Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Sideshow
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. Sideshow
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 4 / 4
    Ελληνικοί Αγώνες
    22
    77
    77
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      passat1-8t last edited by

Ο χρήστης kleisj έγραψε:
      ...
      παλι εχει αρχισει αυτη η συζητηση που ουτως ή αλλιως δεν βγαζει πουθενα. Οι μεν πιστευουν οτι τα Sideshow ειναι για αυτους που δεν εχουν καμια σχεση με τους αγωνες, ειναι του χαβαλε, ειναι κουλοι, δεν εχουν καμια θεση στις ειδικες, ριχνουν κ επιβαρυνουν το επιπεδο των ελληνικων αγωνων κλπ κλπ κλπ. Εγω πιστευω πως χρειαζονται κ αυτα για να υπαρχει ποικιλια, προσκληση σ ανθρωπους να ερθουν στην πιστα να εκτονωθουν, να δουν κ ισως να εχουν καποια ερεθισματα που μπορει οι ιδιοι να μην ειχαν ποτε κ απο κανεναν, κ πιθανον χωρις να ειχαν την ευκαιρια καμιας διαπαιδαγωγησης για το τι ειναι κ τι δεν ειναι αγωνιστικη οδηγηση, χωρις καποιος να τους ξεστραβωσει απο τις πλατειες λιμανακια βουτες κλπ.

3 thread ανοιξαν με ουσιαστικα το ιδιο θεμα, τα αιματα εχουν αρχισει κ αναβουν με καποιους χαρακτηρισμους ειδικοτερα σ αλλο thread.
      Κ τελικα δεν καταληγουμε καπου, ο καθενας θα εχει διαφορετικη αποψη.

Οι αγωνες θα ειναι αγωνες κ αυτα που προσφερουν (για οδηγους κ θεατες) ειναι κατι το τελειως διαφορετικο κ ασχετο μ αυτο που θα προσφερει καποιο show.

Φίλε μου Kleisj ,

Το έχω πει πολλές φορές. Όποιος θεωρεί τον εαυτό του 'μάγκα' μπορεί να επικρίνει μια αγωνιστική δραστηριότητα μόνο όταν την έχει δοκιμάσει και έχει αποδείξει (με μετρήσιμα μεγέθη) ότι είναι 'πολύς' για την συγκεκριμένη δραστηριότητα.
      Κατόπιν μπορεί είτε να πάει γι'άλλα (ο σωστός κατ'εμέ), είτε να εκθέσει σε κάποιο βαθμό τον εαυτό του παίζοντας το 'θεός' και σνομπάροντας τους άλλους. Τώρα το να βγαίνουμε -όποιοι και αν είμαστε- και να κατηγορούμε και υποτιμάμε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε επειδή ασχολούνται με δραστηριότητα που δεν γουστάρουμε, αυτόματα μας κατατάσει σε ειδική κατηγορία όπου ανήκουν άνθρωποι που παλινδρομούν μεταξύ γραφικού και καραγκιόζη .

Σύντομα κάποια παιδιά από αυτά που μετέχουν και διακρίνονται σε τέτοιους αγώνες θα ξεκινήσουν τις πρώτες πρωταθληματικές αναβάσεις και σπρίντ. Ειδικά ορισμένοι από αυτούς είναι απίστευτα ταλέντα όπως δείχνουν οι χρόνοι τους στα Μέγαρα. Εκεί θα είμαι για να δω τους 'επαϊοντες' αγωνιζόμενους και μη του χώρου όταν θα βγαίνουν τα αποτελέσματα των αγώνων Είμαι πολύ περίεργος για το τι θα βρίσκουν να λένε τότε, που η πτώση από το καλάμι τους θα είναι πολύ απότομη!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        kacey last edited by

Nikolas-Ron

Να κανω μια διευκρινηση, αναφερομουν σε σιρκουι και αναβασεις και οχι σε ραλλυ τα οποια ΦΥΣΙΚΑ και εχουν τρομερο θεαμα. Δυστυχως φετος δεν μπορεσα να παω σε κανεναν αγωνα γιατι λειπω Αγγλια, αμα ηταν τοσο καλυτερα απ'οτι πιο παλια τοτε ειμαι εγω ατυχος.

Οσο για το αν το drift ειναι θεαμα, σε συνδυασμο με το οτι αλλο το κοινο του drift και αλλο του σιρκουι...Για εσενα μπορει να μην ειναι και φυσικα σεβαστο. Αλλα για την πλειοψηφια εχω να πω το εξης:

Οταν ειχα παει σε μερικες αναβασεις, μπορεις να μου εξηγησεις γιατι, ενω το drift κατ'εσε δεν ειναι θεαμα και ειναι αλλο το κοινο του drift και αλλο των αναβασεων/σιρκουι, ΟΛΟΙ οσοι εβλεπαν τον αγωνα, μολις εβλεπαν τον Σκαλτσα η τον Αγγελιδη να ερχονται απο 5 στροφες πιο κατω (πριν δηλαδη φτασουν μπροστα τους) , χτυπιοντουσαν σαν μικρα παιδια απο την χαρα τους ενω ολους τους αλλους οδηγους απλως τους επευθυμουσαν ? Μηπως γιατι ο Αγγελιδης και ο Σκαλτσας θα εκαναν τρομερο χρονο, ή μηπως επειδη πανε με τις παντες ?

• K
          kleisj last edited by

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:

Ρωτηστε τον Richard West που προσπαθησε να φερει την MAX Power generation στις κερκιδες του BTCC τι καταφερε...

Nαι Κωστα οπως το ειπες στις κερκιδες του BTCC !!!
          Eδω oμως που; στις κερκιδες του GTCC...?!!!

Ωπα Κλεισθενη, δε το εξηγησα σωστα. Αυτος ο κυριος (που σημειωτεον ειχε χρονια θητειας ως κυνηγος χορηγιων στη Williams πριν αναλαβει το BTCC) επεσε **εξω **στην εκτιμηση του οτι αυτο το κοινο μπορει να στεριωσει στις κερκιδες ενος ωριμου πρωταθληματος. Πολυ απλα προκειται για αλλο κοινο. Γιαυτο και δε δεχομαι προβληματισμους σχετικα με το γιατι οι θεατες ερχονται στους μεν και δεν ερχονται στους δε. Προκειται στη πλειοψηφια του για διαφορετικο κοινο.

Ναι αλλα ο Αγγλος εχει το προνομιο να διαλεξει αναμεσα σε πολλες μορφες αγωνων. Κ που οτι κ να δει θα ειναι σε επιπεδο τουλαχιστον πανω της μεσης, ή απλα κορυφαιο. Εδω ποσα κ τι εχεις να δεις για πες μου. Οk δεν λεω εκει ειναι ο Ναος των αγωνων αλλα εδω δεν εχουμε πολυτελειες.

Passat1.8t
          Παρε χιλια ατομα, θα εχεις χιλιες διαφορετικες αποψεις. Οι επιθεσεις κ χαρακτηρισμοι ειναι που μ ενοχλουν. Το σιγουρο ειναι πως το επιπεδο δεν το ανεβαζουν (θα ελεγα το ριχνουν) ειτε εχει καποιος δικιο ειτε αδικο.

Νομιζω πως το θεμα τουλαχιστον για μενα εξαντληθηκε!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • G
            go_for_pole last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
            μπορεις να μου εξηγησεις γιατι, ενω το drift κατ'εσε δεν ειναι θεαμα και ειναι αλλο το κοινο του drift και αλλο των αναβασεων/σιρκουι, ΟΛΟΙ οσοι εβλεπαν τον αγωνα, μολις εβλεπαν τον Σκαλτσα η τον Αγγελιδη να ερχονται απο 5 στροφες πιο κατω (πριν δηλαδη φτασουν μπροστα τους) , χτυπιοντουσαν σαν μικρα παιδια απο την χαρα τους ενω ολους τους αλλους οδηγους απλως τους επευθυμουσαν?

Αυτοι που χοροπηδανε σιγουρα δεν ειναι οι φανατικοι των drift, αλλωστε οπως εμμεσα ειπες και εσυ ενας driftας βαριεται να βλεπει 30 Σαξοραλα.

Σαφως οι θεατες των αγωνων χαιρονται τα παιχνιδια των δυο οδηγων ομως δεν εχουν παει στο βουνο για αυτους. Εχουν παει πρωτα απο ολα για να θαυμασουν τα οριακα περασματα αλλων 100 οδηγων και σαν μπονους εχουν τις παντες. Μη ξεχνας οτι οι δυο τους συμμετεχουν μονο στη Ριτσωνα, ενω τα βουνα γεμιζουν και σε Πατρα, Βολο. Και φυσικα σε καθε αναβαση οι θεατες χοροπηδανε εξισου και στον Κυρκο, στον Καιτατζη κτλ κτλ.

ΥΓ Για μενα ολα τα λεφτα ηταν το υπονοουμενο του Κλεισθενη. Οπως εχει πει και ο σοφος λαος μας οταν δεν εχεις αυτο που αγαπας, αγαπας αυτο που εχεις

• N
              nass last edited by

Εχω την εντύπωση πως ένα σοβαρός λόγος που αυτές οι εκδηλώσεις έχουν 100 συμμετοχές και οι 'κανονικοί' αγώνες ταχύτητας 20 είναι ακριβώς αυτή η απαιτούμενη προετοιμασία του αυτοκινήτου από πλευράς ασφάλειας, δηλ. 'κλουβί', καθίσματα, πυροσβέσεις κτλ. Δηλ. όλα όσα ο Castor λέει πως θα έπρεπε να υπάρχουν σύμφωνα με το J. Αν πχ. αύριο έπρεπε να έχουν αυτά τα αυτοκίνητα 'κλουβί', πόσοι λέτε θα ερχόντουσαν ? Που μας οδηγεί σε οξύμωρο, το να αυξηθεί η ασφάλεια μειώνει την ελκυστικότητα των αγώνων...

• N
                nikolas-ron last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                Nikolas-Ron

Να κανω μια διευκρινηση, αναφερομουν σε σιρκουι και αναβασεις και οχι σε ραλλυ τα οποια ΦΥΣΙΚΑ και εχουν τρομερο θεαμα. Δυστυχως φετος δεν μπορεσα να παω σε κανεναν αγωνα γιατι λειπω Αγγλια, αμα ηταν τοσο καλυτερα απ'οτι πιο παλια τοτε ειμαι εγω ατυχος.

Οσο για το αν το drift ειναι θεαμα, σε συνδυασμο με το οτι αλλο το κοινο του drift και αλλο του σιρκουι...Για εσενα μπορει να μην ειναι και φυσικα σεβαστο. Αλλα για την πλειοψηφια εχω να πω το εξης:

Οταν ειχα παει σε μερικες αναβασεις, μπορεις να μου εξηγησεις γιατι, ενω το drift κατ'εσε δεν ειναι θεαμα και ειναι αλλο το κοινο του drift και αλλο των αναβασεων/σιρκουι, ΟΛΟΙ οσοι εβλεπαν τον αγωνα, μολις εβλεπαν τον Σκαλτσα η τον Αγγελιδη να ερχονται απο 5 στροφες πιο κατω (πριν δηλαδη φτασουν μπροστα τους) , χτυπιοντουσαν σαν μικρα παιδια απο την χαρα τους ενω ολους τους αλλους οδηγους απλως τους επευθυμουσαν ? Μηπως γιατι ο Αγγελιδης και ο Σκαλτσας θα εκαναν τρομερο χρονο, ή μηπως επειδη πανε με τις παντες ?

δεκτον! παρ ολα αυτα δεν ειπα ποτε οτι το drift δεν ειναι θεαμα!απλα εγω κολλησα στην προκληση σου!

Αυτοι που χοροπηδανε σιγουρα δεν ειναι οι φανατικοι των drift, αλλωστε οπως εμμεσα ειπες και εσυ ενας driftας βαριεται να βλεπει 30 Σαξοραλα.

Σαφως οι θεατες των αγωνων χαιρονται τα παιχνιδια των δυο οδηγων ομως δεν εχουν παει στο βουνο για αυτους. Εχουν παει πρωτα απο ολα για να θαυμασουν τα οριακα περασματα αλλων 100 οδηγων και σαν μπονους εχουν τις παντες. Μη ξεχνας οτι οι δυο τους συμμετεχουν μονο στη Ριτσωνα, ενω τα βουνα γεμιζουν και σε Πατρα, Βολο. Και φυσικα σε καθε αναβαση οι θεατες χοροπηδανε εξισου και στον Κυρκο, στον Καιτατζη κτλ κτλ.

με καλυψες [/quote]

• K
                  kacey last edited by

A! To δευτερο μερος της απαντησης (....Οσο για αν το drift ειναι θεαμα...) απευθυνοταν στομ Go_For_Pole αν σε μπερδεψα.

• ?
                    A Former User last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:
                    Εχω την εντύπωση πως ένα σοβαρός λόγος που αυτές οι εκδηλώσεις έχουν 100 συμμετοχές και οι 'κανονικοί' αγώνες ταχύτητας 20 είναι ακριβώς αυτή η απαιτούμενη προετοιμασία του αυτοκινήτου από πλευράς ασφάλειας, δηλ. 'κλουβί', καθίσματα, πυροσβέσεις κτλ. Δηλ. όλα όσα ο Castor λέει πως θα έπρεπε να υπάρχουν σύμφωνα με το J. Αν πχ. αύριο έπρεπε να έχουν αυτά τα αυτοκίνητα 'κλουβί', πόσοι λέτε θα ερχόντουσαν ? Που μας οδηγεί σε οξύμωρο, το να αυξηθεί η ασφάλεια μειώνει την ελκυστικότητα των αγώνων...

nass ο λογος ομως που θα συνεβαινε αυτο ειναι η ελλειψη της αισθησης του κινδυνου, την οποια επιζητουν με αυτο τον τροπο, ή πολυ απλα οτι κανεις δεν θελει να μετατρεψει το αυτοκινητο του σε αγωνιστικο, να πηδαει μπαρες για να παει μια βολτα, και στην τελικη να σκασει περιπου 2 χιλιαρικα (σε ευρω) για μια η το πολυ δυο βολτες στα Μεγαρα το χρονο;

• N
                      nass last edited by

Ο χρήστης timkoul έγραψε:
                      nass ο λογος ομως που θα συνεβαινε αυτο ειναι η ελλειψη της αισθησης του κινδυνου, την οποια επιζητουν με αυτο τον τροπο, ή πολυ απλα οτι κανεις δεν θελει να μετατρεψει το αυτοκινητο του σε αγωνιστικο, να πηδαει μπαρες για να παει μια βολτα, και στην τελικη να σκασει περιπου 2 χιλιαρικα (σε ευρω) για μια η το πολυ δυο βολτες στα Μεγαρα το χρονο;

Μα δεν υπαινίχθηκα τίποτα για έλλειψη της αίσθησης του κινδύνου. Για αυτά που λες συμφωνώ, πρακτικότητα, κόστος και μείωση τιμής μεταπώλησης. Απλά λέω πως αυτοί οι αγώνες, που δεν απαιτούν τον εν λόγω εξοπλισμό ασφαλείας, είναι ελκυστικοί σε ανθρώπους που δεν πλησιάζουν τους 'κανονικούς' αγώνες για τους παραπάνω λόγους.

Απλά, όπως είπαν σωστά οι προλαλήσαντες, αν γίνει η στραβή, οι 'κανονικοί' αγώνες θα χάσουν...

• ?

Α ΟΚ συμφωνουμε....

• N
                          nikolas-ron last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                          A! To δευτερο μερος της απαντησης (....Οσο για αν το drift ειναι θεαμα...) απευθυνοταν στομ Go_For_Pole αν σε μπερδεψα.

οκ

• S
                            skullone last edited by

Εγώ θα ρωτήσω ορισμένα καίρια πράγματα:

1. Οι αποτελεσματικοί, πλην όμως θανάσιμα βαρετοί οδηγοί που με τις ευλογίες της FIA και των αγγλικών εντύπων μετέφεραν το 'τσούκου-τσούκου-ball' του Παναθηναϊκού στο μηχανοκίνητο αθλητισμό προσέλκυσαν ή έδιωξαν κόσμο;
                            2. Ο κόσμος στον αθλητισμό τι θέλει να δει; Τον Μάρτιν, τον Ρίτσαρντς και τον προπάτορά τους τον Προστ να κάνουν ασφαλή διαδρομή για να πάρουν στα σίγουρα τους βαθμούς ή μονομαχίες προφυλακτήρα-προφυλακτήρα, διαρκείς εναλλαγές θέσεων, τα αυτοκίνητα να πάνε στο 110%, με δυο λόγια δηλαδή, να πέφτουν κορμιά; Στο ποδόσφαιρο αντίστοιχα, τι γουστάρει ο κόσμος; Φουλ επίθεση, γκολάρες και τρομερές φάσεις ή τσούκου-τσούκου-ball;
                            3. Αν σας έλεγαν 'διαλέξτε τι θέλετε να δείτε: Τον Ρερλ, τον Μπέτεγκα, το Στρατισσίνο, τον Τζίγγερ, τον Μοσχού, τον Ιαβέρη, τον Κάνκουνεν, τον ΜακΡέι, τον Μάκινεν, τον Σάινθ, τον Ζιλ Βιλνέβ, τον Φον Μπράουχιτς, τον Καρατσιόλα, τον Νουβολάρι να τα δίνουν όλα ή τον Ρίτσαρντς, τον Μάρτιν, τους αδελφούς Σουμάχερ και τον Προστ να οδηγούν υπολογίζοντας και το τελευταίο χιλιοστό του δευτερολέπτου', τι θα διαλέγατε;
                            4. Τι σας αρέσει πιο πολύ; Η χρυσή εποχή των ράλλυ ή το δημοσιοσχεσίτικο παιχνίδι που πάει να στήσει η FIA;
                            5. Τι προτιμάτε; Χαλαρή ατμόσφαιρα και γιορτή ή δικαστικές κόντρες, παρατυπίες για να κερδηθεί το αποτέλεσμα, φωτογραφικές εξαιρέσεις από κανονισμούς και οργισμένους μεγαλόσχημους μπαμπάδες αγωνιζομένων να επιτίθενται σε άλλους αγωνιζομένους επειδή δεν κάνανε στην άκρη να περάσει το καμάρι τους;

Ο κόσμος είναι διψασμένος για θέαμα, για χαλαρή ατμόσφαιρα, για ήρωες και ινδάλματα με απρόσιτες ικανότητες και προσιτό, σεμνό προφίλ, όχι για βεντέτες. Γι'αυτό και το Side Show και το Drift Challenge τραβάνε κόσμο.

• K
                              kleisj last edited by

Ο χρήστης skullone έγραψε:
                              3. Αν σας έλεγαν 'διαλέξτε τι θέλετε να δείτε: Τον Ρερλ, τον Μπέτεγκα, το Στρατισσίνο, τον Τζίγγερ, τον Μοσχού, τον Ιαβέρη, τον Κάνκουνεν, τον ΜακΡέι, τον Μάκινεν, τον Σάινθ, τον Ζιλ Βιλνέβ, τον Φον Μπράουχιτς, τον Καρατσιόλα, τον Νουβολάρι να τα δίνουν όλα ή τον Ρίτσαρντς, τον Μάρτιν, τους αδελφούς Σουμάχερ και τον Προστ να οδηγούν υπολογίζοντας και το τελευταίο χιλιοστό του δευτερολέπτου', τι θα διαλέγατε;

**Oλοι **αυτοι που περιγραφεις υπολογιζαν ή υπολογιζουν το τελευταιο χιλιοστο του δευτερολεπτου! O Ρερλ εβλεπε στον υπνο του τον χρονο που θα κανει σε μια διαδρομη!!!
                              Κ οι τελευταιοι που αναφερεις υπονοοντας οτι ειναι το τσουκου τσουκου του μηχανοκινητου για να φτανουν να υπολογιζουν κ το τελευταιο χιλιοστο του sec μονο τσουκου τσουκου δεν κινουνται.
                              Ο Senna τι υπολογιζε δηλαδη; γιατι δεν τον αναφερεις κ αυτον απο την στιγμη που συγκαταλεγεις τον Prost;
                              Αποψη σου κ σεβαστη βεβαια αλλα νομιζω οτι οι ευθυνες πρεπει να πεφτουν στην FIA κ οχι στους τσουκουτσουκου βαθμοθηρες οπως τους ονομαζεις.

• ?

Ακριβως, το προβλημα ειναι στη FIA και μονο. Οι οδηγοι ηταν, ειναι και θα ειναι παντα γρηγοροι με τον ενα η τον αλλο τροπο. Σε πληροφορω οτι ο Σουμαχερ θα οδηγουσε πολυ πιο θεαματικα, αν με αυτον τον τροπο εκανε καλυτερους χρονους.... Σε μια αλλη εποχη ισως... Ο στοχος ηταν, ειναι και παντα θα ειναι, η νικη.

• M
                                  marina last edited by

Κάποιος σωστός αρχαίος ημών πρόγονος είπε κάποτε………….. Δώστε στο λαό άρτο και θεάματα……… Το 50% του κόσμου, ότι αγώνας και να είναι αυτός πάει για της τούμες τα παντιλίκια τα τρακαρίσματα, το 25% γιατί κάποιος δικός τους θέλει να δεί τον αγώνα και αυτοί κάνουν τις γλάστρες και το 25% που μένει έρχεται για να δεί, να συγκίνει και να αποκλαύσει τις προσπάθειες. Άρα κόσμος θα υπάρχει σε κάθε μορφή αγώνα. Μην ξεχνάμε πως το 95% των θεατών δεν ξέρει ούτε καν το τρόπο μέτρησης του χρόνου στους αγώνες ούτε καν πως διεξάγωνται.(λυπηρό αυτό)

• G
                                    georgetabs last edited by

Ο χρήστης skullone έγραψε:
                                    Εγώ θα ρωτήσω ορισμένα καίρια πράγματα:
                                    [...]
                                    [...]
                                    Ο κόσμος είναι διψασμένος για θέαμα, για χαλαρή ατμόσφαιρα, για ήρωες και ινδάλματα με απρόσιτες ικανότητες και προσιτό, σεμνό προφίλ, όχι για βεντέτες. Γι'αυτό και το Side Show και το Drift Challenge τραβάνε κόσμο.

Ναι, αλλά οι Ρερλ, Μπέτεγκα, Στρατισσίνο, Τζίγγερ, Μοσχούς, Ιαβέρης, Κάνκουνεν, ΜακΡέι, Μάκινεν, Σάινθ, Ζιλ Βιλνέβ, Φον Μπράουχιτς, Καρατσιόλα, Νουβολάρι δεν θυμάμαι να έτρεχαν σε Σάιντ Σώου και Ντρίφτ Τσάλλεντζ, αλλά σε αγώνες ράλι και αγώνες πίστας...

• S
                                      skullone last edited by

Δεν υπήρχε ανάγκη να πάνε στο Drift Challenge ή στο Side Show, γιατί οι αγώνες τότε δεν ήταν η βιομηχανία που είναι σήμερα. Σύμφωνοι, ήταν άκρως επικίνδυνοι οι αγώνες τότε, χωρίς καν ζώνες ασφαλείας, με αυτοκίνητα τρομακτικά δύστροπα, αλλά το όλο περιβάλλον γύρω από τους αγώνες ήταν διαφορετικό.

Οι οδηγοί δεν ήταν απλησίαστες βεντέτες, τα πάντοκς δεν φυλάσσονταν σαν άκρως απόρρητες στρατιωτικές μονάδες, κάθε αγώνας ήταν γιορτή, ενώ τα δικαστικά κόλπα ήταν μάλλον η εξαίρεση παρά ο κανόνας.

Αλήθεια, μερικοί αγωνιζόμενοι νομίζουν ότι με το να κοντράρονται συνέχεια δικαστικά με συναθλητές τους προβάλλονται καλύτερα;

• G
                                        georgetabs last edited by

Όσο είμαι στους αγώνες μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω με 200 άτομα σίγουρα. Είναι ζήτημα αν βρήκα 10 που δε μου μιλούσαν επειδή είμαι ο πτωχός συγγενής, και αυτοί σπάνια ήταν οι πραγματικά κορυφαίοι! Μάλιστα έκανα και αρκετές φιλίες στο χώρο. Το να βρεις και 10 στους 200, ακόμα και στους 100 που είναι καβαλημένοι είμαι σίγουρος πως είναι γενικό φαινόμενο όλων των χώρων. Σίγουρα σε ένα σέρβις παρκ ίσως να μην είναι η καλύτερη στιγμή, ειδικά αν φτιάχνεις και κάτι (πέρσι είχαν έρθει φίλοι φορουμάδες στο σέρβις παρκ του Παλλαδίου και μιλήσαμε μεν, αλλά σαφώς και θα ήθελα να είμαι πιο αφοσιωμένος στην συζήτηση και όχι στο χρονόμετρο που πάντα έχει χαλασμένα φρένα...), αλλά όχι πως δεν θα σου μιλήσουν και δεν θα σου δώσουν σημασία γενικότερα. Τώρα αν εσύ σώνει και ντε θες να μιλήσεις στον μουντρούχο, τι να κάνουμε;

• First post
                                          Last post
                                        • 1
                                        • 2
                                        • 3
                                        • 4
                                        • 4 / 4
                                        • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                          • ΕΛΛΑΔΑ
                                          • ΚΟΣΜΟΣ
                                          • ΕΚΘΕΣΕΙΣ