-
-
Μάλλον πρέπει να αγοράσω ακουστικά. Αυτά που έχω που μπαίνουν στο αυτί γενικά δε με βολεύουν, ίσως έχω περίεργο αυτί. Θέλω λοιπόν από αυτά που σου καλύπτουν το αυτί και ακούς εσύ χωρίς να ενοχλείς τους άλλους (το μωρό που κοιμάται δηλαδή που μου δημιούργησε και την ανάγκη!). Καλό είναι να μπορώ να τα φοράω ώρα και να είναι σχετικά ελαφρά και άνετα και καλύτερα με μακρύ καλώδιο (αν και έχω και προέκταση). Δεν με ενδιαφέρει να τα κυκλοφορώ εκτός σπιτιού. Κόστος όσο γίνεται χαμηλό αλλά εκτιμώ και το value for money και την αίσθηση ποιότητας.
Δεν έχω κάποιο σημείο αναφοράς οπότε ξεκίνησα τυχαία από καλό σχόλιο κάποιας μουσικού για το πρώτο. Έχω διαβάσει καλά λόγια για τα Numark HF-125 DJ, Sennheiser HD201 και HD202. Οι τιμές αυτών είναι της κατηγορίας που θέλω να κινηθώ (πάτος, ξεφτίλα κλπ). Φυσικά δεν περιμένω το σούπερ ήχο αλλά ό,τι καλύτερο μπορούμε.
Τι λέτε για αυτά και τι άλλες προτάσεις στην ίδια κατηγορία τιμής. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μάλλον πρέπει να αγοράσω ακουστικά. ...Ναι στα Sennheiser, αλλά δές στα ίδια περίπου χρήματα και τα KOSS UR40 !
Θυμίζω ότι δεν κάνουν όλα για Hi-Fi, αλλά είναι για MP3, συστήματα home cinema/compact , κλπ -
-
Που το βρήκες το equinoxe εσύ ρε τρισάθλιε?
-
Ναυαρίνου Μάκη
Στα 5 ευρώ, πάλι καλά που δεν έχω και κανένα Technics να διαβάζει και το παραμικρό Προφανώς σ' αυτή την τιμή ότι δίνεις παίρνεις... -
Ρε παιδιά τι διαφορά έχει το άσπρο βινύλιο από το μαύρο;
http://www.ebay.com/itm/Moby-Double-LP- ... 256a921ed7 -
Υπάρχουν (υπήρχαν σίγουρα) και πράσινα,έγχρωμα κλπ αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι χαμηλότερης ποιότητας σε επίπεδο αντοχής και αλλοίωσης του ήχου σε βάθος χρόνου σε σχέση με τα μαύρα.
Τα μαύρα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε άνθρακα. -
Ευχαριστώ Μάκη για τις πληροφορίες
-
εκεί που ήμουν στο Makro είδα σε προσφορά τα Gemini DJX-03 κάπου στα 11-12€ και τα 'χτύπησα'.
οκ δεν είναι άσχημα αλλά στα χαμηλά παραμορφώνουν με τα AKG να υπερτερούν.
-
Αν έχεις τηλεόραση με HDMI που υποστηρίζει ARC τότε το μόνο που χρειάζεται είναι ενα καλώδιο HDMI και καθάρισες. Απ ότι φαίνεται όμως ούτε το home cinema αλλά ούτε η τηλεόραση σου υποστηρίζουν ARC, οπότε θα θέλεις ένα HDMI για την εικόνα και οπτική ίνα για τον ήχο (η οπτική ίνα είναι για να ακούς και το πρόγραμμα της τηλεόρασης απο τα ηχεία του home cinema, αλλιώς για τα DVD σου αρκεί μόνο το HDMI)
-
δεν λεει για οπτικη ψηφιακη εισοδο, αλλα για απλη ψηφιακη εισοδο, αρα μαλλον κοιταει για SPDIF
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν λεει για οπτικη ψηφιακη εισοδο, αλλα για απλη ψηφιακη εισοδο, αρα μαλλον κοιταει για SPDIFΑπο το tab ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
Είσοδος ήχου - Portable In
Ναι
Έξοδος βίντεο - Σύνθετη (Composite)
Ναι
Έξοδος βίντεο - Component
Ναι
Είσοδος ήχου - Οπτική
Ναι
HDMI - Έξοδος
1
USB
ΝαιΟπτική ίνα έχει, τώρα το portable in τί είναι δέν ξέρω, λογικά καρφί 3,5
-
ωπ! σωστον!!
Μπιλυ, απο τον υπολογιστη σου δεν θα ακους ηχο εκει, λοιπον.
Μονον αν ο βερτζιν εχει οπτικη εξοδο ηχου θα μπορεις να ακους και απο εκει.... -
μπα σπάνια laptop να χει οπτική έξοδο. ποιο έχεις;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα είναι ότι το λαπτοπ μου δεν θα έχει έξοδο που να συνδέεται στο digital (optical) input, σωστά;
Αυτό μπορεί να λυθεί πολύ εύκολα αγοράζοντας μια εξωτερική κάρτα ήχου όπως αυτή και καθάρισες. Την έχω και είναι κορυφαία (και πωλείται σε εξευτελιστική τιμή - γύρω στα 20 ευρώ). Το πρόβλημα με την οπτική γενικά είναι ότι ο ήχος από τα blue ray θα γίνεται downgrade (θέλει HDMI).
Σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου, το σύστημα που παρέθεσες μάλλον δεν σου κάνει γιατί χρειάζεσαι 2 HDMI εισόδους (για το laptop και το κουτί της καλωδιακής) και μια HDMI έξοδο για την τηλεόραση. Η μια λύση είναι να πας σε ξεχωριστά κομμάτια (ενισχυτής 5.1/7.1 + ηχεία) που μάλλον είναι ακριβή. Η άλλη λύση είναι να πας σε κάτι σαν αυτό που προτείνεις αλλά με περισσότερες συνδέσεις. Και πάλι θα σου βγει ακριβό αλλά λιγότερο σε σχέση με τα ξεχωριστά κομμάτια.
Μια πρόταση από εμένα θα ήταν αυτό (σαν παράδειγμα το αναφέρω, ίσως βρεις κάτι φθηνότερο).
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
μια εξωτερική κάρτα ήχου όπως αυτή και καθάρισες. Την έχω και είναι κορυφαία (και πωλείται σε εξευτελιστική τιμή - γύρω στα 20 ευρώ).Απο που την παίρνεις αυτή?
-
Η αναπαραγωγή BD απο PC είναι λίγο προβληματική, ειδικά στα 3D γίνεται ο χαμός με ασυμβατότητες. Αν σε ενδιαφέρει το BD γνώμη μου είναι να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις ενα BD Home cinema, μήν μπλέξεις με το PC.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
μια εξωτερική κάρτα ήχου όπως αυτή και καθάρισες. Την έχω και είναι κορυφαία (και πωλείται σε εξευτελιστική τιμή - γύρω στα 20 ευρώ).
Απο που την παίρνεις αυτή?
Την είχα αγοράσει από το Πλαίσιο πριν από 3 χρόνια. Τώρα βλέπω ότι φέρνει την UCΑ-222 η οποία είναι ακριβώς η ίδια, αλλά διαφέρει στο software (και γι' αυτό είναι λίγο πιο ακριβή). Λογικά θα τη βρεις σε κάποιο κατάστημα με επαγγελματικά είδη ήχου ή στο Thomann από Γερμανία.
-
Ευχαριστώ!
Μου αρέσει που έχει υποδοχές για μπανάνες. Την θέλω για έναν γνωστό που στέλνει την έξοδο σε μείκτη. Αυτή τη στιγμή το έχει με μετατροπέα απο RCA σε minijack, αλλά το βάρος του μετατροπέα και των καλωδίων χαλάει την υποδοχή minijack της κάρτας ήχου.
Home Hi-Fi