-
Τι λέτε...πάμε την Παρασκευή 9/1...κατά τις 20:30...στο γνώριμο Κισσό?!!
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 7/1...για να κλείσουμε τραπέζι!!
Δικαίωμα συμμετοχής σε WRC,Group A,Group N,Group Full N,Group Ολίγον Ν,Group E (DAP!!),Group National....πηρούνια!!!
Δοκιμές...ελεύθερες!!
Το road book...εχει δοθεί...αλλά θα ξαναδοθεί!!
Οπως ανεβαίνουμε την Λεωφόρο Κηφισιάς......
Στο Φαναρι του Υγεία...μπαίνουμε στον παράδρομο...σε 150 Peugeot Condor ...δεξιά κρατημένη....200 (2 στενά)...αριστερή κρατημένη..100.. στο δεξί σας χέρι!!
-
Δικαίωμα συμμετοχής σε WRC,Group A,Group N,Group Full N,Group Ολίγον Ν,Group E (DAP!!),Group National....πηρούνια!!!
Δοκιμές...ελεύθερες!!
Στο Φαναρι του Υγεία...μπαίνουμε στον παράδρομο...σε 150 Peugeot Condor ...δεξιά κρατημένη....200 (2 στενά)...αριστερή κρατημένη..100.. στο δεξί σας χέρι!!
-
Δοκιμές...ελεύθερες!!
-
Μου φαίνεται ότι θα παραβρεθώ
-
GROUP Eκδηλωνει ανυπομονησια δια SERVICE PARK μοντελλο 1000 ΠΙΣΤ λαθος ΠΙΑΤΑ.
-
Πηρούνια που ...δεν έχουν ακόμα ομολογκαριστεί δέχεστε;
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Πηρούνια που ...δεν έχουν ακόμα ομολογκαριστεί δέχεστε;Βεβαίως....μπορείς να ομολογκάρεις επιτόπου!!!
-
Μου έλειψαν οι ασχημομουτσούνες σας οπότε λέω να έρθω και εγώ !!!
-
Έχω ομολογκέ μασέλα και είμαι έτοιμος για τον αγώνα. Αναγνωρίσεις (νόμιμες) έκανα στην Κρήτη σε παρόμοιες ειδικές με ίδιες συνθήκες.
-
όχι βρε παιδιά στις 9!!!!!!!!!!!!!!! Θα λείπω μεχρι τις 11 Ιανουαρίου!
μπουεεεεε κάντε το μετα να έρθω κι εγώ!!!!!
-
Άψογα, θα τα πούμε από κοντά
-
....δηλωνω συμμετοχη σαν κριτης! Οπως ειπε και ο κουκος, λισανς θα βγαζουμε επι τοπου!
-
αφού ο τριαντάφυλλος θα κάνει τον κριτή, θα κάνω εγώ το χρονομέτρη...
για να βλέπω τα πηρούνια και τα μαχαίρια στην εκκίνηση
5-4-3-2-1...GO
άντε βρε και το πιο γρήγορο 'μαχαιροπήρουνο' θα κερδίσει σαν έπαθλο το επιδόρπιο -
Βρε τραγικέ πρόεδρε!!! Και αυτό πάνω σε υπηρεσία μου πέφτει!!!
Και καθημερινή τι κοπάνα να κάνω ο έρμος;;;
Ίσως για γλυκό, ίδωμεν!!!
-
Κι εγώ επίσης δεν θα έρθω. Εχω κάνει πολλές απουσίες από τη χορωδία και αυτή την Παρασκευή δεν τη γλυτώνω... Μπορεί να έρθω αργότερα αν είστε ακόμη εκεί...
-
Μου ακούγεται πολυ καλό και μια και δεν εχω παρεβρεθεί ξανά (μονο για καφέ με πάτε!!!!), λέω να έρθω να τσιμπίσω λιγάκι.
-
Επειδή , είμαι και εκπρόθεσμος ( ) και σίγουρα απών ,
παρακαλώ για τα παρακάτω :- Να δικαιολογήσει την απουσία μου ο ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ κηδεμόνας μου(έλα , θα χάσω ..... χρονιά , έχω -λόγω απόστασης- πολλές αδικαιολόγητες )
- Να μου κρεμάσετε το (ομολογκαρισμένο ) πηρούνι μου (κατά το έθιμο)
- Να ... σας καθήσει στο λαιμό το κοκκαλάκι απο το παϊδάκι
Άντε , και καλή ΟΡΕΞΗΗΗΗΗ και ΧΩΝΕΨΗΗΗΗΗΗΗ
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μου ακούγεται πολυ καλό και μια και δεν εχω παρεβρεθεί ξανά (μονο για καφέ με πάτε!!!!), λέω να έρθω να τσιμπίσω λιγάκι...αυτη ειναι η συνηθης διαδικασια που ακολουθειται για την προσεγγιση 'νεων μελων'..
Στην αρχη ειναι ενας καφες...
μετα ειναι καφες με γλυκο...
μετα ειναι καφες με παγωτο..
μετα ειναι καφες με βαφλα...
μετα ειναι καφες με ολα τα παραπανω!!!
Αν περασεις επιτυχως τις παραπανω διαδικασιες, εισαι ετοιμος να ερθεις για φαγητο μαζι μας!
(... καταλαβαινεις, οτι δεν μπορει να ερθει καποιος μαζι μας για φαγητο, ο οποιος να .... μην τρωει!!!! εχουμε και ενα κουτελο σ' αυτη την κενωνια!!!) -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
- Να μου κρεμάσετε το (ομολογκαρισμένο ) πηρούνι μου (κατά το έθιμο)
Kαι εκείνο το τρύπιο ποτήρι που έχει, που δεν γεμίζει ποτέ.
Για να δούμε................ road book έχω,κάπου θα βρώ και λάστιχα σωστά,το τεπόζιτο είναι αρκετά γεμάτο λόγω ημερών,διάθεση υπάρχει πολύ οπότε.........μάλλον......
-
Παιδιά υπάρχει περίπτωση να χωρέσω και εγώ η έκλεισαν οι συμμετοχές????
Κισσός Χ - Επιστροφή στις ρίζες!!!