-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σούνιο!
δίπλα από το ναό, με ηλιοβασίλεμα. Όμορφα πράγματα, όχι προχειροδουλειέςΘα έρθω κι εγώ!
Μπορεί να έχει και αρχαϊκή τελετή με ιέρειες;( Αν είναι δυνατόν παρακαλώ τα κορίτσια να φοράνε χιτώνες, με πολλές πτυχές και χωρίς σουτιέν...)
ναι, αλλα να μην ειναι γερμανιδες και μας πεσει καμμια με ελαττωματικο εγκεφαλο, οπως η BMW του κουκου, γιατι με τοσο κρυο, αντε να παρουν μπρος!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
( Αν είναι δυνατόν παρακαλώ τα κορίτσια να φοράνε χιτώνες, με πολλές πτυχές και χωρίς σουτιέν...)
Αν δεν φοράνε ούτε χιτώνες, χαλαρά κάνω τα 500+χλμ να παρευρεθώ κι εγώ...
Ρε παιδιά...αμα είναι να έχει ιέρειες τόπλες...το πετάω!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ναι, αλλα να μην ειναι γερμανιδες και μας πεσει καμμια με ελαττωματικο εγκεφαλο, οπως η BMW του κουκου, γιατι με τοσο κρυο, αντε να παρουν μπρος!Τι Γερμανίδες και πράσινα άλογα!!! Ελληνίδες!!! Και δασκάλες!!
-
Κάτι θέλεις να πεις εσύ ποιητή Μarkvag!
Eίναι βαθιά στο Σούνιο?
193,193,193,193...και πολύ άργησες!
-
συμφωνώ με τους προπληκτρολογήσαντες (ΤΜ)!
Πρώτα θα σπάσουμε τον κινητήρα, μετά θα τον κάψουμε (να ψήσουμε και τίποτα ) και μετά θα τον πετάξουμε στο Σούνιο. Τον Clarksson μου θυμίζειΆντε πάρε τα 193 να έχω σοβαρό αντίπαλο.
Αλλά, ότι και να κάνεις δεν θα μπορέσεις, δυστυχώς για σένα, γιατί αυτά τα χέρια σου... -
Kι εγώ Σούνιο ψηφίζω, αλλά ξέρω κι άλλα ιερα μέρη με γκρέμια....
193... ....είναι πολλά τα άλογα Νίκο μου και που θα τα παρκάρεις?
-
Νικο πριν την πεταξεις βγαλε τα αυτοκολλητα '4Τfrum'.Δεν ειναι αναγκη να σε κλαινε και οι ρεγγες.
-
Nick μηηηηηηη περίμενε..... όχι όχι....
Σούνιο???? Με τίποτα....
Στο Ελληνικό....
Αυτοκίνητο με σήμα έλικα είναι, όχι προπέλα... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πρώτα θα σπάσουμε τον κινητήρα, μετά θα τον κάψουμε (να ψήσουμε και τίποτα ) και μετά θα τον πετάξουμε στο Σούνιο. Τον Clarksson μου θυμίζει...ή αυτό που έκαναν στο Σιβίκ σε ένα βιντεάκι που ποστάρισε ο HUNTER. Το βρίσκω και επανέρχομαι
ΕΔΙΤ: νάτο http://www.kamikazenipponracer.be/a_med ... vdodu2.wmv
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΕΔΙΤ: νάτο http://www.kamikazenipponracer.be/a_med ... vdodu2.wmv
Mην είσαι και τόσο σίγουρος... Δεν υπάρχει τίποτα πια εκεί...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πρώτα θα σπάσουμε τον κινητήρα, μετά θα τον κάψουμε (να ψήσουμε και τίποτα ) και μετά θα τον πετάξουμε στο Σούνιο. Τον Clarksson μου θυμίζειΆντε πάρε τα 193 να έχω σοβαρό αντίπαλο.
Αλλά, ότι και να κάνεις δεν θα μπορέσεις, δυστυχώς για σένα, γιατί αυτά τα χέρια σου...Τα χέρια μου σε μαρανάνε εσένα!!!Γκρίνιαααα!!!
Ρε...εσυ πάς να πάρεις την TS (Turn Slowly) και μιλάς!!!???
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
TS (Turn Slowly) -
Καλό Χρήστο,ε?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλό Χρήστο,ε?!!!Α να σαι καλα γελασα λιγο
-
-2!!!!!!!!!
Πήρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Επιτέλους!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
-2!!!!!!!!!Πήρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Επιτέλους!!
Μετα απο ενα χρονο και 12 ημερες !!!
ΚΑλοριζικο μαλλον πρεπει να σου ευχηθουμε.
Τελικα ηταν αισθητηρας θεσης εκκεντροφορων ;
Αντε ,να κανεις και καμια εκδρομη στα χιονια τωρα χωρις φοβοEdit :αισθητήρας τροχαλίας στροφάλου
-
Λένε αισθητήρας τροχαλίας στροφάλου....αλλά ήταν ρυθμιστής πίεσης βενζίνης!! (Το λέει ο Βασιλης)!!
-
21 σελίδες μετά ΠΗΡΕ
Γερμανική αξιοπιστία σου λενε μετά. Πάρε μια C5 να δείς την υγειά σου (προσπαθώ να εξιλεωθώ ).
Όχι τίποτα άλλο χάσαμε και την αρχαιοελληνική τελετή -
Με τις υγείες σου Νίκο
καλορίζικο απο εδώ και πέρα!!!! Ετοιμάσου για εκδρομή!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λένε αισθητήρας τροχαλίας στροφάλου....αλλά ήταν ρυθμιστής πίεσης βενζίνης!! (Το λέει ο Βασιλης)!!εγώ θα πω με γειες για δεύτερη φορά!
Ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ
(αλλιώς μας βλέπω για... τελετή αυτή τη φορά )
Πρόβλημα με την BMW! ::[ΛΥΘΗΚΕΕΕΕ!!!]::