-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
Απ'οτι καταλαβαινω καποιοι την εχετε παραλαβει.Εγω στην ανομονη μεχρι το Νοεμβριο.Πως ειναι να την εχεις καθε μερα?????????H αλλαγη λαδιων γινεται αρχικα στα 3000 μετα 10000 και μετα καθε 10000χλμ.
Οσο για την GT 3 εγω ο χριστος και ο λαζαρος την παραγγειλαμε ιουνιο και αρχικα μας ειπαν οκτωβρη.Τελευταια μας ειπαν οτι θα την εχουμε το αργοτερο νοεμβρη-παλι καλα.........
Τι χρωμα την παρειγγειλες,κυβικα και ποια εκδοση?
-
Μαυρο μεταλλικο,μπεζ σαλονι, 17'' με ακτινες 1.8cc . εσυ??
-
Mαυρο μετελλικο με κοκκινο σαλονι,ακτινωτη 17αρα,navigator και 2000cc
Ρε γαμωτο την εχω δει μονο σε μαυρο απλο.Τι διαφορα εχει οπτικα με το μεταλλικο?Δεν μας ειπες-ποτε την παρειγγειλες και ποτε σου ειπαν οτι ερχεται?
Σας ευχομαι να την παραλαβετε πριν κυκλοφορησουν οι ευρωπαικες πινακιδες που ειναι τεραστιες....κλαφτε την προσοψη με τις νεες πινακιδες
-
καλα sakiss μιλαμε το μεταλλικο δεν εχει καμια σχεση με το απλο!!!! γκριζαρει ελαφρως και ειναι πολυ μεγαλοπρεπες. ειδικα οταν το χτυπαει ο ηλιος ειναι γαματα.εγω το εχω παραγγειλει ιουνιο και μου ειπαν τελη οκτωμβρη η το πολυ μεσα νοεμβρη.
-
Απ'οτι καταλαβαινω καποιοι την εχετε παραλαβει.Εγω στην ανομονη μεχρι το Νοεμβριο.Πως ειναι να την εχεις καθε μερα?????????Να ρωτήσω κάτι? Αυτό πώς συνδυάζεται με ΑΥΤΟ ???
EDIT: άκυρο, είδα την απάντησή σου στο άλλο θέμα. Αμάν εσείς οι Θεσσαλονικείς με τα βύσματά σας.
-
καλα sakiss μιλαμε το μεταλλικο δεν εχει καμια σχεση με το απλο!!!! γκριζαρει ελαφρως και ειναι πολυ μεγαλοπρεπες. ειδικα οταν το χτυπαει ο ηλιος ειναι γαματα.εγω το εχω παραγγειλει ιουνιο και μου ειπαν τελη οκτωμβρη η το πολυ μεσα νοεμβρη.Eχεις καμια τελευταια ενημερωση για την παραγγελεια σου?
Σε ποια αλλα χρωματα σου αρεσε?
-
ακομα τιποτα αλλα θα παρω κανα τηλεφωνο το απογευμα.απο χρωματα ειναι καλο το γκρι στρομπολι που το εχω παρει σε μερικα test drive το κοκκινο σε πολλα, σε μπλε,στο azzuro αλλα κανενα δεν ειναι μαυρο μεταλλικο.εχει αγριαδα που τρομαζει πιο πολυ απο ολα τα χρωματα,και την κυριλα.για μενα μαυρο μεταλλικο μπεζ δερμα τρελος συνδιασμος.Το μονο που θα ηθελα ειναι 40-50 αλογακια ακομα.
-
ακομα τιποτα αλλα θα παρω κανα τηλεφωνο το απογευμα.απο χρωματα ειναι καλο το γκρι στρομπολι που το εχω παρει σε μερικα test drive το κοκκινο το εχω δει σε πολλα, σε μπλε,στο azzuro αλλα κανενα δεν ειναι μαυρο μεταλλικο.εχει αγριαδα που τρομαζει πιο πολυ απο ολα τα χρωματα,και την κυριλα.για μενα μαυρο μεταλλικο μπεζ δερμα τρελος συνδιασμος.Το μονο που θα ηθελα ειναι 40-50 αλογακια ακομα.
-
Το μονο που θα ηθελα ειναι 40-50 αλογακια ακομα.Παράξενο, αυτό το σκέφτομαι ό,τι αυτοκίνητο κι αν οδηγήσω. Εχω κάτι γιατρέ?
-
ακομα τιποτα αλλα θα παρω κανα τηλεφωνο το απογευμα.απο χρωματα ειναι καλο το γκρι στρομπολι που το εχω παρει σε μερικα test drive το κοκκινο το εχω δει σε πολλα, σε μπλε,στο azzuro αλλα κανενα δεν ειναι μαυρο μεταλλικο.εχει αγριαδα που τρομαζει πιο πολυ απο ολα τα χρωματα,και την κυριλα.για μενα μαυρο μεταλλικο μπεζ δερμα τρελος συνδιασμος.Το μονο που θα ηθελα ειναι 40-50 αλογακια ακομα.Σε ρωταω για το χρωμα ετσι κουβεντα να γινεται.Για να δεις ποσο σοβαρα ειχα παρει το θεμα επιλογη χρωματος εκανα το εξης.Καταρχας μιλησα με ολους τους αντιπροσωπους αλφα στην ελλαδα.Οι περισσοτεροι μου ελεγαν το κοκκινο και το χρωμα της διαφημησης το gri stromboli.Ελαχιστοι ψηφησαν το μαυρο.Διαβαζα επισης και στα περιοδικα οτι τα σκουρα χρωματα κρυβουν τις καμπυλες της.Μια μερα συναντησα και μια αθηναια νεοπλουτη κατινα με μια ασημη gt και μου λεει οτι με το μαυρο χανει πολυ το αυτοκινητο.Θα μου πεις τι σε νοιαζει η γνωμη τους αλλα θα παραγγελνα το αυτοκινητο χωρις να το εχω δει σε κανενα χρωμα εκτος απο το gri lipari που δεν μου αρεσε.Και εντελως τυχαια την μερα που πηγα για παραγγελεια σκανε 3ις gt μαυρο απλο,ασημι,gri stromboli και φυσικα επαθα την πλακα μου με το μαυρο.Μπορει να σβηνονται εν μερει οι καμπυλες της αλλα η αντιθεση των πισω κοκκινων φωτων και των νικελ ειναι κατι μοναδικο.Γενικα δενει καλυτερα το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Σε ρωταω για το χρωμα ετσι κουβεντα να γινεται.Για να δεις ποσο σοβαρα ειχα παρει το θεμα επιλογη χρωματος εκανα το εξης.Καταρχας μιλησα με ολους τους αντιπροσωπους αλφα στην ελλαδα.Οι περισσοτεροι μου ελεγαν το κοκκινο και το χρωμα της διαφημησης το gri stromboli.Ελαχιστοι ψηφησαν το μαυρο.Διαβαζα επισης και στα περιοδικα οτι τα σκουρα χρωματα κρυβουν τις καμπυλες της.Μια μερα συναντησα και μια αθηναια νεοπλουτη κατινα με μια ασημη gt και μου λεει οτι με το μαυρο χανει πολυ το αυτοκινητο.Θα μου πεις τι σε νοιαζει η γνωμη τους αλλα θα παραγγελνα το αυτοκινητο χωρις να το εχω δει σε κανενα χρωμα εκτος απο το gri lipari που δεν μου αρεσε.Και εντελως τυχαια την μερα που πηγα για παραγγελεια σκανε 3ις gt μαυρο απλο,ασημι,gri stromboli και φυσικα επαθα την πλακα μου με το μαυρο.Μπορει να σβηνονται εν μερει οι καμπυλες της αλλα η αντιθεση των πισω κοκκινων φωτων και των νικελ ειναι κατι μοναδικο.Γενικα δενει καλυτερα το αυτοκινητο.
Σάκη μου αρέσει που στην αρχή επέμενα οτι το μαύρο χρώμα της πάει καλύτερα της GT και προσπαθούσες να με πείσεις για το γκρί στρόμπολι .Τελικά όταν πείστικα και την παρήγγειλα σε γκρί άλλαξες γνώμη και προσπαθούσες να με πείσεις για το μαύρο.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Σάκη μου αρέσει που στην αρχή επέμενα οτι το μαύρο χρώμα της πάει καλύτερα της GT και προσπαθούσες να με πείσεις για το γκρί στρόμπολι .Τελικά όταν πείστικα και την παρήγγειλα σε γκρί άλλαξες γνώμη και προσπαθούσες να με πείσεις για το μαύρο.Mήπως το κάνει επίτηδες για να μην έχετε το ίδιο?
-
Σε ρωταω για το χρωμα ετσι κουβεντα να γινεται.Για να δεις ποσο σοβαρα ειχα παρει το θεμα επιλογη χρωματος εκανα το εξης.Καταρχας μιλησα με ολους τους αντιπροσωπους αλφα στην ελλαδα.Οι περισσοτεροι μου ελεγαν το κοκκινο και το χρωμα της διαφημησης το gri stromboli.Ελαχιστοι ψηφησαν το μαυρο.Διαβαζα επισης και στα περιοδικα οτι τα σκουρα χρωματα κρυβουν τις καμπυλες της.Μια μερα συναντησα και μια αθηναια νεοπλουτη κατινα με μια ασημη gt και μου λεει οτι με το μαυρο χανει πολυ το αυτοκινητο.Θα μου πεις τι σε νοιαζει η γνωμη τους αλλα θα παραγγελνα το αυτοκινητο χωρις να το εχω δει σε κανενα χρωμα εκτος απο το gri lipari που δεν μου αρεσε.Και εντελως τυχαια την μερα που πηγα για παραγγελεια σκανε 3ις gt μαυρο απλο,ασημι,gri stromboli και φυσικα επαθα την πλακα μου με το μαυρο.Μπορει να σβηνονται εν μερει οι καμπυλες της αλλα η αντιθεση των πισω κοκκινων φωτων και των νικελ ειναι κατι μοναδικο.Γενικα δενει καλυτερα το αυτοκινητο.
Σάκη μου αρέσει που στην αρχή επέμενα οτι το μαύρο χρώμα της πάει καλύτερα της GT και προσπαθούσες να με πείσεις για το γκρί στρόμπολι .Τελικά όταν πείστικα και την παρήγγειλα σε γκρί άλλαξες γνώμη και προσπαθούσες να με πείσεις για το μαύρο.
Ειμαι ειμαι τρελος ο ιταλος
Για λεγε καμια καινουρια ενημερωση ειχες?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Μπαααα τίποτα, ουτε ρωτάω. εσυ? κάνα νέο?
-
Ε-ε-ε-ρχεται (λέμε τώρα) Σήμερα μου είπαν ότι όλα βαίνουν καλώς , ότι ήδη γνωρίζουμε τον αριθμό πλαισίου και εν τέλει ισχύουν τα περί 'μέσα Οκτωβρίου'.Καλό κουράγιο μια που χειμώνας για εμάς δεν θάρθει φέτος.Το πραγματικό καλοκαίρι ξεκινάει Οκτώβριο.
-
καλα sakiss μιλαμε το μεταλλικο δεν εχει καμια σχεση με το απλο!!!! γκριζαρει ελαφρως και ειναι πολυ μεγαλοπρεπες. ειδικα οταν το χτυπαει ο ηλιος ειναι γαματα... κανενα δεν ειναι μαυρο μεταλλικο.εχει αγριαδα που τρομαζει πιο πολυ απο ολα τα χρωματασυμπαθέστατος ο μιχαλης1978
-
Eλα βρε λαζαρε που χαθηκες?Δηλαδη οσοι παρειγγειλαν ιουνιο θα εχουν το αυτοκινητο τους μεσα οκτωβρη?Αν και υπεραισιοδοξο μακαρι.Δηλαδη ο αντιπροσωπος σου εχει εικονα απο εργοστασιο και θα ξερεις ποτε θα μπει σε παραγωγη η δικια σου?
Αν μπορεις γραψε ενα αναλυτικο review για την τριημερη συμβιωση σου με την gt
-
Μαγκες απο ασφαλειες τι παιζει?καταληξατε?αυτη της αλφα λετε να κανει δουλεια την εχει δοκιμασει κανεις?(ασφαλιση ενοω)
-
Εγω μια απο τα ιδια.Απο μεσα οκτωβρη μου το γυρισαν μεσα νοεμβρη το αργοτερο.Πως γινεται να ειπαν στον λαζαρο μεσα οκτωβρη αφου την παραγγειλαμε ιδια μερα.Παλιοαθηναιοι
-
Σήμερα οδήγησε σε τεστ ντραιβ την 2λιτρη GT ενας φίλος που έχει 156 2.0 και όλα του τα χρόνια είχε πάντα Alfa.
Δύο πράγματα δεν του άρεσαν.
-
Ο συμπλέκτης που είναι πολύ μαλακός. 'γυναικείος'
-
Η ποιότητα του δέρματος των καθισμάτων που την χαρακτήρισε απαράδεκτη. Κάτι που παραδέχτηκε και ο αντιπρόσωπος και του είπε οτι σε λίγο (πόσο???) καιρό οι GT που θα έρχονται θα έχουν το 'καλό' το δέρμα.
εμένα προσωπικά και τα 2 δεν με απασχολούν γιατι και ο συμπλέκτης δεν με πείραξε που είναι μαλακός και δερμάτινα καθίσματα δεν έβαλα
-
Alfa Romeo GT