-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν ειναι ο ανθρωπος με το πουρο,ειναι ο ανθρωπος που εχει ψευδώνυμο σαν το δικό μου
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
çäç ôï ìåôñï ãéá ôçí åîéóùóç ôùí ôéìùí ðåôñåëáéïõ èåñìáíóçò & êéíçóçò, ðáñïëï ðïõ ôï åé÷áí åîáããåéëåé ìå èåñìç, ðçãå ãéá ôïõ ...÷ñïíïõ!**
Ãéá ôç íïèåßá ìåôáîý diesel êßíçóçò ìå ôá diesel íáõôéëßáò êáé transit ïýôå ëüãïò...**
Á÷, Ìáéñïýëá ìïõ ãëõêéÜ, åßíáé ðéêñÞ ç ëçóìïíéÜ... Êñßìá ãéáôß èá ìðïñïýóåò ì Ýíá äéáöïñéêü êáé ôÝóóåñá æáíôïëÜóôé÷á, íá Þóïõí ôï ïìïñöüôåñï ôáîß óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò...
ÅðéôÝëïõò óôáìáôÞóôå ôï ÈÁËÁÓÓÉÏ ëáèñåìðüñéï ðåôñåëáßïõ, íáñêùôéêþí êáé áíèñþðùí, ðïõ ãßíåôáé ìå ëïãéþí ëïãéþí ðëïéÜñéá, óëÝðéá êáé õðïâñý÷éá...
-
Κάτι ακούστηκε πάλι τις τελευταίες μέρες από τα δελτία σχετικά με την πετρελαιοκίνηση. Ότι ο Αλογοσκούφης συμφωνεί αλλά το θέμα σκοντάφτει στο ΥΠΕΧΩΔΕ και το Σουφλιά. Καλά αυτός ο μπουρτζόβλ..ος τελικά κάνει κουμάντο στην Ελλάδα? Δεν υπάρχει κανείς παραπάνω να του τραβήξει το βοϊδο-αυτί του?
-
Ο χρήστης xalkidaios έγραψε:
Καλά αυτός ο μπουρτζόβλ..ος τελικά κάνει κουμάντο στην Ελλάδα? Δεν υπάρχει κανείς παραπάνω να του τραβήξει το βοϊδο-αυτί του?AXAXAXAXA
-
Πάντως στο εξωτερικό σπάνια έχω δεί πετρελαιοκίνητο να βγάζει ντουμάνια και ποτέ καινούργιο πετρελαιοκίνητο. Ακόμα και τα λεωφορεία είναι άκαπνα...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως στο εξωτερικό σπάνια έχω δεί πετρελαιοκίνητο να βγάζει ντουμάνια και ποτέ καινούργιο πετρελαιοκίνητο. Ακόμα και τα λεωφορεία είναι άκαπνα...Μιας και είμαι εξωτερικό μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως δεν είναι απόλυτα έτσι...
Ελβετικά πετρελαιοκίνητα σπανιόΤΑΤΑ να δεις να καπνίζουν, προφανώς δεν το νοθεύουν! (είναι ακριβότερο από τη σούπερ 98 αμόλυβδη 5-10 σεντς σήμερα!!)
Γερμανικά καπνίζουν λίγα έως πολύ λίγα. Αλλά και πάλι καπνίζουν. Βέβαια είναι μάλλον λιγότερα αναλογικά από τα ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΑ καπνίζοντα στην Αθήνα...
Ιταλικά κομσί κομσά. Τα καινούρια σπάνια καπνίζουν, αλλά τα 3ετίας+ καπνίζουν σε αρκετά υπολογίσιμο βαθμό, αν και όχι πολλά, όχι πολύ. Φίλοι και συμφοιτητές Ιταλοί που έχω μου λένε ξεκάθαρα πως πάρα πολλά πρατήρια νοθεύουν εκεί! Σαν ελληνικό ταξί πάντως δεν έχω δει να καπνίζει ΚΑΝΕΝΑ!
Για τις άλλες χώρες δε θέλω να πω, μιας και δεν έχω τόσο στενή σχέση.
Πάντως ΕΧΩ δει ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ και να καπνίζει, όπως έχω δει και λεωφορείο να καπνίζει!! Όμως αυτά που ΔΕΝ καπνίζουν είναι σαφώς ΠΟΛΥ περισσότερα!
-
Και εγώ δεν είπα οτι δεν καπνίζει κανένα απλά σε πολύ μεγάλο ποσοστό ( και σε ακόμα μεγαλύτερο τα καινούργια ) δεν καπνίζουν. Οι εμπειρίες μου βέβαια αφορούν Αυστρία, Γαλλία και Αγγλία. Για τα ισπανικά diesel δεν θυμάμαι τι έπαιζε αλλά πριν 5 χρόνια τα λεωφορεία τους βγάζανε τα ίδια ντουμάνια με τα Ελληνικά
-
Πάντως είναι θέμα ποιότητας καυσίμων...
Δε θεωρώ πως ο Ελβετός κι ο Γερμανός συντηρούν το αμάξι τους καλύτερα από τον Ιταλό... (από τον Έλληνα απεναντίας ναι!)
Όμως ο τελευταίος τρώει στη μάπα τη νοθεία...Ας πατάξουν τη νοθεία, αντί να μου στερούν κάτι στο οποίο θα έπρεπε να έχω δικαίωμα επιλογής!!
Ας πατάξουν το παράνομο, όχι να απαγορεύουν το νόμιμο!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως στο εξωτερικό σπάνια έχω δεί πετρελαιοκίνητο να βγάζει ντουμάνια και ποτέ καινούργιο πετρελαιοκίνητο. Ακόμα και τα λεωφορεία είναι άκαπνα...Έχουν ΚΤΕΟ.
Πάντως τα πετρελαιοκίνητα μυρίζουν άσχημα (αλλά δεν ντουμανιάζουν) και στο εξωτερικό.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πάντως στο εξωτερικό σπάνια έχω δεί πετρελαιοκίνητο να βγάζει ντουμάνια και ποτέ καινούργιο πετρελαιοκίνητο. Ακόμα και τα λεωφορεία είναι άκαπνα...
Έχουν ΚΤΕΟ.
Πάντως τα πετρελαιοκίνητα μυρίζουν άσχημα (αλλά δεν ντουμανιάζουν) και στο εξωτερικό.
Σαν χλωρινη καπως
-
Την άρση απαγόρευσης της κυκλοφορίας πετρελαιοκίνητων οχημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ζήτησε σε ομιλία της σε συνέδριο του Εconomist, η συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου του ΠΑΣΟΚ, Ροδούλα Ζήση, τονίζοντας πως μειώνουν την περιβαλλοντική ρύπανση.
Η κα. Ζήση έδωσε έμφαση στην τεχνολογική εξέλιξη των αυτοκινητοβιομηχανιών που κατάφεραν να μειώσουν σε μεγάλο βαθμό την εκπομπή βλαβερών ρύπων από κινητήρες που λειτουργούν με πετρέλαιο. Είναι χαρακτηριστικό πως στην Ε.Ε. το 40% των αυτοκινήτων είναι πετρελαιοκίνητα.
Από autotriti.gr
Aν δεν απατώμαι η κυρία Ζήση ήταν στην κυβέρνηση μέχρι πριν ενάμισυ χρόνο.Τώρα ανακάλυψε τα πλεονεκτήματα της πετρελαιοκίνησης; -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Από autotriti.gr
Aν δεν απατώμαι η κυρία Ζήση ήταν στην κυβέρνηση μέχρι πριν ενάμισυ χρόνο.Τώρα ανακάλυψε τα πλεονεκτήματα της πετρελαιοκίνησης;Μα και φυσικα, αλλιως τι θα εχει να καταλαγιζει στην ΝΔ? Και τι θα εχει να υποσχεται προεκλογικα?
Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα
-
Ωραίες όλες οι διαπιστώσεις που κάνουμε αλλά στο δια ταύτα υπάρχει καμμιά εξέλιξη? Υπάρχει κανένας που να γνωρίζει από κάποια πηγή αν τελικά θα επιτραπεί και πότε?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έχουν ΚΤΕΟ.
Σαν χλωρινη καπως
Όντως...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Από autotriti.gr
Aν δεν απατώμαι η κυρία Ζήση ήταν στην κυβέρνηση μέχρι πριν ενάμισυ χρόνο.Τώρα ανακάλυψε τα πλεονεκτήματα της πετρελαιοκίνησης;Μα και φυσικα, αλλιως τι θα εχει να καταλαγιζει στην ΝΔ? Και τι θα εχει να υποσχεται προεκλογικα?
Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα
Η οποία ΝΔ ήταν μάλλον υπέρ αν θυμάμαι καλά μέχρι που μπήκε για τα καλά ο Μάρτης 04;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχουν ΚΤΕΟ.
Σαν χλωρινη καπως
Όντως...
Όντως βρωμάνε, αλλά όσα δεν καπνίζουν όχι πολύ.
Αντίθετα τα βενζινοκίνητα αν είναι ακόμα κρύα είναι ΤΡΕΛΛΗ μαστούρα!!! Όποτε ακολουθώ με το σκούτερ πρωινιάτικα τα βλέπω όλα!!! Ή μάλλον τα μυρίζω όλα!!! -
Κατά τά εγκαίνια τού νέου σταθμού τροφοδοσίας φυσικού αερίου στά αστικά λεωφορεία πού χρησιμοποιούν τό συγκεκριμένο καύσιμο,ο υπουργός μεταφορών εκτός τών εγκαινίων ανήγγειλε καί τήν αγορά 560 αν θυμάμαι καλά λεωφορείων ντίζελ τά οποία όπως ο ίδιος ανέφερε είναι ακόμη πιό 'καθαρά' καί από τά λεωφορεία πού χρησιμοποιούν φυσικό αέριο. Μέ άλλα λόγια ο απόλυτος παραλογισμός. Τό ντίζελ γιά τά λεωφορεία είναι πιό καθαρό καί απ' τό φυσικό αέριο. Ομως τό ίδιο ακριβώς καύσιμο όταν χρησιμοποιείτα στά ΙΧ επιβατηγά είναι εξαιρετικά ρυπογόνο.Εχουμε κάποιο νέο σχετικά με την απελευθέρωση?
-
Μου φέρε ο father ένα δισέλιδο αφιέρωμα που είχε το 'ΘΕΜΑ' για την απελευθέρωση, ότι μάλλον πείστηκε ο 'πάνω από το πτώμα μου πίστα'
-
Mακάρι νά γίνει κανένα σκηνικό τόν Σεπτέμβρη στήν ΔΕΘ καί νά ανακοινωθεί η απελευθέρωση τής πετρελαιοκίνησης...το άρθρο προσθέτει κάτι σε αυτό των 4τροχών?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μου φέρε ο father ένα δισέλιδο αφιέρωμα που είχε το 'ΘΕΜΑ' για την απελευθέρωση, ότι μάλλον πείστηκε ο 'πάνω από το πτώμα μου πίστα'Αν ο 'πανω απο το πτωμα του πιστα' δεν τα απελευθερωσει θα τον παρει και θα τον σηκωσει, γιατι τα πραγματα προμηνυονται αρκετα ασχημα φετος το καλοκαιρι και αν μη τι αλλο.... το να καις με το dieselaki 3-4 λιτρα παρακατω σιγουρα βοηθα στην τσεπη.
Πετρέλαιο! Τι θα γίνει επιτέλους;