-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηταν όλα εξαιρετικά παίδες!! Αρα δεν απολύεται κανένας!! (λέμε τώρα!!)Πολλοί φίλοι...πάνω απο 100 άτομα...οδηγοί που έβαλαν τα δυνατά τους να μας ευχαριστήσουν...και ευχάριστα απρόοπτα!!
Ενας κλήρωσε τον ευατό του!! ( ...Η παράγκα!!)...άλλος βρήκε το φλουρί στο ταψί...μ αυτά και με άλλα..περάσαμε 4 ωραίες ώρες μαζί με τα παιδιά των 4Τ (που δούλεψαν για να γίνει αυτή η ωραία γιορτή) ...τον ΣΧ (φυσικά και πάνω απ όλους!!)... τον ΚΚ (!ναι,ναι..ήρθε)...και πολλούς φίλους αγωνιζόμενους που έδειξαν πόσο μετράνε τους θεατές!!
Δόθηκαν βραβεία..έγιναν πλάκες!!....το φλουρί κέρδισε ενα Safetrack!!!
Πάντως εγω θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στράτη προσωπικά..και για αυτό το βήμα που μας έχει δώσει...και για την αμέριστη συμπαράσταση...και για την υπομονή και την επιμονή!!
Αλλά και τον mm55 (stealth) για την ηρεμία και την ψυχραιμία!!Να είμαστε καλά και του χρόνου...διπλάσιοι!!!
εμενα ηταν η πρωτη φορα που ημουν παρων σε 4Τ forum συναντηση.
Ευχαριστω πολυ το περιοδικο που υπαρχει και που με το φορουμ αποκταει αλλα διασταση....
Αληθεια θα ηθελα να ξερω πως φαινεται στα ματια του Κ.Κ. που πριν καποια χρονια forum - internet ηταν αγνωστες λεξεις...Ελπιζω να μη βρεθει μελλοντικα καποιος που να πεταξει κακιες (κακοβουλα) για το περιοδικο, οπως εγινε προ καιρου. Ο Κ.Κ το σχολιασε και προσωπικα αισθανθηκα ασχημα....
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Η ιδέα του onyx ! Θα έπρεπε να έχουμε αυτοκολλητάκια στο πέτο με τα ψευδώνυμά μας. δεν είναι κακή .!!ναι ρε παιδια. Βασιλη ηθελα να σε γνωρισω. Συστηθηκαμε? Δε θυμαμαι
Στη κοπη επρεπε να λεμε και nicknames μας.....
Ανυπομωνω για την επομενη συναντηση...Καμια εκδρομουλα??
ε?? Ρενα....ε??? -
Θα ήθελα να έδινα το παρόν κι εγώ στην εκδήλωση αυτή, αλλά πολλά, πολλά km δεν το επιτρέπουν (Αθήνα-Θεσσαλονίκη)
Πάντα τέτοια να γίνονται, άντε και εκδρομούλες !!!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Θα ήθελα να έδινα το παρόν κι εγώ στην εκδήλωση αυτή, αλλά πολλά, πολλά km δεν το επιτρέπουν (Αθήνα-Θεσσαλονίκη)Πάντα τέτοια να γίνονται, άντε και εκδρομούλες !!!
ελα σιγα τα χιλιομετρα!
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Θα ήθελα να έδινα το παρόν κι εγώ στην εκδήλωση αυτή, αλλά πολλά, πολλά km δεν το επιτρέπουν (Αθήνα-Θεσσαλονίκη)
ελα σιγα τα χιλιομετρα!
509 km στον αριθμό, αλλά την επόμενη φορά, όλο και κάποιο όχημα θα βρώ να τα καταπιεί !
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ελα σιγα τα χιλιομετρα!
509 km στον αριθμό, αλλά την επόμενη φορά, όλο και κάποιο όχημα θα βρώ να τα καταπιεί !
ελα εγω ηρθα απο θεσσαλονικη με το πολο με τη μια....Μια χαρα αρκει να μη φυσαει
140 σταθερα να μη σε γραφει κ η τροχαια και πας....
Ε αν σου κολλησει κανα EVO ανοιγεις για λιγο μεχρι τα 260 κ μετα κοβεις παλι... -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
ελα σιγα τα χιλιομετρα!
ελα εγω ηρθα απο θεσσαλονικη με το πολο με τη μια....Μια χαρα αρκει να μη φυσαει
140 σταθερα να μη σε γραφει κ η τροχαια και πας....
Ε αν σου κολλησει κανα EVO ανοιγεις για λιγο μεχρι τα 260 κ μετα κοβεις παλι...Kαι ξέρεις...έχω την εντύπωση ότι τα ''πιστόλια'' της τροχαίας γράφουν μέχρι τα 260 αν δεν κάνω λάθος.
Αρα με 270 δεν έχω και φόβο για κλήσεις...
-
Ευχαριστούμε όσους φρόντισαν να περάσουμε πολύ όμορφα σε μια ακόμη συγκέντρωση. Ο λαμπρός ήλιος, η παρέα, τα αυτοκίνητα, τα δώρα, μα περισσότερο απ' όλα η παρέα, το κέφι των ανθρώπων του περιοδικού και η παρουσία του Κ.Κ. έφτιαξαν το πρωινό της Κυριακής μας. Άν και δεν βγήκε το νουμεράκι μας από την κληρωτίδα (πως να τα βάλεις με ανθρώπους που... αυτοκληρώνονται... ), περάσαμε θαυμάσια.
Και πάλι ευχαριστούμε τους ανθρώπους που φροντίζουν να μας δίνουν βήμα, και να ακούν τα όσα έχουμε να πούμε.
-
Αυτό που δεν έγραψα παραπάνω είναι ότι ήταν η μεγαλύτερη μέχρι τώρα συνάντηση του φόρουμ. Τα μέλη πρέπει να ήταν πάνω από 100. Γνώρισα πολλούς καινούργιους φορουμάδες που δεν γράφω ονόματα γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον.
Ευτυχώς που τα 'περί κλήρωσης' ξεχάστηκαν ήδη...
-
Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω με τη σειρά μου όλους τους συντελεστές της ομάδας των 4Τ, που οργάνωσαν αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση καθώς και τον ΚΚ που ήταν παρών (ευχαριστούμε boss). Για την παράγκα δεν θέλω να σχολιάσω γιατί ήμουν και εγώ από τους τυχερούς της κλήρωσης (συνοδήγηση με το 206 RC) . Η πρώτη επαφή μου με την πίστα στο δεξί bucket ( ) ενός 'πολιτικού' αυτοκινήτου και με έναν πρωταθλητή οδηγό στο τιμόνι, θεωρώ ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία (από χθες την βλέπω και την ξαναβλέπω από το video του εγκεφάλου μου ). Ά ρε παράγκα τι μου κάνεις . Θα με αναγκάσετε να βάλω και εγώ το δικό μου αυτοκίνητο στο επόμενο track day .
Ευχαριστώ και πάλι για το πανέμορφο κυριακάτικο πρωινό.ΥΓ Το 'προεδρείο' του forum βρίσκεται σε δίαιτα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ευτυχώς που τα 'περί κλήρωσης' ξεχάστηκαν ήδη...
Νομίζεις!!!
-
Θερμες ευχαριστιες στους 4Τ για την χθεσινη εκδηλωση κ σ ολους οσους συμβαλουν στην διατηρηση αυτου του φορουμ που μας φερνει κοντα κ μας δινει την δυνατοτητα της εκφρασης των αποψεων μας στο αντικειμενο που ολοι αγαπαμε!
Κ του χρονου με υγεια, παντα ετσι! -
Καλή βδομάδα και πάντα τέτοια.
Είμαι πολύ απογοητευμένος που πήρα απουσία σε μάθημα που το είχα σίγουρο
Ξέρω οτι περάσατε πολύ καλά και αυτό με στεναχωρεί περισσότερο και με κάνει να ζηλέυω.
Ευχαριστίες στους οικοδεσπότες μας και για όσα κάνουν για να μπορόύμε να υπάρχουμε απο αυτόν τον χώρο.
Πάντως αυτό που μου λέιπει απο αυτές τις εκδηλώσεις μας είναι που δεν μπορώ να μορφοποιήσω τα ψευδώνυμα μας.
Μια ιδέα που έχω είναι στο πίσω μέρος απο τα καπέλλα μας να μπεί το forumοψευδώνυμο,ραφτό.Άλλες ιδέες ???????????
Νάμαστε καλά να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε. -
ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ
Μου κανατε και τον φιλο ε.Καλα ρε ουτε την τριτη ηλικια δεν σεβεστε ?
Τιποτα για μενα ?Ουτε δωρο,ουτε συνοδηγηση, ουτε τιποτα ?
Μονο να καλεσετε τοσους φορουμαδες ξερατε,μονο τον Πηλεα να κοψη την πιτα βαλατε,μονο αγωνιστικα ξερατε να φερετε,μεχρι και τον καιρο ταιριαξατε.Τοσα και τοσα ταχα μου κληρωσατε. Εκεινο το NISSAN στην γωνια δεν μπορουσατε να κανετε κατι να το συνοδηγησουμε?Υ.Γ. Αυτο που δεν ειπε κανεις εως τωρα ειναι οτι την εκδηλωση εκοσμησαν με την παρουσια τους πολλες αιθεριες υπαρξεις,ειτε καθισμενες σε γραφεια ειτε σε τραπεζια.Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΝΙΑ.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Υ.Γ. Αυτο που δεν ειπε κανεις εως τωρα ειναι οτι την εκδηλωση εκοσμησαν με την παρουσια τους πολλες αιθεριες υπαρξεις,ειτε καθισμενες σε γραφεια ειτε σε τραπεζια.Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΝΙΑ.
... που να δεις την ακομα πιο νεα!!!
... Βρε τι παθαμε... -
Μπράβο σε όλους, για την άρτια οργάνωση,
Ήταν όλα καταπληκτικά, πολύς κόσμος, πολλά αυτοκίνητα, πολλές αιθέριες υπάρξεις, πολύ καλός καιρός κλπ.
-
Θερμά συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν με την οργάνωση και την υλοποίηση της γιορτής. Ακόμη και με τα στοιχεία της φύσης φαίνεται ότι υπήρξε συνενόηση απο τους υπευθύνους!!! και για αυτο ο καιρός ήταν τόσο τέλειος. Σίγουρα θα πρέπει στην επόμενη συνάντηση να αποφασίσουμε ενα τροπο αναγνώρησης (αυτοκόλλητο ας πούμε) διότι διαφορετικά χάνουμε τον μπούσουλα!!!. Τελικά η παράγκα έπαιξε τον ρόλο της με τα γνωστα αποτελέσματα!!!! Οψώμεθα!! για το μέλλον να μην επαναληφθεί. Πάλι πολλές ευχαριστίες στους συντελεστές και τους παρόντες απο το περιοδικό μας και ευχές για ένα γόνιμο και αποδοτικό 2004 και με πολλές πρωτιές σαν περιοδικό στο χώρο του.
-
Ηταν τόσοι πολλοί που ήθελα να γνωρίσω, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα μέσα στον πανικό... Αν αναρωτιέστε, εγώ ήμουν με τα γυαλιά και το μαύρο καπελάκι με το σήμα της Citroen...
Μέλος της παράγκας κι εγώ, κέρδισα μια μεταξοτυπία! (αν και δεν το περίμενα...) Αλλά αυτό με τον cmarin ήταν ανήκουστο...
Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε κάτι για τη σύνδεση ψευδωνύμων-ονομάτων-φατσών... Νομίζω ότι το καρτελάκι στο πέτο είναι ό,τι καλύτερο... Και σχετικά ανέξοδο κιόλας...
-
Θα ηθελα να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τους οικοδεσποτες μας για την ομορφη εκδηλωση που οπγανωσαν η οποια τα ειχε ολα:
Ζεστη και χαρουμενη ατμοσφαιρα, πολλα δωρα και φαγητο τοσο που ο πρεδρος μας (kouk) δεν συνεχισε για το γνωστο στεκι στα Καλυβια αλλα πηγε για να χωνεψει.
Η παραγκα εδρασε και παλι με αποορυφωμα την περιπεωση του cmarin.
Ελεος Κε Μαρινακη.
Παντως και εγω δεν αδικιθηκα απο την συνοδηγηση που κερδισα με τον Χατζηρηγα και το Lanos του τον οποιον και ευχαριστω. -
Πάντως κάτι τέτοιες μέρες είναι που αναπτερωνεται το ηθικό σου και θές να κάνεις κι άλλο...να είσαι πάντα με αυτή την παρέα!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΤΙΠΟΤΑ!! (κάτι λουκανικοπιτάκια,σαντουιτσάκια και τυροπιτούλες μαζί με 2 κομμάτια πίτα!!)Μόνο που απο ότι είδα είχαν έρθει και 2-3 Φορουμάδες που δεν γνώρισα!
Αλλά αυτή την φορά ρώταγα!!!Για να μην λέει και μια ψυχή!!
Κοπή πίττας του forum - KYΡIAKH 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ