-
Aντε και με Τσουκαλά στη μετάδοση!
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Η συμφωνία έχει γίνει...
Σε 12 μήνες θα ξέρουμε αν έτσι είνια καλύτερα σε σχε΄ση με το συνδρομητικό SS που επίσης ήθελε πολύ το θεσμό σε 3 χρονη βάση όμως...Ημουν πολύ αισιόδοξος πριν 2 χρόνια με το ΣΤΑΡ οπότε τώρα το βουλώνω μέχρι να ξεκαθαρίσει το πως, το πότε και το ποιοί!
Να σημειώσουμε ακόμα πως γίνονται κουβέντες ώστε τα κρατικά κανάλια να παίξουν junior και γρουπ Ν και ακόμα ένα live style πρόγραμμα...
Αρκετά ενδιαφέρον. Ας ελπίσουμε ότι κάτι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Ακόμα, ψάχνουν φόρμουλα ώστε το πρόγραμμα του Μάτζικ (preview βράδι κυριακής πριν τον αγώνα, 5 λεπτα τις ημέρες του αγώνα στις ειδήσεις και 60-90 λεπτά πρόγραμμα με την περιγραφή την Κυριακή του τερματισμού...),
να πουληθεί και σε τηλεοπτικούς επαρχιακούς σταθμούς!Στρατης
Και γιατί πρέπει να γίνει έτσι; Λέω τώρα εγώ...
Δε χρειάζεται να πουλήσουν τίποτα. Να αγοράσουν χρειάζεται -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Δε χρειάζεται να πουλήσουν τίποτα. Να αγοράσουν χρειάζεταιSorry?! Για παμε ξανα γιατι σε εχασα!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δε χρειάζεται να πουλήσουν τίποτα. Να αγοράσουν χρειάζεταιSorry?! Για παμε ξανα γιατι σε εχασα!
Εννοώ το εξής απλό. Δε χρειάζεται να πουλήσουν το πρόγραμμα στα μικρα περιφερειακά κανάλια. Μπορεί στα πλαίσια μιας ευρύτερης στρατηγικής να αγοράσουν τα κανάλια αυτά...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Εννοώ το εξής απλό. Δε χρειάζεται να πουλήσουν το πρόγραμμα στα μικρα περιφερειακά κανάλια. Μπορεί στα πλαίσια μιας ευρύτερης στρατηγικής να αγοράσουν τα κανάλια αυτά...πως ξεχωρίζουν οι Ολυμπιακοί εδω μέσα
-
sobara twra pisteuete oti se ena grafiko kanali san to magic tha yparxei ektenis kalypsi tou wrc? oso gia emas pou zoume sto volo (opws kai stin ypolipi ellada) tha ti bgazoume me wrc.com mono e?
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
sobara twra pisteuete oti se ena grafiko kanali san to magic tha yparxei ektenis kalypsi tou wrc? oso gia emas pou zoume sto volo (opws kai stin ypolipi ellada) tha ti bgazoume me wrc.com mono e?Καταρχήν ipan καλωσήρθες στο φόρουμ
Aν έχει πάρει τα δικαιώματα (που τα πήρε δηλαδή) και προωθεί σωστά την εκπομπή (σωστές ώρες, προβολή και διαφήμιση) γιατί να μην είναι εκτενής η κάλυψη? Έτσι κι αλλιώς οι εικόνες έρχονται έτοιμες. Όσο για την υπόλοιπη Ελλάδα (όπως ίσως δεν διάβασες παραπάνω) θα προσπαθήσουν να το πουλήσουν σε τοπικούς σταθμούς.
ΥΓ επίσης γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες. Πέρα ότι κουράζουν τους αναγνώστες προτείνονται και στις (οδηγίες χρήσης)
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Εννοώ το εξής απλό. Δε χρειάζεται να πουλήσουν το πρόγραμμα στα μικρα περιφερειακά κανάλια. Μπορεί στα πλαίσια μιας ευρύτερης στρατηγικής να αγοράσουν τα κανάλια αυτά...
πως ξεχωρίζουν οι Ολυμπιακοί εδω μέσα
Πές τα..πές τα!!!
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
sobara twra pisteuete oti se ena grafiko kanali san to magic tha yparxei ektenis kalypsi tou wrc? oso gia emas pou zoume sto volo (opws kai stin ypolipi ellada) tha ti bgazoume me wrc.com mono e?Χωρίς να έχω προσωπικά συμφέροντα απο το κανάλι......(ξεκαθαρίζω τη θέση μου)......μια απωρία έχω φίλε μου 'ipan'....
Τί είναι αυτό , κατά τη γνώμη σου , που το κάνει γραφικό το tv-magic???Ελπίζω να μην αναφέρεσαι για τον τομέα των αθλητικών (ποδόσφαιρο-μπάσκετ-βόλλευ.....) γιατί τότε υπάρχουν πολλά άλλα ελληνικά κανάλια που είναι για τα καρναβάλια ...και παίρνουν 'τρανταχτά' θέση υπέρ και αντίθετα σε πολλά συμφέροντα.....!Γνώμη μου είναι να στηρίξουμε αυτη τη προσπάθεια απο καθαρό συμφέρον και μόνο γιατί είδαμε και ενα 'σοβαρό' κανάλι (βλ. STAR) πως τα κατάφερε...
-
Και να δώσουν τις εκπομπές στην επαρχία αυτό θα σημαίνει 1-2 μέρες καθυστέρηση... οπότε πάλι καλύτερο έβγαινε το star
-
ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ???
MAGIG???ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ(ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΝΟVA).
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΜΕ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ! -
Θα μεταδίδονται πάλι με μία μέρα καθυστέρηση όπως στο ΣΤΑΡ που έδειχναν το 1ο σκέλος βράδυ Σαββάτου (βασικά ξημερώματα Κυριακής) ή την ίδια μέρα; ούτως ή άλλως έτοιμη θα την παίρνουν τη μετάδοση. Μεταγλώτισση και τέτοια...πολυτέλειες ...υπότιτλοι και πολλοί μας είναι μάλλον.
Υπάρχουν πληροφορίες για ακριβές ωράρια;
Και κάτι τελευταίο....έχει site το εν λόγω κανάλι; -
Ο χρήστης alpanex21 έγραψε:
Μεταγλώτισση και τέτοια...πολυτέλειες ...υπότιτλοι και πολλοί μας είναι μάλλον.Πιστεύω πως καλύτερα είναι με υπότιτλους..
-
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ WRC ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΑΓΩΝΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΒΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝΩΤΙΚΟ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ...
-
EUROSPORT KAI ΠΑΛΙ EUROSPORT.
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΗ.
Χ Α Λ Α Ρ Α . . .
-
Mακαρι να παει καλά (με σωστη διαφήμιση και λογικές ώρες προβολής)
και να καταλάβει το STAR τι είχε και τι έχασε. Μακάρι να πάει καλά μπας κι ενδιαφερθεί κανένα μεγαλύτερο κανάλι για του χρόνου και μπορέσουμε να δούμε WRC και στην υπόλοιπη Ελλάδα. -
Μακάρι να δώσουνε την προσοχή που του αξίζει...
Αλλα δεν έκανε το STAR θα κάνει το magic?Μακάρι...Θα μου πείτε άλλο Βαρδινογιάννης αλλο ΚΟΚΚΑΛΗΣ
χεχεχεχε,ναι ολυμπιακός είμαι -
Ο χρήστης el matador έγραψε:
EUROSPORT KAI ΠΑΛΙ EUROSPORT.ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΗ.
Χ Α Λ Α Ρ Α . . .
Τι σου έκανε βρε ο άνθρωπος;
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
EUROSPORT KAI ΠΑΛΙ EUROSPORT.
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΗ.
Χ Α Λ Α Ρ Α . . .
Τι σου έκανε βρε ο άνθρωπος;
ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ.
-
Δυναμικο μπασιμο δηλαδη ο Κοκκαλης στο wrc...
Λετε να χορηγει κανεναν μικρο οδηγο ο Σωκρατης και να μην το πηραμε χαμπαρι???
(Για την επαρχια καντε κατι!!!)
Το WRC στο TV Magic !