-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Υ.Γ : Χάρη, Νίκο, το παγκάκι μέτρησε ! -
Συγχαρτήρια στην κοπελιά και καλοτάξιδο (Χρήστο να τις τα μεταφέρεις ). Συγχαρτήρια και στον Νίκο για το ταξίδι. Θα είναι τρομερή εμπειρία η Σουηδία. Περιμένουμε εντυπώσεις!
Ο διαγωνισμός φέτος ήταν ο καλύτερος όλων των χρόνων. Καταλαβαίνουμε ΣΧ, ότι δεν θα μπορούσε να είναι εφ'όρου ζωης και οι εταιρίες κοιτάνε και άλλους τρόπους διαφήμισης, πόσο μάλλον μετά την ανακοίνωση της Pug ότι αποχωρεί. Μακάρι να βρείτε μία φόρμουλα να συνεχίσετε από το rally,gr (παρόλο που όλοι αυτοί που έπαιζαν μεχρι τώρα, θα ψάχνουν στο 4τ.gr. δεν χρειάζεται αυτοκίνητο. Αρκούν νομίζω ταξίδια σε αγώνες τυο ΠΠΡ.
(μην ξεχνάμε και τον άτυπο διαγωνισμό, κάναμε την πλάκα μας και δεν ζητήσαμε καν δώρο νικητή).
-
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ 4ΤΡΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ! ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ!
ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ(ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ )ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΥΡΟΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ 206.
ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ 4ΤΡΟΧΟΥΣ! -
Εγώ (μαζί με τον αδερφό μου) θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κ.Χαλιβελάκη, που αν και δεν έχει πολλά χιλιόμετρα στις πλάτες του (ή τουλάχιστον έτσι μας είπε ) μας πόρωσε με την οδήγηση του (έστω κι αν ήταν με γραμμές ) Πάντως ο αδερφός μου ήταν άτυχος...Ήταν ο πρώτος που μπήκε και τα λάστιχα θα ήταν ακόμα κρύα
Και το μπουφανάκι που πήρα δώρο από την boutique της Peugeot Sport ήταν ωραίο. Ασχετο αν τελικά θα το φοράει ο αδερφός μου...
Τέλος συγχαρητήρια στους 4Τροχούς για τον διαγωνισμό και ακόμη καλύτερα που δεν θα έχει του χρόνου... Κουράστηκα φέτος και ειδικά το καλοκαίρι (λόγω σχολής δεν είχα Internet) και είπα πως του χρόνου δε θα συμμετείχα... Τώρα με αυτό που μαθαίνω δεν υπάρχει περίπτωση την τελευταία στιγμή να αλλάξω γνώμη -
Εγώ φέτος ήμουν 35ος, για 4 θέσεις δεν συνοδήγησα ...
Το θέμα όμως είναι ότι ο διαγωνισμός κύριε Στράτη ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσει ακόμα και με χωρίς καθόλου δώρο! Εγώ προσωπικά δεν συμμετείχα για το δώρο και για το οποιοδήποτε δώρο, απλά είχα την εντύπωση ότι έπαιζα σένα παιχνίδι και αυτό μου άρεσε! Κύριε Στράτη πρέπει να το ξανασκεφτείτε στους 4τροχούς για του χρόνου, ακόμα και με πολύ υποδιέστερα δώρα... Ακόμα και τα ταξίδια στο wrc θα αρκούσαν και έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι συμμετέχοντες θα συμφωνούσαν μαζί μου... -
Βγάλε το κύριε Στράτη και θα συνεχίσουμε!
ΠΑΜΕ
Θα μιλήσω και με τον Πάνο Καραμπάτσο να δούμε πως μπορεί να μας στηρίξει στα δώρα κάθε αγώνα...
Προχωράμε...
Στρατης
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 4Τ-PEUGEOT 2004