-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
ρε παιδια οταν παραγγειλατε τα αυτοκινητα σας σας εκανε καποιο δωρο στο αμαξι η αντιπροσωπεια?αν ναι τι?
εμένα πάντος μου έκατσε ενα κελεπούρι έκπτωσης 5.100 ευρώ!!!!!!
Μπά! Είχαμε καμμία τριμερή συνάντηση ή εθιμικώ δικαίω?
οποιον τον ενδιαφέρουν λεπτομέριες....pm
-
Προβοκάτσια!
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
παντως με την παραλαβη.. εστω λιγο μετα νομιζω πως πρεπει να κανουμε συναντηση γαι να ομορφυνουμε τους δρομους!!!!
...και πως θα καταλάβουμε ο ενας το αλλον
Μολις δεις μια μαυρη gt με μια μεγαλη ιταλικη σημαια εγω θα ειμαι
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
ρε παιδια οταν παραγγειλατε τα αυτοκινητα σας σας εκανε καποιο δωρο στο αμαξι η αντιπροσωπεια?αν ναι τι?
Να παραιτηθούν αμέσως ο Γενικός Δ/ντής της Αλφα Ρομέο, ο υφυπουργός Παιδείας και ο εκ/πος τύπου του Π.
Μπράβο δ/ντά μου!!! Γυρνα πίσω όμως. Αστειευόμουνα. -
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Να παραιτηθούν αμέσως ο Γενικός Δ/ντής της Αλφα Ρομέο, ο υφυπουργός Παιδείας κ
χαχαχαχα πάντος και με τους 2 αυτούς κάαααποια σχέση έχω. Με τον ένα μάλιστα (υφυπουργο παιδείας) εργασιακή!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
παντως με την παραλαβη.. εστω λιγο μετα νομιζω πως πρεπει να κανουμε συναντηση γαι να ομορφυνουμε τους δρομους!!!!
...και πως θα καταλάβουμε ο ενας το αλλον
Μολις δεις μια μαυρη gt με μια μεγαλη ιταλικη σημαια εγω θα ειμαι
Ας το καλό. Μη μου πείς πως την παρήγειλλες και συ για τη μετώπη?
-
χαχαχαχα πάντος και με τους 2 αυτούς κάαααποια σχέση έχω. Με τον ένα μάλιστα (υφυπουργο παιδείας) εργασιακή!
Πρόσεξε τι λες Βλέπω να παραιτείται κανας διπλωμάτης στο Πεκίνο σύμφωνα με τη θεωρία του χάους.
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Πρόσεξε τι λες Βλέπω να παραιτείται κανας διπλωμάτης στο Πεκίνο σύμφωνα με τη θεωρία του χάους.
Σιγά μωρε....ενας καθηγητάκος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είμαι! αφου μόλις πάρω την GT εχω τάξει κόντρες με κάτι σαξόραλα μαθητών! αλλα σιγά μην το κάνω.μια ζωή 'στο στρώσιμο' θα την έχω τη GT!
-
λοιπον δεν απαντησε κανεις!!!σας εκαναν καποιο δωρο??? εμενα συναγερμο ,πατακια ,φαρμακιο,τριγωνο!!καταξοδευτηκαν!!!πιεσα λιγο για να μου βαλουν αισθητηρες παρκαρισματος αλλα μπα!! δεν βγαινουμε μου ειπε!
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
λοιπον δεν απαντησε κανεις!!!σας εκαναν καποιο δωρο??? εμενα συναγερμο ,πατακια ,φαρμακιο,τριγωνο!!καταξοδευτηκαν!!!πιεσα λιγο για να μου βαλουν αισθητηρες παρκαρισματος αλλα μπα!! δεν βγαινουμε μου ειπε!εγω έστειλα pm .
-
Σιγά μωρε....ενας καθηγητάκος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είμαι! αφου μόλις πάρω την GT εχω τάξει κόντρες με κάτι σαξόραλα μαθητών! αλλα σιγά μην το κάνω.μια ζωή 'στο στρώσιμο' θα την έχω τη GT!
τέτοιους εκπαιδευτικούς θέλουμε.Αν και δεν μας είπες.Μόνιμος?Αναπληρωτής?Με ΑΣΕΠ? χωρις ΑΣΕΠ? Με γραπτό? Με μόρια?Προ επετηρίδος? Μετά?Με προυπηρεσία? χωρίς?
-
Σάκηηη! Εγώ που είχα Honda και παρήγγειλα Αλφα, μετεγγραφή θεωρείται?
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
τέτοιους εκπαιδευτικούς θέλουμε.Αν και δεν μας είπες.Μόνιμος?Αναπληρωτής?Με ΑΣΕΠ? χωρις ΑΣΕΠ? Με γραπτό? Με μόρια?Προ επετηρίδος? Μετά?Με προυπηρεσία? χωρίς?
Μόνιμος εδω και 13 χρόνια.Στα 22 μου διορίστηκα προ ΑΣΕΠ αλλα με διαγωνισμό (τυχερή ειδικότητα εμείς οι μουσικόι)
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
λοιπον δεν απαντησε κανεις!!!σας εκαναν καποιο δωρο??? εμενα συναγερμο ,πατακια ,φαρμακιο,τριγωνο!!καταξοδευτηκαν!!!πιεσα λιγο για να μου βαλουν αισθητηρες παρκαρισματος αλλα μπα!! δεν βγαινουμε μου ειπε!Δεν μου εκαναν κανενα δωρο.Δωρο κανουν οταν αγοραζεις κανα φτηνιαρικο οποτε σου χαριζουν το radio-cd η πατακια.Στην gt το radio cd κοστιζει 900euro και οι αισθητηρες γυρω στα 400.Δεν κανουν τετοια δωρα......
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Σάκηηη! Εγώ που είχα Honda και παρήγγειλα Αλφα, μετεγγραφή θεωρείται?Θεωρειται οτι ο θεος σε ολους τους ανθρωπους και κυριως σε αυτους που δεν το πιστευουν καποια στιγμη εμφανιζεται.Ετσι και σε εσενα σου δινει μια τελευταια ευκαιρια να σωθεις και να πιστεψεις
http://www.infomotori.com/foto/art_11737_2_1.jpg
http://www.infomotori.com/foto/art_11737_3_02_.jpg -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
λοιπον δεν απαντησε κανεις!!!σας εκαναν καποιο δωρο??? εμενα συναγερμο ,πατακια ,φαρμακιο,τριγωνο!!καταξοδευτηκαν!!!πιεσα λιγο για να μου βαλουν αισθητηρες παρκαρισματος αλλα μπα!! δεν βγαινουμε μου ειπε!
Δεν μου εκαναν κανενα δωρο.Δωρο κανουν οταν αγοραζεις κανα φτηνιαρικο οποτε σου χαριζουν το radio-cd η πατακια.Στην gt το radio cd κοστιζει 900euro και οι αισθητηρες γυρω στα 400.Δεν κανουν τετοια δωρα......
Πηγα να δω για φιατ πάντα και τον επεισα να μου κανει δωρο Πατάκια-τριγωνο-φαρμακειο-πυροσβεστηρα, και **ΜΡ3 **! Πιστευω οτι τον επειθα και ζαντες... (απλα δεν το εκλεισα τελικα! ) επισης ειχα παει να δω την 147 με την μητερα μου (και καλα θα μου την εκανε δωρο ) και μας ειπε θα μας κοψει 2.500 ευρω στην διλητρη... Ειπατε κατι για δωρα? Τα παντα ειναι θεμα ποσο επιμενεις...[/u]
-
2 δύδιμες GΤ που φωτογράφισα χθές
http://briefcase.pathfinder.gr/download ... /twins.jpg
-
Mην μου πεις οτι τις πετυχες διπλα διπλα σε δημοσιο parking?
-
Kαι το πιο σημαντικο για τον jts σε συγκριση με αλλα διλιτρα
Ο 2.0 JTS είναι ο ατμοσφαιρικός κινητήρας με τη μεγαλύτερη ροπή/λίτρο ως τα 2000κ.εκ. με 104,6nm/lt και μάλιστα στις μόλις 3250στροφές...
Alfa 2.0 JTS 1970cm3 206nm/3250rpm 104,6nm/lt
Ηοnda S2000 1997cm3 208nm/7500rpm 104,2nm/lt
Audi/VW/Seat/Skoda 2.0FSI 1984cm3 200nm/4250rpm 100,8nm/lt
BMW 2.0lt Valvetronic 1995cm3 200nm/3750rpm 100,3nm/ltengine:2.0JTS/2.0T.SPARK
power: +10%
torque: +13,5% 550 στροφές χαμηλότερα...
economy: -3,5%
ecology: -25% -
Ακόμα δεν την είδαμε... τίποτε αξεσουάρ για gt αποκλειστικά (πχ. μπρελοκ κλπ) πρόλαβαν...?
Alfa Romeo GT