-
Συγχαρητήρια στο κ. Νικόλα Ζαλμά στους συνεργάτες του καθώς και στο κανάλι T.V. MAGIC για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν όλες τις μέρες του αγώνα , ένω δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την εκπομπή της προηγούμενης εβδομάδας με καλεσμένους την κυρία Πασαλή και τον κύριο Παπαδημητρίου. Η χθεσινοβραδυνή εκπομπη μάλιστα πιστεύω ότι ήταν υπεράνω προσδοκιών όλων των τηλεθεατών που αγαπούν το συγκεκριμένο σπορ , με εμπεριστατωμένο και λεπτομερή σχολιασμό για τα τεκτενώμενα με μοναδική ίσως παραφωνία το ότι δεν αφέθηκε να τελειώσει την ενδιαφέρουσα αφηγησή του από την εμπειρία του στον συγκεκριμένο αγώνα ο χθεσινός καλεσμένος της εκπομπής. Σίγουρα δεν τίθεται θέμα συγκρισης με πρόπερσι και ειδικά με πέρσι και μακάρι να συνεχιστεί η κάλυψη του θεσμού έτσι όλη την χρονιά κατί που ως φαίνεται θα γίνει. Τελειωνωντας πιστεύω ότι το μόνο μειονέκτημα που υπάρχει έιναι ότι το κανάλι δεν έχει πανελλαδική εμβέλεια και έτσι οι λάτρεις του WRC στην επαρχία δεν έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης του και ευελπιστώ ότι το κανάλι θα κινηθεί κάποια στιγμή για να λύσει το προβλημα αυτό έχοντας πανελλαδική εμβέλεια.
-
Ο χρήστης alpanex21 έγραψε:
συγχαρητήρια στο Magic! για μια τόσο χορταστική μετάδοση
-
Φυσικά το ευχαριστήθηκα όπως όλοι! Ένα είναι σίγουρο: τις Κυριακές των αγώνων θα 'κουραζόμαστε' να βλέπουμε wrc!!!!
Πραγματικά είναι κρίμα που στην επαρχία δεν πιάνουν magic... Εύχομαι να λυθεί κάπως το πρόβλημα της παρακολούθησης των αγώνων.... -
Mπραβο μπραβο μπραβο!
καλύτερο απ ότι περίμενα!!!ΟΥΑΟΥ!!!
Ελπίζω εκείνη την ώρα το TVM να χτυπάει τις θεαματικότητες που αξίζουν στην εκπομπή! Ελπίζω να έχει και πολλές πολλές διαφημίσεις, ώστε να δικαιωθούν από την επιλογή τους.
-
Ειμαστε που είμαστε πολίτες Β κατηγορίας, διαβάζω και το πόσο καλή δουλειά έκαναν οι υπεύθυνοι της μετάδοσης...
Οχι πέστε μου, φταίω εγώ τώρα άμα αρχίσω τα μπινελίκια για τον θρύλο και τον Πειραιά και την Αθήνα και το παλιοΜάτζικ.
Τα χω πάρει...
Υ.Γ. Καλά που υπάρχει και το ΡΙΚ και είδαμε μερικά πλάνα έστω και χωρίς ήχο. Το σήμα βλεπετε.... -
Γιατι να τα παρεις με το Magic; Αυτοι φταινε;
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Ειμαστε που είμαστε πολίτες Β κατηγορίας, διαβάζω και το πόσο καλή δουλειά έκαναν οι υπεύθυνοι της μετάδοσης...
Οχι πέστε μου, φταίω εγώ τώρα άμα αρχίσω τα μπινελίκια για τον θρύλο και τον Πειραιά και την Αθήνα και το παλιοΜάτζικ.
Τα χω πάρει...
Υ.Γ. Καλά που υπάρχει και το ΡΙΚ και είδαμε μερικά πλάνα έστω και χωρίς ήχο. Το σήμα βλεπετε....Δηλαδη φταιει ο θρυλος ο Πειραιας η Αθηνα κ το Παλιοματζικ επειδη δεν εχεις ληψη...;;;!!!!
Τουλαχιστον τωρα ξερεις ποιο καναλι ψαχνεις για να δεις, πριν δεν ειχες!!!! Κ αν δεν πιανει, η λυση ειναι eurosport απο ΝOVA!
Περυσι μονο οσοι ειχαν NOVA ουσιαστικα εβλεπαν WRC στον ελληνικο χωρο! -
Πως να χω λήψη του ματζικ στη Θεσσαλονίκη? ή μήπως θα το δώσει σε κάνα τοπικό κανάλι....εδώ όλα τα τοπικά κω....καναλα πουλάνε χαλιά και ψηστιέρες όλη μέρα.
Απλά με κάτι τέτοια μεγαλώνει το αίσθημα αδικίας που έχουν οι κάτοικοι της επαρχίας...όλα στην Αθήνα, μόνο για την Αθήνα.
Και όταν ακούω ότι επιτέλους γίνεται και καλή δουλειά... τι να κάνω, να μπω στα έξοδα για NOVA? δεν περισσεύουν. Και στο κάτω-κάτω γιατί να πρέπει να πληρώνω για κάτι που άλλοι το έχουν τζάμπα?
Μήπως να το σκεφτώ σοβαρά να μετακομίσω νότια?
Ας ελπίσω να γίνει κάτι και για μας τους επαρχιώτες.... -
Πως να χω λήψη του ματζικ στη Θεσσαλονίκη? ή μήπως θα το δώσει σε κάνα τοπικό κανάλι....εδώ όλα τα τοπικά κω....καναλα πουλάνε χαλιά και ψηστιέρες όλη μέρα.
Απλά με κάτι τέτοια μεγαλώνει το αίσθημα αδικίας που έχουν οι κάτοικοι της επαρχίας...όλα στην Αθήνα, μόνο για την Αθήνα.
Και όταν ακούω ότι επιτέλους γίνεται και καλή δουλειά... τι να κάνω, να μπω στα έξοδα για NOVA? δεν περισσεύουν. Και στο κάτω-κάτω γιατί να πρέπει να πληρώνω για κάτι που άλλοι το έχουν τζάμπα?
Ας ελπίσω να γίνει κάτι και για μας τους επαρχιώτες....ρε παιδια ποιος σας ειπε οτι πρεπει να εχεις συνδρομη Νοβα για να δεις το Ματζικ?
κοτσαρετε ενα πιατο κι εναν μεταχειρισμενο αποκοδικοποιητη και το βλεπετε.
Το Ματζικ ειναι ελευθερο στον δορυφορο. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Περυσι μονο οσοι ειχαν NOVA ουσιαστικα εβλεπαν WRC στον ελληνικο χωρο!
Όχι δα!
Εδώ Θεσσαλονίκη έπιανα 'καμπάνα' το Eurosport, μέσω της συχνότητας που είχε αφιερώσει η ΕΡΤ. Τώρα βέβαια πιάνω 'καμπάνα' το κανάλι της Βουλής και μου έχει γίνει το κεφάλι καμπάνα!! -
ΟΠΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΠΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ VIDEO?
ΕΛΕΟ DVD ΤΟ VIDEO MOY ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΓΩ.
ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΚΛΠ ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ.
ΤΙ ΛΕΤΕ? -
Ας ελπίσω να γίνει κάτι και για μας τους επαρχιώτες....Mην μου στεναχωριέσαι αγόρι μου
Ή σου στέλνω την κασσέτα που έγραψα την εκπομπή,για κάθε αγώνα ή σου χαρίζω πιάτο και δέκτη να βλέπεις ότι λέει ο φίλος μας.
Τι άλλο θέλεις ??????????
-
Πως να χω λήψη του ματζικ στη Θεσσαλονίκη? ή μήπως θα το δώσει σε κάνα τοπικό κανάλι....εδώ όλα τα τοπικά κω....καναλα πουλάνε χαλιά και ψηστιέρες όλη μέρα.Και υποψήφιους βουλευτές ενίοτε
-
Ο χρήστης fpug έγραψε:
ρε παιδια ποιος σας ειπε οτι πρεπει να εχεις συνδρομη Νοβα για να δεις το Ματζικ?
κοτσαρετε ενα πιατο κι εναν μεταχειρισμενο αποκοδικοποιητη και το βλεπετε.
Το Ματζικ ειναι ελευθερο στον δορυφορο.Δεν νομίζω ότι είναι έτσι.Το 'μπουκέτο' NOVA είναι συνδρομητικό και για να δεις τα κανάλια που περιέχει πρέπει να είσαι συνδρομητής.Υπάρχουν βέβαια ελεύθερα και κλειδωμενα κανάλια εκεί, αλλά για να μπεις και να δεις ακόμα και τα ελεύθερα του μπουκέτου πρέπει να πληρώσεις.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
-
Το magic βγαινει ελεύθερα στο δορυφόρο, μέσω Nova. Δεν χρειάζετε να έχεις κάρτα Nοva για να το δεις!! Το δοκίμασα πριν 5 λεπτα οπου αφαίρεσα την κάρτα απο την θέση της και συνέχισε να δειχνει Magic ενω τα άλλα χάθηκαν!!
-
ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΘΩΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΙΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ,ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΤΟΝΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.
ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΚΛΠ ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ.
ΤΙ ΛΕΤΕ?Καλή ιδέα!!!
Μπορούμε να το κάνει ένας κάθε φορά!
Μπορώ να στείλω εγώ Σουηδία εσύ mexico ο επόμενος Ζηλανδία κοκ...Αν υπάρχει ενδιαφέρον από 'πάνω' ας το σπρώξουμε!!! -
Ευχαριστώ ρε παιδιά, με συγκινείτε... Διαθέσω το σπίτι μου για δημόσια προβολή των ράλλυ σε όλους τους φορουμάδες. Σε ποιον να στείλω κασέτες, dvd...? Τα dvd μπορώ να τα αντιγράψω και να τα δώσω σε όποιον άλλο τα θέλει..
Υ.Γ. Αγγελε, Τακη, κανονίστε...το άλλο σάββατο σας περιμένω (μετά κασέτας..) για το γνωστό θέμα. Σημερα θα έχω νεα και από την άλλη επιλογή. Μολις τακτοποιήσω το πρόβλημα με το e-mail θα σας στείλω νεότερα. -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
ΤΙ ΛΕΤΕ?Καλή ιδέα!!!
Μπορούμε να το κάνει ένας κάθε φορά!
Μπορώ να στείλω εγώ Σουηδία εσύ mexico ο επόμενος Ζηλανδία κοκ...Αν υπάρχει ενδιαφέρον από 'πάνω' ας το σπρώξουμε!!!Μέσα κι εγω για γράψιμο κασσετών!!!
-
Κι εγώ μέσα!!! Μόνο για το Ακρόπολις δεν εγγυούμαι τίποτα...
Το WRC στο TV Magic !