-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κατσε να το βγαλω μια φωτο το βραδυ να σας δειξω περι τινος προκειταιΑσ' το μαλακία ερώτηση. Αμα μιλάμε για ομοαξωνικό μάλλον δεν μπορείς γιατί θέλεις στην ουσία 4 αγωγούς για 2 ηχεία. Ένα ομοαξονικό έχει τον βασικό και το πλέγμα.
-
Καλησπέρα, επισκευή βραχίονα και κεφαλής σε Dual 1220 περίπου πόσο θα βγει;
Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.
-
Εχω μερικες αποριες ποθ θελουνε απαντηση σχετικα με τα in ear ακουστικα
- Γιατι τα καλα ακουστικα εχουν τοσες διαφορες ανα μαρκα στα ωμ?
Πως μεταφραζεται αυτο στην πραξη?
Τι διαφορες εχουν σε αυτο που ακουμε? - Τα ιδια και για τα Frequency Range που και αυτα διαφερουν
Παραδειγμα 3 κορυφαια in ear ακουστικα
Shure se425
Sensitivity
109 dB SPL/mW
lmpedance
22 Ω
Frequency Range
20Hz – 19kHzWestone3
Sensitivity: 107 dB SPL @1mW
Frequency Response: 20 Hz -18 kHz
Impedance: 30 ohms @ 1kHzKlipsch x10
Sensitivity: 107 dB SPL @1mW
FREQUENCY RESPONSE: 5Hz 19kHz
Impedance: 30 ohms @ 1kHz
FREQUENCY RESPONSE: 5Hz 19kHzΔευτερον,διαβαζω στο head fi forum οτι πολλα ατομα χρησιμοποιουν με τα Mp3 τους η τα κινητα τους τηλ φορητους ενισχυτες
Αξιζουν ? ακους πραγματι διαφορα?
Ενα παραδειγμα τετοιου παρακατω:
http://www.fiio.com.cn/products/index.a ... =105026001 - Γιατι τα καλα ακουστικα εχουν τοσες διαφορες ανα μαρκα στα ωμ?
-
-
απο 20hz ως 20Khz ακούς (και λιγότερο) οπότε δεν σε ενδιαφέρει.
Το τι θα ακούσεις εξαρτάται απο τα αυτιά σου. Αν είναι να ακούς mp3 μήν ασχοληθείς καν με ενισχυτές κλπ.Ενα ζευγάρι ακουστικά που δεν είναι της πλάκας σου είναι αρκετό.
-
σήμερα παρέδωσαν το πνεύμα οι άπειρες ώρες παιγμενες ψείρες σονυ ε888. έχετε καμία πρόταση στα 50-80 εύρα; 80%χρήση για τρέξιμο . σταθερότητα κ αντοχή στο χρόνο. Tia επ
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
-
απο 20hz ως 20Khz ακούς (και λιγότερο) οπότε δεν σε ενδιαφέρει.
Το τι θα ακούσεις εξαρτάται απο τα αυτιά σου. Αν είναι να ακούς mp3 μήν ασχοληθείς καν με ενισχυτές κλπ.Ενα ζευγάρι ακουστικά που δεν είναι της πλάκας σου είναι αρκετό.
Ακουστικα εχω και μαλιστα καλα τα se425
Τωρα απο μουσικη εχω και mp3 και flac στη συλλογη μου -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
σήμερα παρέδωσαν το πνεύμα οι άπειρες ώρες παιγμενες ψείρες σονυ ε888. έχετε καμία πρόταση στα 50-80 εύρα; 80%χρήση για τρέξιμο . σταθερότητα κ αντοχή στο χρόνο. Tia επhttp://www.audioshow.gr/e-shop/products ... red-detail
βεβαια κατιτις παραπανω απο 80 ευρω
Επισης τα πολυ καλα se215 με πλεονεκτημα το αποσπωμενο καλωδιο...παλι λιγο πανω απο το budget σου
http://access-prostage.gr/page/default. ... &prID=9105edit: τωρα ειδα τα sony που ειχες
Αυτα που εγω σου προτεινω ειναι ie και εχουν noise cancelation
Το αναφερω διοτι μπορει να μην θελεις την πληρη απομονωση εξωτερικων θορυβων -
http://www.shure.com/americas/news-even ... -earphones
http://www.earphonesolutions.com/shure- ... tions.html
.................... Far superior sound than the custom earphones both my wife and I own that cost over $1,200. So yes, the argument about: 'for that price I can get a custom' does not stick. Good luck getting the same experience and sound quality from a custom. It won't happen. The SE846 and its low pass filter have nothing to do with a 'custom' earphones where you are basically paying a premium because they were made after your ear canal mold but nothing really exciting going on inside that sanded vinyl piece. Aside from the fact that you cannot resell your custom earphones. Furthermore, the SE846 is NOT about adding more drivers and putting a higher price tag on it. It's about delivering an experience and sound quality that you do not have from anything else being manufactured out there. Nothing comes close to the sound of the SE846. I'm very careful with what I write. I know thousands of our customers are hardcore audiophiles and I don't sign my name on something I don't honestly, fully believe in. I'm 100% convinced you have not listened to anything like the SE846, unless you have listened to one.........
-
ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δε μπόρεσα να καταλήξω σε κάτι κ γλυκοκοιτάω την σπορτ σειρά της Sennheiser που έχει κ πιο λογική τιμή, αλλά δε ξέρω αν θα μου κάτσει στο αυτί καλά. Άλλοι λένε τα καλύτερα, άλλοι τα λένε μούφες.
SENNHEISER CX-685 και mx-685. Θα πάω στο Νάκα να τα δω από κοντά.
-
τελικά αρκέστηκα στις ψείρες της sennheiser των 35 ευρώ. MX 685.
Αδιάβροχες, με λαστιχένιο γαντζάκι που μπαίνει κάπου στο λοβό του αυτιού (εκεί που μαζεύεται το σαμπουάν μετά το λούσιμο) έξτρα σταθερά. Μετά την αρχική ά-μπαση ξενέρα έβαλα αφρένια pads και ο ήχος έγινε μια χαρά. Μια χαρά για τα λεφτά τους
-
Δεξί ανταλακτικο ακουστικό shure se425 εντελώς φιλική τιμή.... 80 ευρώ.....
Με τις υγείες μας:evil:
Στάλθηκε από το SGP321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Aναγέννηση του sansui που ετοιμαζόταν να πετάξει ο πατέρας μου
ευτυχώς ανέβηκε φίλος με αμάξι απο ελλάδα προς ρόττερνταμ και τον φόρτωσαΜε τη βοήθεια ερνάνι, χτύπησα και δύο μεταχείρω ηχειάκια από εναν μπάρμπα εδώ και τατααμ
cult λεπτομέρια το πορτοκαλί βιομηχανικό πολύμπριζο
-
Όμορφο setup.
Παίζει να βρούμε ανταλλακτικά για παλιό Sansui;
-
μίλα με καβαλίνο, υπάρχει ΚΟΝΕ για επιδιορθωσεις παλιων ενισχυτών.
Γενικά, αν δεν έχεις τπτ σοβαρό, μόνο πυκνωτές-ποτενσιόμετρα χρειάζονται αλλαγή.
Τώρα αν έχεις κάψει κανα τρανσίστορ δεν ξέρω, αλλά γενικά υπάρχουν τα πάντα
Τα χριστούγεννα παίζει να τον ξανακατεβάσω για να αλλάξω κάτι πυκνωτές.Τώρα αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ενα airport express για να μπορω να στριμάρω ασύρματα απ το λαπτοπ και το ipad
-
Ποτενσιόμετρο θέλει, οκ, θα μιλήσω.
-
Θες στάνταρ και πυκνωτές αν δεν τους έχεις αλλάξει ποτές
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μίλα με καβαλίνο, υπάρχει ΚΟΝΕ για επιδιορθωσεις παλιων ενισχυτών.Γενικά, αν δεν έχεις τπτ σοβαρό, μόνο πυκνωτές-ποτενσιόμετρα χρειάζονται αλλαγή.
Τώρα αν έχεις κάψει κανα τρανσίστορ δεν ξέρω, αλλά γενικά υπάρχουν τα πάντα
Τα χριστούγεννα παίζει να τον ξανακατεβάσω για να αλλάξω κάτι πυκνωτές.Τώρα αυτό που θέλω να προσθέσω είναι ενα airport express για να μπορω να στριμάρω ασύρματα απ το λαπτοπ και το ipad
Mπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το σεταπ με το ιΠαντ; Τι χρειαζομαστε κλπ
Εχω ενα ενισχυτη απο τα 80σ, λογικα θα δουλευει καλα. -
Αν θες απλά να συνδέσεις το ipad με τον ενισχυτή, ένα 3.5 σε RCA είτε στο TAPE είτε στο AUX αν έχει κάνει τη δουλειά του.
Το 'πρόβλημα' που θα αντιμετωπίσεις με το ipad είναι ότι κανονικά θέλει προενισχυτή για να παίξει σωστά, αλλά προσωπικά δεν έχω θέμα με τον δικό μου, ίσως να τσεκαρω κάτι κάποια στιγμή στο μέλλον.
Αυτό που θέλω να κάνω όμως με το airport express είναι να μπορώ να στριμάρω ασύρματα, για να μην έχω αχρηστεμένο το ipad.
Τότε απλά συνδέεις το airport στον ενισχυτή και το ipad παίζει ασύρματα με δαύτο.Υπάρχει δε και ένα προγραματάκι για pc με 20 έουρος http://rogueamoeba.com/airfoil/windows/ με το οποίο μπορείς να στέλνεις και ήχο ασύρματα απ το πισι σου στο airport
-
Αλήθεια πού έχει χαθεί ο συνονόματός σου; (ο Ernani)
(γαμάτο το στήσιμο του hifi -όχι του Γρηγόρη :σίφτυ: )
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όμορφο setup.Όντως. Το δεξί ηχείο έχει μεγαλύτερη κλίση προς τα μέσα ή μπερδεύει λόγω φακού/φωτισμού?
Άντε, πάρτε και μερικές άθλιες φωτό του δικού μου πρώην (με μικρά και μεγάλα χειροποίητα) και νυν (με 'νέα' [sic], κατά τη διάρκεια του στησίματος/μετρήματος).
Home Hi-Fi