-
παιδες ειναι κανεις εραστης της κορνας?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ευτυχώς τώρα που η εταιρεία είναι ξανά Audiolab (την αγόρασαν οι ίδιοι οι υπάλληλοί της) επιστρέφει στις παλιές αξίες. Κι ας κατασκευάζονται στην Κίνα πλέον.Έχω Audiolab και θέλω να αναβαθμιστώ (χρόνια παίζει αυτό το έργο) σε προ και τελικό - φυσικά audiolab, δε πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν άλλους ενισχυτές αφού τους συγκρίνουν δίπλα δίπλα.
Μπορώ να αφήσω για προενισχυτή το δικό μου και να πάρω μόνο τελικό αλλά θα προτιμούσα να πάρω και τα 2 καινούρια. Οι καινούριοι προενισχυτές εκτός από το τηλεχειρισμό, είναι ίδιοι με τους παλιούς (σχεδίαση, ΗΧΟΣ κλπ); Ο τελικός που είναι τώρα 2 κομμάτια;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Aπ' ότι βλέπω η Audiolab κατέχει και τις Wharfendale, Quad. Δεν το ξερα...Για την ακρίβεια δεν τις κατέχει, απλά ανήκουν στο ίδιο (μεγάλο) group.
Ευτυχώς τώρα που η εταιρεία είναι ξανά Audiolab (την αγόρασαν οι ίδιοι οι υπάλληλοί της) επιστρέφει στις παλιές αξίες. Κι ας κατασκευάζονται στην Κίνα πλέον.
Έχω Audiolab και θέλω να αναβαθμιστώ (χρόνια παίζει αυτό το έργο) σε προ και τελικό - φυσικά audiolab, δε πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν άλλους ενισχυτές αφού τους συγκρίνουν δίπλα δίπλα.
Μπορώ να αφήσω για προενισχυτή το δικό μου και να πάρω μόνο τελικό αλλά θα προτιμούσα να πάρω και τα 2 καινούρια. Οι καινούριοι προενισχυτές εκτός από το τηλεχειρισμό, είναι ίδιοι με τους παλιούς (σχεδίαση, ΗΧΟΣ κλπ); Ο τελικός που είναι τώρα 2 κομμάτια;
Σε βασική σχεδίαση είναι ίδιοι, σε ήχο είναι καλύτεροι. Μπορείς να κάνεις ό,τι συνδυασμό θέλεις, νομίζω.
Για περισσότερες πληροφορίες, η αντιπροσωπεία είναι η Audio Evolution (τηλ. 210 9596288).
Οχι, δεν εργάζομαι εκεί.
-
Υπαρχει περιπτωση το cd να επαθε απ το συστημα ασφαλειας που πιθανον να εχουν ορισμεςνα cd?Και το λεω γιατι μονο με γνησια επαιζε το κωλομηχανημα του κερατα.
Δε νομίζω πως φταίει αυτό. Μάλλον το πρόβλημα εντοπίζεται εδώ:
Αρε γμτ τσαμπα τα λεφτα δωσαμε τοτε και ηταν απ τα πρωτα που ειχαν βγει.
Στην υποψηφια λιστα Νικο ειναι και το harman kardon hd970.
Gia δωσε μας ινφο αυριο -
Κι από σήμερα αν θέτε.
Πολύ καλό το HK, παίζει κι mp3, έχει και καλή τιμή, τι άλλο θες ναουμ κι άμα λάχει του χώνεις κι ό,τι άλλη ψηφιακή πηγή έχεις στις εισόδους του, χρησιμοποιείς το DAC του κι είσαι άααρχοντας. Ναούμ.
Πάρνε κι ένα ρεβιού και πάσης Ελλάδος:
-
Κι από σήμερα αν θέτε.Πολύ καλό το HK, παίζει κι mp3, έχει και καλή τιμή, τι άλλο θες ναουμ κι άμα λάχει του χώνεις κι ό,τι άλλη ψηφιακή πηγή έχεις στις εισόδους του, χρησιμοποιείς το DAC του κι είσαι άααρχοντας. Ναούμ.
Ε αντε ρε Νικο εγω θα τα βγαζω ενα ενα.
Μηχανισμος αναγνωσης και ποιοτητα κατασκευης? -
Χμμμ, γι'αυτά όντως θα περιμένεις μέχρι αύριο.
Το βράδυ θα βρεθώ με τον αντιπρόσωπο, παρεμπιπτόντως.
-
Χμμμ, γι'αυτά όντως θα περιμένεις μέχρι αύριο.Το βράδυ θα βρεθώ με τον αντιπρόσωπο, παρεμπιπτόντως.
αντε τωρα που εχουμε και τα μεσα
Για κανε κονε και τιμη και στειλε πμ ακου κει 410 -
Ναι, ναι, οκ.
ΤσιιιιιιιιιιιιιιιιΦΟΥτηηηηηηηηηηηηηη...
-
Ναι, ναι, οκ.ΤσιιιιιιιιιιιιιιιιΦΟΥτηηηηηηηηηηηηηη...
ναι ναι τσιφουτη,260 χιλιαρικα εσκασα για το κολοphilips
ase το marantz ειναι απ την φθηνη σειρα αλλα και παλι αχρηστα μηχανηματα ειναι.
Τι να πω ρε Νικο για το NAD -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Για κανε κονε και τιμη και στειλε πμ ακου κει 410Eβρέθη και με 307.
Τώρα δεν ξέρω αν τα κονέ μπορούν κάνουν κάτι καλύτερο...Πήρε και EISA ε;
http://www.pixmania.com/gr/gr/257898/ar ... d-970.html
-
Σε βασική σχεδίαση είναι ίδιοι, σε ήχο είναι καλύτεροι. Μπορείς να κάνεις ό,τι συνδυασμό θέλεις, νομίζω.Χαρμόσυνα νέα.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Κι από σήμερα αν θέτε.
Πολύ καλό το HK, παίζει κι mp3, έχει και καλή τιμή, τι άλλο θες ναουμ κι άμα λάχει του χώνεις κι ό,τι άλλη ψηφιακή πηγή έχεις στις εισόδους του, χρησιμοποιείς το DAC του κι είσαι άααρχοντας. Ναούμ.
Μηχανισμος αναγνωσης και ποιοτητα κατασκευης?Και αυτό dvd rom με πειραγμένο fimware χρησιμοποιεί για ανάγνωση. Απλά σε αυτό αφαιρείτε εύκολα, οπότε μπορείς να βάλεις ένα δικό σου dvd-rom Και να διαβάζει έτσι dvd δισκάκια με Mp3. Πολύ πρακτικό, αλλά όποιος το επιχειρήσει να ξέρει ότι χάνει την εγγύηση...
Η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλή για τα δεδομένα της τιμής...
-
Mιας που πιάσαμε τα players...έχει ακούσει κανείς τη φήμη ότι κάποια playstation 1 (κάποιες παρτίδες) είναι εξαιρετικά ως cd players; Λένε πως σε Α/Β tests έχουν φάει ακόμα και hi-fi μηχανήματα...
Μαντέψτε ποιος παλιός γνωστός μας έχει τέτοιο για πηγή...
-
Εξαιρετικό (και) για CD player είναι το Pioneer DV 490 V-S. Είναι σε καλή τιμή και πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά για να πάρεις κάτι που ακούγεται καλύτερα.
-
Mιας που πιάσαμε τα players...έχει ακούσει κανείς τη φήμη ότι κάποια playstation 1 (κάποιες παρτίδες) είναι εξαιρετικά ως cd players; Λένε πως σε Α/Β tests έχουν φάει ακόμα και hi-fi μηχανήματα...Δε το νομίζω.
Τουλάχιστον σε εμένα δε γίνεται κάτι τέτοιο.
Παίζει καλά αλλά σαν το Marantz KIS 'δεν'. -
Για κανε κονε και τιμη και στειλε πμ ακου κει 410
Eβρέθη και με 307.
Τώρα δεν ξέρω αν τα κονέ μπορούν κάνουν κάτι καλύτερο...Πήρε και EISA ε;
http://www.pixmania.com/gr/gr/257898/ar ... d-970.html
αντε να δουμε τωρα το βραδυ τι θα κανει ο Νικος.....μονο ουισκια θα πινει?
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
Κι από σήμερα αν θέτε.
Μηχανισμος αναγνωσης και ποιοτητα κατασκευης?Και αυτό dvd rom με πειραγμένο fimware χρησιμοποιεί για ανάγνωση. Απλά σε αυτό αφαιρείτε εύκολα, οπότε μπορείς να βάλεις ένα δικό σου dvd-rom Και να διαβάζει έτσι dvd δισκάκια με Mp3. Πολύ πρακτικό, αλλά όποιος το επιχειρήσει να ξέρει ότι χάνει την εγγύηση...
Η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλή για τα δεδομένα της τιμής...
δηλ? για καντο ποιο λιανα!
Οι προτασεις σου?Η κατασταση εχει ως εξης.
Υπαρχει ηδη το συστημα και γενικα οτι μηχανημα αντικαθισταται θα πρεπει να ειναι ποιοτικο και διαχρονικο,δεν ειναι μηχανηματα που τα παιρνεις για να τα πετας καθε 5 χρονια και συν τοις αλλοις θα πρεπει να αποδιδουν και ηχητικα,αλλιως ποιος ο λογος της αναβαθμισης,εστω και επι της ευκαιριας αντικαταστασης. -
Όσο για τις εκπτώσεις από ότι κατάλαβα είναι μόνιμες πλέον. Πάντως όποιος βγει στην αγορά για cd player ας δει πρώτα το Τascam cd01Upro.
Κουκλί είναι!
Αλλά θέλει ρακιέρα το άτιμο. Επίσημη τιμή 650+φπα από την Ελίνα. Street price σαφώς πιο κάτω φαντάζομαι.
Οι mods μπορούν να το μεταφέρουν ή δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα;
to cd 160?
-
Όσο για τις εκπτώσεις από ότι κατάλαβα είναι μόνιμες πλέον. Πάντως όποιος βγει στην αγορά για cd player ας δει πρώτα το Τascam cd01Upro.
Κουκλί είναι!
Αλλά θέλει ρακιέρα το άτιμο. Επίσημη τιμή 650+φπα από την Ελίνα. Street price σαφώς πιο κάτω φαντάζομαι.
αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου πω που θα το βρεις κοντά στα 600
Home Hi-Fi