-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ 5-6 ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ NOVA ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ? ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ, ΣΧΟΛΙΑ.
ΚΟΥΚ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ?
ΚΑΤΙ ΣΑΝ 'ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ'.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΧΩΡΟΣ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ?Το εχω σκεφτει κ εγω αυτο αλλα δεν υπαρχει κατι τετοιο που να γνωριζω τουλαχιστον.
-
Ο χρήστης PANIPA3 έγραψε:
Φίλε Sakinen περιμένω ειδοποίηση όταν την λάβεις από τον Kouk
thanks παίδες!!!!!!!!!!!Σάκη,στείλε διεύθυνση με pm!!
-
Μόλις είδαμε και JWRC από Μόντε, θα πάθουμε καμμία overdose...
Σακη, στείλε σε μένα διευθυνση με PM, θα έχω και εκπληξη στην κασέτα. . kouk γράψε Μεξικό, που είναι πιο μακριά.
-
Εγώ την κασέτα του Μοντε την έχω έτοιμη με ολόκληρο σχεδόν τον αγώνα. (Από SS2 και μετά)
Aπλά περιμένω τώρα μια διεύθυνση που να αφορά μαζεμένους φορουμάδες και τη στέλνω άμεσα, ή από Δευτέρα οπότε θα είναι μαζί με Σουηδία! -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ 5-6 ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ NOVA ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ? ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ, ΣΧΟΛΙΑ.
Το εχω σκεφτει κ εγω αυτο αλλα δεν υπαρχει κατι τετοιο που να γνωριζω τουλαχιστον.
Αν μαζευτούμε κάμποσοι και ζητήσουμε από κάποιο μαγαζί να παίξει magictv τη συγκεκριμένη ώρα; Όχι κεντρικό, ίσως κάποιο συνοικιακό θελήσει! Έχει κανείς cone;
Αν και εκείνη την ώρα θα εχει κάποιο αγώνα ποδοσφαίρου, μπασκετ κλπ κλπ κλπ -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μόλις είδαμε και JWRC από Μόντε, θα πάθουμε καμμία overdose...Σακη, στείλε σε μένα διευθυνση με PM, θα έχω και εκπληξη στην κασέτα. . kouk γράψε Μεξικό, που είναι πιο μακριά.
OK γιατρέ....!!
-
καλημέρα,
καλά να δω και κάλυψη αγώνα μόνο για JWRC δεν το φανταζόμουνα. Εδω μέχρι πέρσι δεν βλέπαμε τα βασικά.. και πάλι μπράβο στο STAR!!!! Ε να μην πω και ενα ανέκδοτο για να παει καλα η μέρα????? Μπραβο στο TVMagic...
Εγω γραφω New Zeland αν θετε..θέτε??? -
κύριοι καλημέρα,
η κοινωνική προσφορά του tv magic είναι ανεκτίμητη ειδικά για όσους ξεκινάνε το πρωί για δουλειά και κάνουν ένα βιαστικό ζάπινγκ στα κανάλια, και ανάμεσα στους διάφορους εθνοσωτήρες της πρωινής ζώνης, διαπιστώνουν ότι την ίδια ώρα το tv magic δείχνει τα 1600άρια να λυσσάνε στο μόντε! και εις ανώτερα!
-
ΣΧ , Mods,
Μήπως θα ήταν καλό να στέλναμε μία ευχαριστήρια επιστολή με quotes προς το Μάτζικ TV και την εκπομπή?
-
Ο χρήστης sanidas έγραψε:
Το εχω σκεφτει κ εγω αυτο αλλα δεν υπαρχει κατι τετοιο που να γνωριζω τουλαχιστον.
Αν μαζευτούμε κάμποσοι και ζητήσουμε από κάποιο μαγαζί να παίξει magictv τη συγκεκριμένη ώρα; Όχι κεντρικό, ίσως κάποιο συνοικιακό θελήσει! Έχει κανείς cone;
Αν και εκείνη την ώρα θα εχει κάποιο αγώνα ποδοσφαίρου, μπασκετ κλπ κλπ κλπΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΑΠΕΧΕΙ 40 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΑΙΝΑΙ ΤΟ 'WAVES' TΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. 'ΠΙΑΝΕΙ' TV MAGIC ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ NOVA ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ.
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΩ ΓΙΑ ΣΟΥΗΔΙΚΟ.
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ Ο 'EL-EM'. TΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ !!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Η ιδεα του castor ειναι πολυ καλη.
παλιοτερα ειχαμε στειλει επιστολη διαμαρτυριας στους καραγκιοζηδες του star.
οφειλουμε να ανυψωσουμε το ηθικο του tv magic και των υπευθυνων της παραγωγης.(ειναι γνωστο οτι τρεφω ψυχρα αισθηματα εναντι κοκκαλη-τακη-ολυμπιακου κτλ.)απλα το λεω μην κατηγορηθω ως προβοκατορας.
οπως και να χει ενα μπραβο πρεπει να το πουμε.
tazz εγραψε:
κοινωνική προσφορά του tv magic είναι ανεκτίμητη ειδικά για όσους ξεκινάνε το πρωί για δουλειά και κάνουν ένα βιαστικό ζάπινγκ στα κανάλια, και ανάμεσα στους διάφορους εθνοσωτήρες της πρωινής ζώνης, διαπιστώνουν ότι την ίδια ώρα το tv magic δείχνει τα 1600άρια να λυσσάνε στο μόντε! και εις ανώτερα!τωρα αυτο γιατι το ειπες;
εχω λυσαξει εδω κατω στο Ηρακλειο.περιμενω πως και πως να ανεβω αθηνα μηπως πετυχω καποιον απο εσας να μου δωσει κασετα.
μεχρι και το σπιτι μου προσφερα δωρεαν για το καλοκαιρι............εκτος αν καποιος κατεβει με τις κασετες στις αποσκευες του μετα απο καποιους αγωνες οποτε διατιθεται ο χωρος ολη την διαρκεια του χρονου
-
Οκ, περιμένουμε το Μεξικό.
Ο el-em είναι ένας τρόπος να μεταδώσουμε τα συγχαρτήρια μας στο Magik. Όχι on-air βέβαια, σε προσωπικό επίπεδο εκ-μέρους του forum. Αλλωστε κι Λώρης φορουμάς είναι... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο el-em είναι ένας τρόπος να μεταδώσουμε τα συγχαρτήρια μας στο Magik. Όχι on-air βέβαια, σε προσωπικό επίπεδο εκ-μέρους του forum. Αλλωστε κι Λώρης φορουμάς είναι...Σωστό!!...Αν θέλει κι ο el-em!!
-
Δεν μπορώ να σβήσω το χαμόγελο απ τη φάτσα μου μ αυτά που διαβάζω.
Ευχαριστώ για την κατανόηση σε μας τους πεινασμένους μανιακούς και την προθυμία να μας βοηθήσετε. Ηδη έχω στείλει τα στοιχεία μου σε Νικο, Κώστα, Τακη...
Οι της Θεσσαλονίκης που επικοινώνησαν μαζί μου, θα τους ενημερώσω με mail, pm, και μέσα από το φόρουμ για τον τόπο και το χρόνο συγκέντρωσης και προβολής. Μόλις έχω το υλικό στα χέρια μου.... Οσοι πιστοί... -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Ηδη έχω στείλει τα στοιχεία μου σε Νικο, Κώστα, Τακη......δεν έχω πάρει κάτι, Σάκη...
-
Ερώτηξις:
Πού μπορεί να βρεί κανείς το πρόγραμμα του Μάτζικ;
Για κανονικές εκπομπές αλλά και για επαναλήψεις; -
Ο χρήστης yeoryiosb έγραψε:
Ερώτηξις:Πού μπορεί να βρεί κανείς το πρόγραμμα του Μάτζικ;
Για κανονικές εκπομπές αλλά και για επαναλήψεις;Eδω: http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=tv-program, για επαλαλήψεις δεν ξέρω... , Το έχω πετύχει μόνο τυχαία...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ηδη έχω στείλει τα στοιχεία μου σε Νικο, Κώστα, Τακη...
...δεν έχω πάρει κάτι, Σάκη...
Πήρα εγω Κώστα...την Δευτέρα στα στέλνω!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πήρα εγω Κώστα...την Δευτέρα στα στέλνω!!Aσε πήραμε, πήραμε....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο el-em είναι ένας τρόπος να μεταδώσουμε τα συγχαρτήρια μας στο Magik. Όχι on-air βέβαια, σε προσωπικό επίπεδο εκ-μέρους του forum. Αλλωστε κι Λώρης φορουμάς είναι...Σωστό!!...Αν θέλει κι ο el-em!!
ΑΓΑΠΗΤΟΙ CMARIN KAI KOUK,
ΕΧΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ FORUM.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ 14.03.04 ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
ΕΛ-ΕΜ'
Το WRC στο TV Magic !