-
Δεν υπάρχει κανένας computeras (old fashion εκφραση ε?) να μας τη βάφει καθε μέρα κι άλλο χρώμα μπας και ξεχαστούμε?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Για τις δικες σου αναφερεται λαζαρε απλα επειδη συνεχως ποσταρω photos μαλλον μπερδευτηκε.Οσο για το χρωμα ειχαν γραψει για το taormina οτι κρυβει τις καμπυλες Τι ελεεινοι που ειναι μερικοι δημοσιογραφοι?Χρηστο απο μπροστα ειδες την 156?Εντυπωσεις?
ναι μπερδευτηκα
Πάντος η μπλε GT ήταν σαν τη μύγα μες το γάλα στο λιμάνι του Λαυρίου και ετρωγε πολύ χάζι απο τους περαστικούς. Ενας μάλιστα περνώντας της χάϊδεψε και λίγο τον κώλο!
Και απο μπροστά που την είδα την 156 δεν μπορώ να πω οτι την χάλαγαν οι καινούριες πινακίδες. Στην GT δεν ξέρω. Πάντος επειδή τις είδα και δίπλα δίπλα (GT-156) η 156 δείχνει μεγαλύτερο σε μέγεθος αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Ενας μάλιστα περνώντας της χάϊδεψε και λίγο τον κώλο!Μη φάμε και κάνα κέρατο στο τέλος
-
H gt εχει 3εκ μεγαλυτερο πλατος απο την 156 οποτε οι πινακιδες θα της πηγαινουν ακομα καλυτερα
Το συγκεκριμενο μπλε σου αρεσε χρηστο?Επρεπε να βγαλεις περισσοτερες φωτογραφιες
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
H gt εχει 3εκ μεγαλυτερο πλατος απο την 156 οποτε οι πινακιδες θα της πηγαινουν ακομα καλυτεραΤο συγκεκριμενο μπλε σου αρεσε χρηστο?Επρεπε να βγαλεις περισσοτερες φωτογραφιες
Μου άρεσε πολύ το μπλέ. Περισότερες φωτος δεν με έπαιρνε να βγάλω γιατι ο ιδιοκτήτης του (παπούς) έτρωγε σε μια διπλανή ταβέρνα και οι ηλικιωμένοι (και όχι μόνο) παθαίνουν κάτι αν σε βλέπουν να φωτογραφίζεις αυτούς ή κάτι που τους ανήκει
-
ο ιδιοκτήτης του (παπούς)πόσο παπούς, σα να λέμε 40-45αρης δηλαδή?
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
ο ιδιοκτήτης του (παπούς)
πόσο παπούς, σα να λέμε 40-45αρης δηλαδή?
μπααααααα 65-70 τον έκοψα. Εμένα που ειμαι 35αρης δεν θα με σύμφερε να τον αποκαλέσω παππού αν ήταν 45αρης.
-
Aυτο ειναι που μου την δινει στα νευρα.Δυστυχως οταν αγοραζεις ενα αυτοκινητο δεν εχεις την δυνατοτητα να το δεις σε ολα τα χρωματα ωστε να παρεις αυτο που πραγματικα σου αρεσει.Για παραδειγμα απο τις δεκα gt που κυκλοφορουν στην πατρα οι 5 ειναι μαυρες μια γρι,μια μπορντω(αυτος και αν ξεχωριζει σαν τη μυγα μεσα στο γαλα) και τρεις στο ιδιο χρωμα με αυτο του test drive.
Xρηστο τι προτεινεις?Μαυρο η μπλε....μην μου χαιδεψεις τα αυτια.
-
μπααααααα 65-70 τον έκοψα. Εμένα που ειμαι 35αρης δεν θα με σύμφερε να τον αποκαλέσω παππού αν ήταν 45αρης.
Λες να ηταν του εγγονου του η gt?Για δες νεανικες ανησυχιες ο παππους.....παμε γεροαλφιστι γερα με τσαμπουκα Αμα ημουνα εγω θα του επιανα και κουβεντα.Ολοι οι αλφιστι ειναι καλοι ανθρωποι και χαιρονται να μιλουν για το αυτοκινητο τους
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Aυτο ειναι που μου την δινει στα νευρα.Δυστυχως οταν αγοραζεις ενα αυτοκινητο δεν εχεις την δυνατοτητα να το δεις σε ολα τα χρωματα ωστε να παρεις αυτο που πραγματικα σου αρεσει.Για παραδειγμα απο τις δεκα gt που κυκλοφορουν στην πατρα οι 5 ειναι μαυρες μια γρι,μια μπορντω(αυτος και αν ξεχωριζει σαν τη μυγα μεσα στο γαλα) και τρεις στο ιδιο χρωμα με αυτο του test drive.Xρηστο τι προτεινεις?Μαυρο η μπλε....μην μου χαιδεψεις τα αυτια.
Να σου πω, μου άρεσε αυτή η μπλε περισσότερο απο την μαύρη με την έννοια οτι δεν κρύβει τόσο τις καμπύλες. Βέβαια μαύρη έχω δεί μονο στην έκθεση που εκει ολα τα αυτοκίνητα δείχνουν καλύτερα απο οτι στο δρομο. Απο την άλλη σε 5 άτομα που έδειξα σήμερα τις φωτογραφίες της μπλέ όλοι μου είπαν οτι κατηγορηματικά προτιμούν την γκρι στρόμπολι που πήρα απο την μπλέ.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Λες να ηταν του εγγονου του η gt?Για δες νεανικες ανησυχιες ο παππους.....παμε γεροαλφιστι γερα με τσαμπουκα Αμα ημουνα εγω θα του επιανα και κουβεντα.Ολοι οι αλφιστι ειναι καλοι ανθρωποι και χαιρονται να μιλουν για το αυτοκινητο τους
που να έβλεπες τι ζόρι τράβαγε μια γιαγια για να βγει απο το πίσω κάθισμα!!! όλοι οι επιβάτες ηλικιωμένοι ήταν.
Εξού μάλλον και η επιλογή του μπλέ σκούρου που θεωρείται μάλλον γεροντίστικο χρώμα.εξαρτάται και απο το αυτοκίνητο βέβαια. -
http://www.pirro.com/All.Ferraris/event ... o-g-1.html
http://www.drunkquotes.co.uk/~norm/gall ... how/AlfaGTΑρχίσαμε τις επαναλήψεις? Ξεχνάω ...λόγω ηλικίας
-
που να έβλεπες τι ζόρι τράβαγε μια γιαγια για να βγει απο το πίσω κάθισμα!!! όλοι οι επιβάτες ηλικιωμένοι ήταν.
Οχι ρε π. Αυτό να θά 'θελα να το δώ!!!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Ολοι οι αλφιστι ειναι καλοι ανθρωποιΝαι, ναι είναι σαν τους χοντρούς!
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Οχι ρε π. Αυτό να θά 'θελα να το δώ!!!
ναι.... τους πήρε στο λαιμό του ο γερό alfista.
Οταν είπα στον ηλικιωμένο πατέρα μου οτι θα πάρω δίπορτο αυτοκίνητο μου λέει 'γιατι βρε παιδάκι μου? να σου δώσω και εγω λεφτα να πάρεις με 4 πόρτες' και η μάνα μου ' κοιτα τουλαχιστον να είναι αψηλό'
-
' κοιτα τουλαχιστον να είναι αψηλό'Ελα ρε! Φοβερό. Και γω παρόμοια θέματα αντιμετώπιζα αλλά λύθηκαν με την απειλή αγορας ΜΒ C, που η γυναίκα μου αντιπαθεί, όπως είχα πεί σε άλλο post.Την περιήγαγα(?) σε σημείο να μου λέει 'Λάζαρε να κρατήσουμε το Honda και να πάρουμε το ΤΤ το roadster' σαν κυράτσα θά μαι μες την ΜΒ.Οπότε μόλις είδε την GT (τρελλάθηκε ενώ από photo δεν της αρεζε) και...
-
ρε παιδια σε αυτην την gt που μας εδειξε ο χρηστος την μπλε βλεπω οτι εχει μια πολυ μικρη κεραια ενω σε μενα θα εχει μια γυρω στα 40cm.και οταν ειπα στον αντιπροσωπο αν μπαινει καμια πιο μικρη μου ειπε πως οχι γιατι εχει προεγκατασταση κινητου τηλ.Τι γινεται ξερει κανεις?
-
και κατι ακομα.αν αλλαξεις χταποδι και τελικο η εγγυηση χανεται?
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
ρε παιδια σε αυτην την gt που μας εδειξε ο χρηστος την μπλε βλεπω οτι εχει μια πολυ μικρη κεραια ενω σε μενα θα εχει μια γυρω στα 40cm.και οταν ειπα στον αντιπροσωπο αν μπαινει καμια πιο μικρη μου ειπε πως οχι γιατι εχει προεγκατασταση κινητου τηλ.Τι γινεται ξερει κανεις?H κεραια ηταν μικρη διοτι ο παππους μαλλον ειχε βαλει navigator
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
H κεραια ηταν μικρη διοτι ο παππους μαλλον ειχε βαλει navigator
Να μία έκφραση που δεν την ακούς κάθε μέρα!
Alfa Romeo GT