-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Παιδιά υπάρχει περίπτωση να χωρέσω και εγώ η έκλεισαν οι συμμετοχές????Σε αυτού του τύπου τα event....οι συμμετοχές κλέινουν την ώρα που φεύγουμε απο την ταβέρνα!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε αυτού του τύπου τα event....οι συμμετοχές κλέινουν την ώρα που φεύγουμε απο την ταβέρνα!!
... προεδρε γραψε λαθος!!
Εχουν παιχτει 10 επεισοδια της πετυχημενης σειρας και ακομα δεν εχουμε 'κλεισει'!!Επισης, να αναφερουμε, πως για να μη δηλωνουν συμμετοχη σε καθε εκδηλωση, μπορουν να αγορασουν 'διαρκειας' απο τον Paranga Manager! (οι φιλοι τον λεν pm!)
(Χρονια Πολλα κι ολας!) -
Σωστός!!!
Να βγάλουμε διαρκείας...και να ζητήσουμε και χώρο για να φτιάξουμε το δικό μας ΄γήπεδο'!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σωστός!!!
Να βγάλουμε διαρκείας...και να ζητήσουμε και χώρο για να φτιάξουμε το δικό μας ΄γήπεδο'!!!.... προεδρε, εδω αρχιζουν τα δυσκολα... θελουμε τη φιλαδελφεια, μονο για σχαρα!! (για να ερχονται τα ψητα ολα μαζι.. ειναι κριμα καποιο να τρωνε, ενω οι αλλοι περιμενουν!)
-
Δηλαδή από ότι καταλαβα τις γιορτές όλοι μας πείνασαν!!!! και περιμένουν σήμερα να χορτάσουν??.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δηλαδή από ότι καταλαβα τις γιορτές όλοι μας πείνασαν!!!! και περιμένουν σήμερα να χορτάσουν??.Το συμπερασμα στο οποιο κατεληξα, με τη βοηθεια του προεδρου, ειναι οτι το φαγητο ειναι σαν τον υπνο... Ποτε δε χορταινεις, ρε γαμωτο!
-
Μα κάποιοι έχουν διαρκείας και το χρησιμοποιούν με κάθε ευκαιρία.
Μόνο δικαιολογίες του τύπου θα πάμε για καφέ μπαίνουν για κάλυψη και απόκρυψη των αισχρών δραστηριοτήτων.
Το δικό μας γήπεδο είναι τελείως περιττό γιατί ΠΑΝΤΟΥ παίζουμε εντός έδρας.Ολη η Ελλάδα είναι ένας ΚΙΣΣΟΣ
Που την βρίσκεται την όρεξη για φαί μετά απο όσα φάγαμε αυτές τις μέρες ??????ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ - ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
-
Λοιπόν, επειδή τελικά υπάρχει μια περίπτωση να έρθω με την κοπέλα μου (δεν πιστεύω να πειράζει), θα παρακαλούσα να μην γίνει μεγάλη συζήτηση για το track day στα Μέγαρα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή δούλευα και δεν έχω κοιμηθεί καλά, θα ήθελα απόψε να τα καταφέρω.
Αν δεν καταλάβατε, υποτίθεται ότι στο track day ήμουν απλά θεατής. Ακούτε tm, Angel13 και λοιποί?
Ευχαριστώ για την κατανόησή σας!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Λοιπόν, επειδή τελικά υπάρχει μια περίπτωση να έρθω με την κοπέλα μου (δεν πιστεύω να πειράζει), θα παρακαλούσα να μην γίνει μεγάλη συζήτηση για το track day στα Μέγαρα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή δούλευα και δεν έχω κοιμηθεί καλά, θα ήθελα απόψε να τα καταφέρω.
Αν δεν καταλάβατε, υποτίθεται ότι στο track day ήμουν απλά θεατής. Ακούτε tm, Angel13 και λοιποί?
Ευχαριστώ για την κατανόησή σας!... Ε, τι! εγω θα πω πως ειχες δυνατα τη μουσικη οταν μπηκαμε μεσα, για να μην ακουγονται τα λαστιχα που θα τσιριζουν!!
(δεν ειμαι χαφιες... απλα μ' αρεσει η αληθεια! )Ελα ρε, να σε δουμε απο κοντα!!
Και σαν θεατες, δεν τρεχει τιποτα! Ουτως ή αλλως εγω θα ειμαι εκει μονο για την παρεα! Το φαγητο το αποκλεισαμε! -
Ευχαριστώ για την κατανόησή σας!
Ναι ρε, οι λοιποι ακουσαμε.Για να μας πιστεψει θα πουμε οτι την Ξαρα οδηγουσε ο Schumacher και συ ησουν θεατης και χρονομετρουσες.
-
Σύμφωνα με έγκυρες , εγκυρότατες , πληροφορίες , η συνάντηση εξελίσσεται τέλεια , τα αμνοερίφεια ...δεν κατάφεραν να αποφύγουν
την θυσία , και ΤΩΡΑ (09/01/2004 , 11:45 μμ) ετοιμάζεται το ...παγωτό!!!Για την ... ανταπόκριση
Αποστόλης. -
Άντε, πάλι θα χορτάσει τσίκνα ο νεφελοστιβάχτης...
-
Δεν πρόλαβα ΓΜΤ!
-
Δεν τους αντεχω αλλοοοοο!!!!
Αφου φαγαμε (ως ειθισται πολυ προς παρα πολυ),γελασαμε (ασυστολως δυνατα)ανταλαξαμε αναμνησεις και αποψεις με παλιους και νεους φιλους, και ενω εγω προτεινα χαμομηλι αυτοι θελανε να πανε για παγωτο.
Και πηγανε οι ομολογκε ξενυχτηδες. -
Ναι τελικά το διαλύσαμε κατα τις 01,30 πμ. αλλά μετά δεν με έπιανε ύπνος, να φταίει άραγε το βιολογικό μου ρολόι??
-
Περάσατε καλά? Αυτό έχει σημασία...
-
Περάσατε καλά? Αυτό έχει σημασία...Υπάρχει περίπτωση να μην περάσαμε καλά
-
... εγω θα σας τα πω ολα!!!
Λοιπον, το φαγητο ηταν ΠΟΛΥ (οχι σε επιπεδα Καλυβιων, βεβαια - ασχετως συμμετοχης ατομων..). Η ομαδα ηταν ντεφορμε, γενικα και ο λογος γι΄αυτο πιστευω ηταν η (σχετικη) αδυναμια του syele να αποδωσει τα αναμενομενα! Να φανταστειτε, στις 2 πρωτες πατατες (για πιατα μιλαω.. καθε πιατο ειχε δυο μεριδες μεσα), δεν τραβαγε... Μετα, ομως, ολα κυλησαν κατ' ευχην!Κατα τα αλλα, τα γνωστα! Ο προεδρος εδωσε παλι ρεστα με τα χορτα του (αυτα μου εχουν μεινει αποθημενο απο την Καλυψω που ειχε γινει κολαση με τα χορτα!! οποιο σερβιτσιο και να σηκωνες, θα εβρισκες χορτα απο κατω) ...
Θα μπορουσα να δωσω λεπτομερεστατη περιγραφη της παραγγελιας, γιατι - για ενα περιεργο λογο ρε παιδι μου.. - αφηναν τις μεριδες ολες μπροστα μου!! (ισως με βλεπανε λειψο και σου λενε 'να φαει κατι το παιδακι να δυναμωσει!'), αλλα δεν το κανω, γιατι το φορουμ το διαβαζουν και μικρα παιδια!
Περιμενουμε και συνεχειες και αυτη τη φορα σας προειδοποιω!! ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!
Ηταν ωραια η πρωτη του χρονου!! Καλη χρονια μας ευχομαι και καλους χρονους!Cheers! (ενα alka seltzer, παρακαλω!)
-
Ωραία ήταν...αν και μέσα στις γιορτές!!
Μην ακούτε τι λένε οι 'κακές γλώσσες'....η παραγγελία ηταν αρκούντως περιορισμένη!!
Μόνο παϊδάκια πήραμε..ούτε χοιρινές..ούτε μοσχαρίσιες!!!
Είχαμε φουσκώσει απο τις γιορτές και...κάναμε δίαιτα!!!Η επόμενη θα είναι προς....Μάνδρα μεριά!!!...ή προς Φυλή...ή προς Μερκούρη!!!...
-
Πόσες μερίδες παϊδάκια ο κάθε ένας πήρατε;
Σαν πολύ διπλωματική απάντηση μου φαίνεται.
Κισσός Χ - Επιστροφή στις ρίζες!!!