-
Tελικά λίγο μετά το post μου το wrn ανακοίνωσε ότι ο Gronholm εγκατέλειψε!!! Μάλλον εγώ τον έφαγα τον άνθρωπο....
Μείνε Sebastian 2ος!!!! Σε παρακαλώ!!!!(Δεν είμαι μάντης παιδιά! Το προηγούμενο post μου το έκανα χτές! Δεν μιλάω για την Αργεντινή από της 29/6!!!! Απλά ο βλάκας αντί για quote στη δημοσίευσή μου πάτησα edit και την άλλαξα!!!! )
-
Μετά και την Αργεντινή έφτασα στην εικοσάδα για πρώτη φορά!!! Νά'ναι καλά ο Μάρκους που την έκανε και ο Λεμπ ήρθε δεύτερος!!!
Πώς τα πήγατε οι υπόλοιποι συνφορουμίτες???? Έπιασε κανείς τον Σάινθ στην πρώτη θέση???? -
Στην 27η θέση με τους βαθμούς από τον LOEB και εγώ. Είχα δύο αγώνες να πάρω βαθμούς.
Όσο για τον SAINZ δεν τον έπιασα βέβαια αλλά σχεδόν πάντα τον παίζω για την τρίτη θέση.Χάρηκα όμως πολύ για την νίκη του.Ο αγώνας συνεχίζεται!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Είχα δύο αγώνες να πάρω βαθμούς.Εγώ πάλι μόνο στην Κύπρο έχω πάρει κουλούρι με τον αποκλεισμό του Μάρκους. Σε όλους τους άλλους κάτι πιάνω άλλα σχεδόν πάντα έχω μόνο 1 σωστή πρόβλεψη. Μονο στο Μόντε είχα πάρει 18 πόντους.
Για 3 στα 3 ούτε να γίνεται λόγος. Τα 3 τελευταία χρόνια και στον διαγωνισμό των 4Τ και στου φόρουμ δεν το έχω πετύχει ποτέ!!! Απωθημένο το έχω!!!!Ο αγώνας συνεχίζεται!
-
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΑ!
ΠΑΜΕ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ....... -
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Είχα δύο αγώνες να πάρω βαθμούς.
Εγώ πάλι μόνο στην Κύπρο έχω πάρει κουλούρι με τον αποκλεισμό του Μάρκους. Σε όλους τους άλλους κάτι πιάνω άλλα σχεδόν πάντα έχω μόνο 1 σωστή πρόβλεψη. Μονο στο Μόντε είχα πάρει 18 πόντους.
Για 3 στα 3 ούτε να γίνεται λόγος. Τα 3 τελευταία χρόνια και στον διαγωνισμό των 4Τ και στου φόρουμ δεν το έχω πετύχει ποτέ!!! Απωθημένο το έχω!!!!Ο αγώνας συνεχίζεται!
Απόλυτη επιτυχία 3 στα 3 έχω πετύχει στο rally San Reno του 2002, αλλά τότε είχα πάρει 9 βαθμούς, μαζί καπελάκι και μπλουζάκι τις PEUGEOT και ουσιαστικά την δυνατότητα να μπω στον τελικό εκείνης της χρονιάς, αφού στο τέλος είχα μαζέψει 46 πόντους.Με το σημερινό σύστημα η απόλυτη επιτυχία δίνει μεγάλο αβαντάζ.
-
Λοιπόν
Μετά από τους 18 βαθμούς στην Φινλανδία είμαι στην 6η θέση με 80 βαθμούς.
Η καλύτερη θέση στην 'καριέρα μου'Άλλος;
-
Εσύ είσαι καλός !!!
Κι εγώ πήρα 18 βαθμούς και με 50 στο σύνολο η ...... 121η θέση πλέον μου ανήκει -
ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ!
16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ!
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ -
Λοιπόν.
Αισθανομαι την ανάγκη να σας πω ότι για την Γερμανία ξέχασα να παίξωΚαι όχι μόνο αυτό αλλά με την επιλογή που είχα ετοιμάσει θα έπαιρνα 16 βαθμούς
Με τις 'υγείες μου'
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Λοιπόν.
Αισθανομαι την ανάγκη να σας πω ότι για την Γερμανία ξέχασα να παίξωΚαι όχι μόνο αυτό αλλά με την επιλογή που είχα ετοιμάσει θα έπαιρνα 16 βαθμούς
Με τις 'υγείες μου'
Kρίμα ρε Θοδωρή!
Τουλάχιστον με την βαθμολογία σου προσπάθησε για 30αδα! -
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ!
16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ!
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΧΑΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
16 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΑΛΙ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ -
Aίσιο τέλος είχε το Ιαπωνικό Ράλλυ με συγκομιδή 16 πόντων!!!
Μετά απο αυτό το αποτέλεσμα φλερτάρουμε για άλλη μια φορά με την πρώτη δεκάδα!!
-
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΙΑΠΩΝΙΑΣ1
18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΔΑ!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ......... -
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Aίσιο τέλος είχε το Ιαπωνικό Ράλλυ με συγκομιδή 16 πόντων!!!Μετά απο αυτό το αποτέλεσμα φλερτάρουμε για άλλη μια φορά με την πρώτη δεκάδα!!
Μετά και απο το Ράλλυ Μεγάλης Βρετανίας (Ουαλίας) μαζέψαμε 18 πόντους μπαίνοντας και πάλι (!) στην πρώτη δεκάδα!!!!
-
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΙΑΠΩΝΙΑΣ1
18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΔΑ!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ.........ΤΟ ΣΕΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!
18 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ!
ΣΤΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ -
Κι εγώ στο Ουαλίας πήρα 18 πόντους. Με 4 αγώνες όμως ακόμα ο δρόμος είναι αρκετά μακρύς..... Εύχομαι επιτυχείς προβλέψεις σε όλους τους συνφορουμάδες στη συνέχεια και όσο το δυνατόν περισσότερους στις πρώτες θέσεις!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξεχάσαμε να πούμε ότι ένας από τους 3 πρώτους είναι....φορουμάς!!! Μπράβο!!!ε όχι και ένας... ΄φιλιά και καλή τύχη σε όλους...
-
Ο χρήστης Κώστας Κονταράτος έγραψε:
:evil: ε όχι και ένας... ΄φιλιά και καλή τύχη σε όλους...Ωπ καλό! Μπράβο! Καλή τύχη και στη συνέχεια!
-
Όπως όλα δείχνουν, το Κορσικής θα είναι για μένα 1 μεγαλοπρεπέστατο κουλούρι!!! Τι να κάνουμε? Την επόμενη φορα!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 4Τ-PEUGEOT 2004