-
Μετά από 2 χρόνια προσπαθειών....αλλαγή σχεδον όλων των εξαρτημάτων.. ...άλλαξα και εγκέφαλο...ΚΑΙ ΠΗΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Με 2,5 βαθμούς....δίστασε ελάχιστα....αλλά πήρε!!!!Η DME είναι 11/92...o κινητήρας είναι 6/94....λέτε να μην ελέγχει το VANOS?!! Η δεν θα δούλευε καθόλου?!!!
Πάντως ήδη ο Κύρος έχει φροντίσει για 'καλούδια'!!!
Τώρα που δούλεψε θα της αλλάξω ότι απέμεινε!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τώρα που δούλεψε θα της αλλάξω ότι απέμεινε!!!
Μάρκα!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Τώρα που δούλεψε θα της αλλάξω ότι απέμεινε!!!
Μάρκα!
Λύσσαξες πάλι!!
Καθίσματα,εκκεντροφόρους,μπλοκέ,παρμπρίζ!!!! -
Μού θύμησε τό 'πάλι μέ χρόνια μέ καιρούς,πάλι δικά μας θά'ναι'!!!
Καλά ρέ σύ Νίκο,μπλοκέ δέν έβαλες ακόμα; -
Τι μπλοκέ να βάλω ρε Αντρέα!?
Αφου 2 χρόνια έφαγα 2.000€ να ψάχνω το πρόβλημα!!! -
Πέρα από την πλάκα τώρα Νίκο, θεωρείς ότι αξίζει τον κόπο που έχεις δώσει τόσα λεφτά πάνω σ'αυτό το αυτοκίνητο? Πολλά μου φαίνονται γμτ
-
Κατ' αρχήν Σπύρο,δεν θα μπορούσα ποτέ να το πουλήσω με πρόβλημα (θέμα ηθικής για μένα)!
Επειτα,το αυτοκίνητο είναι ότι πάντα ήθελα να αποκτήσω!
Ατμοσφαιρικός 6κύλινδρος κινητήρας,πίσω κίνηση,πολύ καλή ποιότητα κατασκευής!Για να το πουλήσω θα ήθελα να μπορώ να πάρω κάτι αντίστοιχο (π.χ. 320Ci)!!! ....M3 SMGIII δεν είναι εντός των ορίων μου!!!
Οπότε,μάλλον μονόδρομος ήταν η επιλογή μου!
Το πρόβλημα είναι ότι θα μπορούσα να είχα πάει από την αρχή για ECU και να ξεμπερδέψω με 500€!!!....Αλλά πήγα ψάχνοντας!!!
Καμμιά φορά βλέπεις,η σωστή αντιπροσωπεία (ΣΠΑΝΟΣ),είναι καλύτερη ακόμα και από τον πλέον τίμιο μηχανικό!!
Οπως και να είναι,ο σκοπός μου είναι να κρατήσω την γριούλα μου για πολλά χρόνια ακόμα!
Βέβαια,θα πέσει 'φτιάξιμο' με τον Κύρο Γρανάζη που μπλέξαμε!!Αλλά αυτό κι αν μ' αρέσει!!!
-
Ασε όλα τά άλλα γιά τήν ώρα,καί χτύπα κανένα Quaife Νικόλα.
Θά μέ θυμηθείς. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κατ' αρχήν Σπύρο,δεν θα μπορούσα ποτέ να το πουλήσω με πρόβλημα (θέμα ηθικής για μένα)!Επειτα,το αυτοκίνητο είναι ότι πάντα ήθελα να αποκτήσω!
Ατμοσφαιρικός 6κύλινδρος κινητήρας,πίσω κίνηση,πολύ καλή ποιότητα κατασκευής!Για να το πουλήσω θα ήθελα να μπορώ να πάρω κάτι αντίστοιχο (π.χ. 320Ci)!!! ....M3 SMGIII δεν είναι εντός των ορίων μου!!!
Οπότε,μάλλον μονόδρομος ήταν η επιλογή μου!
Το πρόβλημα είναι ότι θα μπορούσα να είχα πάει από την αρχή για ECU και να ξεμπερδέψω με 500€!!!....Αλλά πήγα ψάχνοντας!!!
Καμμιά φορά βλέπεις,η σωστή αντιπροσωπεία (ΣΠΑΝΟΣ),είναι καλύτερη ακόμα και από τον πλέον τίμιο μηχανικό!!
Οπως και να είναι,ο σκοπός μου είναι να κρατήσω την γριούλα μου για πολλά χρόνια ακόμα!
Βέβαια,θα πέσει 'φτιάξιμο' με τον Κύρο Γρανάζη που μπλέξαμε!!Αλλά αυτό κι αν μ' αρέσει!!!
Χμμμ, 2000 Ευρώ? Και έπεται συνέχεια; Το πρόβλημα δεν είναι ότι έμπλεξες με τον Κύρο Γρανάζη.
Το πρόβλημα είναι ότι έμπλεξα κι εγώ!!! Μου αλλάζετε τη φιλοσοφία
Και μου έλεγε η μάνα μου 'Πρόσεχε παιδί μου με ποιους κάνεις παρέα', αλλά που μυαλό εγώ -
Γκρίνιαζε όσο θες!!!
Τραβάτε με κι ας κλαίω...!!! Που θα μας πεις ότι δεν σ' αρέσει κιόλας!
Ενα θα σου πω....ΤΕΙΝ ΕΜS στον ουρανό με κουμπακι launch!!!!
-
Ετσι πού πάτε εσείς,όχι μόνο κουμπάκι Launch θά χρειαστείτε,αλλά καί 'κρίκο' γιά Eject καθίσματος.
-
Και ταμπελάκια REMOVE BEFORE FLIGHT σε προφυλακτήρες,καθρέπτες κλπ....
Υ.Γ. Βασίλη πολύχρονος...Ελπίζω να το έχεις ακόμα...
-
Το έχω Σπύρο .. μόλις ειδωθούμε (στη πίτα ίσως ..)
. . Typ Race
Tuning Chip 320i E36 (ohne Vanos) 7500 U/min
Super - Plus 98 ROZ erforderlichΕίναι ενδοιαφέρον
όπως και το WRC KIT -
...mit Vanos...mit..!!!Οχι ohne!!!
-
.. ..... ξεχάστηκα στο copy - paste
-
Τώρα το είδα ....
::[ΛΥΘΗΚΕΕ!!]
-
Επιτέλους τέλος!!!
Άντε γιατί είχε καταντήσει χειρότερο και από σήριαλ του Φώσκολου!!
Με το καλό και χωρίς μαγκάλι για τα κρύα Νίκο. -
Μία καλή λύση αφού δε θες να το πουλήσεις με τίποτα είναι να μετακομίσεις σε μία πιο ζεστή χώρα...
Πλάκα κάνω, σε καταλαβαίνω απόλυτα είναι από τα αυτοκίνητα που δένεσαι μαζί τους και για να τα αντικαταστήσεις με ισάξια πρέπει να σκάσεις ένα σκασμό λεφτά! -
Μπροβο, Νίκο! ε, ένα απλο προβληματακι ήταν, τίποτε σοβαρό. Συμβαίνει στα περισσότερα αυτοκίνητα...
-
Επιτέλους.... τέλος
Πολύ χαίρομαι για σένα, Νίκο- και για εμάς που δεν θα μας ζαλίζειςΤι έγινε πάλι, διάβασα για αλλαγές φιλοσοφίας και άλλα τινά.
Για συμμορφωθείτε
Πρόβλημα με την BMW! ::[ΛΥΘΗΚΕΕΕΕ!!!]::