-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
τι να κλασει η bmw.. fail
ξυλο απο αμαξωμα που κοντευει 10ετιακαι σε κανονικο γλιστερο δρομο ουτε τη κοντρα δε θα επαιρνε
Πιες το Λιπτον και μη μιλας. Και δεν ηταν καν Μ!!! Σιφτυ...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
+απειρο, τσαι με λεμονι στο μπαλκονι qsis...
Δεν τον πρόλαβε τον Δάκη ρε Γρηγόρη, ήταν μικρός τότε!
-
Μόνο εγώ παρατήρησα ότι η M135i είναι πολύ πιο θορυβώδης από το RS3?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μόνο εγώ παρατήρησα ότι η M135i είναι πολύ πιο θορυβώδης από το RS3?Είδες ήχο που έκανε;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν λεω οτι δεν ισχυει, παντως σε κανενα απο αλλα τεστ που εχω δει δεν εχει αναφερθει τοσο εντονη υποστροφη στο RS3....αυτό που ίσως έχει είδη γραφτεί αλλά ήθελα να πω και εγώ, είναι ότι, είτε με το ένα, είτε με το άλλο αυτοκίνητο θα μπορούσε κανείς να βρίσκεται συνεχώς σε υποστροφή ή υπερστροφή σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση μετάδοσης της κίνησης... Τώρα αυτό που μάλλον ενοχλεί είναι ότι και τα δύο λένε ότι είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά απευθύνονται σε πολύ διαφορετικούς χρήστες και έτσι μερικοί αυτών, αυτοί που όταν διαβάζουν R, RS, M, στον πισινό ενός μοντέλου περιμένουν να ικανοποιούνται οι όποιες αγωνιστικές ή ήμι-αγωνιστικές τους ορέξεις, κάτι πολύ λογικό. Ε, λοιπόν σε αυτό το σημείο, όπως εγώ παλαιότερα είχα ψιλοθάψει το TT RS που είχα οδηγήσει από τον Ρώρρη για μισή ώρα περίπου, έτσι και το Α3 είναι κακό. Δηλαδή δεν είναι racing sport οπως λέει ότι είναι αλλά απλά είναι ένα υπερ-γρήγορο και ασφαλές Gran Tourismous μκρομεσαίων διαστάσεων με χώρους.
AUDI RS3...