-
Δεν ισχύει με τίποτα.....
16% μεγαλύτερος μέτοχος το κρατίδιο της Σαξονίας ακι ακολουθούν μεγάλα funds του εξωτερικού -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Συμφωνα με ενα ιδιοκτήτη S3,οταν μπαίνει σε άγνωστες στροφές κόβει πιο πολύ ταχύτητα από ότι θα έκοβε με οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο,γιατι το haldex αντιδρά όπως και όταν του έρθειεχει απολυτο δικιο. Το κακο ειναι πως οταν πουλανε τετοια αμαξια δεν κανουν πρωτα test driveR...
Παντως αυτο δεν το εχω ακουσει απο κανενα περιοδικο που εχουν στιψει πολλα S3εγω παντως δεν το εστριψα, μονο ευθεια ειχε η διαδρομη
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τα Taro (τα θυμάστε?) ήταν στην ουσία Hil-lux. Μόνο η εμφάνιση άλλαζε. Μέχρι και τα τεχνικά χαρακτηριστικά ήταν ολόιδια...Ούτε και η εμφάνιση. Όλα ίδια ήταν. Μόνο το σήμα άλλαζε.
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Ησυχάστε, η Volkswagen δεν πρόκειται να κλείσει. γιατί κατά πρώτον το μαγαζί είναι γωνία κατά δεύτερον η Toyota έχει περιπου το 45% των μετοχών της και κατά τρίτον θα μείνει ο Μάκης άνεργοςκαι το υπολοιπο 55% το εχει ο μπιν λαντεν?
που το διαβασες αυτο? Κουφαθηκα αν ειναι αληθεια
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Συμφωνα με ενα ιδιοκτήτη S3,οταν μπαίνει σε άγνωστες στροφές κόβει πιο πολύ ταχύτητα από ότι θα έκοβε με οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο,γιατι το haldex αντιδρά όπως και όταν του έρθει
εχει απολυτο δικιο. Το κακο ειναι πως οταν πουλανε τετοια αμαξια δεν κανουν πρωτα test driveR...
Παντως αυτο δεν το εχω ακουσει απο κανενα περιοδικο που εχουν στιψει πολλα S3εγω παντως δεν το εστριψα, μονο ευθεια ειχε η διαδρομη
Προφανώς θα έρχεται με πάρα πολλά από την ευθεία , και τα φρένα του group δεν είναι καθόλου άσχημα. Άσε που το S3 στρίβει με χλμ που αρκετά από τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα έχουν για τελική.
Εκεί που έχει εικονοστάσια το S3 μπορεί να περάσει και χωρίς φρένο in my opinion -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Ησυχάστε, η Volkswagen δεν πρόκειται να κλείσει. γιατί κατά πρώτον το μαγαζί είναι γωνία κατά δεύτερον η Toyota έχει περιπου το 45% των μετοχών της και κατά τρίτον θα μείνει ο Μάκης άνεργος
και το υπολοιπο 55% το εχει ο μπιν λαντεν?
που το διαβασες αυτο? Κουφαθηκα αν ειναι αληθεια
Aν εσύ κουφάθηκες Αντρέα, εγώ παίρνω 'μεταγραφή' για το 'groupo'
Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι....
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Ναι[list:1pkwzol7]Μπαααααα τι μου λες???Αληθεια?Η MG ειναι εε?Κοιταξε να δεις, τι μαθαινει καποιος!! [/list:u:1pkwzol7][list:1pkwzol7]Αντε βρε συ, και εις ανωτερα.Φανταζομαι εσυ εχεις το Allegro Οχι, δηλ σε παραδεχομαι για την επιλογη σου [/list:u:1pkwzol7]
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Άλλι κομ-λεξικοί και άλη δαι λαίνε να ανήξουν λεξικό[list:1y6ni5rc]Αλλος απο δω.Το λαθος εγινε απο κεκτημενη ταχυτητα, αλλα ως κλασικος νεοελληνας εε δε μπορει, πρεπει κι εσυ να πεις την εξυπναδα σου.Πως θα δειξεις το ταλεντο σου!![/list:u:1y6ni5rc]
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Άλλι κομ-λεξικοί και άλη δαι λαίνε να ανήξουν λεξικό[list:38n74u2s]Αλλος απο δω.Το λαθος εγινε απο κεκτημενη ταχυτητα, αλλα ως κλασικος νεοελληνας εε δε μπορει, πρεπει κι εσυ να πεις την εξυπναδα σου.Πως θα δειξεις το ταλεντο σου!![/list:u:38n74u2s][list:38n74u2s]Μαγκες ερχεται καλοκαιρι, βρειτε καμια γυναικα να ξελαμπικαρεται [/list:u:38n74u2s]
-
Εκεί που σε χαίρομαι βρε Μάκη είναι στις εύστοχες παρατηρήσεις σου! Κράτα γερά βρε συ!
-
δεν με ρωτησες τι ποιοτητας αυτοκινητα βγαινουν με ρωτησες αν υπαρχει και σου λεω οτι αν και μονογραμμα το ονομα Morris is still up και το Allegro αν και βγηκε απο ομιλο BLMC ειναι καταχωρημρνο απο την αρχη την παραγωγης μεχρι τελους σαν Austin και οχι σαν Morris ασχετε μην μιλας αν δεν ξερεις και αν θες συνεχεια ελα σε pm δεν γουσταρω για μαλακιες να ξυπναω τους mod.
-
....
-
Τώρα, όπως το πάρεις βρε Μάκη!
Καψουρεμένος με μια είμαι, αλλά δε μου κάθεται...
Οπότε, βολεύομαι με μια που μου ρίχνεται αλλά δε γουστάρω...
Τώρα αυτό μετράει;
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
δεν με ρωτησες τι ποιοτητας αυτοκινητα βγαινουν με ρωτησες αν υπαρχει και σου λεω οτι αν και μονογραμμα το ονομα Morris is still up και το Allegro αν και βγηκε απο ομιλο BLMC ειναι καταχωρημρνο απο την αρχη την παραγωγης μεχρι τελους σαν Austin και οχι σαν Morris ασχετε μην μιλας αν δεν ξερεις και αν θες συνεχεια ελα σε pm δεν γουσταρω για μαλακιες να ξυπναω τους mod.[list:d7k3bfi9]Ουτε καν τον τροπο με τον οποιο σε ρωτησα δεν καταλαβες?Αστο ρε φιλε, εισαι αλλου.[/list:u:d7k3bfi9][list:d7k3bfi9]Στα pm τι να πουμε?Για την ιστορια της Rover?Ασε μας ρε φιλε, ο Φωσκολος ποιο πολυ μυαλο εχει απ αυτους [/list:u:d7k3bfi9]
-
Η ιστορία της Rover σε συντομία:
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν στην Αγγλία μια εταιρεία που έφτιαχνε ποδήλατα. Όπως πολλές άλλες εταιρείες που φτιάχνανε ποδήλατα, αποφάσισε εκεί στις αρχές του 20ου αιώανα να επεκταθεί στα αυτοκίνητα. Άρχισε λοιπόν να φτιάχνει αυτοκίνητα, τα οποία ήταν αρκετά καλά και είχαν μια αρκετά αξιοπρεπή παρουσία, πρωτίστως στην εγχώρια αγορά. Μετά το Β' Π.Π., ανασυστάθηκε, αλλά στράφηκε σε ένα κοινό μεσοαστικό, συντηρητικό, κολλημένο μέχρι τα μπούνια. Έτσι, έφτιαχνε σχετικά πολυτελώς παρουσιασμένα αυτοκίνητα, τα οποία όμως, πέραν των ελκυστικών για τον Άγγλο μεσοαστό σαλονιών τους και της ποιότητας κύλισής τους, δεν είχαν κάτι ξεχωριστό να προσφέρουν. Ούτε ιδιαίτερα γρήγορα ήταν, ούτε καινοτομίες αξιόλογες είχαν.
Καθώς έφτανε η δεκαετία του '70, δε μπορούσε πια να βασίζεται στα ίδια και στα ίδια. Έτσι, έβγαλε το μοντέλο P6, που σήμερα το θεωρούν αρκετά αξιόλογο για την εποχή του (και ήταν όντως αρκετά καλό) και, μέσα στη δεκαετία του '70, το όμορφο, γρήγορο και άψογα εξοπλισμένο SD1. Αλλά τα συνδικαλιστικά τη φάγανε, αφού κάνανε την ποιότητα κατασκευής των αυτοκινήτων της (και την αξιοπιστία τους) χειρότερη κι από αυτήν του χειρότερου Ιταλικού, την έφαγε και η ανοησία της British Leyland/British Motor Heritage/έχωχάσειπιατολογαριασμότόσαονόματαπουέχειαλλάξειπια, που επέμενε να κρατά στην παραγωγή κάτι πανάρχαια μοτέρ (σειρές Α και Β)... Ενδεικτικά αναφέρω ότι το SD1, που έπρεπε να'ναι σπορτίφ, είχε υδραυλικό τιμόνι από Jaguar XJ6 με 5 (!) στροφές από τέρμα σε τέρμα και, αντί να χρησιμοποιηθεί η πολύ καλή ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση του P6, βάλανε άκαμπτο άξονα πίσω, αν είναι δυνατόν! Επίσης, οι απειράριθμες ηλεκτρικές του ευκολίες (για να γίνει ελκυστικό στις ΗΠΑ) δεν λειτουργούσαν πάντα. Για σκουριές δε, άστα, βράστα.
Ως Austin-Rover έβγαλε το πιο φρικτό αυτοκίνητο που έχω δει στη ζωή μου, το Montego, και το Metro, το οποίο είχε καλή βάση από πλευράς αναρτήσεων (η πλατφόρμα του Mini αυτούσια, χωρίς ευτυχώς το ασθενικό πλαίσιο του Allegro, ή μάλλον All Aggro), αλλά μοτέρ της εποχής του Αρχανθρωπου των Πετραλώνων (δηλαδή του 600.000 περίπου π.Χ.) και σχεδίαση χωρίς καμία απολύτως έμπνευση. Η χάτσμπακ έκδοση του Montego, με την επωνυμία Maestro, ήταν ένα κακόγουστο αστείο.
Τη διατήρησε τεχνητά στη ζωή η Honda, δίνοντάς της αμαξώματα και μοτέρ (Civic, Legend, Concerto). Έβγαλε κι ένα μοτέρ, τη σειρά Κ, που όλο λάδια έκαιγε και χαμηλά δεν είχε ντιπ ροπή - ήταν όμως καλό στα χαρτιά. Κάποια στιγμή την πήρε η BMW, έβγαλε το 75, το οποίο δεν είναι κακό αυτοκίνητο, αλλά δεν ξεχωρίζει και πουθενά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, παρά μόνο στη χλίδα του εσωτερικού. Κι αργότερα, οι Γερμανοί φύγανε κι η Rover βολοδέρνει με απηρχαιωμένα μοντέλα (25 και 45).
-
[moderator]
-
[moderator]
-
Dimitris_: Ευχαριστούμε για την ευχή! Ευχήσου μου τώρα κι αυτή που θέλω να μου κάτσει, να πραγματοποιηθεί η ευχή όπως πρέπει!
-
Α ρε Μάκη, κι ήθελα το δικό μου post να'ναι ακριβώς κάτω απ'το δικό του! Για Marina όχι, δεν ξέρω. Βασικά, δυο κυκλοφοράνε στα Χανιά, φορτηγάκια είναι. Το ένα εντελώς σαράβαλο, το άλλο καλοδιατηρημένο, αλλά δεν είναι για πούλημα, ούτε άλλωστε κανείς τα αγοράζει.
Δεν ξέρω τώρα το δικό του Marina τι το'κανε ο δάσκαλός μου στο δημοτικό...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ευχαριστούμε για την ευχή! Ευχήσου μου τώρα κι αυτή που θέλω να μου κάτσει![list:3i86rgsp]Κοιτα να μην ερθει η λεγαμενη με κανα φουσκωμενο morris και δεν ξερεις κατα που να κανεις [/list:u:3i86rgsp]
ΘΑΨΙΜΟ GOLF ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ