-
Ο χρήστης silvertommy έγραψε:
i kiria me BMW X5
Υπάρχουν και κυρίες όπως η δική μου που οδηγούν X5 αλλά έχουν μοχθήσει αρκετά στη ζωή τους για να μπορούν να το κάνουν. Δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι.
και μπράβο τους!!!
δεν είναι πλειοψηφία όμως...
Σπύρος
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
ο άντρας φταίει (στις περισσότερες περιπτώσεις) που η γυναίκα:
α) έχει γκόμενο
β) οδηγεί Χ5Σπύρος
Συμφωνώ απόλυτα με τον ''Krusenstern''. Ούτε εγώ έχω κάτι με τις γυναίκες οδηγούς αλλά το έχω πει πολλές φορές: ''Όπως ο νέος οδηγός είναι υποχρεομένος να έχει το σήμα έτσι και οι γυναίκες οδηγοί θα πρέπει να είναι υποχρεομένες να έχουν το σήμα , που θα γνωστοποιεί στους άλλους οδηγούς ότι μέσα στο συγκεκριμένο όχημα βρίσκεται μια Γυναίκα οδηγός''.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!! φαίνεται από μίλια μακρυά, και χωρίς 'Γ' φίλε μου....
Σπύρος
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Επίσης θα ήθελα να παρατηρήσω ότι εμένα μου φτάνει μια γυναίκα (ή και ένας άντρας) να μπορεί να 'μετακινεί' το όχημά του σύμφωνα με τον ΚΟΚ και με σεβασμό στους άλλους. Πήξαμε από 'Σουμάχερ' και 'επαγγελματίες' πιά!
Βασίλη δε νομίζω ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί που να το παίζουν Σουμάχερ. Αυτό που λες πάντως είναι η πεμπτουσία της σωστής οδήγησης: ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΏ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!!
το ποσοστό δυστυχώς των γυναικών που οδηγούν έτσι δεν ξεπερνά το 10% και το αντίστοιχο των αντρών μετά βίας θα έφτανε το 15%..... (τα ποσοστά είναι από ανεξάρτητη δική μου έρευνα μετά απο 8 χρόνια ταλαιπωρίας στο τιμόνι )
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βασίλη δε νομίζω ότι εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί που να το παίζουν Σουμάχερ. Αυτό που λες πάντως είναι η πεμπτουσία της σωστής οδήγησης: ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΏ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!!
το ποσοστό δυστυχώς των γυναικών που οδηγούν έτσι δεν ξεπερνά το 10% και το αντίστοιχο των αντρών μετά βίας θα έφτανε το 15%..... (τα ποσοστά είναι από ανεξάρτητη δική μου έρευνα μετά απο 8 χρόνια ταλαιπωρίας στο τιμόνι )
Σπύρο και έτσι να είναι τα ποσοστά, όπως γράφεις, που εγώ νομίζω ότι είσαι λίγο απαισιόδοξος, μην ξεχνάς ότι ο μέσος όρος χρόνων κατοχής διπλώματος για τους άντρες (άρα, υποτίθεται, και της εμπειρίας) είναι πολύ μεγαλύτερος απ'αυτόν των γυναικών.
Κατά συνέπεια, αν όντως υπάρχει 50% διαφορά, αυτό σημαίνει ότι δεδομένων των συνθηκών οι γυναίκες είναι καλύτερες οδηγοί συνολικά!
-
Οι γυναίκες θεωρείς ότι είναι ανίκανες να είναι καλές οδηγοί?Στην πλειοψηφία τους ναι! Αλλά όπως είπα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Για παράδειγμα κάθε φορά που βλέπω να δημιουργείται ένα χάος στον δρόμο τις περισσότερες φορές ευθύνεται γυναίκα. Και μόλις τη κοιτάζεις θα την δεις απορημένη για τα βρισίδια και τα κορναρίσματα που τρώει, αφού η ίδια δεν θα έχει καταλάβει τι προκάλεσε και σίγουρα θα το ξανακάνει...
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και το παρκάρισμα. Για να παρκάρει σωστά κάποιος το αυτοκίνητό του (σε περιορισμένο χώρο) χρειάζεται να γνωρίζει κάτι παραπάνω από το να μετακινεί απλά το αμάξι του. -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Στην πλειοψηφία τους ναι! Αλλά όπως είπα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Για παράδειγμα κάθε φορά που βλέπω να δημιουργείται ένα χάος στον δρόμο τις περισσότερες φορές ευθύνεται γυναίκα. Και μόλις τη κοιτάζεις θα την δεις απορημένη για τα βρισίδια και τα κορναρίσματα που τρώει, αφού η ίδια δεν θα έχει καταλάβει τι προκάλεσε και σίγουρα θα το ξανακάνει...
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και το παρκάρισμα. Για να παρκάρει σωστά κάποιος το αυτοκίνητό του (σε περιορισμένο χώρο) χρειάζεται να γνωρίζει κάτι παραπάνω από το να μετακινεί απλά το αμάξι του.Μπαίνω στον πειρασμό να σε δικαιολογήσω, καθώς όπως βλέπω από το προφίλ σου, δηλώνεις φοιτητής, άρα κατά τεκμήριο πιτσιρικάς.
Διαφορετικά, και αν καταλαβαίνω καλά, ότι λες δηλαδή πως οι γυναίκες είναι ανίκανες βιολογικά να μάθουν να οδηγούν, θα έπρεπε να είμαι πολύ επικριτικός για τις ακραία προκατελημένες απόψεις που εκφράζεις παραπάνω.
Στην τελευταία περίπτωση, λυπάμαι ειλικρινά για το μυαλό σου.
-
Μπαίνω στον πειρασμό να σε δικαιολογήσω, καθώς όπως βλέπω από το προφίλ σου, δηλώνεις φοιτητής, άρα κατά τεκμήριο πιτσιρικάς.Διαφορετικά, και αν καταλαβαίνω καλά, ότι λες δηλαδή πως οι γυναίκες είναι ανίκανες βιολογικά να μάθουν να οδηγούν, θα έπρεπε να είμαι πολύ επικριτικός για τις ακραία προκατελημένες απόψεις που εκφράζεις παραπάνω.
Στην τελευταία περίπτωση, λυπάμαι ειλικρινά για το μυαλό σου.
Φίλε Βασίλη δεν θα έπρεπε να λυπάσαι για το μυαλό μου.
Αν εσύ, μετά από τόσα που έχω γράψει για το θέμα κατάλαβες ότι εγώ είπα ότι οι γυναίκες είναι να μάθουν να οδηγούν, τότε θα πρέπει σίγουρα να αρχίσεις να λυπάσαι το δικό σου το μυαλό.
Για να κλείσω αυτό το θέμα από τη μεριά μου, θα πω για τελευταία φορά την άποψή μου (θα την πω και πιο απλά για τον Βασίλη).
Στους 100 άνδρες οι 70 ξέρουν να οδηγούν σωστά
Στις 100 γυναίκες οι30 ξέρουν να οδηγούν σωστάΔεν θα ήθελα προσωπική αντιπαράθεση με τον Βασίλη, αλλά αυτός επικαλούμενος ότι είμαι φοιτητής πιστεύει ότι οι απόψεις μου αυτόματα δεν έχουν κάποια βαρύτητα και με αυτόν τον τρόπο προκαλεί. Αν εσύ σκέφτεσαι έτσι για τους φοιτητές, θα μου επιτρέψεις και εμένα να σκέφτομαι έτσι για τις (περισσότερες) γυναίκες οδηγους.
Βασίλη αλήθεια εσύ τι δηλώνεις στο προφίλ σου???
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Φίλε Βασίλη δεν θα έπρεπε να λυπάσαι για το μυαλό μου.Αν εσύ, μετά από τόσα που έχω γράψει για το θέμα κατάλαβες ότι εγώ είπα ότι οι γυναίκες είναι να μάθουν να οδηγούν, τότε θα πρέπει σίγουρα να αρχίσεις να λυπάσαι το δικό σου το μυαλό.
Για να κλείσω αυτό το θέμα από τη μεριά μου, θα πω για τελευταία φορά την άποψή μου (θα την πω και πιο απλά για τον Βασίλη).
Στους 100 άνδρες οι 70 ξέρουν να οδηγούν σωστά
Στις 100 γυναίκες οι30 ξέρουν να οδηγούν σωστάΔεν θα ήθελα προσωπική αντιπαράθεση με τον Βασίλη, αλλά αυτός επικαλούμενος ότι είμαι φοιτητής πιστεύει ότι οι απόψεις μου αυτόματα δεν έχουν κάποια βαρύτητα και με αυτόν τον τρόπο προκαλεί. Αν εσύ σκέφτεσαι έτσι για τους φοιτητές, θα μου επιτρέψεις και εμένα να σκέφτομαι έτσι για τις (περισσότερες) γυναίκες οδηγους.
Βασίλη αλήθεια εσύ τι δηλώνεις στο προφίλ σου???
Ξέρεις τι είναι οι πομφόλυγες?
Γιατί μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το παραπάνω post σου.
Εξακολουθείς να μην μας εξηγείς γιατί θεωρείς τις γυναίκες ανίκανες να μάθουν να οδηγούν (αυτό δήλωσες).
Διαστρέφεις τα λόγια μου σχετικά με την 'επαγγελματική' σου ιδιότητα(υπογραμμισμένο). Δεν πειράζει, δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από σένα σχετικά με την ικανότητα σκέψης που διέπεται από τους κανόνες της Λογικής, αν κρίνω από τα προηγούμενα post σου.
Δεν δηλώνω τίποτα στο προφίλ μου. Δεν χρειάζεται να δηλώσω τίποτα, από τη στιγμή που, σ'αυτό το φόρουμ, κρινόμαστε όλοι από τα γραπτά μας και το επίπεδό τους. Και δεν είναι ντροπή όταν λέμε μια μ@λ@κί@ να δίνουμε μετά εξηγήσεις.
Α, και δεν έχω κανένα πρόβλημα να αρχίσεις αντιπαράθεση μαζί μου, εξάλλου **εγώ **την άρχισα, γιατί βρίσκω τις απόψεις σου ενοχλητικές και δεν πρόκειται να την σταματήσω όσο εξακολουθείς να τις υποστηρίζεις.
-
Ξέρεις τι είναι οι πομφόλυγες?Οι απόψεις σου μάλλον?
Εξακολουθείς να μην μας εξηγείς γιατί θεωρείς τις γυναίκες ανίκανες να μάθουν να οδηγούν (αυτό δήλωσες).
Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση, απλά εκφράζω αυτά που βλέπω στους δρόμους και όχι αυτά που φαντάζομαι. Και **ξαναλέω **πως υπάρχουν και εξαιρέσεις.
δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από σένα σχετικά με την ικανότητα σκέψης που διέπεται από τους κανόνες της Λογικής, αν κρίνω από τα προηγούμενα post σου.
Κρίμα...
Δεν δηλώνω τίποτα στο προφίλ μου. Δεν χρειάζεται να δηλώσω τίποτα, από τη στιγμή που, σ'αυτό το φόρουμ, κρινόμαστε όλοι από τα γραπτά μας και το επίπεδό τους.
Εσύ αναφέρθηκες πρώτος σε αυτό...
Α, και δεν έχω κανένα πρόβλημα να αρχίσεις αντιπαράθεση μαζί μου...
Αυτό το κατάλαβα Βασίλη, αλλά καλύτερα ότι θες να μου πεις προσωπικά στείλε pm για να τα πούμε πιο άνετα ( ), αλλά και για να μην κουράζουμε και τους υπόλοιπους.
-
παίδες ηρεμήστε, μην τσακωθούμε ΚΑΙ εδω!!! Λύμπε είσαι λίγο αφοριστικός είναι η αλήθεια, αλλά κι εσύ Βασίλη, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, είναι λίγο άδικο να κρίνεις τον άλλο από την ηλικία του και την ιδιότητά του. Παρακαλώ μην εκλάβετε το ποστ αυτό σαν παρατήρηση ή διαιτησία και συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά καλό είναι να μην αγριεύουμε σε ΟΛΑ τα θρεντς πια...
Σπύρος
-
Κάτι μού λέει ότι όλοι θά ηρεμήσουνε Σπύρο,μόλις τά κορίτσια μας αντιληφθούνε τό θέμα!!!
-
Υπάρχουν κάποιοι που έχουν μάθει να μιλάνε με στοιχεία και αποδείξεις.
Υπάρχουν και άλλοι που 'έτσι έχουν καταλάβει', 'έτσι έχουν μάθει' ή 'έτσι νομίζουν'. Η βλακεία βεβαίως, αποδεδειγμένα, είναι αθεράπευτη.
Για όσους ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, μια ματιά στα παρακάτω θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική:
http://www.youclaim.co.uk/Personal-Injury-033.htm
http://www.parliament.vic.gov.au/rsc/DE ... merit2.htm
http://worldwriter.homestead.com/driving.html
Και η λίστα είναι ατελείωτη.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάτι μού λέει ότι όλοι θά ηρεμήσουνε Σπύρο,μόλις τά κορίτσια μας αντιληφθούνε τό θέμα!!!Μπα...εκεί είναι που θα γίνει χαμός!
-
http://www.stud.ntnu.no/~shane/stasj/pi ... speedo.jpg
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάτι μού λέει ότι όλοι θά ηρεμήσουνε Σπύρο,μόλις τά κορίτσια μας αντιληφθούνε τό θέμα!!!έτσι και το αντιληφθούν θα μας πάρει και θα μας σηκώσει χεχεχεχεχεχε
Σπύρος
(εδιτ: σίργκους με πρόλαβες...)
-
Υπάρχουν κάποιοι που έχουν μάθει να μιλάνε με στοιχεία και αποδείξεις.Υπάρχουν και άλλοι που 'έτσι έχουν καταλάβει', 'έτσι έχουν μάθει' ή 'έτσι νομίζουν'. Η βλακεία βεβαίως, αποδεδειγμένα, είναι αθεράπευτη.
Μετά και από αυτή την δημοσίευση σου κατάλαβα ότι δεν μπορείς να κρατήσεις την συζήτηση σε κάποιο επίπεδο. Εσύ ξεκίνησες τους χαρακτηρισμούς και εγώ μπορώ να τους συνεχίσω, αλλά όπως είπα δεν θα το κάνω εδώ, γιατί σέβομαι τους υπόλοιπους. Και επειδή εσύ είπες ότι όλοι κρινόμαστε από τις δημοσιεύσεις μας και τα λεγόμενά μας κοίτα να σοβαρευτείς λιγο.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Μετά και από αυτή την δημοσίευση σου κατάλαβα ότι δεν μπορείς να κρατήσεις την συζήτηση σε κάποιο επίπεδο. Εσύ ξεκίνησες τους χαρακτηρισμούς και εγώ μπορώ να τους συνεχίσω, αλλά όπως είπα δεν θα το κάνω εδώ, γιατί σέβομαι τους υπόλοιπους. Και επειδή εσύ είπες ότι όλοι κρινόμαστε από τις δημοσιεύσεις μας και τα λεγόμενά μας κοίτα να σοβαρευτείς λιγο. -
Αυτό είναι σοβαρό εκ μέρους σου!! Βαρύ και αδικαιολόγητο με τη δική μου λογική. Δεν καταλαβαίνω πού είναι η αδικία...Δικαιούνται οι άντρες μεγαλύτερα και καλύτερα αυτοκίνητα για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω? Άντε να πεις κάνα 'γαμώτο κοίτα αμάξι που έχει' αλλά πρέπει να είναι της ιδίας έντασης όπως όταν βλέπεις ένα αρσενικό να οδηγεί ένα αμάξι που ζηλεύεις!!!
Kaneis den ipe oti oi antres dikaiountai megalitera kai kalitera autokinita apo tis ginaikes . apla skepsou ligo kai to parakato :
poios tha csodepsi perissotera lefta se mia ecsormisi se katastimata rouxon ? mia ginaika i enas antras ? tin apantisi nomizo tin gnorizis . den apokleietai vevaia na yparxoun kai antres ' fashion -victim (psonia kat'eme) . e, to idio nomizo isxiei kai me ta amacsia . o antras csodevi perissotera giati vre aderfe exi kai mia ormoni pou den exoun oi ginaikes (testosteroni) kai ekkrine kai sxedon diplasia posotita adrenalinis .Τα περί ύψους, γκόμενου etc τα θεωρώ χαριτολογήματα-ευφυολογήματα προς διάνθιση του κειμένου σου , που προκαλούν μειδίαμα στα χείλη των περισσοτέρων και δεν βλέπω καμία κακή πρόθεση αλλά μόνο διάθεση καλόκαρδου χαβαλέ...Οπότε δεν τα σχολιάζω...
Ennoeitai . kai i kopela mou ine -1.60 kai thelei hummer ecsallou
[/quote] -
parepiptontos , o kathreftis mou simera vgike alovitos apo ton paradromo tis kifissias . Ma oute mia gratzounia vre
-
Ο χρήστης geofiesta έγραψε:
o antras csodevi perissotera giati vre aderfe exi kai mia ormoni pou den exoun oi ginaikes (testosteroni) kai ekkrine kai sxedon diplasia posotita adrenalinis .Φίλε Γιώργο (?), η τεστοστερόνη έχει την ενοχλητική ιδιότητα να μετατρέπεται μέσω αρωματοποίησης σε εστραδιόλη, ένα πανίσχυρο οιστρογόνο στο οποίο οφείλονται τα βυζάκια (bitch tits επί το αγγλικότερο) τα οποία αναπτύσσουν οι 'πολύ άντρες' μετά την ηλικία των 50.
Χωρίς πλάκα όμως, αυτό που λες με λίγα λόγια είναι ότι οι γυναίκες και οι άντρες είναι δυο διαφορετικού σχεδιασμού πλάσματα, ΟΚ? Άρα θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τις ιδιαιτερότητες του κάθε φύλου, τόσο στην οδήγηση όσο και αλλού και να μην καταφεύγουμε σε εύκολους αφορισμούς ή γενικολογίες. Σωστά?
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ