε το νου μας.
Λάθος! Το έγραψες και μόνος σου…
ΛΑΘΟΣ, τι βρίζεις…
Να σου κάνω μαγκιά να βρίσεις,
αλλά να σου τι λέει τώρα και ταξιτζής…
Ε ! πολύ πάει… -
Χτές στην Πάτρα αργά το απόγευμα στο παλιό Νοσοκομείο στο Κάστρο εκεί που στεγάζεται το εικαστικό εργαστήριο. Μία γυναίκα οδηγώντας ένα SAAB μπαίνει ανάποδα σε μονόδρομο με ταχύτητα όπου συναντά ένα άλλο αυτοκίνητο που πήγαινε κανονικά.
Όταν έληξε το συμβάν χωρίς τίποτα σοβαρό την ακολούθησα στο εικαστικό εργαστήριο όπου πήγαινε να πάρει το παιδί της μια και εγώ συμπτωματικά πήγαινα το δικό μου για μάθημα.
Όταν την ρώτησα γιατί μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο και αφού κάποιος πρόλαβε να πει ότι ίσως δεν το πρόσεξε πήρα την απίστευτη απάντηση:
'Το ξέρω ότι είναι μονόδρομος, αλλά ξέρεις βιαζόμουν' με ένα βλέμε απάθειας και γαϊδουροσύνης!!!
Να σημειώσω κλείνοντας ότι εάν διάλεγε το σωστό δρόμο (δηλ. γύρω από κτίσμα) θα έκανε περίπου 30 μέτρα παραπάνω και το πολύ 5-6 δευτερόλεπτα καθυστέρηση.Δεν πάμε καλά...
(ΥΓ Το παραπάνω απαράδεκτο παράπτωμα το κάνουν και άνδρες)
Σπύρος
-
Η ασφάλεια και σχετική απομόνωση που μας προσφέρει το αυτοκίνητο μας κάνει όλους πιο αγενείς και ευερέθιστους. Υπάρχει και ο σχετικός όρος ('road rage'), και συχνά λέγονται πράγματα που ούτε θα τολμούσε κανείς να αρθρώσει αν σε έβλεπε εκτός αυτοκινήτου.
(κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα θα ήταν χρήσιμο εδώ)
Το πραγματικό θέμα είναι, εφόσον γνωρίζεις ότι κάνεις κάποια πράγματα λάθος, κάνεις και κάτι για να τα διορθώσεις;
Καλώς μας ήλθες.
-
Ο χρήστης foibi έγραψε:
Να μάθω γιατί...
Αν δεν ενοχλήσεις με κάποιο λάθος κανείς δε θα σε βρίσει.
Καλώς ήλθες
Χαίρομαι που σας διασκεδάζω…
Ότι μπορεί ο καθένας.
...
εμενα με ενοχλει που το 95% των γυναικων πισω απο το τιμονι ειναι ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΕΣΑπλά εκμεταλλεύονται καταστάσεις. Μέχρι κάποια στιγμή να βρεθεί κάποιος τρελός και να τους μαυρίσει το μάτι για να μη το ξανακάνουν.
-
Λες και εγώ έχω όρεξη να την πέφτω σε κάθε μια που βλέπω (και καλά, προτεραιότητα=πέσιμο, είπαμε). Εμένα με ρώτησαν;
-
Ο χρήστης foibi έγραψε:
Να μάθω γιατί...
καλως ηρθες στο φορουμ. δεν κανουμε το σταυρο μας οταν βλεπουμε γυναικα. οταν βλεπουμε γυναικα που μιλαει στο κινητο ομως, κανουμε. γι'αυτο μην το κανεις. ειναι πολυ επικινδυνο. ο λογος ειναι οτι ο ανθρωπινος εγκεφαλος δεν διαθετει ικανοτητες multitasking. υπαρχουν urban legends οτι οι γυναικες ή οι αριστεροχειρες διαθετουν ικανοτητα multitasking, αλλα στην πραγματικοτητα ερευνες ψυχιατρων που χρησιμοποιουν και μαγνητικη τομογραφια εχουν αποδειξει οτι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ δε διαθετει απολυτη ικανοτητα multitasking.
'In general, these studies have disclosed that people show severe interference when even very simple tasks are performed at the same time (e.g., Gladstones, Regan, & Lee, 1989; Pashler, 1994). Many researchers believe that action planning represents a 'bottleneck', which the human brain can only perform one task at a time.'
γι'αυτο οποιος μιλαει στο κινητο και οδηγει ευκολα μπορει να βαλει απο κατω ενα μηχανακι και να μην το παρει χαμπαρι. αν μιλας στο κινητο κ οδηγεις, μπορει κ εγω ο ιδιος να σου εχω ριξει χριστοπαναγια αν σε εχω πετυχει, και ο λογος ειναι αυτος. δεν εχει καμια σχεση το γεγονος οτι εισαι γυναικα, κ στους ανδρες το ιδιο κανω. ειμαι υπερ του φεμινισμου, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειμαι υπερ της βλακειας.
καλως ηλθες και παλιΛάθος! Το έγραψες και μόνος σου…
ΛΑΘΟΣ, τι βρίζεις…ισως γιατι το λαθος σου μπορει να κοστισει τη ζωη μου.....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Να μάθω γιατί...
καλως ηρθες στο φορουμ. δεν κανουμε το σταυρο μας οταν βλεπουμε γυναικα. οταν βλεπουμε γυναικα που μιλαει στο κινητο ομως, κανουμε. γι'αυτο μην το κανεις. ειναι πολυ επικινδυνο. ο λογος ειναι οτι ο ανθρωπινος εγκεφαλος δεν διαθετει ικανοτητες multitasking. υπαρχουν urban legends οτι οι γυναικες ή οι αριστεροχειρες διαθετουν ικανοτητα multitasking, αλλα στην πραγματικοτητα ερευνες ψυχιατρων που χρησιμοποιουν και μαγνητικη τομογραφια εχουν αποδειξει οτι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ δε διαθετει απολυτη ικανοτητα multitasking.
'In general, these studies have disclosed that people show severe interference when even very simple tasks are performed at the same time (e.g., Gladstones, Regan, & Lee, 1989; Pashler, 1994). Many researchers believe that action planning represents a 'bottleneck', which the human brain can only perform one task at a time.'
γι'αυτο οποιος μιλαει στο κινητο και οδηγει ευκολα μπορει να βαλει απο κατω ενα μηχανακι και να μην το παρει χαμπαρι. αν μιλας στο κινητο κ οδηγεις, μπορει κ εγω ο ιδιος να σου εχω ριξει χριστοπαναγια αν σε εχω πετυχει, και ο λογος ειναι αυτος. δεν εχει καμια σχεση το γεγονος οτι εισαι γυναικα, κ στους ανδρες το ιδιο κανω. ειμαι υπερ του φεμινισμου, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειμαι υπερ της βλακειας.
καλως ηλθες και παλιΛάθος! Το έγραψες και μόνος σου…
ΛΑΘΟΣ, τι βρίζεις…ισως γιατι το λαθος σου μπορει να κοστισει τη ζωη μου.....
Λόγω δουλειάς (πωλήσεις ) οδηγώ πολλές ώρες.
Από Ασπρόπυργο, Οινόφυτα και από κει Μαρκόπουλο!
Ώρες μποτιλιαρισμένη στον Κηφισό ή στη Βάρης Κορωπίου…
Τα νεύρα όλων μας είναι τεντωμένα….
Στο ύψος της Φιλαδέλφειας έχω αποκτήσει γνωστούς…
Κάθε πρωί κοιταζόμαστε με τους ίδιους ανθρώπους, με την ίδια αγωνία στο μάτι…
Θα φτάσουμε? Δε θα φτάσουμε???Το κινητό…
Άλλος διάολος! Βαράει ασταμάτητα,
πελάαααατες μου…
Οδηγώ και σας σκέφτομαι…Οκ δίκιο έχετε! Οδήγηση και κινητό δεν πάνε μαζί.
Πήρα μπλου τουθ και κυκλοφορώ ως άλλος Αριανός στους δρόμους.
Μα με κείνους τους τις κίτρινης συνομοταξίας….
Τους ταξιτζήδες
Αυτοί κι αν είναι αγενείς…
Αυτοί κι αν έχουν το θράσος να ρίχνουν καντήλια, επειδή παραπονέθηκα
< ρε φίλε βγάλε κι ένα αλαρμ…..>σε σας…
σε σας που μποτιλιάρεστε μαζί μου κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, στέλνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου.Λευτεριά στον Κηφισό….
-
Αφού μιλάς πολύ ώρα στο αυτοκίνητο πάρε BT με ανοιχτή ακρόαση!
-
Ο χρήστης foibi έγραψε:
αλλά όχι και να μοιράζεται σταυρουδάκια στο πέρασμά μας…..Γιατί ο άνθρωπος διακατέχεται από φυσική ανάγκη να στραφεί προς μια ανώτερη δύναμη όταν αισθάνεται πολύ μικρός και ανήμπορος μπροστά σε ένα μεγάλο κίνδυνο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
αλλά όχι και να μοιράζεται σταυρουδάκια στο πέρασμά μας…..Γιατί ο άνθρωπος διακατέχεται από φυσική ανάγκη να στραφεί προς μια ανώτερη δύναμη όταν αισθάνεται πολύ μικρός και ανήμπορος μπροστά σε ένα μεγάλο κίνδυνο.
Εκτιμώ το χιουμοράκι σας αγαπητέ μου…
κι εσείς δεν είστε άγιοι….
Σφήνες, κόντρες, κινητό όπως κι εμείς…άσε που το φλάς το έχετε για διακοσμητικό…Έχουμε διαφορετική παιδία στην οδήγηση άνδρες και γυναίκες.
Το μόνο που θα μας έσωζε είναι οι διαφορετικοί δρόμοι… -
Εκτός αν κάνεις πλάκα.
-
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ