-
Σάκη, Αντρέα, πες μας και τις εντυπώσεις από την εκπομπή...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σάκη, Αντρέα, πες μας και τις εντυπώσεις από την εκπομπή...O Αντρέας και αυτός δεν ειδοποίησε αλλά διακαιολογήται γιατί ξέρω ότι έχει λουκι με το μαγαζί. Οι εντυπώσεις μου από Μοντε με jwrc και Σουηδικό....
Πρωτόγνωρη εικόνα για τα Ελληνικά δεδομένα. Προβολή, σχολιασμός, παραλειπόμενα....δεν πίστευα ότι ελληνικό κανάλι θα μπορούσε να δώσει τόσα πολλά και τόσο καλά στον θεατή. Μια πραγματικά πλήρη εικόνα για το τι έχει συμβεί στον αγώνα.
Μακάρι οι ανθρωποι του TV-MAGIK να συνεχίσουν έτσι και μακάρι να αποκτήσει πανελλαδική εμβέλεια ή να βρεθεί ένας τρόπος (πέρα από τη φιλοτιμία των φορουμάδων)να πάει παντού η καταπληκτική δουλειά τους.
Δυστηχώς και το TV-seven που θα μετέδειδε τις εκπομπές του Φωτεινέλη πλέον δεν εκπέμπει Θεσσαλονίκη. Κινητοποιήσεις των κατοίκων της Πυλαίας σταμάτησαν τη λειτουργία της κεραίας...
Μήπως να ανοιχτεί ένα θέμα για τα τοπικά κανάλια ανα την περιφέρεια για να πούμε ένα μπράβο σε κάποιους που προσπαθούν? -
θελω να ευχαριστησω δημοσια δυο παιδια που προθυμοποιηθηκαν να μου στειλουν υλικο με τους δυο πρωτους αγωνες.
αναφερομαι στους ΒΑΣΙΛΗ και cmarin .
φιλε ΒΑΣΙΛΗ σε ευχαριστω πολυ,ο cmarin στελνοντας μου pm με ρωτησε για την διευθυνση αποστολης.
χαιρομαι γιατι υπαρχει αλληλεγγυη μεταξυ μας.
ηδη εχθες παρελαβα την κασετα με τους δυο πρωτους αγωνες(18/02/04)
απο σημερα αρχιζει η μελετη.
φιλε cmarin thanks once again. -
Εγώ πάντως έχω γίνει στενός κορσές στα τοπικά κανάλια στέλνοντας μηνύματα κάνοντας παράπονα και προτάσεις για προβολή των εκπομπών ή δημιουργία εκπομπής με θέμα το αυτοκίνητο που θα μπορούσε να συμπεριλάβει και τις μεταδόσεις των αγώνων.
-
Τώρα που το σκέφτομαι δεν κάνετε το ίδιο και οι υπόλοιποι Κρητικοί μήπως και δούμε άσπρη μέρα;
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Στέλνω μυνήματα, ειδοποιώ όσους με είπαν ότι θέλουν την κασέτα ή να ρθουν σπίτι μου να τη δούν αλλά....κανείς δεν εμφανίστηκε ή να πάρει κάποιο τηλ. ή να στείλει μυνημα. Φαινεται είναι ακριβές οι μονάδες...Δεν έλαβες το δικό μου PM? Τέλος πάντων... δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να αποκλείεσαι στη σχολή, χωρίς κινητό (που δε διαθέτω άλλωστε, οπότε...) και να μαθαίνεις ότι ακυρώθηκε το ελεύθερο απόγευμά σου ... έτσι απλά...
Τώρα ό,τι και να πω για μελλοντική ευακαιρία με αφορμή επόμενο rally, θα είναι πολύ πρόωρο. Ευχαριστώ πάντως. -
Καθηλωτικό και το χθεσινό WRC SHOW με άψογο καλεσμένο τον Χουρδάκη και αναλυτικές λεπτομέρειες περί αμορτισέρ και συνεντεύξη Μιχάλη Ζώτου!!
Δε νομίζω ποτέ κανείς να περίμενε τέτοια πράματα για το WRC στην ελληνική τηλεόραση.Εντυπωσιάστικα.
Ξανά Εύγε σε όλους τους συντελεστές!! -
πότε το έχει επανάληψη για αυτούς που δεν το πρόλαβαν;
-
Μια Πέμπτη βράδυ 00:00 νομίζω είχα δει μια επανάληψη ενός Κυριακάτικου WRC Show . Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι standard.
-
Ο θπολογιστής μου είχε βλάβη και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Αν έγραψε κάποιος σε βίντεο το ράλλυ του Μεξικού , παρακαλώ να το στείλει στη Θεσσαλονίκη, αφού έλθει σε επαφή στο 6977571465, εκτός αν το έχει γράψει κάποιος απο αυτούς πού θα έλθουν ΄Σέρρες στις 25 Μαρτίου για τη δοκιμή του αγωνιστικού, οπότε μπορεί να το φέρει μαζί του.
-
Τι ταλαιπωρία και αυτή φέτος. Τους μόνους αγώνες που είδα ' μοντε και σουηδίας ' ,που έστειλαν τα παιδιά απο την Αθήνα. Μήπως έγραψε κανείς 'μεξικο και νεα ζηλανδία'; Μήπως ο tsardaklis έχει βίντεο και γράψει κανέναν αγώνα; Για μια ελπίδα ζούμε.
-
Δυστυχως δεν εχω βιντεο αλλα δεν βλεπω και τους αγωνες επειδη τα σαββατοκυριακα 'μετακομιζω'στην κοπελια μου! Αρε ερωτα τι τραβαμε για σενα....
-
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΒΑΛΤΕ ΑΥΡΙΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ MAGIC ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ 30. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΚΥΠΡΟΥ LIVE!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!...
-
Ο χρήστης alpanex21 έγραψε:
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΒΑΛΤΕ ΑΥΡΙΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ MAGIC ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ 30. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΚΥΠΡΟΥ LIVE!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!...ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΡΕ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
12:30 ΟΛΟΙ ΜΑGIK.! -
Ξεκίνησε με τον Campos (No16)!!Και με συνεντεύξεις μετά τον τερματισμό!! ΖΩΝΤΑΝΑ!!!
ΜΠΡΑΒΟ...αντε και στην υπόλοιπη Ελλάδα..τέτοιες κινήσεις αξίζουν!!
-
άν και δεν είδαμε το τελευταίο πέρασμα του Gronholm θερμά συγχαρητήρια για τη μετάδοση. Πλήρης κάλυψη των τελευταίων στροφών της 18ης ειδικής και mini-συνεντεύξεις από τους Θεούς. Live δηλαδή το τελευταίο χιλιόμετρο, το flying & stop της ειδικής. Super!!!
-
Μπράβο ... συγχαρητήρια στο σταθμό. Αν και λίγο η προσπάθεια μετράει.
-
Ego pos na to po,den xedipsasa.Perimena kati perissotero.
Edo ke posa chronia o Grammatikopoulos ixe kati travigmata tou Iaveri ke allon apo elikoptero pou echoun gini klassika.
Ta technika mesa proodefsan ke perimena kati allo ke oxi afto to 'ligo'.
Oi Kyprioi eprepe na prospathisoun perissotero.
Efcharisto to magik ke anameno ke alla. -
Ξέρει κανένας πότε θα ξαναδείξουν την χθεσινοβραδινή εκπομπή???
Βγήκα χθες και δεν την είδα... Αν κάποιος έχει πρόγραμμα από κανα περιοδικό κτλ ας μου πει... -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Ξέρει κανένας πότε θα ξαναδείξουν την χθεσινοβραδινή εκπομπή???
Βγήκα χθες και δεν την είδα... Αν κάποιος έχει πρόγραμμα από κανα περιοδικό κτλ ας μου πει...To πρόγραμμα είναι στο rally.gr http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=tv-program
Το WRC στο TV Magic !