-
Ο χρήστης avel έγραψε:
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ?
Πάντως το πρόβλημα αυτό λύνεται με ένα πιατάκι & έναν φθηνό ψηφιακό δορυφορικό δέκτη... Κόστος περίπου 200 ευρώ!
Βλέπετε μόλις αγόρασα ένα Dreambox και είναι αρκετά καλή φάση.
Ναι, αλλά θα το δείχνει δορυφορυκά κι ΕΛΕΥΘΕΡΑ;
Γιατί τότε θα το βλέπει όλη η Ευρώπη! Και στο Λουγκάνο πιάνω TVMagic αν βάλω δορυφορική με Hotbird, αλλά τότε θα πρέπει να πληρώνει πανευρωπαϊκά, και όχι ελληνικά δικαιώματα...Αν βέβαια το δείχνει, έχω και ένα λόγο παραπάνω να βάλω δορυφορική (ελεύθερη, γιατί δε μου περισσεύουν 650 ευρώ το χρόνο για Νόβα... )
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πάντως το πρόβλημα αυτό λύνεται με ένα πιατάκι & έναν φθηνό ψηφιακό δορυφορικό δέκτη... Κόστος περίπου 200 ευρώ!Αν βρεςι το χρόνο, στείλε μου σε παρακαλώ -με πμ- περιγραφή των εξαρτημάτων/κοστους και αν γίνεται κάποιες πληροφορίες για την εγκατάσταση...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ναι, αλλά θα το δείχνει δορυφορυκά κι ΕΛΕΥΘΕΡΑ;Κοίταξε, στο 'μπουκέτο' του ΟΤΕ, όλα είναι FTA (Free to Air), όπως εκτός του TV Magic και διάφορα άλλα ...παρακμιακά του στυλ EXTRA Channel. Τώρα αν στην εκπομπή του WRC το κάνουν scramble, επειδή δεν έχουν π.χ. δικαιώματα, δεν το ξέρω ακόμα. Αλλά μού φαίνεται χλωμό, γιατί για διαφορετικές γλώσσες ίσως και να το επιτρέπουν να εκπέμπει δορυφορικά. (Θυμάμαι ότι WRC είχα πετύχει και σε κάποια πολωνικά FTA, για παράδειγμα).
Ισως μπορέσω να σού απαντήσω με βεβαιότητα σε λίγες ημέρες.
Αν βρεςι το χρόνο, στείλε μου σε παρακαλώ -με πμ- περιγραφή των εξαρτημάτων/κοστους και αν γίνεται κάποιες πληροφορίες για την εγκατάσταση...
Μάλλον δεν είμαι και ο πιο αρμόδιος :-D. Ρώτησε καλύτερα τον τεχνικό για δορυφορική TV της περιοχής σου!
-
παίδες, δεν θέλω να σας αγχώσω, αλλά στο πρόγραμμα του tv-magic, δεν αναφέρεται τίποτα για wrc show την κυριακή το βράδυ! όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, ας μας ενημερώσει...
-
ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤV ΜΑGIC ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΦΕΤΟΣ WRC .
-
Οπότε μόνο Eurosport...
Fire_Bro
-
Ο χρήστης Δ.ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ έγραψε:
ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤV ΜΑGIC ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΦΕΤΟΣ WRC .Από που?
Το γιατί το ξέρουμε? Για 2 χρόνια δεν είχε συμβόλαιο? -
Ακόμα και ο 'χρόνος' στο http://www.wrc-show.gr (δια χειρός nicola) σταμάτησε με τελευταία ενημέρωση στις 30/12/2004 και ώρα 21:01:37 !!
-
Ρε παιδιά όταν λέτε eurosport εννοείτε μόνο όσοι έχουν nova?
Το λέω αυτό γιατί όσες φορές είχα προσπαθήσει να δω, τις ώρες που αναφέρετε στο 'Αγωνες & TV', το μόνο που έβλεπα ήταν το logo τους σε όλη την οθόνη, σα να ήταν κλειδωμένο...
-
ΠΡΟΣ CMARIN ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ WRC TO MAGIK ΦΕΤΟΣ? ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ RALLY.GR
-
Ο χρήστης hab έγραψε:
Ρε παιδιά όταν λέτε eurosport εννοείτε μόνο όσοι έχουν nova?Ακριβως,μονο οσοι διαθετουν Nova μπορουν να παρακολουθουν το WRC.Aν και διαθετω Nova,ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι το WRC δεν το δειχνει και το ελευθερο...
-
Magic και WRC-Show -δυστυχώς- τέλος.
Κάπου είχα ακούσει ότι το Eurosport (αν κάποιος δεν έχει Nova) ίσως είναι ελεύθερο (στα Γερμανικά) από το δορυφόρο Astra. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Magic και WRC-Show -δυστυχώς- τέλος.
Κάπου είχα ακούσει ότι το Eurosport (αν κάποιος δεν έχει Nova) ίσως είναι ελεύθερο (στα Γερμανικά) από το δορυφόρο Astra.Ετσι είναι!Και ειναι στα Γερμανικά!
Εκει το βλέπω γιατι οι της ΕΡΤ κόβουν την εκπομπή όποτε γουστάρουν! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εκει το βλέπω γιατι οι της ΕΡΤ κόβουν την εκπομπή όποτε γουστάρουν!Για την ακρίβεια κόβεται η αναμετάδοση ακριβώς στις 01:00 τη νύχτα.
Το οποίο σημαίνει ότι αν η εκπομπή μεταδίδεται μέχρι τις 01:00, όλα καλώς. Αν τελειώνει π.χ. 01:15, ....
Επίσης παρόμοια είναι και η φάση με το MotoGP. Αν έχει αγώνα πολύ νωρίς την Κυριακή (λέγε με Ασία), τότε δεν έχει αρχίσει η αναμετάδοση ακόμα. Αν όμως έχει Ευρώπη, τότε όλα καλώς...!!!
Συν τοις άλλοις, στον Πειραιά υπάρχει ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα με τον 902 TV που κάνει παρεμβολές!!!
Μπάχαλο.
-
με λίγα λόγια πώς μπορόυμε να το πιάσουμε αυτό που λέτε στα γερμανικά;;;
-
Ο χρήστης alpanex21 έγραψε:
με λίγα λόγια πώς μπορόυμε να το πιάσουμε αυτό που λέτε στα γερμανικά;;;Με ένα οποιοδήποτε πιάτο δορυφορικής λήψης συντονισμένο στον ASTRA!
-
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ WRC ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?
-
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ SKYDIGITAL(UK) !!!! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ
-
-
Απο Nova ΕSP (Eurosport) Greek. Ή απο οποιοδηποτε αλλο δορυφορικο πιατο μπορειτε να πιασετε Eurosport.
Δυστυχως το ελευθερο την μια πιανει καλα την αλλη οχι. Κ αρκετες φορες κοβουν την εκπομπη του WRCΓινεται μεγαλη συζητηση για το μεγαλο προβλημα της μη προβολης των Ελληνικων αγωνων κ το ποσο κακο κανει κ δεν βοηθαει στο ν ανεβει κ να προωθει αυτο το υποβαθμισμενο σπορ στην Ελλαδα. Εχουμε δει κ γραψει πολλες αναφορες κ στην αντιστοιχη ενοτητα του forum (Χωρις βεβαια να ευαισθητοποιηθει κανεις αρμοδιος ). Τελικα ομως μου φαινεται τοσο τραγικοκωμικο γιατι δυστυχως την εποχη του 2005 στην 'Ευρωπαϊκη' Ελλαδα μας δεν μπορουμε να παρακολουθησουμε το Παγκοσμιο Πρωταθλημα Rally παρα μονο αν εχουμε δορυφορικα πιατα, πιατελες κ ταψια!!!
Δηλαδη πραγματικα μηπως θα επρεπε τελειως να ξεχασουμε το θεμα του μηχανοκινητου; Μιλαμε μεταξυ μας! Εμεις κ εμεις. Γκρινιαζουμε μεταξυ μας κ τελικα ταλαιπωρουμαστε μεταξυ μας προσπαθωντας να παρακολουθησουμε με το τι κ πως κ ψαχνοντας τις ωρες κ τα καναλια.
Τα παντα με τα χιλια μυρια ζορια ρε γμτ!
Επι χρονια το ναυγιο του Star μετα ισιωσαμε καπως το Magic (κ λεω ισιωσαμε καπως γιατι αρκετοι εκτος Αττικης δεν μπορουσαν να παρακολουθησουν λογω του οτι το καναλι δεν ειχε σημα σ ολη την Ελλαδα). Παρολαυτα η εκπομπη ηταν πολυ καλου επιπεδου με 2 ανθρωπους που νοιαζονται για το σπορ.
Εγινε λοιπον το rally του Monte, τελειωσε κ ολες ολες οι πληροφοριες μας ειναι απο το internet κ απο καποια καναλια που εδειξαν 1-2 λεπτων φασεις.
Σκεφτειτε να ετρεχε κ κανενας δικος μας στο πχ στο Junior.
Εχουμε κ Acropolis κ αυτο ομως γραμμενο το χουν εκει που δεν πιανει μελανι. Το θυμουνται κ αυτο με τα χιλια ζορια μονο της μερες διεξαγωγης του.
Τι να πω ρε γμτ απογοητευση τελειως.
Το WRC στο TV Magic !