-
Ενημερωτικά!
Ο Κύρος έλεγξε τον ρυθμιστή πίεσης βενζίνης που έδειξε πίεση 3,7 Bar!!!!!!!!!! Αντι των 3.0 (+-0,02 που έπρεπε να δείχνει)!!!
Αρα,το πρόβλημα ήταν αυτός!!!
Ετσι για να το ξέρει και κανένας άλλος που πιθανόν να έχει το ίδιο πρόβλημα!
ΥΓ Οντως ο gvala μου το είχε πει από την αρχή...αλλά δεν μετράει γιατι έχει την συνήθεια να περνάει μέσα από νερά με 60χλμ/ώρα την ώρα που αθώοι άλλοι οδηγοί έχουν το παράθυρο κατεβασμένο!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ενημερωτικά!Ο Κύρος έλεγξε τον ρυθμιστή πίεσης βενζίνης που έδειξε πίεση 3,7 Bar!!!!!!!!!! Αντι των 3.0 (+-0,02 που έπρεπε να δείχνει)!!!
ΥΓ Οντως ο gvala μου το είχε πει από την αρχή...αλλά δεν μετράει γιατι έχει την συνήθεια να περνάει μέσα από νερά με 60χλμ/ώρα την ώρα που αθώοι άλλοι οδηγοί έχουν το παράθυρο κατεβασμένο!!!!
Καλά τώρα! Μου φαίνεται ότι κι εσύ κι ο Βασίλης δεν ξέρετε τι σας γίνεται! Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν ακούτε και τους μηχανικούς.
Η τροχαλία έφταιγε ΛΕΜΕ... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ενημερωτικά!
Ο Κύρος έλεγξε τον ρυθμιστή πίεσης βενζίνης που έδειξε πίεση 3,7 Bar!!!!!!!!!! Αντι των 3.0 (+-0,02 που έπρεπε να δείχνει)!!!
Καλά τώρα! Μου φαίνεται ότι κι εσύ κι ο Βασίλης δεν ξέρετε τι σας γίνεται! Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν ακούτε και τους μηχανικούς.
Η τροχαλία έφταιγε ΛΕΜΕ...Εεχχμμμ...σωστά!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
3000 ευρώ!!!!!!!
τελος παντων, τελος καλο, ολα καλα!!Και οπως ειχε πει και ο μελλοθανατος στον ισοβιτη του αρκα οταν τον πηγαιναν στο εκτελεστικο 'καποτε θα τα θυμομαστε ολα αυτα και θα γελαμε' !!
Aπάνου, να γελάσουμε λίγο.
-
Που πήγες και το ξέθαψες ρε? 2,5 χρόνια πίσω!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Που πήγες και το ξέθαψες ρε? 2,5 χρόνια πίσω!!!
3,5 xρονια!!
-
Λύθηκε ΛΕΜΕ
Επίσης η ΒΜW είναι MWB -
Πρόβλημα με την BMW! ::[ΛΥΘΗΚΕΕΕΕ!!!]::